446 job matcher din søgning 446 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Esbjerg Kommune
I Tandplejen i Esbjerg Kommune søger vi en tandlæge pr. 14. august 2023 eller snarest muligt - gerne fuldtid - genopslag

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at blive en del af et stærkt hold på 85 dygtige og engagerede medarbejdere, så har vi stillingen til dig.

Medarbejderne er fordelt på seks storklinikker, hvor vi arbejder i velfungerende teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

I Tandplejen har vi cirka 25.000 patienter, og vores vigtigste fokus er forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn som ældre i omsorgstandplejen.

Vi kan tilbyde dig:

  • at du bliver en del af en spændende arbejdsplads i en kommunal tandpleje, hvor vi er fuldt digitaliseret med patientjournal (Solteq tand) og røntgen (Visiquick)
  • gode muligheder for faglig og personlig udvikling, da alle fagområder varetages i tandplejen
ProMeasure Consulting
Senior Commercial Excellence Consultant

ProMeasure Consulting, Copenhagen

We offer you a great place to work in an international, dynamic, and accommodating environment with distinct space and opportunity to impact the shape of your position.

To fill the position as Senior Commercial Excellence Consultant, you are required to have an in-depth understanding of and extensive experience with the Pharma & Life Science Industry's special sales and marketing processes.

You are a skillful Project Manager and demonstrate solid business acumen, ownership, initiative, and strong communication skills, and you are motivated by developing solutions in close collaboration with customers and colleagues.

ProMeasure Consulting
Struer Kommune
Overtandlæge til Center for Tandregulering Nordvestjylland

Struer Kommune

Er du vores nye leder? Vil du stå i spidsen for den positive udvikling af Center for Tandregulering? Og kan du se dig selv i en moderne klinik med panorama-udsigt til Limfjorden?

Vores nuværende leder har valgt at gå på pension til 1. september. Derfor får du nu mulighed for at søge en unik og spændende lederstilling som overtandlage på Center for Tandregulering Nordjylland (CTN). Stillingen er fleksibel, både i forhold til timetal og arbejdsindhold.

Som overtandlæge for CTN kommer du til at stå i spidsen for en moderne tandreguleringsklinik, hvor humøret, arbejdsmiljøet og de faglige ambitioner er høje – og hvor vi arbejder innovativt og udviklingsorienteret.

Grønlands Selvstyre
Barselsvikar: AC-fuldmægtig/specialkonsulent til Miljøstyrelsen for Råstofområdet i Grønland

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Søges: Engageret og dygtig medarbejder med interesse for råstoffer, naturbeskyttelse og miljøforvaltning.

Der er tale om et 9 måneders barselsvikariat for en AC-fuldmægtig til besættelse snarest muligt.

Miljøstyrelsens opgave er at sikre, at udviklingen af mineprojekter i Grønland sker med mindst mulig negativ effekt på miljø og natur. Miljøstyrelsen bidrager med faglig viden om miljøforhold til støtte for politiske afgørelser i henhold til råstofloven.

Vi tilbyder en alsidig og udfordrende stilling med gode muligheder for udvikling af dine faglige og personlige kompetencer.

Grønlands Selvstyre
Stevns Kommune Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling (genopslag)

Stevns Kommune, St. Heddinge

Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge fra den 1. maj 2023 eller tidligst herefter. Ansættelsen har en varighed på 1 år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdstimerne er fordelt på ugen fra mandag til torsdag.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Dragør Kommune
Dragør kommunale Tandpleje søger en dygtig klinikchef

Dragør Kommune

Vil du stå i spidsen for en lille børne- og ungetandpleje, som har alle funktioner samlet på én klinik?

Dragør kommunes klinikchef har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi en ny klinikchef, som kan fortsætte arbejdet med at drifte og udvikle tandplejen sammen med et engageret og serviceminded team.

Klinikchefstillingen er en kombination af tandlægefagligt arbejde, ledelse og administration og som klinikchef har du mulighed for at sætte dit præg på fremtidens tandpleje.

Dragør Kommune
Nordic Bioscience A/S
BUSINESS DEVELOPMENT ASSOCIATE

Nordic Bioscience A/S, Herlev

Do you dream about a career in the Life Science industry, where science meets business?

As our new Business Development Associate, you will work closely with our business development team and scientific colleagues in different disease areas.

We offer a unique position in an international and dynamic environment with the opportunity to develop and grow.

Bioneer A/S Laborant til udviklingsopgaver indenfor celledyrkning

Bioneer A/S, Hørsholm

Bioneer A/S udvider og søger derfor en laborant med cellebiologisk og immunologisk erfaring.

Bioneer A/S udfører forsknings -og udviklingsopgave til Life Science-industrien og fungerer som et udvidet R&D-team for en bred vifte af virksomheder i både Danmark og globalt.

Stillingen er i vores afdeling for ”Cellular Engineering & Disease Models”. Afdelingen udvikler celle-baserede sygdomsmodeller inden for CNS, cancer og immunologi, herunder assays og analyser til virksomheder verden over.

Vi tilbyder en udfordrende stilling i en virksomhed i vækst med et stærkt tværfagligt teamwork, plads til individuel udvikling og en passion for life science.

Miljøministeriets departement
Faglig kollega til havmiljøområdet i kontoret for Vild Natur og Biodiversitet

Miljøministeriets departement, København

Har du lyst til at arbejde nationalt og internationalt med politikudvikling og forvaltning inden for havmiljøområdet?

Du bliver en del af ét af to marine teams, der bl.a. arbejder med marin biodiversitet, beskyttede områder, forurening af havmiljøet samt større projekter, som eksempelvis Danmarks næste havstrategi.

Dine typiske arbejdsopgaver vil være betjening af ministeren, forberedelse af beslutningsoplæg for politiske beslutninger, længerevarende strategisk arbejde, fx med den kommende tilstandsvurdering af havmiljøet, besvarelse af spørgsmål fra Folketinget samt deltage i internationalt arbejde – fx i EU, de regionale havkonventioner og FN’s Søfartsorganisation.

Miljøministeriets departement
Frederikssund Kommune
Kollega til grundvand og drikkevand - Klima og Natur

Frederikssund Kommune

Vil du være med til at sikre, at borgerne i Frederikssund Kommune har rent drikkevand? Synes du, det er spændende at få hensyn til grundvand og drikkevand indarbejdet i kommunens ambitiøse planer for byudvikling, klimatilpasning m.m?

Dine opgaver

  • Myndighedsopgaver inden for grundvand og drikkevand, herunder kontrol af drikkevandskvalitet, vandværkstilsyn, bore og indvindingstilladelser og godkendelse af takster m.m.
  • Udarbejde og opdatere administrationsgrundlag på området.
  • Indgå i samarbejde med private vandværker og forsyningsselskabet Novafos samt HOFOR, der også har drikkevandsboringer i Frederikssund Kommune.
Danmarks Tekniske Universitet Analytical Chemist to world-class pilot plant - DTU Biosustain

Danmarks Tekniske Universitet, Kgs. Lyngby

Do you want to be lab responsible and our expert within HPLC analysis?

Do you have hands-on experience within HPLC analysis, and do you thrive in a versatile role covering development of new analytic methods for novel products and hands-on work in the lab? If so, we have just the right job for you.

Yours and the Pilot Plant team’s overall focus is to bring science projects to a higher technological readiness level. You will contribute by developing new analytical methods and by conducting various analysis that provide the critical data foundation for the projects – the quality of your work defines the quality of the final outcome.

Arla Foods amba
Nutrition Scientist - Arla Health Agenda, Aarhus

Arla Foods amba

Would you like to be part of driving and setting the direction for the health agenda in Arla Foods?

You will be part of a highly skilled team of scientists based in Arla Innovation Center placed in the Food Cluster in Aarhus N and gain a network across the organization as you work cross-functionally and with different science teams.

Arla Foods amba
Topsoe Procesingeniører til produktion

Topsoe, Frederikssund

Brænder du for produktionsprocesser, og har du lyst til at arbejde med enhedsoperationer inden for produktion af katalysatorer? Så vil vi gerne have dig som vores nye kollega hos Topsøe i Frederikssund.

Vi søger procesingeniører, som kan kombinere procesviden med praktiske færdigheder, og som har mod på at prøve kræfter med en helt unik produktion.

I support-teamet arbejder vi på daghold, men en stor opgave ligger i klargøring til produktionsholdene, som holder produktionen kørende 24/7 året rundt.

Arla Foods amba
Nutrition Scientist - Early Life Nutrition, Aarhus

Arla Foods amba

Would you like to be part of driving and setting the direction for the Early Life Nutrition agenda in Arla Foods?

In this exciting position, you will play an important role in driving the Research & Technology agenda to support the strategic direction in Arla as primary point of contact for our Early Life Nutrition Stronghold and support on our child nutrition products.

Arla Foods amba
SGS Analytics Denmark A/S
Laborant eller ingeniør til uorganiske analyser

SGS Analytics Denmark A/S, Nørresundby

Vores uorganiske afdeling analyserer både faste og flydende prøver for en bred vifte af analyseparametre på en håndfuld forskellige analyseinstrumenter, såsom IC, ICP-OES, ICP-MS, titrering og kulstof-bestemmelser.

Dine primære arbejdsopgaver bliver bl.a.:

  • Forberede prøver til metal-, salt- og kulstofanalyser
  • Fremstilling af standarder og fortyndinger
  • Igangsætte prøver på analyseinstrumenter
SGS Analytics Denmark A/S
Danmarks Tekniske Universitet PhD scholarship in Molecular Bacterial Interactions - DTU Bioengineering

Danmarks Tekniske Universitet, Kgs. Lyngby

Your PhD project will contribute to our understanding of the role of bacterial secondary metabolites in microbial interactions, community assembly, development and evolution. For this, you will study both natural and artificially created microbial communities of marine origin.

In the project, you will perform targeted genetic engineering of genes encoding bacterial biosynthetic machinery, characterize the physiology and development impact of the modifications, screening of regulatory genes via CRISPR base-editing and the role of the individual small molecules in bacterial interactions.

Chr. Hansen A/S Experienced Microbiologist with a taste for fermented foods

Chr. Hansen A/S, Hørsholm

In R&D we are responsible for developing new products and processes for food cultures, animal-, human- and plant health.

Together with your skilled colleagues you will become part of a team with a very broad spectrum of competences. Initially your focus will be in the bioprotective activities of lactic acid bacteria, and you will have the chance to further develop and strengthen this competence and in time become responsible for and driving this activity within the department.

Chr. Hansen A/S
TotalEnergies Denmark
Well Performance Engineer

TotalEnergies Denmark, Esbjerg

Are you interested in safely delivering maximum value from wells by ensuring their optimum operation at all times?

In the Danish North Sea, TotalEnergies operates 18 fields from 50 offshore platforms, 393 wells and 5 processing hubs. You will join our Well Performance team at our office in Esbjerg, Denmark, to work in a diverse team of 10 other engineers and petrol physicists.

The Well Performance team’s main tasks are to analyze well production data, seeking opportunities to optimize production either by adjusting well operation parameters or by intervening in the well. We forecast production, report, and plan.

TotalEnergies Denmark
TotalEnergies Denmark
Reservoir Engineer

TotalEnergies Denmark, Esbjerg

Are you interested in well performance problem diagnosis and analysis? If yes, then this position at TotalEnergies at the Esbjerg office might be your match!

As Reservoir Engineer in the Asset department, you will be able to shape and develop a central role with great influence in identifying and proposing ideas to increase field production and optimize injection, incl revival of closed wells.

This is with the possibility to continuously learn and develop your competencies in driving HSE performance in accordance with Total Group objectives, demonstrating HSE leadership and developing a safety culture with the team.

TotalEnergies Denmark
Danmarks Tekniske Universitet PhD scholarship in Physiological Bioprocess Control – DTU Chemical Engineering

Danmarks Tekniske Universitet, Kgs. Lyngby

Are you eager to turn recent discoveries of the life sciences into processes and products? By giving you the best possible scientific foundation and a vivid research environment, DTU Chemical and Biochemical engineering is probably one of the best places where this can happen.

Within this project the possibilities to control the production phase of recombinantly produced proteins will be explored. Special attention will be placed on the control of cell physiological parameters during the production phase. Physiological parameter include biomass specific rates such as nutrient uptake, oxygen consumption, carbon dioxide production as well as inducer consumption and product formation rates.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV