99 job matcher din søgning 99 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Salling Group Tøj, Sko og Accessories søger en stærk fagkonsulent til føtex

Salling Group, Brabrand

Har du lyst til at blive en del af Commercial Tekstil Management Team og tage ansvar for videreudvikling af vores tekstilforretning i føtex, Salling Group?

Som tekstil fagkonsulent får du en stor berøringsflade, ligesom du vil få en stor mulighed for at påvirke og tilrettelægge din hverdag. Du har direkte reference til VP, Category Director på Tekstil, som varetager ansvaret for tekstil i Salling Group. Du vil blive en del af et stort tekstilteam samt have stor kontakt til de tekstilansvarlige i føtex.

Stevns Kommune Tandlæge til en tidsbegrænset stilling

Stevns Kommune, Store Heddinge

Stevns Kommunale tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge. Ansættelsen har en varighed på et år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Hillerød Kommune Tandlæge 35 timer til Hillerød Kommunale Tandpleje

Hillerød Kommune

Hillerød Kommunale Tandpleje søger en faglig stærk tandlæge til en fast stilling på 35 timer om ugen pr. 1. juni 2023.

Stillingen er i Basistandplejen, hvor du vil få rutinerede og gode kollegaer, hvilket giver rig mulighed for faglig sparring og samarbejde.

Du vil blive en del af vores team – tandlæger, specialtandlæger (orto), tandplejere og klinikassistenter og vi er alle samlet i vores nybyggede og moderne Tandplejehus, som ligger på Carlsbergvej 13B – tæt på Hillerød station.

Vi kan tilbyde dig

 • et fagligt stærkt miljø
 • et spændende og udfordrende job i et inspirerende arbejdsfællesskab
 • dygtige og engagerede kollegaer
Mercuri Urval
Ledende overtandlæge til kæbekirurgisk afdeling på Rigshospitalet

Mercuri Urval søger for Rigshospitalet

Banker dit hjerte for ledelse og vil du være en del af et internationalt anerkendt fællesskab, hvor behandling, forskning og uddannelse er i verdensklasse, så er du vores næste kollega.

Vi leverer topprofessionelt arbejde inden for tand-, mund- og kæbekirurgi til patienter fra hele landet. Det er en afdeling i positiv udvikling både strategisk, innovativt og i størrelse, hvor du som en del af afsnitsledelsen får mulighed for at give dit bidrag til et højt specialiseret område.

Du bliver en del af et fagligt dygtigt team på 90 medarbejdere, hvor der er fokus på tværfaglighed, sparring og hvor vi hver dag arbejder for bedre og mere innovativ pleje.

Mercuri Urval
Stevns Kommune Stevns Kommunale tandpleje søger klinikassistent til barselsvikariat

Stevns Kommune, Store Heddinge

Klinikassistent søges til et barselsvikariat på 35 timer pr. uge fra den 1. maj 2023. Vikariatet har en varighed på 1 år med mulighed for fastansættelse.

Så hvis du er en kvalitetsbevidst, omsorgsfuld og initiativrig klinikassistent med mod på faglige udfordringer, glæder vi os til at høre fra dig.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

SCHOU COMPANY A/S Schou søger en dygtig, kreativ Produktudvikler med kommercielt mindset

SCHOU COMPANY A/S, Kolding

Har du fingeren på pulsen, hvad angår trends – og kan du samtidig omsætte det til nye og kommercielle produkter med dit eget tvist? Så er det måske lige dig vi leder efter til en spændende stilling på vores hovedkontor i Kolding.

Du bliver en del af en sund familieejet virksomhed med stærke værdier om ærlighed, passion og innovation. Dagligdagen er præget af en uformel omgangstone, med højt til loftet og plads til at fejre vores succeser. Du får engagerede og kompetente kollegaer og kommer til at arbejde i et inspirerende miljø med en klart defineret vækststrategi.

Professionshøjskolen Absalon
Adjunkt til faget billedkunst

Professionshøjskolen Absalon, Vordingborg

Vi søger en adjunkt til faget billedkunst på læreruddannelsen.

Som underviser på læreruddannelsen i Center for Skole og Læring skal du bidrage til vores ambition om engagerende undervisning af høj faglig karakter. Du er indstillet på at påtage dig opgaver inden for de forskellige områder, der udgør Center for Skole og Læring.

Specielt er det vigtigt, at du kan spille ind med kompetencer inden for nedenstående områder:

 • Fagspecifik undervisning
 • Dine primære opgaver vil være at undervise og vejlede de studerende i billedkunst. Du skal selv tilrettelægge, gennemføre og evaluere undervisningen og løbende være med til at udvikle denne.
Godt Smil Tandlægerne Klinikassistent til Skanderborg!

Godt Smil Tandlægerne

Vi søger lige nu en dygtig klinikassistent, der har lyst til at blive en del af et skønt team, hvor faglig sparring går hånd i hånd med et godt kollegialt samvær.

Du bliver en del af et nyt team på en topmoderne klinik med god patienttilgang, men hvor vi også kan følge med i dagligdagen og give vores patienter en god oplevelse.

Derudover tilbyder vi:

 • En vigtig rolle på klinikken i forhold til at hjælpe din tandlæge til at udføre den optimale behandling.
 • Gode og ordnede forhold på en klinik, hvor vi har fokus på den gode patientoplevelse.
 • Medindflydelse på dagligdagen på en klinik i vækst.
Gem
HumanTrust A/S
Head of Design til populært dansk modebrand

HumanTrust A/S søger for kunde

Vil du stå i spidsen for et kompetent designteam hos et anerkendt modebrand? Trives du i rollen som spillende træner, hvor du både udvikler design- og produktstrategier og har fingrene helt nede i designprocessen? Så har vi en stilling som Head of Design til dig!

Vores kunde er et dansk modefirma med et internationalt look og en stærk DNA, som sælger produkter i hele verden. Det anerkendte brand er kendt for sit høje kvalitetsniveau og den store detaljegrad, som skinner igennem på samtlige designs – og nu har du muligheden for at få stor indflydelse på udviklingen af de fremtidige kollektioner.

HumanTrust A/S
Indrykket:
ONLY
Pattern Designer

ONLY, Brande

Brænder du for konstruktion og mode? Kan du bidrage på den tekniske side til produktudvikling og design, og motiveres du af at skabe den perfekte pasform?

ONLY har været på en forrygende vækstrejse, og inden for den seneste årrække har vi mere end tredoblet vores omsætning. Vi søger netop nu en dygtig konstruktør, der kan indgå i vores jersey team og sammen med vores designere og indkøbere kan sikre kvalitet og pasform i ONLY’s 8 årlige hovedkollektioner.

VERO MODA
Designer

VERO MODA, Aarhus

Are you an energetic and creative designer with the ability to convert fast-moving trends into inspiring, on-point collections for VERO MODA?

As our Jersey Designer, you create collections in close collaboration with your colleagues in the design team and have a key say in terms of design, colour, quality, and details. You are involved in the entire process – from idea creation and initial sketches to communication with suppliers and preparation of styles for production.

Gem
Vectrus Services A/S Skrædder/Rengøringsassistent

Vectrus Services A/S, Thule Air Base

Vectrus Services A/S yder service, drift og vedligehold af Thule Air Base, Grønland, og søger en medarbejder til en kombineret stilling som skrædder/rengøringsassistent med udrejse snarest muligt.

Stillingen er tilknyttet ”Custodial Services”, den afdeling, som har ansvaret for indkvartering, rengøring og tæpperensning i basens beboelser (fællesarealer) og kontorområder, vaskeri og renseri, modtagelse og udlevering af vaske-/rensetøj, og forefaldende skrædderopgaver.

I sommerperioden med flere entreprenører på basen kan arbejdsbyrden stige, og weekendarbejde kan forekomme.

Blossom Quilt Vil du være med til at sætte retningen inden for patchwork?

Blossom Quilt, Værløse

Blossom Quilt, der før hed Speich Design, er en specialbutik med salg af stoffer og tilbehør inden for patchwork. Speich Design, der har eksistereret i over 33 år, skiftede i efteråret 2022 ejer og skiftede for nylig navn til Blossom Quilt.

Butikkens ambition er at være en del af et fantastisk, farverigt og kreativt fællesskab og inspirere såvel øvede som nye patchworkere og andre med kreativt sind til at udforske vores yndlingshobby.

Vi søger en ny kollega 20-25 timer om ugen fordelt i ugens løb efter nærmere aftale samt to lørdage om måneden (ca. kl. 10-14). Det vil være en fordel, hvis du derudover kan træde til ved sygdom og ferie.

Tandlægerne Grangårdscentret I/S Tandplejer søges til tandklinik

Tandlægerne Grangårdscentret I/S, Støvring

Vi søger en tandplejer til en fast stilling pr. 01.05.2023 eller evt. senere (efter aftale). Vi forventer at du er en selvstændig, fleksibel, engageret, kvalitetsbevidst og serviceminded tandplejer. En med et godt humør, som har lyst til at blive en del af et velfungerende team.

Du vil arbejde selvstændigt og få tildelt dine egne patienter. En af klinikkens tandlæger er efteruddannet i parodontose og du vil få et tæt samarbejde med ham omkring behandlingsforløbene af dine PA-patienter.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med en afslappet atmosfære. Vi har patienterne i fokus og vi prioriterer et højt fagligt niveau.

hummel
Garment Technician (Maternity cover)

hummel, Aarhus

Are you passionate about fashion? Do you see yourself working in the area between collection and product groups? Do you want to make a difference and take part in our growth journey?

As our new Garment Technician (Maternity cover) you will be responsible for all fitting, measurements and comments for a given product line, from a collection start up to production.

In your everyday work you will:

 • Follow the products from proto stage to production by keeping the focus on deadlines
 • Be responsible for fit samples and fit comments for a given productline
 • Ensure samples are correct according to specifications and workmanship
hummel
Det Kongelige Teater Koordinerende pianotekniker

Det Kongelige Teater, København

Som pianotekniker på Det Kongelige Teater er din fornemste opgave at samarbejde med vores pianister og den øvrige administration samt interne og eksterne samarbejdspartnere om det fælles mål; at skabe store oplevelser for publikum i kunstens og musikkens tjeneste.

Dine opgaver spænder vidt, men handler som udgangspunkt om at holde vores tangentinstrumenter i den bedst mulige stand og stemning indenfor rammerne af vores budget. Dette indebærer derfor også en løbende vurdering i samarbejde med din kollega om prioritering af opgaverne.

Langt de fleste opgaver vil der være tid og mulighed for at løse i arbejdstiden, men der vil være opgaver, som eksempelvis større reparationer, der skal sendes ud af huset.

BESTSELLER
Konstruktør

BESTSELLER, Aarhus

Er du en passioneret og kompetent konstruktør med nysgerrighed indenfor 3D? Vil du være en del af et dedikeret team og samtidig have indflydelse på de standarder der sættes indenfor 3D-konstruktion i en international modevirksomhed?

Som konstruktør i 3D-teamet får du rig mulighed for at lære og udvikle dine kompetencer indenfor 3D, da vi tilbyder intern CLO3D guidance og certificerede kurser, så du kommer godt fra start.

Det du medbringer, er dit kendskab og kompetencer indenfor modebranchen, konstruktion samt passion og nysgerrighed indenfor 3D. Du vil blive involveret i en bred vifte af projekter inden for 3D-produktudvikling, fitting-standarder og kvalitetssikring.

Blomsterbinder eller blomsterdekoratør søges til MENY Himmelev

Meny

MENY Himmelev søger en kreativ og dygtig blomsterbinder til vores blomsterafdeling.

I MENY Himmelev lægger vi vægt på produkter af allerhøjeste kvalitet og kundeservice i særklasse. Hos os er der fokus på den faglige stolthed og vi forventer, at du brænder for dit fag. Du skal være med til at sikre friske varer og et spændende udvalg til vores kunder.

Du skal blandt andet løse følgende opgaver:

 • Være med til at sikre en altid inspirerende afdeling
 • Binde spændende og inspirerende buketter
 • Kvalitetssikring og fokus på den positive og inspirerende indkøbsoplevelse
Meny
Ballerup Kommune Tandlæge til tandplejen

Ballerup Kommune

Tandplejen i Ballerup Kommune søger en tandlæge med bred erfaring til en fast stilling på 35 timer om ugen fra 1. maj 2023.

Dine vigtigste opgaver

 • At du favner bredt i tandlægefaget og har mod på alle patientgrupper
 • At du har lyst til at udvikle dig og meget gerne inden for kirurgi

Dine kompetencer

 • At du er fleksibel og god til at samarbejde
 • At du har høj faglighed og høj ansvarlighed
 • At du kan arbejde selvstændigt og er god til at prioritere egne opgaver
hummel
HALO Product Developer

hummel, Aarhus

Do you want to become part of a fast-growing outdoor lifestyle brand?

We are offering a job in an attractive and interesting young and fast-growing company. As our Product Developer you will play a very central role in the growth journey of the brand.

Your main task will be to take the lead on fabric innovation together with our sourcing team. This means that you will be responsible for the supplier contact, creating contracts, allocations, and mapping while at the same time negotiating prices on our products.

hummel

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV