220 job matcher din søgning 220 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Esbjerg Kommune
I Tandplejen i Esbjerg Kommune søger vi en tandlæge pr. 14. august 2023 eller snarest muligt - gerne fuldtid - genopslag

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at blive en del af et stærkt hold på 85 dygtige og engagerede medarbejdere, så har vi stillingen til dig.

Medarbejderne er fordelt på seks storklinikker, hvor vi arbejder i velfungerende teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

I Tandplejen har vi cirka 25.000 patienter, og vores vigtigste fokus er forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn som ældre i omsorgstandplejen.

Vi kan tilbyde dig:

 • at du bliver en del af en spændende arbejdsplads i en kommunal tandpleje, hvor vi er fuldt digitaliseret med patientjournal (Solteq tand) og røntgen (Visiquick)
 • gode muligheder for faglig og personlig udvikling, da alle fagområder varetages i tandplejen
Behandlingsskolerne ApS
Behandlingsskolerne Horsens søger behandlingsansvarlig psykolog der vil bidrage til et godt børneliv

Behandlingsskolerne ApS

Vil du hjælpe børn med særlige udfordringer godt på vej, så de kan leve op til deres fulde potentiale, og kunne du tænke dig at gøre en mærkbar forskel i et ungt menneskes liv? Ser du dig selv som en der kan bidrage til et arbejdsmiljø med høj professionalisme og faglighed, hvor der er højt til loftet og fokus på et godt kollegaskab. Så kom og bliv en del af Behandlingsskolerne Horsens.

Se video om Behandlingsskolerne ApS som arbejdsplads

Behandlingsskolerne Horsens er en del af Behandlingsskolerne, som er Danmarks største udbyder af special- og dagbehandlingsskoletilbud. Vi er eksperter i undervisning og behandling af børn og unge med psykiske udfordringer.

Behandlingsskolerne ApS
Børns Vilkår
Teamleder på BørneTelefonen

Børns Vilkår, Valby

Børns Vilkår søger en Teamleder til en nyoprettet stilling i Valby, hvor du skal have ansvaret for frivillighedsområdet og samtidig have ansvar for en del af driften på BørneTelefonen.

Som Teamleder på BørneTelefonen skal du brænde for at skabe gode rammer for drift, udvikling og trivsel af såvel medarbejdere som frivillige.

Sammen med kollegaer sikrer vi en kompetent og kvalificeret rådgivning til børnene på BørneTelefonen, til unge via HØRT samt forældrene på ForældreTelefonen. Vi arbejder med alt fra frivillig ledelse, kursusplanlægning og afholdelse, kvalitetsmodeller og produktion af materiale til frivillige rådgivere samt til børn og unge.

Børns Vilkår
Struer Kommune
Overtandlæge til Center for Tandregulering Nordvestjylland

Struer Kommune

Er du vores nye leder? Vil du stå i spidsen for den positive udvikling af Center for Tandregulering? Og kan du se dig selv i en moderne klinik med panorama-udsigt til Limfjorden?

Vores nuværende leder har valgt at gå på pension til 1. september. Derfor får du nu mulighed for at søge en unik og spændende lederstilling som overtandlage på Center for Tandregulering Nordjylland (CTN). Stillingen er fleksibel, både i forhold til timetal og arbejdsindhold.

Som overtandlæge for CTN kommer du til at stå i spidsen for en moderne tandreguleringsklinik, hvor humøret, arbejdsmiljøet og de faglige ambitioner er høje – og hvor vi arbejder innovativt og udviklingsorienteret.

Stevns Kommune Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling (genopslag)

Stevns Kommune, St. Heddinge

Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge fra den 1. maj 2023 eller tidligst herefter. Ansættelsen har en varighed på 1 år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdstimerne er fordelt på ugen fra mandag til torsdag.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Dragør Kommune
Dragør kommunale Tandpleje søger en dygtig klinikchef

Dragør Kommune

Vil du stå i spidsen for en lille børne- og ungetandpleje, som har alle funktioner samlet på én klinik?

Dragør kommunes klinikchef har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi en ny klinikchef, som kan fortsætte arbejdet med at drifte og udvikle tandplejen sammen med et engageret og serviceminded team.

Klinikchefstillingen er en kombination af tandlægefagligt arbejde, ledelse og administration og som klinikchef har du mulighed for at sætte dit præg på fremtidens tandpleje.

Dragør Kommune
Gem
Ballerup Kommune Socialpædagogisk medarbejder til Familiesupplering i Familiehuset

Ballerup Kommune

Er du den fagligt fleksible socialpædagogiske medarbejder, som trives i arbejdet med udfordrede børnefamilier? Kan du arbejde med snublemål?

Trives du i et tæt makkerskab, hvor I er hinandens forudsætninger?

Vi har de sidste to år implementeret indsatsen, Familiesupplering. Familiesupplering er en socialfaglig metode som retter sig mod de mest udsatte familier. Metoden bidrager til, at børn som er i risiko for anbringelse uden for hjemmet, får mulighed for en opvækst sammen med deres forældre.

Som en del af Familiesupplering bliver du en del af et meget tæt teamsamarbejde. Du får en fast makker og indgår i et samlet team med 6 andre kolleger.

Egedal Kommune
To psykologer søges til PPR Egedal Kommune snarest muligt og senest 1. august 2023

Egedal Kommune, Ølstykke eller Smørum

Vi har en høj grad af fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdet med fokus på opgaven. Du får en mentor, som vil være tilknyttet dig.

Som psykolog er dine arbejdsopgaver alsidige og består bl.a.:

 • Rådgivning, vejledning og supervision af fagprofessionelle inden for børns udvikling, læring og trivsel
 • Afklarende samtaler og observationer
 • Udarbejdelse af pædagogiske psykologiske vurderinger

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor vi både er samskabende om meningsfulde løsninger, men også løser opgaverne selvstændigt og ansvarsfuldt. Vi vægter den tværfaglige sparring højt.

Egedal Kommune
Psykologhjælpen Psykolog

Psykologhjælpen, Aarhus

Vi søger en klinisk erfaren psykolog til vores dejlige klinik i hjertet af Aarhus. Der er tale om en fast fuldtidsstilling med opstart 1. juni 2023 eller tidligere.

Psykologhjælpen er en privatejet virksomhed, som tilbyder individuel terapi til unge og voksne, parterapi, gruppeterapi og behandling og udredning af børn. Vi er lige nu et team på 8 psykologer.

Vi kan tilbyde:

 • At blive en del af et positivt og harmonisk kollegialt miljø. Vi finder stor glæde i at bruge hinanden i det daglige, både fagligt og socialt.
 • Mulighed for at planlægge din egen arbejdsdag, med fleksible mødetider.
 • En arbejdsplads med høj faglighed og en bredt funderet medarbejdergruppe.
Hjørring Kommune
Psykologer til Familiehuset Kløvergården

Hjørring Kommune

Er du vores nye psykolog? Familiehuset Kløvergården tilbyder et spændende job med høj faglighed, alsidige psykologopgaver og mulighed for videreudvikling af egne kompetencer. 

Familiehuset Kløvergården søger 3 psykologer. Der er tale om to faste stillinger på hhv. 35 og 37 timer ugentligt, samt et barselsvikariat på 37 timer ugentligt. Der er mulighed for nedsat tid efter aftale.

Hjørring Kommune
Kommune Kujalleq
Ledende skolepsykolog

Kommune Kujalleq

Søger du nye udfordringer, eventyr og kulturelle oplevelser? På din kommende arbejdsplads er helikopterperspektiv ikke blot en tilgang til problemløsning – det bliver rent faktisk en del af din hverdag, når du rejser mellem vores smukke byer i det Sydgrønlandske fjeld landskab for at nå kommunes børn mellem 0-18 år.

Vi søger psykologer, der kan arbejde i et system, som bygger på grønlandsk sprog og kultur.

MISI Kujalleq er hjemmehørende i Qaqortoq og er ansvarlig for den pædagogisk-psykologiske rådgivning i de 3 sydgrønlandske byer. Ud over skolen i Qaqortoq betjenes skolerne i Narsaq og Nanortalik, samt tilhørende bygder.

Kommune Kujalleq
Godt Smil Tandlægerne Tandplejer til vores team i Sønderborg

Godt Smil Tandlægerne

Vi mangler så meget en god tandplejerkollega.

Du får en arbejdsdag fyldt med faglig sparring, søde kolleger og gode rare patienter? Vil du gerne en arbejdsplads, hvor vi er fleksible og lytter til dine behov? Har du lyst til at være en del af et team, hvor vi også lægger vægt på at have det godt sammen?

Som tandplejer får du dit eget klinikrum, et ServiceCenter og en reception, der bl.a støtter dig med at fylde din bog op. Du vil også få mødestabile og imødekommende kollegaer, der alle værner om og bidrager til et godt og sundt arbejdsmiljø.

Lev Uden Vold Psykolog med lederfunktion

Lev Uden Vold, København

Brænder du for at gøre en forskel for mennesker, der har vold tæt inde på livet? Så er vores ledige stilling som psykolog med lederfunktion for Lev Uden Volds behandlingsteam måske noget for dig.

Som Lev Uden Volds nye psykolog med lederfunktion vil du blive ansat i rådgivningscentret med reference til rådgivningschefen. Du bliver personaleleder for de fem medarbejdere, fire psykologer og en psykoterapeut, der arbejder i de to indsatser Slip Volden og forsøgsordningen for psykologbehandling til voldsudsatte mænd.

Vi tilbyder en spændende stilling i en organisation med en klar mission, kompetente og dedikerede medarbejdere og højt til loftet.

PPclinic ApS Psykolog med erfaring indenfor udredning og testning (evt. specialpsykolog) søges til vores klinik i Vejle

PPclinic ApS, Vejle

Interesserer du dig for varierede individuelle samtaleforløb og udredning af psykiatriske problemstillinger?

Vi søger lige nu en psykologkollega til vores afdeling i Vejle, som kan bidrage med kompetencer indenfor psykologisk testning og udredning og gerne med en baggrund i psykiatrien.

Dine arbejdsopgaver vil f.eks. bestå af psykologisk testning og udredning med bl.a. PSE, WAIS, DIVA, SCID, m.fl. Dette i samarbejde med speciallæger i psykiatri, hvor formålet er at vurdere tilstand og funktionsniveau og igangsætte relevant behandling, som både kan være medicin og/eller psykoterapi.

Børns Vilkår
Psykolog med viden og erfaring fra det psykiatriske børne- og ungeområde søges til BørneTelefonen

Børns Vilkår, Valby

Vil du være en del af Børns Vilkårs stærke arbejde for børn og unge i Danmark - og en dygtig, fagligt engageret personalegruppe omkring BørneTelefonen? Så er du måske vores nye psykolog, der skal hjælpe med yderligere at styrke vores rådgivning inden for det psykiatriske børne- og ungefaglige område. Aktuelt rådgiver over 750 frivillige på BørneTelefonen børn via telefon, chat og sms. Hver dag, hele døgnet, året rundt.

BørneTelefonen har ligeledes en ForældreTelefon samt rådgiver unge via HØRT på Memo, chat og tilbyder dem tematiserede samtaler på gruppechat. BørneTelefonen har til huse i Valby og i Aarhus. Herudover rådgives hjemmefra.

Børns Vilkår
Niels Brock
Student Affairs Counselor

Niels Brock, Copenhagen

We are looking for a dedicated, compassionate student counselor to join our international department. The responsibilities of the student counselor include supporting the emotional, academic, and professional growth of students, developing and monitoring counseling support programs, and providing educational guidance.

Student Counselor Responsibilities:

 • Listening to students' academic, emotional, social, and behavioral concerns in an open and nonjudgemental way
 • Working directly with students to develop solutions and coping strategies to and set achievable goals
Niels Brock
Den Selvejende Institution Dalen Medarbejder til socialpædagogisk opholdssted søges

Den Selvejende Institution Dalen, Kjellerup

Vil du bidrage til at styrke børn og unges trivsel og udvikling samt skabe en hverdag for dem med gode rammer og tydelige pædagoger?

”Du bliver en del af en helt fantastisk personalegruppe med mantraet ’vi gør det, vi siger, vi gør’. Og så støtter vi op om hinanden og deler vores høje faglighed,” fortæller pædagog og din kommende kollega Lisa.

I tæt samarbejde med dine kollegaer får du en alsidig hverdag med en lang række pædagogiske opgaver og aktiviteter. Personalets primære arbejde er at sikre børnenes trivsel og støtte dem i deres udvikling – alle Dalens børn har en handleplan der arbejdes ud fra.

Det Nationale Sorgcenter Psykolog til voksenområdet

Det Nationale Sorgcenter, Vejle

Vil du arbejde for, at sygdom og sorg ikke ødelægger menneskers liv og har du lyst til at arbejde i en dynamisk civilsamfundsorganisation med en stærk faglig profil? Så er jobbet som psykolog i Det Nationale Sorgcenter noget for dig.

Vi søger en klinisk psykolog til vores nye afdeling i Vejle, som skal varetage behandling af voksne med komplicerede sorgreaktioner.

Med jobbet får du

 • Et meningsfuldt arbejde med en målgruppe, der indgår motiveret og engageret i behandlingen
 • En organisation i udvikling med mange forskellige projekter og med mulighed for varierede opgaver over tid
Det Nationale Sorgcenter Psykolog søges til behandling af børn, unge og familie

Det Nationale Sorgcenter, Vejle

Vil du arbejde for, at sygdom og sorg ikke ødelægger børn og unges liv og har du lyst til at arbejde i en dynamisk civilsamfundsorganisation med en stærk faglig profil? Så er jobbet som psykolog i Det Nationale Sorgcenter noget for dig.

Fagligt vil du stå for behandling af børn, unge og familier, som er blevet ramt af sorg eller sygdom.

Dine arbejdsopgaver vil bestå af

 • Individuel terapi med børn og unge op til 28 år
 • Gruppeterapi med børn og unge
 • Familiesamtaler og korterevarende forløb
Privat Psykiatrisk Center ApS Speciallæge i psykiatri - vil du være en del af et højt kvalificeret team?

Privat Psykiatrisk Center ApS, Høje-Taastrup, Kongens Lyngby, Ringsted, Kolding, Silkeborg, Aarhus eller Aalborg

Har du lyst til at indgå i et tæt team af dygtige psykiatere, og drømmer du om at udføre dit virke som læge og psykiater under forhold, hvor rammerne og fagligheden hænger sammen, så kvaliteten i patientforløbene er i højsædet?

Din dagligdag er veltilrettelagt og indeholder:

 • Patientforløb, hvor en grundig udredning ved psykiater er det helt centrale for os, men også behandlingsforløb inden for belastningsudløste og mere grundlæggende lidelser
 • Medicinordinationer, bestilling og modtagelse af blodprøvesvar i samarbejde med sekretariatet
 • Udarbejdelse af speciallægeerklæringer

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV