183 job matcher din søgning 183 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Esbjerg Kommune
I Tandplejen i Esbjerg Kommune søger vi en tandlæge pr. 14. august 2023 eller snarest muligt - gerne fuldtid - genopslag

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at blive en del af et stærkt hold på 85 dygtige og engagerede medarbejdere, så har vi stillingen til dig.

Medarbejderne er fordelt på seks storklinikker, hvor vi arbejder i velfungerende teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

I Tandplejen har vi cirka 25.000 patienter, og vores vigtigste fokus er forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn som ældre i omsorgstandplejen.

Vi kan tilbyde dig:

  • at du bliver en del af en spændende arbejdsplads i en kommunal tandpleje, hvor vi er fuldt digitaliseret med patientjournal (Solteq tand) og røntgen (Visiquick)
  • gode muligheder for faglig og personlig udvikling, da alle fagområder varetages i tandplejen
Struer Kommune
Overtandlæge til Center for Tandregulering Nordvestjylland

Struer Kommune

Er du vores nye leder? Vil du stå i spidsen for den positive udvikling af Center for Tandregulering? Og kan du se dig selv i en moderne klinik med panorama-udsigt til Limfjorden?

Vores nuværende leder har valgt at gå på pension til 1. september. Derfor får du nu mulighed for at søge en unik og spændende lederstilling som overtandlage på Center for Tandregulering Nordjylland (CTN). Stillingen er fleksibel, både i forhold til timetal og arbejdsindhold.

Som overtandlæge for CTN kommer du til at stå i spidsen for en moderne tandreguleringsklinik, hvor humøret, arbejdsmiljøet og de faglige ambitioner er høje – og hvor vi arbejder innovativt og udviklingsorienteret.

GoLearn Aps
Produktionsleder søges til videobaseret e-learning

GoLearn Aps, Ballerup

Har du (mindst) 100 års erfaring med at lede high-end video/TV-produktion? Elsker du Excel og flowcharts? Så er du måske den nye “rock star" til GoLearns videoproduktionsafdeling.

GoLearn er ”Netflix for online kurser”: Vi hjælper virksomheder til at træne deres medarbejdere mere effektivt i alt fra ledelse og stressforebyggelse til GDPR og ChatGPT. Onlinekurserne produceres i vores eget green-screen studie i Ballerup sammen med landets dygtigste eksperter såsom bl.a. Eskild Ebbesen, Manu Sareen og Imran Rashid.

Du får både det faglige ansvar for produktionen samt personaleansvaret for vores hold af tre videografer/produktionsteknikere (og vi skal vokse). Du skal løbende standardisere og optimere processerne i vores postproduktion samt stå for den løbende ressource-planlægning.

Stevns Kommune Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling (genopslag)

Stevns Kommune, St. Heddinge

Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge fra den 1. maj 2023 eller tidligst herefter. Ansættelsen har en varighed på 1 år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdstimerne er fordelt på ugen fra mandag til torsdag.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Dragør Kommune
Dragør kommunale Tandpleje søger en dygtig klinikchef

Dragør Kommune

Vil du stå i spidsen for en lille børne- og ungetandpleje, som har alle funktioner samlet på én klinik?

Dragør kommunes klinikchef har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi en ny klinikchef, som kan fortsætte arbejdet med at drifte og udvikle tandplejen sammen med et engageret og serviceminded team.

Klinikchefstillingen er en kombination af tandlægefagligt arbejde, ledelse og administration og som klinikchef har du mulighed for at sætte dit præg på fremtidens tandpleje.

Dragør Kommune
Better Energy
Senior Visual Designer for Communications team

Better Energy, Frederiksberg

Use your creative and graphic skills to contribute to the green transition: Join our Communications team at Better Energy as senior visual designer and make an impact that matters.

As our Senior Visual Designer, you will be a part of a company with a broad professional foundation and collaboration across departments, backgrounds, and responsibilities. All working towards a common goal.

You will fill an essential role within visual communications as we are scaling our efforts with a variety of content production, graphic and visual projects in several markets.

Better Energy
IBA Erhvervsakademi Kolding Digital grafiker med stor lyst til teamwork

IBA Erhvervsakademi Kolding

Kan du kommunikere historier i billeder og grafik om IBA’s dygtige studerende?

Vi søger en ambitiøs og selvkørende kollega, som vil være med til at vedligeholde vores grafiske identitet, og som samtidig er klar til at smøge ærmerne op.

Vi tilbyder en alsidig arbejdsdag med stor brug for dine kreative evner og sprudlende idéer. Der må ikke være nogen opgave, som er hverken for stor eller for lille til dig.

Vi griner meget sammen, for humoren er en vigtig ingrediens i vores travle hverdag. Vi keder os bestemt ikke, for vi er også selv med til at sætte barren højt i de opgaver, vi løser. Vi rider gerne på bølgen af succeser og passer godt på vores logo.

Danmarks Tekniske Universitet PhD Digital Training – DTU Compute

Danmarks Tekniske Universitet, Kgs. Lyngby

Are you interested in understanding the factors that impact the effect of training and performance support in the pharmaceutical industry’s production roles? Do you have an interest in the quality of training and operational performance, and for applying statistical methods in industrial training and digital learning technologies?

By joining the PhD Digital Training project, you will be driving your own project and collaborating with both industry and academia. You will review the existing literature and research on regulated training in the pharmaceutical industry and identify best practices for evaluation of the impact of training, learning & development.

Gem
Kontrafej ApS Skolefotografer i en klasse for sig

Kontrafej ApS

Er du en fotograf med store ambitioner? Ved du, hvad der skal til for at få de bedste sider frem i et billede af skolebørn?

Kontrafej er et nyt brand, der vil være garant for premium-oplevelser i alle kontaktflader. Vi er den nye kammerat i klassen, der vil rykke ved de traditionelle opfattelser af skolefotografiet. Og vi har brug for fotografer, der kan løfte de høje ambitioner.

Du kommer til at være en del af et hold på to fotografer og en assistenter. Det vil sige, at du får mulighed for at holde fuld fokus på fotografiet, mens assistenterne hjælper med det praktiske rundt om.

Stillingerne er normeret til 37 timer pr. uge og ansættelsesperioden vil være ca. 3 måneder – eller længere – i perioden 01/08-13/10.

Gem
Odense Skolefoto Fotografer til Jylland, Fyn og Sjælland

Odense Skolefoto

Har du passion for portrætfotografiet?

Og kan du få hele flokkens til at stå skarpt på klassebilledet. Så kom og vær med til at sætte rammen om årets skolefotografering i Odense Skolefoto.

Stillingerne er normeret til 37 timer pr. uge og ansættelsesperioderne vil være 2,5 - 4 måneder – eller kortere - i perioden 01/08-30/11. Om du søger som selvstændig eller lønmodtager er op til dig.

Vi stiller alt fotografisk udstyr til rådighed, og du vil gennemgå et grundigt fotokursus, så du er tryg ved alle aspekter af jobbet.

Gem
Dansk Skolefoto Har du også en lille skolefotograf gemt i maven?

Dansk Skolefoto

Hos Dansk Skolefoto venter vores næste sæson rundt om hjørnet. Derfor søger vi fotografer i hele landet, der kan hjælpe os med at få årets skolefotografering 2023 sikkert i hus.

Måske husker du selv at sidde foran kameraet hos skolefotografen? Din kerneopgave bliver at levere en sjov og tryg fotooplevelse og en effektiv proces for elever og personale hos vores folkeskoler.

Dansk Skolefoto, der startede som en niche-gesjæft på Frederiksberg, har i dag vokset sig til et af Skandinaviens største skolefotovirksomheder. Vi lever af at levere de bedste og mest repræsentative fotografier af børn og unge gennem deres skoletid. Og passionen for det gode portræt er en del af vores DNA.

Synergi Digital marketingkonsulent

Synergi, Næstved

Som digital marketingkonsulent med fokus på content bliver du ansvarlig for at drive og udvikle vores kunders forretning. I samarbejde med teamet i Synergi skal du være med til at matche vores kunders online udfordringer og levere kvalificeret rådgivning, sparring og løsninger.

Opgaver og muligheder i Synergi

  • Rådgivning og sparring med kunder
  • Content til SoMe, SEO samt website
  • Kommunikationsopgaver – herunder copywriting
DHI
UX/UI Designer

DHI, Hørsholm

Would you like to use your skills and experience to solve problems and design software that has an impact on the environment of our planet?

In our team, we have a variety of backgrounds and specializations, and you will become part of an ambitious international team of UX practitioners. We have a focus on maintaining an informal, yet professional, fun, and creative team spirit. We respect and support each other in all aspects related to our work. We have a focus on sharing knowledge and experience.

We enjoy working as a team from our modern and green headquarters in DTU Science Park in Hørsholm. At the same time, we are flexible about office hours and remote work.

DHI
Godt Smil Tandlægerne Tandplejer til vores team i Sønderborg

Godt Smil Tandlægerne

Vi mangler så meget en god tandplejerkollega.

Du får en arbejdsdag fyldt med faglig sparring, søde kolleger og gode rare patienter? Vil du gerne en arbejdsplads, hvor vi er fleksible og lytter til dine behov? Har du lyst til at være en del af et team, hvor vi også lægger vægt på at have det godt sammen?

Som tandplejer får du dit eget klinikrum, et ServiceCenter og en reception, der bl.a støtter dig med at fylde din bog op. Du vil også få mødestabile og imødekommende kollegaer, der alle værner om og bidrager til et godt og sundt arbejdsmiljø.

DAV NORDIC A/S Marketingskoordinator og PA

DAV NORDIC A/S, Silkeborg

Kunne du tænke dig et fedt job, hvor hverdagen er præget af stor fleksibilitet, og hvor ”frihed under ansvar” ikke kun er noget, man taler om, men er en af grundstenene i virksomhedens DNA? Til at styrke vores salgs- og marketingsaktiviteter søger vi en kreativ og struktureret salgs- og marketingskoordinator med stærke kompetencer inden for både salg, marketing og kommunikation.

Til vores hovedkontor i Silkeborg søger vi lige nu en Salgs- og Marketingskoordinator. Du vil blive en del af en virksomhed i udvikling med engagerede kolleger med højt fagligt kompetenceniveau, og hvor omgangsformen er uformel.

JØRGEN KRUUSE A/S
Marketing Coordinator - barselsvikariat

JØRGEN KRUUSE A/S, Langeskov

Med afsæt i den udarbejdede marketingstrategi skal du som Nordic Marketing Coordinator udvikle, styre og eksekvere marketingplaner og -aktiviteter, der understøtter væksten i KRUUSE Nordic og styrker vores position på det nordiske veterinærmarked. En vigtig del af dit arbejde er den fortsatte styrkelse af vores digitale kommunikation og markedsføring.

Du vil have en central rolle i at drive og styre marketingprojekter og samarbejde med forskellige afdelinger både internt og eksternt, herunder salg, produktchefteamet samt eksterne bureauer og samarbejdspartnere. Din indsats vil være nøglen til at forstå og forbedre kunderejsen og levere målrettet markedsføring, der opfylder kundernes behov og krav.

JØRGEN KRUUSE A/S
HAY ApS
Art Director - Maternity Cover

HAY ApS, Copenhagen

Are you a creative person passionate about design? Do you have experience with art direction and graphic design? Would you like to work for an international design company, world renowned for beautiful and affordable products?

As Art Director, you will be working closely together with your colleagues in the Brand Creative department, as well as having a close cooperation with Design, Online, Product & Wholesale Marketing, and most of the other departments across the organisation.

More specifically, your tasks will include:

  • Creative project management in connection with photo and film production, including both planning and post-production
  • Art direction of photo and film material
HAY ApS
Godt Smil Tandlægerne Fantastisk klinikassistent til Godt Smil Frederikshavn søges

Godt Smil Tandlægerne

Har du fokus på patienterne og nyder du et tæt samarbejde med gode tandlæger? Ønsker du dig en moderne arbejdsplads med gode kollegaer? En klinik hvor stor faglighed og arbejdsmiljø er i højsæde, og der er en uformel tilgang til hinanden?

Stillingen er fra 1./5 (vi venter gerne på den rigtige) og der er tale om en fast stilling. Der er mulighed for alt imellem 30 og 37 timer (dette kan ændres for den rigtige).

Vi tilbyder dig

  • Fantastiske forhold på en spændende klinik hvor vi har fokus på den gode patientoplevelse
  • Medindflydelse på dagligdagen og med stor udvikling igennem selvstændige opgaver
  • Dygtige kollegaer der hjælper hinanden og har det sjovt sammen i hverdagen
Gem
modul foto
Skolefotograf - Sjælland, Jylland og Fyn

modul foto

Vi skal igen i år bruge dygtige fotografer over det meste af landet. Er du supergod til skolebørn – og har du styr på din ISO? Så har vi masser af udfordringer til dig i jobbet som skolefotograf.

Du skal kunne organisere fotograferingen så både børn og voksne bliver glade. Du skal kunne stå tidligt op og holde hovedet koldt i et rum blandt 7. klasses elever.

Her er det både sjovt og udfordrende at gå på arbejde. Du bliver en del af et stærkt team, hvor vi hjælper og inspirerer hinanden med at løse opgaverne.

Vi vægter det gode arbejdsmiljø og vi har derfor også mange sociale arrangementer og festelige traditioner (også) i løbet af sæsonnen.

modul foto
Enetpulse ApS
Product UX Designer

Enetpulse ApS, Taastrup

Hos Enetpulse søger vi en ny medarbejder til vores Product Team, der beskæftiger sig med design, udvikling og vedligeholdelse af vores forskellige sportsdataprodukter. Vi leder efter en talentfuld UX-designer, der skal være med til at gøre vores produkter intuitive, fornøjelige og lækre.

Dit primære ansvarsområde bliver at sørge for, at vores produkter designes brugervenligt og optimalt uanset om vi designer et nyt produkt eller blot reevaluerer eksisterende produkter, så er din opgave altid at forstå slutbrugerens behov og dermed sørge for, at produktets brugervenlighed er i top samt lever op til interne visioner og krav.

Enetpulse ApS

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV