814 job matcher din søgning 814 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Medarbejderne Industritekniker med speciale i CNC-fræsning

Medarbejderne søger for Jymika A/S i Løsning

Du kommer med på et stærkt hold i en familieejet virksomhed hvor der ikke er langt fra ord til handling. Du kommer til at arbejde i en topmoderne og højteknologisk maskinfabrik, der løbende bliver udvidet med den nyeste teknologi indenfor metalbearbejdning.  

Arbejdsopgaverne vil ofte være af høj sværhedsgrad, så du vil dagligt blive udfordret på hele din værktøjskasse indenfor CNC-fræsning. Vi producer hovedsageligt mindre serier, så der vil sjældent være to dage der ligner hinanden og du får en spændende hverdag, hvor du dagligt vil møde nye udfordringer og får afprøvet dine færdigheder.

Aasted
Field Installation & Commisioning Engineer

Aasted, Farum

Are you a technical genius and do you dream of packing your suitcase travelling around the world providing our customers with excellent support. Do you furthermore have strong electrical or software skills, a commercial mindset along with experience from the food and beverage industry, you could very well be exactly who we are looking for.

As a Field I&C Engineer at Aasted, your overall responsibility will be to support our Aftersales organization at our customers around the world.

Aasted
Volvo Truck Center Danmark A/S
STÆRK TEKNISK LEDER TIL VÆRKFØRERSTILLING I VOLVO TRUCK CENTERS OPBYGNINGSAFDELING

Volvo Truck Center Danmark A/S, Viborg

Se video om Volvo Truck Center Danmark A/S som arbejdsplads

Du bliver kundernes, sælgernes, salgsupportens og medarbejdernes midtpunkt i en travl og spændende hverdag. En hverdag, hvor du modtager opbygningsordrer fra Salg/Salgssupport, rådgiver kunder og i det hele taget har mange kontaktflader.

Hvis du motiveres af dynamisk hverdag, gode karrieremuligheder samt det at arbejde i en virksomhed med flere verdenskendte og førende brands, kan du få det hele her. Du tilbydes et spændende og selvstændigt job, i en virksomhed med en solid position på markedet og i positiv forandring.

Volvo Truck Center Danmark A/S
Dinex A/S NVH Simulation Specialist

Dinex A/S, Middelfart

Are you passionate about acoustics and the simulation of acoustics? Do you want to join Dinex’s growth journey? Dinex is looking for a NVH Simulation Specialist, who will take part in the development of after-treatment system (ATS) products and technologies for our current and future customer project portfolio.

As our new Simulation Specialist, you will join our global team, which serves as a key function at Dinex through the development of new products, technologies, and methods. We are a team of highly motivated professionals who work on defining and executing the high ambitions of Dinex – and we make sure to have fun from time to time.

Gem
Esbjerg Kommune
I Tandplejen i Esbjerg Kommune søger vi en tandlæge pr. 14. august 2023 eller snarest muligt - gerne fuldtid - genopslag

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at blive en del af et stærkt hold på 85 dygtige og engagerede medarbejdere, så har vi stillingen til dig.

Medarbejderne er fordelt på seks storklinikker, hvor vi arbejder i velfungerende teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

I Tandplejen har vi cirka 25.000 patienter, og vores vigtigste fokus er forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn som ældre i omsorgstandplejen.

Vi kan tilbyde dig:

  • at du bliver en del af en spændende arbejdsplads i en kommunal tandpleje, hvor vi er fuldt digitaliseret med patientjournal (Solteq tand) og røntgen (Visiquick)
  • gode muligheder for faglig og personlig udvikling, da alle fagområder varetages i tandplejen
Eltronic A/S
El-faglig maskintekniker

Eltronic A/S, Hedensted

Er du teknisk stærk, og ønsker du en hverdag med stor medbestemmelse, gode kolleger og spændende opgaver?

Vi søger flere erfarne og teknisk dygtige kolleger til elektrisk og pneumatisk montage, samt til PLC/Robot software upload og troubleshooting af Eltronics innovative automationsløsninger.

Som maskintekniker sikrer du fremdrift i opgaverne med din faglighed, erfaring og sans for godt håndværk, samtidig med at du har fokus på både sikkerhed og kvalitet.

Eltronic A/S
Energihuset A/S Medarbejder til FM

Energihuset A/S, Sæby

I ENERGIHUSET A/S har vi travlt med mange nye og udfordrende projekter. Vi søger derfor en medarbejder til bygningsregistrering.

Du bliver en del af en projektgruppe, der håndterer granskning af almene boliger, som en del af Landsbyggefondens landsdækkende granskning af almenboligsektoren. Vores arbejdsmiljø er åbent og uformelt, hvor det er vigtigt, at vi fungerer som en helhed.

Eltronic A/S
Maskintekniker

Eltronic A/S, Hedensted

Er du teknisk dygtig, og ønsker du en hverdag med stor medbestemmelse, gode kolleger og spændende opgaver?

Se video om Eltronic A/S som arbejdsplads Som maskintekniker sikrer du fremdrift i opgaverne med din faglighed, erfaring og sans for godt håndværk, samtidig med at du har fokus på både sikkerhed og kvalitet.

Hverdagen er præget af fleksible arbejdstider. Det er en spændende stilling i en virksomhed i udvikling, hvor du får medindflydelse, mulighed for sparring og vidensdeling samt gode udviklingsmuligheder.

Eltronic A/S
Struer Kommune
Overtandlæge til Center for Tandregulering Nordvestjylland

Struer Kommune

Er du vores nye leder? Vil du stå i spidsen for den positive udvikling af Center for Tandregulering? Og kan du se dig selv i en moderne klinik med panorama-udsigt til Limfjorden?

Vores nuværende leder har valgt at gå på pension til 1. september. Derfor får du nu mulighed for at søge en unik og spændende lederstilling som overtandlage på Center for Tandregulering Nordjylland (CTN). Stillingen er fleksibel, både i forhold til timetal og arbejdsindhold.

Som overtandlæge for CTN kommer du til at stå i spidsen for en moderne tandreguleringsklinik, hvor humøret, arbejdsmiljøet og de faglige ambitioner er høje – og hvor vi arbejder innovativt og udviklingsorienteret.

BK Medical
Senior Mechanical Engineer

BK Medical, Herlev

Join BK Medical to help develop mechanical solutions for our next-generation ultrasound scanners and probes. This is your opportunity to become part of an innovative team where your work has a real impact on people’s lives around the world.

As our new Mechanical Engineer, you will join our Mechanical Engineering team of 12 dedicated specialists located both in Herlev and State College US, with a mix of seniority and educational backgrounds. Our team is responsible for developing and maintaining advanced mechanical modules and concepts for our high-performance BK Medical ultrasound scanners. We design parts that are used by the surgeons to help them take critical decisions during surgery and therefore have a very high focus on quality.

BK Medical
VKCONSULTING
Driftsleder

VKCONSULTING søger for Olav Rasmussen Maskinfabrik A/S i Ullerslev

Har du en produktionsteknisk baggrund og kunne du tænke dig en unik mulighed for at blive en del af en virksomhed med en moderne maskinpark inden for automatdrejning og gevindrulning?

Vi søger en proaktiv driftsleder med teknisk baggrund, der har lyst til at indgå i en spændende produktion med speciale indenfor spåntagning, CNC-drejning, CNC-fræsning samt manuel bearbejdning. Du bliver en del af et kompetent team og får i samarbejde med ledelsen ansvar for drift og ledelse af 15 medarbejdere. Du blive bindeled mellem planlægning og produktion og skal sikre at driften, kapacitets- og produktionsplanen bliver realiseret. Herunder ligger også opgaver som overholdelse og opfølgning på levering, kvalitetskrav (ISO9001) og omkostninger.

VKCONSULTING
Norsk Elkraft Danmark A/S Teknisk energirådgiver

Norsk Elkraft Danmark A/S, Vejle

Ved Norsk Elkraft Danmark A/S oplever vi stor efterspørgsel på vores services. Vi har dagligt kunder, der viser stor interesse for samarbejde omkring energibesparende tiltag, der kan understøtte den grønne omstilling.

Derfor søger vi en dygtig kollega med stor teknisk indsigt, der med udgangspunkt i en nyoprettet stilling på vores salgskontor i Vejle får muligheden for at skabe tekniske løsninger og arbejde i et afvekslende miljø med spændende og varierede arbejdsopgaver.

I denne spændende stilling hos Elkraft Danmark tilbydes du:

  • Ansættelse i en af de førende virksomheder i en branche med daglig fokus fra omverdenen
  • Forbedre muligheder omkring energibesparende tiltag/grøn omstilling
  • God plads til personlig udvikling
Fenagy
Teamleder, El produktion til førende producent af CO2-varmepumper og køleanlæg

Fenagy, Lystrup

Vil du være med til at arbejde med produktion af fremtidens grønne klimaløsninger?

Du vil sammen med el engineering være daglig medarbejdende teamleder for vores elektriske montage af vores anlæg og i samarbejde med vores dygtige elektrikere sikre, at produktion udføres til tiden og lever op til vores høje kvalitetskrav.

Du vil blive en del af et entreprenant miljø med et meget højt fagligt niveau, der ønsker at flytte grænserne for eldrevne varmepumper og køleanlæg til fjernvarmen og industri. Vi har modtaget en stor investering fra Beijer Ref, som vi blandt andet skal omsætte til en international ekspansion, så vores varmepumper kommer ud i hele Europa.

Fenagy
HMF Group A/S
kranmekaniker til serviceværkstedet

HMF Group A/S, Nørresundby

Brænder du for at levere et godt stykke håndværk? Er du løsningsorienteret og en teamplayer?

Vores værksted i Nørresundby søger en ny kollega til reparation og servicering af kraner/wirehejs/kroghejs. Arbejdsopgaverne vil primært bestå af fejlsøgning og reparation af vores egne produkter, og der vil være en grundig oplæring i form af sidemandsoplæring samt kurser på selve kranfabrikken.

Dagene på værkstedet byder på stor variation, og da vi er et mindre værksted, supplerer vi gerne hinanden (opbygning/lager/service).

HMF Group A/S
Stevns Kommune Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling (genopslag)

Stevns Kommune, St. Heddinge

Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge fra den 1. maj 2023 eller tidligst herefter. Ansættelsen har en varighed på 1 år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdstimerne er fordelt på ugen fra mandag til torsdag.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Jobindex
Afdelingsleder – byg oven på din baggrund som projektleder

Jobindex søger for Artelia i Søborg

Er du klar til at stå i spidsen for et særdeles velfungerende team, som du hjælper til at vokse og specialisere sig?

Du bliver leder for Building Utility, der består af 12 kolleger, som arbejder med HVAC, VVS, stærk- og svagstrøm på ingeniørniveau inden for pharma-industrien.

El- eller HVAC-faglig projektleder med lyst til ledelse
Det er vigtigt for os, at du har haft ledelseserfaring – enten som projektleder, afdelingsledelse eller en kombination af begge. Vi lærer dig gerne op i det ledelsesmæssige, hvor du har mulighed for at indgå i en mentorordning.

Jobindex
Lineage Logistics ApS Technical Engineer, Aarhus/Vejle

Lineage Logistics ApS

Trives du i en selvstændig rolle hvor du tager ansvar og er handlekraftig? Så er du måske Lineage Logistics nye Technical Engineer.

Med reference til Technical Engineer Manager, bliver du den ansvarlige for frysehusenes tekniske installationer og procesudstyr, serviceinstallationer, bygninger, forsyninger samt produktions-IT.

MAN Energy Solutions
Marking specialist for Technical Assistance

MAN Energy Solutions, Copenhagen

Se video om MAN Energy Solutions som arbejdsplads

Do you want to be forerunner of the green transition, with an impact on 3% of global CO² emissions?

As our new marking specialist, you will be responsible for maintaining close contact with manufacturers who mark the TRUST serial number. It will be your responsibility to ensure that all documentation and drawings are up to date and contain the TRUST serial number.

To be successful in this position, it is advantageous that you have a mechanical engineering degree, preferably with a background in relevant practical education.

MAN Energy Solutions
Dragør Kommune
Dragør kommunale Tandpleje søger en dygtig klinikchef

Dragør Kommune

Vil du stå i spidsen for en lille børne- og ungetandpleje, som har alle funktioner samlet på én klinik?

Dragør kommunes klinikchef har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi en ny klinikchef, som kan fortsætte arbejdet med at drifte og udvikle tandplejen sammen med et engageret og serviceminded team.

Klinikchefstillingen er en kombination af tandlægefagligt arbejde, ledelse og administration og som klinikchef har du mulighed for at sætte dit præg på fremtidens tandpleje.

Dragør Kommune
Melsing Engineering Erfarne maskiningeniører til vores kontorer i Esbjerg og Middelfart

Melsing Engineering

Vi kan tilbyde dig:

  • En meget attraktiv stilling i vores rådgivende ingeniørvirksomhed
  • Kunder med særdeles spændende opgaver
  • En stab af dygtige kollegaer
  • Et motiverende miljø, der begejstrer og fremmer social ansvarlighed

Du bliver en del af en yngre organisation med et højt fagligt niveau, hvor du får mulighed for at gøre en forskel indenfor udvikling og engineering.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV