1.679 job matcher din søgning 1.679 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ringsted Kommune Studentermedhjælper til konsulentrelaterede opgaver i sekretariatet under Social- og Sundhedscentret

Ringsted Kommune

Ser du dig selv i et godt arbejdsmiljø og med en bred variation af konsulentrelaterede opgaver?

I sekretariatet i Social- og Sundhedscentret har vi mange forskellige spændende konsulentopgaver. Eksempler på opgaver, som vi ser, at en studentermedhjælper kan få eller være andenperson ind i, er bl.a.:

 • Opdatering og justering af hjemmeside.
 • Udviklings- og implementeringsopgaver.
 • Formidling af politikker på social- og sundhedsområdet.
NEXT Uddannelse København Studentermedhjælper til SoMe på Vibenshus Gymnasium

NEXT Uddannelse København

Brænder du for kommunikation? Er du vild med sociale medier? Og vil du være med til at sætte fokus på et gymnasium med en stærk, international og naturvidenskabelig profil?

Vi har brug for en studentermedhjælper, der kan være med til at drive vores sociale medier, som både understøtter kulturen på gymnasiet og inspirerer kommende elever.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. være at producere opslag og stories til Instagram samt Facebook, tage billeder og lave optagelser ifm. undervisningssituationer og sociale arrangementer og løse diverse andre ad hoc-opgaver.

Anima Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Anima, København

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten - du har humor og kan fortælle den gode historie. Du navigerer klogt og velvalgt rundt i vores arbejde, både i Danmark og internationalt, afhængigt af modtageren. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Scantox A/S
Vi søger dygtige og engagerede dyrlægestuderende – til præklinisk forskningslaboratorium

Scantox A/S, Lille Skensved

Scantox er i stor vækst og søger derfor en dygtig studentermedhjælper til arbejdet i vores dyrestalde.

Se video om Scantox A/S som arbejdsplads

Vores team består af ca. 50 engagerede dyrepassere, landmænd, laboranter, dyrlæger og dyrlægestuderende, der sammen løfter den praktiske udførelse af forsknings- og udviklingsopgaver for både danske og udenlandske medicinalvirksomheder.

Dine arbejdsopgaver består blandt andet i:

 • Daglig pasning af forsøgsdyr, herunder fodring og mugning.
 • Dosering og klinisk observation af dyrene.
 • Opsamling og håndtering af prøver/data fra dyrene.
Scantox A/S
DIS Study Abroad in Scandinavia
External Lecturer for Developmental Disorders Course (Summer 2023) - DIS Copenhagen

DIS Study Abroad in Scandinavia

DIS Study Abroad in Scandinavia is currently hiring an external lecturer with strong teaching skills for Developmental Disorders in Summer 2023.

DIS

The course will be offered May 23 to June 9. Courses typically meet for 3 hours per day, Monday through Friday, and include two field studies.

Main tasks and responsibilities

 • Classroom teaching and other experiential learning activities
 • Student assessment, grading, and feedback throughout the course
DIS Study Abroad in Scandinavia
Trackfit Fredensborg Fysisk træner

Trackfit Fredensborg

TrackFit er en forening, der tilbyder udendørs fysisk grundtræning for voksne. Vi er et træningsfællesskab med 130 medlemmer, og vi træner udendørs hele året på Fredensborg Stadion.

Vores nuværende supertræner har fået nyt job, som desværre ikke er tidsmæssigt foreneligt med træningen i Fredensborg, og vi søger derfor en ny træner.

Vi træner 3 gange ugentligt. Tirsdag og torsdag kl. 17.15-18.15 og lørdag kl. 9.15-10.15. Vi er åbne for at rykke tidspunkterne til lidt senere, hvis det er nødvendigt.

Vi har et fast fremmøde på 30-40 personer pr. træning. Vi gør meget ud af det sociale sammenhold, så der er en god og glad energi på holdet.

Solrød Kommune Tilkaldevikar til Christians Have plejecenter

Solrød Kommune

Vi ønsker vores egen faste timelønnede vikar til vores fantastiske hus. Så har du lyst til at hjælpe vores beboere og være en del af vores team, så er det dig, vi mangler!

Stillingen kan søges af såvel faglærte, som ufaglærte, har du sabbatår, er studerende eller pensionist, eller bare har lyst til at hjælpe andre, så tøv ikke med at sende en ansøgning.

Vi har plads til 80 beboere og er opdelt i syv bo-grupper med 10 eller 15 beboere i hver. Plejecentret drives efter leve-bo-miljøtanken. Det betyder, at vi tilstræber rolige og hjemlige omgivelser, og at vi arbejder med inddragelse, tryghed, nærhed og genkendelighed som vigtige værdier.

Spilhuset Butiksmedarbejder

Spilhuset, Helsinge og Slagelse

Spilhuset i hhv. Helsinge og Slagelse søger 2 butiksmedarbejdere med en normal effektiv arbejdstid på hhv. 8 og 15 timer om ugen fordelt på aften- og weekendarbejde.

Din vigtigste opgave er at sørge for, at vores spillekunder har det godt. Derfor skal du være serviceminded til fingerspidserne og god til at tale med mennesker.

Du vil blive en del af et team på i alt 4 medarbejdere i Spilhuset Helsinge eller Slagelse, og sammen med teamets tre øvrige medarbejdere vil det være din opgave at gøre spiloplevelsen i spillebutikken til noget helt særligt.

Kendskab til spilleautomater og væddemålsterminaler kan være en fordel men ikke en nødvendighed. Vi tilbyder grundig oplæring.

INFOBA ApS Studiejob indenfor support, salg og onboarding – til dig som kan skabe relationer med alle

INFOBA ApS, Søborg

Leder du efter et studiejob, hvor du kan arbejde i krydsfeltet mellem salg, support og onboarding? Vil du arbejde et sted med gode muligheder for personlig udvikling? Er du udadvendt og elsker at snakke med mennesker? Så vil vi meget gerne høre fra dig.

Hos os skal du løse alverdens studierelevante opgaver indenfor salg, support og onboarding. Du bliver højre hånd til vores travle medarbejdere, der er tovholdere på Onboarding, Marketing & Salg. I dit team indgår også en anden studentermedhjælper.

Gem
Svanerent ApS
Vi søger rengøringsassistenter

Svanerent ApS, Braden/Fur, Holstebro, Thisted eller Lemvig

Kunne du tænke dig et job hos Svanerent? Vi søger nye rengøringsassistenter til vores fantastiske team, som brænder for at gøre rent og levere et højt serviceniveau.

Vi vil være de bedste til det, vi gør! Vi vil skabe en lettere hverdag for vores kunder og gøre en forskel, der er til at få øje på. Hos os bliver du en del af et uformelt arbejdsmiljø med ordnede forhold, og du er med til at levere et topresultat og bliver en del af et positivt arbejdsmiljø.

Vi søger assistenter til deltidsstillinger i Branden/Fur - Thisted - Holstebro - Lemvig

 • Branden/Fur: 20 timer om ugen i med mødetid fra kl.12.00 mandag til fredag. Arbejdstid mandag, onsdag og fredag 5,75 timer. Tirsdag og torsdag 3 timer (transport nødvendig)
 • Holstebro: 15 timer om ugen med mødetid fra kl. 16:30, mandag til fredag
 • Thisted: Pr. 1/5 ca. 15 timer pr. uge, dagligt 2,5-3 timer fast arbejdssted
 • Lemvig: Pr. 1/5 12,50 timer pr. uge
Svanerent ApS
Jobindex
Studentermedhjælper – støt op om salget med dine knivskarpe analyser

Jobindex, Valby

Vil du være sælgernes bedste ven, når du klæder dem godt på til næste salg, takket være dine Excel-skills og upåklagelige PowerPoint-præsentationer?

Det er en fest at være en del af teamet. Også fordi jeg får meget frihed til at arbejde med kreative idéer ud over de faste opgaver,” siger studentermedhjælper Maiken.

Vi står og mangler dig 15 timer om ugen – og gerne mere, hvis det passer dig.

Jobindex
DSA - Din Sundhedsfaglige A-kasse
Studiejob - Smag på alt, hvad kommunikationsfaget byder på

DSA - Din Sundhedsfaglige A-kasse, København

Vil du prøve en masse forskellige kommunikationsfaglige discipliner af i praksis? Så har vi det perfekte studiejob til dig.

SoMe, hjemmeside, content marketing, podcast, kampagner, video, nyhedsbreve, branding, politisk kommunikation. You name it – We’ve got it. Og du får lov at arbejde med det, du brænder mest for. Til gengæld glæder vi os til at lytte til alle dine friske input og dele ud af vores erfaring.

Hos os får du et godt indblik i, hvordan man arbejder med strategisk kommunikation i en udviklingsorienteret organisation. Du får praktisk erfaring med kommunikationsplaner, kampagner og kommunikationskoncepter – især digitale - der bringer os tættere på vores medlemmer.

Arbejdstiden er cirka 15 timer om ugen fordelt på to-tre hverdage.

DSA - Din Sundhedsfaglige A-kasse
Tårnby Kommune Sommerferie-afløsere søges til Plejehjemmet Løjtegårdsvej, Tårnby

Tårnby Kommune, Kastrup

Kom og bliv en del af et sted, hvor beboerne er i centrum og personaletrivsel vægtes højt.

Huset har en synlig ledelse, som har fokus på et positivt arbejdsmiljø.

Plejehjemmet Løjtegårdsvej søger sommerferie-afløsere til at tage vagter i juni, juli og august 2023 – det er både til dag-, aften- og nattevagt alt efter, hvad du ønsker og trives bedst med. Har du mulighed for at starte før, må du endelig skrive det i din ansøgning, da vi også har brug for afløsere særligt i weekenderne. Har du efter sommerferien lyst til at fortsætte ansættelsen som timelønnet afløser, kan dette aftales.

Da vi er et stort hus med 120 beboere fordelt på 4 afdelinger, er der god mulighed for at få de ønskede vagter.

Gjensidige Forsikring
Studentermedhjælper

Gjensidige Forsikring, København

Vil du gerne have et studierelevant job i en travl og dynamisk afdeling, så har du chancen for at være vores nye studentermedhjælper i Partner.  

Se video om Gjensidige Forsikring som arbejdsplads

I Partner arbejder vi med strategiske partnerskaber, som er med til at styrke vores salgskanaler i Gjensidige. Dette gøres både igennem direkte salg håndteret af vores partner, eller i form af leads til vores kundecenter og markedschefer.

I den forbindelse er der et behov for rapportering på salget til vores partnere og i den forbindelse bliver din rolle central for samarbejdet.  

Gjensidige Forsikring
Tryg Forsikring A/S
Studentermedhjælper til Agentur, Erhverv

Tryg Forsikring A/S, Aarhus

Har du lyst til at blive en del af en spændende og nyskabende enhed, hvor du får mulighed for at bidrage til at drive interne processer samt få opbygget kompetencer indenfor udvikling, drift og kommunikation?

Agentur Erhverv er en salgskanal med selvstændige forsikringsformidlere, der rådgiver og sælger Trygs erhvervsforsikringer til erhvervssegmentet. Vi er et team i udvikling og mangler lige nu en studentermedhjælper til vores administrative team til, at understøtte vores interne processer og kontroller.  

Tryg Forsikring A/S
PFA
Studentermedhjælper til spændende marketingopgaver

PFA, København

”Her er et spændende studiejob til dig, der vil lære en masse om marketing og kundeaktiviteter.

Du skal være med til at give PFA’s mere end 1 million kunder en sammenhængende oplevelse, når de er i dialog med os på mange forskellige kanaler. Du bliver en del af et rigtigt godt team, hvor du kan udfolde dine ideer og lære en masse,” siger Britt Abildgaard, der er chef for Kundeengagement & Digitalt Salg i PFA.

PFA
Fonden Novavi Tilkaldevikar som sekretær i vores alkoholambulatorier

Fonden Novavi, Kastrup, Glostrup, Lyngby, Hvidovre, Herlev, Roskilde, Køge og/eller Frederikssund

Har du tid til overs? Er du serviceminded? Har du et smil på læben, selvom du har travlt? Kunne du tænke dig at have kontakt med mange mennesker?

Din hovedopgaver som tilkaldevikar i Fonden Novavi vil bl.a. være:

 • Modtagelse af telefonhenvendelser og tidsbestilling
 • Modtagelse af patienter og andre brugere
 • Måling af promille og udlevering af antabus efter ordination af vores læger

Vi ringer til dig, når vi har brug for din assistance i forbindelse med ferie, fridage eller sygdom blandt de faste sekretærer.

National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK) Studentermedhjælper til anklagemyndigheden i National enhed for Særlig Kriminalitet, Østdanmark

National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK), Karlslunde/Glostrup/Valby

Har du interesse og flair for strafferetten? Og kunne du tænke dig et studenterjob, hvor du både får praktisk erfaring og et indblik i, hvad National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK) arbejder med?

Vi søger nu et antal jurastuderende til stillinger som studentermedhjælpere hos anklagemyndigheden i NSK i Østdanmark.

Arbejdet omfatter bl.a. lettere sagsbehandling af et bredt spekter af sager inden for anklagemyndighedens kompetenceområde. Dit arbejde vil således bl.a. bestå af udarbejdelse af bødeforelæg, slutteskrivelser og afgørelser om aktindsigt. Endvidere kan du få til opgave at hjælpe anklagere med f.eks. at søge juridisk information, herunder undersøgelse af teori og domspraksis til brug for forberedelsen af retssager.

Gem
Scandlines
Kassemedarbejdere til BorderShop Puttgarden

Scandlines

Kunne du tænke dig et job med gode kollegaer, gode ansættelsesvilkår og være med til at gøre BorderShop endnu mere attraktiv for vores kunder?

Er du fx. studerende eller bare over 18 år?

Kunne du tænke dig at arbejde i weekender, på helligdage og op til fuld tid i din sommerferie?

Så søg en af vores ledige stillinger i butik og kasse i BorderShop.

Scandlines
Coop Danmark A/S Afløser til kantine - Aften/Nat

Coop Danmark A/S, Hasselager

Vi søger en afløser til kantinen på Hasselager Distributionscenter. Er det dig?

Som afløser i kantinen vil du være med til, at sikre driften i vores kantine. Arbejdstiden er som udgangspunkt hver 4. fredag i tidsrummet 21.00-04.00 og hver 4. søndag i tidsrummet 18:30-21:30, med mulighed for flere vagter.

Du skal kunne løfte ansvaret i en travl kantine med mange opgaver. Så føler du dig hjemme i et køkken, og sætter du pris på at servere god mad med et smil på læben? Og har du brug for et supplement til din primære indtægt? Så er det måske dig vi søger til at servicere vore medarbejdere med kolde, lune og varme retter.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV