342 job matcher din søgning 342 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Loomis Danmark
Chauffør

Loomis Danmark, Taastrup

Hos Loomis er vi specialister i effektiv og sikker kontanthåndtering og bidrager til pengeforsyningen til hele Danmark.

Loomis Danmark

Til vores afdeling i Taastrup søger vi chauffører, som gennem engagement, gåpåmod og overblik tager ansvar for værdikørsel til vores kunder øst for Storebælt. Du vil indgå i et team af dygtige og erfarne folk, som har det daglige ansvar for, at Loomis lever op til servicemålene.

Vi tilbyder et afvekslende og selvstændigt job, hvor du får en grundig oplæring. Du samarbejder med kompetente og engagerede kolleger i et dynamisk miljø, hvor ikke to dage er ens, og hvor der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Loomis Danmark
BCA Auto Auktion Chaufførkollega til eksportkørsel søges

BCA Auto Auktion, Vejle

Vi søger endnu en ny chaufførkollega til eksportkørsel med vores autotransporter. Du vil indgå i vores transportteam, som håndterer transporter på vegne af vores auktionscentre i Skandinavien. Du vil få hele Europa som arbejdsplads, og du vil blive en del af en hverdag, hvor opgaverne spænder bredt og kontaktfladen er stor.

Hos BCA Transport A/S får du ansvaret for at transportere nyere, brugte biler ud til og fra vores kunder, som er bilforhandlere, men også leasingselskaber, flådeejere samt privatpersoner. Som eksportchauffør er det derfor vigtigt, at du har lyst til at tage ansvar for at levere biler til rette tid og på rette sted.

Gem
ABENA Chauffør til distribution af pakker i Odense

ABENA, Odense

Du vil blive en del af vores team i Odense, som består af 3 chauffører.

Vi lægger lige så meget vægt på at finde den rigtige person med den rette personlighed og indstilling, som en chauffør med mange års erfaring – så lad os endelig høre fra dig, hvis du er interesseret i stillingen.

For den rette tilbyder vi et godt og stabilt job i en travl virksomhed i vækst, gode kollegaer og ordnede forhold og løn efter overenskomst.

Stevns Kommune Tandlæge til en tidsbegrænset stilling

Stevns Kommune, Store Heddinge

Stevns Kommunale tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge. Ansættelsen har en varighed på et år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Københavns Lufthavne A/S Compliance Specialist til Roskilde Lufthavn

Københavns Lufthavne A/S

Som Operational Compliance Specialist har du ansvaret for de processer, der sikrer koordinering og operationelt overblik på tværs af operationen i Roskilde Lufthavn. En spændende mulighed for at arbejde med kernen i lufthavnsdrift, hvor du er med til at værne om, og sikre, vores ”License to Operate”.

Dine primære ansvarsområder i øvrigt

 • Sikre, at vi har et kontinuerligt samlet overblik over de operationelle forhold i lufthavnen
 • Sikre processerne omkring audits
 • Implementere forbedringsforslag og myndighedskrav

Du bliver en del af en helt særlig atmosfære og en familie, der hver dag engageret arbejder for, at vores passagerer får den bedste rejseoplevelse.

Hillerød Kommune Tandlæge 35 timer til Hillerød Kommunale Tandpleje

Hillerød Kommune

Hillerød Kommunale Tandpleje søger en faglig stærk tandlæge til en fast stilling på 35 timer om ugen pr. 1. juni 2023.

Stillingen er i Basistandplejen, hvor du vil få rutinerede og gode kollegaer, hvilket giver rig mulighed for faglig sparring og samarbejde.

Du vil blive en del af vores team – tandlæger, specialtandlæger (orto), tandplejere og klinikassistenter og vi er alle samlet i vores nybyggede og moderne Tandplejehus, som ligger på Carlsbergvej 13B – tæt på Hillerød station.

Vi kan tilbyde dig

 • et fagligt stærkt miljø
 • et spændende og udfordrende job i et inspirerende arbejdsfællesskab
 • dygtige og engagerede kollegaer
DSB
Personaleleder til Drift F&R, Aarhus

DSB

Kan du skabe resultater gennem mennesker, og har du lyst til at bidrage til at DSB’s lokomotivførere i Drift F&R holder sig på sporet og kører i samme retning, til fordel for vores kunder og den interne trivsel? Så er du muligvis vores nye personaleleder til Drift F&R i Aarhus. 

Som personaleleder bliver det dit overordnede ansvar at varetage den daglige ledelse af en større gruppe med ca. 50 lokomotivførere. Opgaven består i at sikre trivsel og et godt arbejdsmiljø i gruppen, samtidig med at vi indfrier vores kundeløfter ift. punktlighed, kvalitet og god trafikinformation.

DSB
Trafikstyrelsen
Luftfartsinspektør til flyteknisk område - Part-66/147

Trafikstyrelsen, København

Søger du en arbejdsplads, hvor man efterstræber en god balance mellem arbejde og fritid – og hvor du har bred kontakt til flybranchens flytekniske værksteder og flytekniske skoler?

Som luftfartsinspektør får du…
… en afvekslende hverdag, der varierer mellem kontor og udgående inspektørarbejde. Arbejdet foregår hovedsageligt indenfor landets grænser, men kan også indebære rejseaktivitet i udlandet.

Vi har en fleksibel arbejdsplads med en flekstidsordning og mulighed for hjemmearbejdsdage, som betyder, at du i høj grad selv har indflydelse på planlægningen af dine arbejdsopgaver, hvilket understøtter en god balance mellem job og fritid.

Trafikstyrelsen
Davidsens Tømmerhandel A/S Chauffør til Davidsen i Odense

Davidsens Tømmerhandel A/S

Er du en dygtig og rutineret chauffør, som har lyst til at blive en del af en velfungerende logistikafdeling?

Din primære opgave er at sikre, at vores kunder får deres varer til rette tid. Du er vores ansigt udadtil, når du møder kunden i forbindelse med levering af varerne, og derfor er det vigtigt, at det falder dig naturligt at yde en personlig service til vores kunder.

JB Metalindustri Chauffør/lagermedarbejder

JB Metalindustri, Ølstykke

JB Metalindustri A/S søger en kombineret chauffør/lagermedarbejder til kørsel af vore egne produkter med lastbil, fortrinsvis på Sjælland, samt til forefaldende lagerarbejde.

Vi søger en frisk og stabil medarbejder til diverse opgaver inden for kørsel og lager. Udover kørsel med lastbil skal du blandt andet registrere ind- og udgående varer, plukke og pakke, være behjælpelig ved statusoptælling samt medvirke ved andre lageropgaver og forefaldende arbejde.

Gem
Sjøbeck Øl og Vand A/S Fredagsbar med fadøl – Vi søger dygtige chauffører

Sjøbeck Øl og Vand A/S

Hos Sjøbeck bliver du ikke bare en chauffør. Du bliver en stor og vigtig brik i et mindre familieejet firma på cirka 30 ansatte med kæmpe passion for restaurationsbranchen og særligt - som du måske allerede fornemmer - bodegaer. Målet er at alle medarbejdere bliver set, hørt og finder stor mening med deres arbejde.

Størstedelen af din hverdag vil gå med at transportere ordrer til vores kunder og bære varerne ind på deres lager. Vi bestræber os på at man får det samme område at operere i, fordi det giver den bedste serviceoplevelse at kunden får en relation til chaufføren og ikke hver gang skal fortælle, hvor varerne skal placeres.

Hamlet Tours
Turistguide

Hamlet Tours, København

Deltidsjob eller studiejob, hvor du kan dyrke Danmarks historie og blive en del af en hyggelig lille virksomhed.

Jobbet består i at køre små grupper af turister (mest amerikanere) fra København rundt til de historiske seværdigheder i Helsingør, Hillerød og Roskilde og undervejs fortælle dem om Danmark og seværdighederne og besvare deres spørgsmål.

Udover glæden ved at vise Danmark frem fra sin bedste side og lære en masse historie får du fuld indsigt i vores lille virksomhed og vil lære en masse om turist- og transportbranchen. Med tiden er der mulighed for et større ansvar hos os, hvis du har vedholdenhed og talent for det. Jobbet er velbetalt. Der er en overenskomstmæssig timeløn og dertil en hel del drikkepenge fra turisterne, hvis du gør det godt.

Hamlet Tours
De Forenede Dampvaskerier A/S
Sommerafløsere som chauffør søges til De Forenede Dampvaskeriers RECA division

De Forenede Dampvaskerier A/S, Skovlunde

De Forenede Dampvaskerier A/S (DFD) RECA division i Skovlunde søger en energisk og engageret servicechauffør der kan sikre, at vores kunder får en optimal service og leverance. Vi hjælper vores kunder med en professionel håndtering, vask og distribution af tekstilløsninger.

Vi tilbyder:

 • Sommerarbejde i ca. 4-5 uger (evt. flere uger kan aftales) i perioden uge 25-35.
 • Attraktive løn- og personaleforhold.
 • 1 uges oplæring sammen med den faste chauffør.
De Forenede Dampvaskerier A/S
Sabroe Selection 2 kranførere til snarlig tiltrædelse

Sabroe Selection søger for HJM RECYCLING A/S i Køge

Er du vild med genvinding af jern, store maskiner og bunker af skrot, så har vi jobbet til dig!

HJM Recycling håndterer store som små mængder skrot og er specialister inden for genvinding af ædelmetaller fra auto katalysatorer. Virksomhedens grundige sorteringsarbejde og omfattende kendskab til materialerne sikrer optimal udvinding og størst mulig genanvendelse

Jobbet indeholder mange forskellige opgaver og hverdagen vil derfor være meget variereret. Du skal kunne lide at arbejde udendørs, uanset vejret.

HJM Recycling Køge A/S laster blandt andet skibe, hvorfor du må påregne arbejde udenfor normal arbejdstid og i weekender.

Optimum HR Flight System Coordinator at ForeFlight a part of Boeing

Optimum HR recruiting on behalf of ForeFlight in Odense

ForeFlight is an international company that develops and delivers technical solutions for the international aviation industry.

As we are expanding our Flight Operations team in Odense, we are therefore looking for a Flight System Coordinator, whose main task is to ensure full customer service and user satisfaction with ForeFlight's products. You participate in international project groups internally and externally and assist our internal departments with subject-specific knowledge.

You will spend your working hours with 80 colleagues in completely newly renovated surroundings at the Port of Odense. We highly value creating a good environment and as well as having fun while working.

Nature Energy
Driver for Korskro

Nature Energy, Esbjerg

Ny kollega til logistikteamet i Korskro

Vi leder efter en ny chauffør, som har nedenstående faglige kvalifikationer:

Se video om Nature Energy som arbejdsplads
 • Kørekort C og E samt gyldigt EU kvalifikationsbevis
 • Du har førerkort til tachograf
 • Erfaring med chaufførjobbet – gerne inden for landbruget
 • Du har branchekendskab eller erfaring fra et lignende job
 • Gode kørefærdigheder

Vi er en moderne virksomhed, hvor du selv tager ansvar og er med til at få tingene til at ske. Vi tilbyder en uformel omgangstone, hvor humøret og arbejdsmoralen er høj.

Nature Energy
Trafikstyrelsen
Luftfartsinspektør til Flight Operations

Trafikstyrelsen, København

Kunne du tænke dig at være en del af et stort velfungerende team i Trafikstyrelsen, som har ansvaret for tilsynet med de danske luftfartsselskaber?

Vi tilbyder et spændende, alsidigt og udfordrende job centralt i København med dygtige og engagerede kolleger. Du kan forvente lidt rejseaktivitet i forbindelse med udførsel af tilsyn mv., men stadig med en arbejdsdag, der rummer plads til fritid og familieliv.

Dine væsentligste arbejdsopgaver:

 • Planlægning og udførelse af tilsyn med de danske luftfartsselskaber samt at sikre overholdelse af gældende regler, herunder at gennemføre Flight-Inspections
 • Tiltrædelseskontrol og godkendelse af ansøgninger for etablering af luftfartsselskaber
Trafikstyrelsen
CITY LIFT A/S Chauffør til 4-akslede maskintransporter samt afløser på liftvogn i Storkøbenhavn

CITY LIFT A/S, Taastrup

Bliv en del af solid virksomhed, som passer godt på sine medarbejdere. Her er dagene aldrig ens – og du kan komme med på opgaver lidt ud over det sædvanlige.

Primære opgaver

 • Maskintransport med VOLVO FM420 8X2– udkørsel samt afhentning af grej
 • Igangsætte kunder og hjælpe med ind- og udkørsler af lifte.

Ved sygdom og ferie vil vi få brug for hjælp til

 • Rengøring af lift og maskiner samt andet forefaldende arbejde på pladsen.
 • Afløser til kørsel med 57 meter liftvogn.

Lønnen efter 3 mdr. vil være på 185 kr. i timen + pension, Vi har overenskomst med Dansk Industri.

Røde Kors Varekultivator med gode chaufførevner og lyst til fysiske arbejdsopgaver

Røde Kors, København

Vi søger en deltidsansat kollega til vores logistikteam, som i dag består af én anden deltidsmedarbejder og flere frivillige. Vi kalder rollen for varekultivator, da jobbet kræver endnu mere end gode køreevner og en god fysik.

Som varekultivator er du den, som sørger for at flytte rundt på varer mellem butikkerne, så der skabes størst værdi af de mange donationer, der hele tiden modtages i vores butikker. Du vil også potentielt skulle hente donationer hos private eller virksomheder, som donerer varer til vores genbrugsindsats. Sådan vil du – meget direkte – være med til at kultivere vores donerede varer, så de skaber størst mulig værdi for vores hjælpearbejde.

ABL-Food A/S Chauffør/Lagermedarbejder

ABL-Food A/S, Aabenraa

Da vi har travlt i ABL Food, søger vi en ny medarbejder som chauffør og lagermedarbejder.

Arbejdsopgaver:

 • Chauffør, kørsel med egen forvogn.
 • Varemodtagelse, registrering og placering af varer.
 • Pluk og pakning af ordrer.
 • Vedligeholdelse af lagerfaciliteter.
 • Læsning og losning af lastbiler.

Virksomheden tilbyder:

 • En travl og spændende hverdag i et godt arbejdsmiljø.
 • Stillingen er på fuldtid, 37 timer om ugen.
 • Løn i forhold til kvalifikationer og erfaring.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV