175 job matcher din søgning 175 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sund & Bælt Holding A/S
Regnskabschef

Sund & Bælt Holding A/S, København

Vil du være med til at etablere og drive de største infrastrukturprojekter i Danmark, og brænder du samtidig for at være med i et stærkt team, hvor høj faglighed, udvikling og godt humør sætter retningen for din hverdag?

Vi søger en regnskabschef der kan sætte en høj standard for vores regnskaber og metoder i Sund & Bælt, og som driver vores ambitiøse rejse mod en ”Best Practice” regnskabsfunktion, der går mod øget automatisering og digitalisering.

Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en dynamisk virksomhed, hvor der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Humor fylder i vores hverdag og er med til at gøre Sund & Bælt til en fantastisk og familievenlig arbejdsplads.

Sund & Bælt Holding A/S
nemlig.com Regnskabschef

nemlig.com, Brøndby

I nemlig.com er vi passionerede mennesker med ét fælles mål: Vi vil skabe et bedre liv for folk i Danmark. Et af de vigtigste elementer i vores vision er engagerede og passionerede mennesker, som elsker at gøre en forskel i deres job. Så vil du være en del af en virksomhed i vækst, hvor du har det overordnede ansvar for regnskabsfunktionen?

Så tilbyder vi en alsidig arbejdsdag, hvor du indgår i et bredt spænd af arbejdsopgaver med rig mulighed for at sætte dit eget præg på arbejdsopgaver, processer og arbejdsgange.

Gabriel A/S
Finance Manager

Gabriel A/S, Aalborg

Vil du være en del af en global og vækstorienteret virksomhed? Motiveres du af at tage ansvar og levere høj faglighed?

Vi søger en Finance Manager, som naturligt tager ejerskab og sætter retning, og som samtidig formår at formidle komplekse økonomiske tal til vores øvrige organisation. Du befinder dig desuden godt i en central rolle, hvor opgaveporteføljen er bred og veksler mellem hands-on opgaver og strategiske koncern-projekter.

Dit primære ansvar vil være Gabriels danske selskaber, men du får også en central rolle i at være sparringspartner for og højre hånd til koncernens Group Finance Manager.

Gabriel A/S
Brinch & Partners Head of Group Reporting

Brinch & Partners søger for Dovista A/S i Horsens

Based in our Headquarter in Horsens, we are looking for a competent Head of Group Reporting to join our team, as we aspire to be the front-runners in activities related to financial reporting and accounting across the DOVISTA Group.

As Head of Group Reporting, you will become a key player in consolidating the financials for monthly and year end closing, and lead the completion and improvements of annual and monthly reporting. To do so you will work closely with all finance departments and senior management supporting the continued development of our reporting, consolidation and accounting.

Brinch & Partners
Stevns Kommune Tandlæge til en tidsbegrænset stilling

Stevns Kommune, Store Heddinge

Stevns Kommunale tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge. Ansættelsen har en varighed på et år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Hillerød Kommune Tandlæge 35 timer til Hillerød Kommunale Tandpleje

Hillerød Kommune

Hillerød Kommunale Tandpleje søger en faglig stærk tandlæge til en fast stilling på 35 timer om ugen pr. 1. juni 2023.

Stillingen er i Basistandplejen, hvor du vil få rutinerede og gode kollegaer, hvilket giver rig mulighed for faglig sparring og samarbejde.

Du vil blive en del af vores team – tandlæger, specialtandlæger (orto), tandplejere og klinikassistenter og vi er alle samlet i vores nybyggede og moderne Tandplejehus, som ligger på Carlsbergvej 13B – tæt på Hillerød station.

Vi kan tilbyde dig

 • et fagligt stærkt miljø
 • et spændende og udfordrende job i et inspirerende arbejdsfællesskab
 • dygtige og engagerede kollegaer
Hansen Toft A/S Director, Compliance & Risk Management

Hansen Toft A/S recruiting on behalf of GPV Group A/S in Vejle

Are you passionate about conducting projects with strategic impact, ensuring crucial business continuity, and engaging with global sites as stakeholders?

For this, we seek an experienced executive who can establish a professional function with the right competences to handle the area of responsibility.

You refer to the Group CFO and will become part of Group Finance Management. The Compliance & Risk Management function is new and one of your first tasks will be to set up the structure and competences enabling you to execute on the responsibilities.

Hansen Toft A/S
Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur Vil du stå i spidsen for en ambitiøs økonomifunktion?

Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur, København

Har du en stærk og bred økonomifaglighed, som du gerne vil sætte i spil? Vil du gennem din forretningsforståelse være med til at skabe de rette økonomiske rammer for en styrelse i udvikling, og er det naturligt for dig at lede? Så søger vi en leder til vores økonomifunktion.

Som funktionsleder for økonomi indgår du i den samlede ledelse af kontoret. Vi fastlægger i fællesskab den ledelsesmæssige retning og sikrer den fortsatte udvikling af kontoret.

Du bliver ansvarlig for koordinering, styring, prioritering og faglig sparring på opgaver inden for økonomifunktionen og for den faglige udvikling af enhedens medarbejdere.

Venaris Executive Search CFO/COO

Venaris Executive Search søger for Sovino Brands ApS i København

Med reference til CEO Torben Olsen bliver du ansvarlig for at lede, udvikle, effektivisere og optimere finance-funktionen hos Sovino Brands. Du bliver en del af ledergruppen og bliver sparringspartner til den øvrige del af direktionen, som du blandt andet vil bistå med udarbejdelse af relevante business cases i forbindelse med nye potentielle opkøb (M&A).

Du får en nøglerolle i forbindelse med strategi- og forretningsudvikling, hvor du blandt andet skal lave forretningsanalyser og servicere bestyrelsen med mødemateriale. Derudover vil du stå for rapporteringen til Maj Invest. Dine arbejdsopgaver vil således spænde bredt lige fra finans til de mere kommercielle og udviklingsorienterede arbejdsopgaver.

Claire Group A/S
Talentfuld regnskabschef

Claire Group A/S, Ikast

Kan du se dig selv som det centrale omdrejningspunkt for den økonomiske styring i rollen som ’højre hånd’ for dynamisk CFO i en international orienteret modevirksomhed?

Trives du med at få tallene til at falde rigtigt på plads, og at bruge din forretningsmæssige indsigt til at skabe værdifuld rapportering?

Udfordrer du det bestående og tænker du digitalt?

Har du en controller i maven og en stærk analytisk sans, som sikrer kvalitet og relevans i dit arbejde?

Har du mod på at få ledelsesansvar?

Så håber vi at høre fra dig…

Claire Group A/S
Brødrene A & O Johansen A/S
Faglig dygtig teamleder, der har styr på det regnskabsmæssige håndværk

Brødrene A & O Johansen A/S, Albertslund

Se video om Brødrene A & O Johansen A/S som arbejdsplads

Som teamleder bliver du fagligt og ledelsesmæssigt ansvarlig for et bogholderi, som består af 7 regnskabsmedarbejdere. Du vil i dagligdagen referere til selskabets økonomichef, som også er ansvarlig for controlling.

Hos Brdr. A&O Johansen har vi fokus på medarbejdertrivsel, og det er således vigtigt, at du evner at have øje for dine medarbejdere og sikre trivsel i afdelingen. AO er en børsnoteret virksomhed i god udvikling. Vi har en filosofi om at gå glade på arbejde og spille hinanden stærke.

Brødrene A & O Johansen A/S
Copenhagen International School Seeking a Director of Finance

Copenhagen International School, Nordhavn

As Director of Finance, you will be overall responsible for the finance area in the school, managing the Business Office consisting of four employees, as well as the Facilities & Security department, which is led by a leader managing a team of four.

You will be responsible for all accounting tasks, the payroll area, and regular reporting to stakeholders regarding the financial health of the school.

Additionally, it will be your responsibility that accounts are kept in accordance with good accounting practice and according to the Danish law, and that the accounting system is designed in such a way as to provide information required by the School Director and the Board, as well as the Danish authorities.

Munkensdam Gymnasium Leder med hovedansvar for økonomi

Munkensdam Gymnasium, Kolding

Munkensdam Gymnasium søger en ny leder med tiltrædelse pr. 1. juni 2023. Skolen er et velfungerende og moderne gymnasium med et stærkt fællesskab.

Vi arbejder meget målbevidst på at give vores elever tre fantastiske år, idet vi lægger vægt på at skabe et miljø, der er fagligt udfordrende og samtidig giver plads til kreative og kunstneriske udfoldelser – et miljø, der fremmer den enkeltes trivsel og udvikler aktive og selvstændigt tænkende mennesker.

Ledelsesopgaven

 • Ansvar for skolens økonomistyring og afrapportering i samarbejde med revisionen
 • Budgetlægning og budgetopfølgning i samarbejde med skolens sekretariat
 • Løn- og kontraktopfølgning i samarbejde med skolens sekretariat
Skattestyrelsen Funktionsleder til driftsstyring og personaleledelse

Skattestyrelsen, Ringkøbing

Vil du stå i spidsen for 25 fagligt dygtige medarbejdere, tage ansvar for at håndtere et bredt spænd af regnskabsmæssige og administrative opgaver og blive en del af en engageret ledergruppe i Skattestyrelsen?

Din hverdag bliver travl, fyldt med faglige udfordringer og med et bredt spænd af ledelsesopgaver. Du kommer blandt andet til, at:

 • Planlægge, prioritere, styre og drive afviklingen af driftsopgaverne
 • Sikre optimal udnyttelse af ressourcer

Hos os får du målrettet kompetence- og karriereudvikling, hvor du bliver udviklet som leder på både det personlige og faglige plan. Derudover bliver du en del af en stor og velfungerende gruppe på 17 ledere, hvor åbenhed, sparring og gensidig hjælp er nøgleord.

Skattestyrelsen
Pay-Back specialist rekruttering ApS Controller/regnskabschef

Pay-Back specialist rekruttering ApS søger for Hans Aa A/S i Esbjerg

Med reference til CFO’en bliver det dit ansvar at styrke og løfte økonomifunktionen, så denne imødekommer de fremtidige forventninger, som stilles til funktionen i en ambitiøs vækstvirksomhed. Du vil få en hverdag i en international virksomhed med en god kombination af faglig ledelse og hands on arbejde. Du bliver en del af et solidt fællesskab præget af høj trivsel, imødekommenhed og hjælpsomme kollegaer - både lokalt i Danmark, men også på Hans Aas fabrikker i Polen og Kina.

Som controller/regnskabschef har du det faglige ansvar for regnskabsafdelingen, som foruden dig består af 3 medarbejdere. Samtidig er du Hans Aas controller og fungerer som strategisk og operationel sparringspartner for CFO’en og den øvrige ledelse.

Unique Human Capital Pricing Manager, Strategic Pricing

Unique Human Capital søger for FTZ Autodele & Værktøj A/S i Odense

Kan du sætte en stærk prisstrategi og sikre vækst og videreudvikling i en af Danmarks førende autogrossist virksomheder?

Som Pricing Manager, Strategic Pricing hos FTZ bliver du overordnet ansvarlig for strategien på pricing-området for at udvikle FTZs strukturer og processer vedrørende prissætning samt for at sætte både kort- og langsigtede prisstrategi og roadmap. Ansvaret dækker over 200.000 aktive varenumre fordelt over mange undergrupper.

I rollen som Pricing Manager, Strategic Pricing er du leder for en afdeling, som understøtter salgsorganisationen i at realisere det forventede salg og indtjening samt understøtte indkøb og product management i forhold til prissætning og analyser vedr. pris.

Mercuri Urval
Ledende overtandlæge til kæbekirurgisk afdeling på Rigshospitalet

Mercuri Urval søger for Rigshospitalet

Banker dit hjerte for ledelse og vil du være en del af et internationalt anerkendt fællesskab, hvor behandling, forskning og uddannelse er i verdensklasse, så er du vores næste kollega.

Vi leverer topprofessionelt arbejde inden for tand-, mund- og kæbekirurgi til patienter fra hele landet. Det er en afdeling i positiv udvikling både strategisk, innovativt og i størrelse, hvor du som en del af afsnitsledelsen får mulighed for at give dit bidrag til et højt specialiseret område.

Du bliver en del af et fagligt dygtigt team på 90 medarbejdere, hvor der er fokus på tværfaglighed, sparring og hvor vi hver dag arbejder for bedre og mere innovativ pleje.

Mercuri Urval
HumanTrust A/S
Group CFO til Nordens største dækimportør

HumanTrust A/S søger for NDI Group A/S i Brørup

Har du mod på en tung lederrolle som Group CFO hos NDI Group, hvor du bliver øverst ansvarlig for koncernens økonomiske forhold inkl. alle datterselskaber? Så har vi måske din næste karriereudfordring…

Et bredt varesortiment, stor ekspertviden, gode logistikløsninger og høj servicegrad har gjort NDI Group A/S til Skandinaviens største udbyder af dæk, fælge og dertil relaterede produkter. Den nordiske koncern består desuden af en række datterselskaber, herunder blandt andet den populære detailkæde Super Dæk Service A/S, Flex1one og Tyretrust.

Med aktiviteter worldwide har økonomifunktionen brug for øget systematik og struktur på tværs af alle datterselskaberne. Som den nye Group CFO leverer du og dit team knowhow, analyser og rettidig finansiel information til koncernen og dens interessenter.

HumanTrust A/S
Stevns Kommune Stevns Kommunale tandpleje søger klinikassistent til barselsvikariat

Stevns Kommune, Store Heddinge

Klinikassistent søges til et barselsvikariat på 35 timer pr. uge fra den 1. maj 2023. Vikariatet har en varighed på 1 år med mulighed for fastansættelse.

Så hvis du er en kvalitetsbevidst, omsorgsfuld og initiativrig klinikassistent med mod på faglige udfordringer, glæder vi os til at høre fra dig.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

BO-VEST
Byggeøkonom

BO-VEST, Glostrup

Vil du være vores nye byggeøkonom? Vi søger en teamleder med god erfaring inden for økonomi i almene byggeprojekter.

KUNNE DU TÆNKE DIG EN FULDTIDSSTILLING SOM BYGGEØKONOM HOS BO-VEST, HVOR VI ARBEJDER HEN IMOD EN ARBEJDSUGE PÅ 4 DAGE/30 TIMER MED FULD LØN? DIN OVERORDNEDE OPGAVE ER AT VÆRE TEAMLEDER FOR VORES BYGGEØKONOMITEAM OG VARETAGE ØKONOMIEN I VORES BYGGEPROJEKTER.

Vi renoverer, udvikler og bygger for et større milliardbeløb i BO-VEST. Lige nu søger vi en byggeøkonom, der kan bevare det økonomiske overblik og hjælpe til med at:

 • Være teamleder for vores byggeøkonomiteam med ansvaret for at rapportere, fordele, planlægge og prioritere opgaver i teamet, som med dig består af i alt fire byggeøkonomer.
 • Rådgive og risikominimere i forhold til økonomien i byggeprojekter.
 • Udarbejde finansieringsforslag og lægge budget for byggeprojekter.
BO-VEST

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV