587 job matcher din søgning 587 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
& friends Ingeniør til energiscreening

& friends søger for Sustain Solutions ApS

Vi søger en dygtig og erfaren ingeniør eller tilsvarende teknisk baggrund med erfaring indenfor rådgivning om tekniske installationer i byggeriet.

Sustain er specialiseret i at klimaoptimere ejendomme og udvikle den infrastruktur, der er nødvendig for at realisere klimamålene. Deres mål er at gøre den grønne omstilling enkel for deres kunder.

Som Ingeniør har du erfaring med at udføre og lede energiscreening af bolig- og erhvervsejendomme og sikre, at mulige energibesparelser identificeres, kvantificeres og prissættes. Du bringer din tekniske viden i spil indenfor ventilation, varme og køl.

Varde Kommune Projektledere til Ejendomscentret

Varde Kommune

Ejendomscentret i Varde Kommune har rigtig travlt og søger derfor en eller to bygherrerådgivere/projektledere til stillinger med kendskab til det byggefaglige område og projektudvikling. I stillingerne kan man være med til at lede spændende byggeprojekter, renoveringer og gennemføre udviklingsopgaver samt være med til at implementere Varde Kommunes ejendomsstrategi. Det er vigtigt for kommunen at have en bygningsmasse, der afspejler kommunens behov og sikrer en optimal brug af kommunens bygninger.

Du bliver en del af en dedikeret arbejdsplads med et stærkt fagligt miljø. Afdelingen er præget af en uformel, men professionel tilgang til opgaverne. Vi arbejder tillidsbaseret, og vi synes, at det skal være rart at gå på arbejde.

Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSC Technical Project Manager – 3D, Layout and Space Management

Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSC, Allerød

Come join us and take part in the green energy transition. We are currently looking for a Technical project manager to join our team and be part of further developing our business to establish BWSC as a strong partner for green energy players.

You will be one of our inhouse specialists within our engineering organisation, working with all aspects of space management on new plants as well as servicing existing plants.

Experience from the energy sector is a big plus, but not a requirement.

Udviklingsselskabet By & Havn I/S
Projektleder til Havneudvikling

Udviklingsselskabet By & Havn I/S, København

Ønsker du at arbejde med datafunderet strategisk udvikling af havnen i København, så læs videre?

Se video om Udviklingsselskabet By & Havn I/S som arbejdsplads

Du skal som projektleder/specialkonsulent selvstændigt varetage opgaver og projekter inden for havneudvikling bredt set. Du skal blandt andet arbejde med etablering af digitale redskaber til en datafunderet planlægning og strategisk udvikling af havnen, ligesom markeds- og fremtidsanalyser er en del af opgaveporteføljen.

Vi tilbyder mulighed for hjemmearbejde og fleksibilitet.

Udviklingsselskabet By & Havn I/S
OPS Gruppen A/S VVS-ingeniør/-installatør til projektlederstilling

OPS Gruppen A/S, Frederikshavn

Er du vores nye VVS-projektleder?

Vi mangler en kompetent og erfaren VVS-ingeniør/-installatør til at varetage projektopgaver inden for VVS- og blikområdet. Projekterne vil omfatte alt fra industri- og erhvervsbygninger til boligbyggerier, skoler og daginstitutioner.

Vi kan tilbyde en stærk funderet virksomhed med erfarne kollegaer i en flad organisationsstruktur, et solidt administrativt setup samt varierende arbejdsdage, hvor to dage sjældent er ens.

Sinding & Co.
Facility Manager

Sinding & Co., Aarhus

Vi er så heldige at have travlt og opleve fortsat vækst i Sinding & Co., hvorfor vi søger endnu en facility manager til at indgå i vores dygtige og kompetente team af ejendomsservicemedarbejdere.

Som facility manager vil du på daglig basis samarbejde tæt med Sinding & Co.’s øvrige afdelinger – herunder ejendomsadministrationen, ejendomsfunktionærer og teknisk afdeling. Din daglige arbejdsgang vil primært være i og omkring Aarhus-området.

Se video om Sinding & Co. Entreprise A/S som arbejdsplads

Af væsentligste arbejdsopgaver kan bl.a. nævnes:

 • Håndtering af egen ejendomsportefølje af bolig- og erhvervsejendomme.
 • Gennemførelse og planlægning af drifts- vedligeholdelses- og ombygningsopgaver.
Sinding & Co.
Gem
Hilti Danmark A/S
Field Engineer

Hilti Danmark A/S

Se video om Hilti Danmark A/S som arbejdsplads

Som Field Engineer i Hilti får du ansvaret for proaktivt at opbygge et tæt samarbejde med vores største kunder i Jylland og på Fyn, og for at hjælpe dem med at optimere løsninger til deres forretning med udgangspunkt i Hiltis mange produkter og services.

Som Field Engineer i Hilti skal du

 • Opbygge og vedligeholde relationer til dine rådgivende ingeniørkunder
 • Hjælpe med at få Hiltis løsninger implementeret i kundernes designspecifikationer
 • Assistere dine kolleger i salg med tekniske løsninger på byggepladserne
 • Præsentere Hiltis produkter og services for dine kunder
WICOTEC KIRKEBJERG
Konstruktør eller teknisk designer til 3D-modellering af el-tekniske installationer i Revit

WICOTEC KIRKEBJERG, Taastrup

Det her er din unikke mulighed for at være med i superligaen inden for projektering af tekniske installationer i byggeriet i Danmark.

Til vores projektgruppe på et af WKs store projekter Nyt Hospital Nordsjælland i Hillerød søger vi en kollega til design af primært el-tekniske installationer.

Vi tilbyder dig mulighed for udvikling i et velfungerende team, og et sundt arbejdsmiljø. På pladsen er der stor fokus på sociale aktiviteter, og det er vigtigt at du har lyst til at være en del af fællesskabet.

WICOTEC KIRKEBJERG
HOFOR
Projektleder til stort miljøprojekt

HOFOR, København

Er du dygtig til projektledelse og har du erfaring med udførelse af større anlægsprojekter?

Se video om HOFOR som arbejdsplads

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Være en del af projektledelsen, herunder deltage i styregruppemøder, indgå i tidsplanlægning og -styring, være en del af risikohåndteringen, både under projektering og udførelse, og sikre den gode kommunikation på og omkring projektet
 • Deltage i den daglige koordinering og vidensdeling i projektgruppen, bestående af interne projektdeltagere, rådgivere og entreprenører
HOFOR
Gem
Hansen Toft A/S Udviklingschef - Innovation/udvikling af unikke solcellebatterier

Hansen Toft A/S søger for XOLTA A/S i Skovlunde

Har du lyst til at være med på en spændende bæredygtig vækstrejse, hvor du som erfaren forandringsleder bliver en af nøglepersonerne i XOLTAs kommende vækstrejse?

XOLTA er netop blevet en selvstændig virksomhed, hvorfor du her får en enestående chance for at få indflydelse, gøre en forskel og være med fra start i helt nye og moderne faciliteter i Skovlunde.

Du skal drive innovationen og sørge for, at XOLTA er ”top-in-class” udviklingsmæssigt — herunder sikre en god balance i produktporteføljen mellem kundernes behov og de teknologiske muligheder i industrien.

Hansen Toft A/S
Ballerup Kommune To konsulenter til 'energi og data' og 'data og analyse' i Center for Ejendomme

Ballerup Kommune

Kunne du tænke dig at være med til at præge udviklingen, få masser af faglige udfordringer og være en del af et team med dygtige og ambitiøse kolleger, der hjælper hinanden?

Begge konsulenter bliver en del af team Stab &Udvikling, hvor I samarbejder med kolleger, der arbejder med bygningsanvendelsesoptimering, strategisk vedligehold, energi, data, køb/salg, økonomi, politisk betjening og meget mere.

Vi har et uformelt og livligt arbejdsmiljø, som også viser sig ved tillidsfuld ledelse, høje grin, mulighed for udvikling og frihed til at præge eget arbejde.

VandCenter Syd A/S
Projektleder til danske og internationale vandprojekter

VandCenter Syd A/S, Odense

Vil du være med til at skabe bedre vandforsyning og spildevandshåndtering ude i verdenen? Og er du stærk til at samarbejde og skabe gode relationer? Så er du måske vores nye projektleder til internationale forsyningsprojekter.

Dine primære opgaver på den internationale bane vil være:

 • Udvikle projekter sammen med de virksomheder og institutioner, der tegner den danske vandsektor på det internationale marked
 • Gennemføre projekter i udlandet i samarbejde med kolleger og partnerselskaber
 • Tilrettelægge og udvikle træning og uddannelse for udenlandske vandselskabers medarbejdere

På den danske side skal du primært understøtte planarbejdet inden for bl.a. klimatilpasning og spildevandshåndtering

VandCenter Syd A/S
Topsoe Refractory Engineer – Bricklayer

Topsoe, Kgs. Lyngby

We are looking for a bricklayer that wants to gain new knowledge and wants to use the profession in a new way.

You will be working at the headquarter engineering office and travelling to destinations all over the world several times a year. Doing so, you are going to explore the world of Topsoe’s many complex technologies working with a range of interdisciplinary projects.

As part of the refractory team, you will use your profession and hands-on experience to guide and control our supplier and ensure high quality of our proprietary equipment to our customers.

Banedanmark
Teamleder med ansvar for priser og klimaaftryk for jernbaneprojekter

Banedanmark, København

Vil du være med til at udvikle Banedanmarks måde at arbejde med prissætning og klimaaftryk for de store projekter på jernbanen? Så har vi en spændende lederstilling, hvor du kan være med til at gøre en forskel. Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Stillingen er for dig, der har lyst til at udvikle dig som leder og skabe udvikling og resultater i en politisk styret organisation. Du vil indgå i en god og velfungerende ledergruppe, hvor vi sparrer og udvikler hinanden samt planlægningsområdet sammen.

Din arbejdsdag bliver alsidig, hvor opgaverne i teamet skifter fra at arbejde med prissætning af komplekse anlægsprojekter til håndtering af hastebestillinger fra Transportministeriets departement.

Banedanmark
Gem
Curia Distriktschef med kommercielt fokus, spildevandssystemer

Curia søger for Watersystems A/S

Brænder du for at arbejde med salg af minirenseanlæg inden for rensning af spildevand fra husholdning og erhverv?

Du får et spændende job, hvor bæredygtige løsninger er i fokus. Du bliver ansvarlig for salgsprocessen på Sjælland inden for minirenseanlæg, hvor målgruppen primært er kloakmestre, forsyninger og grossister.

Dine konkrete ansvarsopgaver er bl.a.:

 • Salg af decentrale minirenseanlæg og serviceløsninger på Sjælland, herunder også lobbyarbejde og opbygning af relationer i branchen.
 • Prisforhandling, tilbudsafgivelse og opfølgning.
Forsyning Helsingør A/S
Teknisk designer

Forsyning Helsingør A/S

Vil du være med til at skabe kvalitet i sagsbehandlingen og sørge for, at tegninger bliver lagt korrekt i WEB-GIS?

Arbejdsopgaverne er mangeartede. Din vigtigste opgave bliver at sikre valide data i vores ledningsregistreringsdatabase (DanVandGraf), men du vil også komme til at oprette og tilrette tegninger i MicroStation. Datagrundlaget, du opretter i DanVandGraf, danner grundlag for det samlede billede, som både drifts- og planlægningsmedarbejdere anvender i deres daglige arbejde i Web-GIS.

Uanset din uddannelse og erfaring vil du i en periode kunne modtage målrettet sidemandsoplæring, og vi oplærer også gerne nyuddannede tekniske designere.

Forsyning Helsingør A/S
Domea.dk Driftsleder - stærk i administration og personaleledelse

Domea.dk, Hjørring

Kan du lide at lede andre til at skabe resultater, er du god til at skabe trivsel omkring dig, og har du let ved at skabe tillidsfulde relationer til alle typer mennesker?

I det daglige er din vigtigste rolle at sørge for, at dit team trives, samtidig med at vi sammen får løst opgaverne til tiden og med den høje kvalitet, vi lægger for dagen.

Syddjurs Kommune Fremtidens leder af Ejendomme

Syddjurs Kommune, Ebeltoft

Vores mangeårige leder af Ejendommes kompetencer skal sættes i spil på nye måder internt, og vi søger derfor en leder af fremtidens Ejendomme.

Som afdelingsleder er du med til at skabe resultater for kommunens borgerne i overensstemmelse med Syddjurs Kommunes vision og mål.

Du vil få den overordnede ledelse af 12 engagerede medarbejdere på Rådhuset, disse er fordelt på 3 teams et drift- & vedligeholdelsesteam, et administrativt team og et teknisk servicemedarbejderteam, der ledes af en funktionsleder og består af ca. 40 tekniske servicemedarbejdere fordelt i 5 distrikter på kommunens institutioner.

Vi tilbyder en spændende, udfordrende og afvekslende stilling med tværfaglige og selvstændige arbejdsopgaver og med mulighed for udvikling.

Agri Nord Miljørådgiver med erfaring inden for miljøgodkendelser

Agri Nord, Aalborg eller Hobro

Vil du have stor frihed, topkompetente kolleger og gøre en målbar forskel hver dag?

At være landmand i dag er lidt at have to job. Et som landmand og et som den, der skal finde vej gennem junglen af komplekse love og regler. Det er her, du kommer på banen som landmandens stedkendte guide og stifinder, der både skaber tryghed og finder den rette vej frem.

Mere konkret bliver dit fokus at hjælpe husdyrproducenter med en helhedsorienteret miljørådgivning, når de ønsker at etablere, udvide eller ændre produktionen.

Miljøet er kendetegnet ved stor faglighed, og hos os er det at være fagnørd en hædersbetegnelse. Vi elsker derfor også at sparre, dele viden og hjælpe hinanden.

Nordstern
Projektleder til D & V samt ibrugtagning

Nordstern, Søborg

Drømmer du om en udfordrende stilling, hvor du kan bringe din faglighed og dine samarbejdsevner i spil hver dag.

Du kommer til at arbejde med hoved- og totalentrepriser i tæt samarbejde med projektchefer, projektledere og fagentreprenører på forskellige projekter.

Vi tilbyder et selvstændigt og ansvarsfuldt job i en virksomhed med højt til loftet blandt gode kolleger.

Nordstern

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV