324 job matcher din søgning 324 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Esbjerg Kommune
I Tandplejen i Esbjerg Kommune søger vi en tandlæge pr. 14. august 2023 eller snarest muligt - gerne fuldtid - genopslag

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at blive en del af et stærkt hold på 85 dygtige og engagerede medarbejdere, så har vi stillingen til dig.

Medarbejderne er fordelt på seks storklinikker, hvor vi arbejder i velfungerende teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

I Tandplejen har vi cirka 25.000 patienter, og vores vigtigste fokus er forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn som ældre i omsorgstandplejen.

Vi kan tilbyde dig:

  • at du bliver en del af en spændende arbejdsplads i en kommunal tandpleje, hvor vi er fuldt digitaliseret med patientjournal (Solteq tand) og røntgen (Visiquick)
  • gode muligheder for faglig og personlig udvikling, da alle fagområder varetages i tandplejen
Gem
Aarhus Kommune
Gl. Åby Dagtilbud søger en fagligt ambitiøs pædagogisk leder til DII Hobbitten. En afdeling, hvor fokus er på børnenes leg, faglighed og nærvær

Aarhus Kommune

Da vores nuværende pædagogiske leder har fået ny udfordring i dagtilbuddet, søger vi en pædagogisk leder, som sammen med os vil være nysgerrige på vores praksis og arbejde med fælles fokus ind i kerneopgaven.

Som ny pædagogisk leder i Hobbitten vil du træde ind i et hus, der er fagligt velfunderet. Du vil sammen med medarbejderne fortsat arbejde systematisk i forhold til stærkere læringsfællesskaber. Du skal fortsætte det fagligt dygtige arbejde, der er igangsat og have fokus på udviklingsmuligheder i forhold til børne- og medarbejdergruppen.

Struer Kommune
Overtandlæge til Center for Tandregulering Nordvestjylland

Struer Kommune

Er du vores nye leder? Vil du stå i spidsen for den positive udvikling af Center for Tandregulering? Og kan du se dig selv i en moderne klinik med panorama-udsigt til Limfjorden?

Vores nuværende leder har valgt at gå på pension til 1. september. Derfor får du nu mulighed for at søge en unik og spændende lederstilling som overtandlage på Center for Tandregulering Nordjylland (CTN). Stillingen er fleksibel, både i forhold til timetal og arbejdsindhold.

Som overtandlæge for CTN kommer du til at stå i spidsen for en moderne tandreguleringsklinik, hvor humøret, arbejdsmiljøet og de faglige ambitioner er høje – og hvor vi arbejder innovativt og udviklingsorienteret.

FGU Nordvestsjælland
Skoleleder til FGU Nordvestsjælland – Fårevejle-afdelingen

FGU Nordvestsjælland

Vi søger en skoleleder til FGU NVS i Fårevejle. En leder der kan tage teten i forhold til videreudvikling af den helhedsorienterede undervisning, være tæt på den daglige drift og have fokus på relationerne til vores samarbejdspartnere.

FGU har til formål at udvikle eleverne fagligt, personligt og socialt, så de kan gennemføre en ungdomsuddannelse eller komme i gang på arbejdsmarkedet.

Skolelederen får ansvar for skolens udvikling og drift med mellem 80-110 elever og 17 medarbejdere. Vi lægger vægt på synlighed i dagligdagen, deltagelse i aktiviteter og undervisning, så lederen ved selvsyn tilser at rammer, planlægning og ressourcer understøtter vores kerneopgave.

Ikast-Brande Kommune
Vi vil nærværende ledelse og mindre ledelsesspænd! Derfor søger vi nu fire ledere til Sundhed og Ældre

Ikast-Brande Kommune

Vil du være med til at lede og udvikle ældreplejen i Ikast-Brande Kommune og vil du bidrage til et stærkt fagligt læringsmiljø, hvor der er fokus på kompetenceudvikling og uddannelse for alle faggrupper? Har du som menneske et naturligt talent for at skabe gode relationer, og kan du indgå i et konstruktivt samarbejde og dialog med både medarbejdere, kolleger, samarbejdspartnere og ikke mindst vores borgere og pårørende?

Vi udvider netop nu vores ledelsesteams med henblik på at skabe gode rammer for nærværende ledelse og har derfor nu fire lederstillinger!

Stevns Kommune Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling (genopslag)

Stevns Kommune, St. Heddinge

Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge fra den 1. maj 2023 eller tidligst herefter. Ansættelsen har en varighed på 1 år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdstimerne er fordelt på ugen fra mandag til torsdag.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Aarhus Kommune
Den bedste selvejende skovbørnehave søger daglig leder

Aarhus Kommune

Trives du med et stort ledelsesrum, at lede tæt på praksis og have børnetid i skoven sammen med et engageret personale? Udviser du naturlig autoritet samtidig med, at du er en inddragende holdspiller?

Som leder af Skovtrolden varetager du både opgaver som pædagogisk leder og som dagtilbudsleder samtidig med, at du har børnetid ca. to dage om ugen. Du skal derfor kunne lide at have mangeartede opgaver i hverdagen. Du skal lede en erfaren personalegruppe, der har et tæt samarbejde og en god dynamik. Samarbejde er meget vigtigt både blandt personalet og mellem personalet og forældrene.

Bøgehaven Leder (souschef) til daginstitution

Bøgehaven, Uldum

I Bøgehaven søger vi en dygtig souschef, og vi mangler lige netop dig.

Bøgehaven er en selvejende privat daginstitution normeret til 76 børnehavebørn, som er fordelt på tre stuer og 26 vuggestuebørn fordelt på to stuer.

Du vil som souschef blive en del af et ledelsesteam med høj faglighed, hvor vi i fællesskab har høje positive forventninger til vores medarbejdere, og hvor tilgangen er, at vi ser muligheder frem for begrænsninger. Som souschef vil du se det som en spændende udfordring at kombinere ledelsesopgaver med timer sammen med børnene. Fordelingen vil være ca. 50 % til hver opgave plus/minus.

Dragør Kommune
Dragør kommunale Tandpleje søger en dygtig klinikchef

Dragør Kommune

Vil du stå i spidsen for en lille børne- og ungetandpleje, som har alle funktioner samlet på én klinik?

Dragør kommunes klinikchef har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi en ny klinikchef, som kan fortsætte arbejdet med at drifte og udvikle tandplejen sammen med et engageret og serviceminded team.

Klinikchefstillingen er en kombination af tandlægefagligt arbejde, ledelse og administration og som klinikchef har du mulighed for at sætte dit præg på fremtidens tandpleje.

Dragør Kommune
Habitus
Daglig, pædagogisk leder søges til botilbud i Horsens

Habitus

Er det arbejdet med kerneopgaven og personaleledelsen der motiverer dig i dit lederskab? Er du stærk fagligt på det specialpædagogske område? Og ønsker du at arbejde i en virksomhed, der prioriterer tid til faglig fordybelse og udvikling? Så er det dig, vi søger.

Vi er på udkig efter en ny daglig leder, som har lyst til at støtte op om den komplekse pædagogiske opgave, vi løser i Habitushuset Elbækvej. Vi er et botilbud i udvikling, og arbejder hele tiden på at optimere rammerne for vores borgere.

Habitus
Ådalskolen, Fangel Friskole Viceskoleleder

Ådalskolen, Fangel Friskole, Odense

Vores viceskoleleder gennem 5 år er på vej til nye udfordringer, og derfor søger vi en ny viceskoleleder.

Stillingen indeholder både undervisning og ledelse. Den ene halvdel består af undervisning, og den anden er som en del af et lederteam bestående af skoleleder og afdelingsleder i SFO.

Du træder ind i en travl hverdag på en friskole med 245 glade børn. Vi har 0. - 9. klasse og en tilhørende SFO med ca. 100 børn. Kulturen på Ådalskolen er uhøjtidelig, tillidsfuld og med fokus på fællesskabet, og vores medarbejdere er alle engagerede og ambitiøse.

Region Midtjylland Kom med på vores ledelseshold – vi er fælles om ledelse og søger en daglig leder til holdet

Region Midtjylland, Silkeborg

Er du optaget af at gøre en forskel for mennesker med autisme, er du vedholdende og trives i komplekse problemstillinger? Så er vi det perfekte match.

Stillingen, som vi søger besat, er som daglig leder for Gødvad botilbud og Gødvad uddannelse og beskæftigelse.

I samarbejde med afdelingslederen står du i spidsen for to grupper engagerede og reflekterede medarbejdere. Du bliver samtidig en del af to ambitiøse afdelinger, som arbejder ud fra Specialområde Autismes fælles faglige fundament. Målet med det er at sikre en metodisk, fagligt begrundet praksis, som altid sætter borgeren i centrum.

Greve Kommune
Specialskole i Greve søger ny afdelingsleder

Greve Kommune

Bugtskolen søger pr. 1. juni 2023 en udviklingsorienteret afdelingsleder med høje ambitioner for elevernes trivsel og udvikling og med stærke kommunikative, didaktiske og ledelsesmæssige kompetencer.

Vi søger en afdelingsleder, der kan inspirere og omsætte ideer til praksis i et nysgerrigt og anerkendende læringsmiljø. Du skal også trives med at løse driftsbaserede opgaver og sammen med det øvrige ledelsesteam lede med høj faglighed i et tværfagligt miljø.

På Bugtskolen vil du blive en del af en udviklingsorienteret ledelse bestående af skoleleder og afdelingsleder samt en solid administration, som sammen med et engageret og fagligt dygtigt personale tænker læring i et bredt perspektiv.

Greve Kommune
Aalborg Katedralskole Uddannelseschef

Aalborg Katedralskole

Aalborg Katedralskole er et moderne gymnasium i centrum af Aalborg med en traditionsrig historie bag sig. Vi vægter høj faglighed, tolerance og demokrati, og vi har en velfungerende udvalgsstruktur med høj grad af involvering af skolens elever og ansatte.

Vi er et dynamisk og ambitiøst ledelsesteam, der har et tæt samarbejde omkring ledelsesopgaverne, men samtidig har den enkelte leder sine egne, veldefinerede ansvarsområder.

De konkrete opgaver fordeles, når den nye uddannelseschef er fundet, men opgaverne ligger bl.a. inden for:

  • personaleledelse af ca. 20 medarbejdere
  • pædagogisk/didaktisk udvikling i samarbejde med skolens lærere
  • ansvar for administrative og planlægningsmæssige opgaver i samarbejde med den øvrige ledelse og administration
Tårnby Kommune Souschef søges til Vuggestuen Angolavej

Tårnby Kommune

Vi er 6 pædagoger, 3 pædagogmedhjælpere, en håndfuld vikarer og en leder, der altid har ”Ja hatten på” og som bare mangler dig!

Personalegruppen består både af medarbejdere med et solidt kendskab til huset og nye kræfter. Gruppen er meget ansvarsfuld og bidrager aktivt til den daglige praksis. Vi prioriterer godt kollegaskab – at vise hinanden omsorg, både fagligt og personligt.

Som souschef skal du have blik for hele huset og se institutionen som en helhed. Du skal, sammen med lederen, arbejde på, at skabe og fastholde et fælles fagligt fokus og sammenhæng i den pædagogiske praksis. Du får mulighed for, at blive en del af et ledelsesteam med fokus på gensidig sparring, åbenhed, faglighed, loyalitet og rummelighed.

Esbjerg Realskole
Viceskoleleder til Esbjerg Realskole – 1. august 2023

Esbjerg Realskole

Esbjerg Realskole søger en viceskoleleder, som kan sin store tabel såvel administrativt som pædagogisk. Vi søger en, der er effektiv i maskinrummet. En, som kan bevare overblikket, prioritere sine opgaver og få tingene sikkert fra hånden. Det er der brug for i en funktion, hvor der skal træffes beslutninger og gives mange svar.

Du bliver en del af et ledelsesteam på fire kolleger, og det er vigtigt, at du har viden om og flair for pædagogisk ledelse. Udover et fagligt dygtigt personale er vi begunstiget af en engageret bestyrelse, som deler vores ambitioner om at fastholde Esbjerg Realskole som et stærkt skoletilbud – både målt på faglighed og på trivsel.

Esbjerg Realskole
Halsnæs Kommune Daglig leder til botilbud for voksne med særlige behov

Halsnæs Kommune, Ølsted

Kan du skabe rammerne for at medarbejderne har det godt og gør det godt? Motiveres du af en ledergruppe, der vil hinanden og udvikler god ledelse sammen? 

Så skal du søge stillingen som daglig leder ved Center for Botilbud og Beskæftigelse, afdeling Trekløveret.

Trekløveret er et bofællesskab for voksne med særlige behov.

Som daglig leder skal du sikre optimal udnyttelse af ressourcer til glæde for borgerne.

Dine primære opgaver er: 

  • Faglig ledelse - Lede, udvikle og kvalitetssikre vores indsats i samarbejde med medarbejdere og lederkollegaer.
  • Personaleledelse - Samarbejde, kompetenceudvikling, rekruttering og fastholdelse, arbejdsmiljø.
  • Administrativ ledelse - Koordinering, planlægning, afrapportering og dokumentation.
Lindevang Forstander til Lindevang – socialpsykiatrisk botilbud i Helsingør

Lindevang

Vil du stå i spidsen for et anerkendt, selvejende botilbud og være med til at sikre de bedste rammer for både medarbejdere og de mennesker, der bor på Lindevang?

Lindevang søger en forstander, der kan være det faglige og ledelsesmæssige fyrtårn, som driver og udvikler et velfungerende botilbud med 56 beboere og en kompetent og engageret medarbejderstab. Her får du et arbejde, hvor du kan være med til at understøtte menneskelig trivsel, og selvom du står i spidsen, vil du være tæt på både medarbejdere og beboere.

Du har dokumenteret ledererfaring og som minimum en diplomlederuddannelse samt uddannelse på bachelorniveau eller højere og gerne kendskab til drift inden for servicelovens område.

Frederiksberg Kommune Daginstitutionsleder til Børnehuset Gravhunden

Frederiksberg Kommune

Til Børnehuset Gravhunden søger vi en daginstitutionsleder, der kan arbejde med klare mål i dagligdagen. Børnehuset er en velfungerende, kommunal daginstitution, der er normeret til 108 børn.

Som leder af Gravhunden varetager du i samarbejde med en souschef og en afdelingsleder tre vuggestuegrupper og to minibørnehavegrupper og en udflytterbørnehave.

Som leder af Børnehuset Gravhunden skal du være fagligt velfunderet og brænde for udviklingsprocesser, der understøtter børnefællesskaber og gode læringsmiljøer, og du betragter både personale og forældre som betydningsfulde medspillere i børnenes hverdag.

Godt Smil Tandlægerne Tandplejer til vores team i Sønderborg

Godt Smil Tandlægerne

Vi mangler så meget en god tandplejerkollega.

Du får en arbejdsdag fyldt med faglig sparring, søde kolleger og gode rare patienter? Vil du gerne en arbejdsplads, hvor vi er fleksible og lytter til dine behov? Har du lyst til at være en del af et team, hvor vi også lægger vægt på at have det godt sammen?

Som tandplejer får du dit eget klinikrum, et ServiceCenter og en reception, der bl.a støtter dig med at fylde din bog op. Du vil også få mødestabile og imødekommende kollegaer, der alle værner om og bidrager til et godt og sundt arbejdsmiljø.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV