172 job matcher din søgning 172 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Esbjerg Kommune
I Tandplejen i Esbjerg Kommune søger vi en tandlæge pr. 14. august 2023 eller snarest muligt - gerne fuldtid - genopslag

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at blive en del af et stærkt hold på 85 dygtige og engagerede medarbejdere, så har vi stillingen til dig.

Medarbejderne er fordelt på seks storklinikker, hvor vi arbejder i velfungerende teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

I Tandplejen har vi cirka 25.000 patienter, og vores vigtigste fokus er forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn som ældre i omsorgstandplejen.

Vi kan tilbyde dig:

 • at du bliver en del af en spændende arbejdsplads i en kommunal tandpleje, hvor vi er fuldt digitaliseret med patientjournal (Solteq tand) og røntgen (Visiquick)
 • gode muligheder for faglig og personlig udvikling, da alle fagområder varetages i tandplejen
Struer Kommune
Overtandlæge til Center for Tandregulering Nordvestjylland

Struer Kommune

Er du vores nye leder? Vil du stå i spidsen for den positive udvikling af Center for Tandregulering? Og kan du se dig selv i en moderne klinik med panorama-udsigt til Limfjorden?

Vores nuværende leder har valgt at gå på pension til 1. september. Derfor får du nu mulighed for at søge en unik og spændende lederstilling som overtandlage på Center for Tandregulering Nordjylland (CTN). Stillingen er fleksibel, både i forhold til timetal og arbejdsindhold.

Som overtandlæge for CTN kommer du til at stå i spidsen for en moderne tandreguleringsklinik, hvor humøret, arbejdsmiljøet og de faglige ambitioner er høje – og hvor vi arbejder innovativt og udviklingsorienteret.

Opus Group ApS Entreprenant Sales Manager til webshop

Opus Group ApS, Odense

Opus Invest har netop købt et mindre selskab, hvor vi søger en entreprenant- og kommerciel stærk sales manager. I samarbejde med resten af organisationen skal du optimere og skalere den nuværende forretning samt stå i spidsen for at opbygge en skarp og effektiv salgsorganisation.

Udviklingshastigheden defineres derfor i høj grad af dine kommercielle evner og indsats. Du forstår vigtigheden af samarbejde og relationer og går forrest.

Du skal derfor være klar til et job med langsigtede strategiske mål og kortsigtede sejre. Et job hvor du får mandatet men også ansvaret, der følger med.

Stevns Kommune Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling (genopslag)

Stevns Kommune, St. Heddinge

Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge fra den 1. maj 2023 eller tidligst herefter. Ansættelsen har en varighed på 1 år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdstimerne er fordelt på ugen fra mandag til torsdag.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Gem
FOGH NISSEN Management President of Sales

FOGH NISSEN Management søger for NGI A/S

 • Opbygning af nyt forretningsområde til etableret kundeportefølje
 • Det fulde markedsansvar og internationalt personaleansvar

Salget og markedsbearbejdningen er sat i gang. Produkterne er klar, og vi kender stort set alle kunder. Der er to sælgere ansat i Danmark, to (og snart flere) i Tyskland, og der søges lige nu efter sælgere i Italien og USA til dette nye forretningsområde.

Det bliver din opgave at opbygge et velfungerende internationalt salgsteam til NGI DriveTech, og stille dig i spidsen for at få skabt en slagkraftig markedsstrategi, der kan bane vejen ind på det marked, hvor NGI i forvejen er særdeles godt etableret som leverandør af maskinsko og andre produkter inden for hygiejniske løsninger.

Dragør Kommune
Dragør kommunale Tandpleje søger en dygtig klinikchef

Dragør Kommune

Vil du stå i spidsen for en lille børne- og ungetandpleje, som har alle funktioner samlet på én klinik?

Dragør kommunes klinikchef har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi en ny klinikchef, som kan fortsætte arbejdet med at drifte og udvikle tandplejen sammen med et engageret og serviceminded team.

Klinikchefstillingen er en kombination af tandlægefagligt arbejde, ledelse og administration og som klinikchef har du mulighed for at sætte dit præg på fremtidens tandpleje.

Dragør Kommune
Hansen Toft A/S Director, Mobile Security - markedsledende international virksomhed

Hansen Toft A/S søger for ABUS Nordic A/S i Horsens

Vil du stå i spidsen for et forretningsområde, hvor markedspotentialet er til mere? Så er dette en spændende mulighed for at udvikle et i forvejen stærkt brand i en branche, hvor passion for cykling og sikkerhedsløsninger er en stor del af kulturen.

Som led i et planlagt generationsskifte i topledelsen i ABUS Nordic A/S søges der en Director, som får det fulde P/L og kommercielle ansvar for forretningsområdet Mobile Security. Området omfatter kerneprodukterne cykelhjelme, cykellåse, motorcykellåse og marinelåse såvel som adskillige tilbehørsprodukter til cyklister under ABUS-brandet. Derudover er CSI (Cycling Supply International) en del af Mobile Security, der indebærer private label produkter til den internationale cykelindustri.

Hansen Toft A/S
Tradepoint A/S
Teamleader Aftersales

Tradepoint A/S, Odense

Brænder du for at sikre vores kunder en sublim kundeoplevelse, også når det handler om reklamationer? Er du stærk i dialogen og lykkes du med at finde værdiskabende løsninger? Evner du at motivere dine kolleger til at yde deres bedste?

Så grib chancen for at blive en del af en dynamisk international virksomhed i en stilling, hvor du får en central rolle i at sikre en succesfuld relation til vores kunder og samarbejdspartnere.

Du vil i jobbet referere til vores Head of Compliance & Aftersales Line Thomsen og have en bred kontaktflade på tværs af organisationen.

Dine primære opgaver vil være

 • tage del i den daglige drift af håndtering af reklamationer
 • ledelse af teamet, gennem styring og prioritering af teamets opgaver
 • udvikling og understøttelse af optimale processer og styringsværktøjer til den daglige drift
Tradepoint A/S
Gem
Alka Forsikring
Skadechef med salgskompetencer

Alka Forsikring, Aarhus

Har du erfaring med forsikring, salg og ledelse? Kan du sikre at vores skadeteam giver Danmarks bedste kundeoplevelse? Kunne du tænke dig at indgå i et unikt fællesskab i en virksomhed i udvikling?

Vi søger en skadechef, som leder for vores Indbo-team i vores Kundecenter i Århus. Du bliver ansvarlig for ca. 14 - 16 engagerede medarbejdere, der varetager skadebehandling og service-salg rundt om kunden. Du vil have direkte reference til Head of Claims i Alka Forsikring Jesper Mundt Brockdorff, og du vil indgå i Alka Forsikrings Skadesledelse.

Alka Forsikring
Gem
OttoConsult ApS REGIONAL SALGS- OG ADMINISTRATIONSCHEF

OttoConsult ApS søger for kunde

Til virksomhed i Midtjylland søger vi Regional Salgs- og Administrationschef med bred forretningsforståelse. Du får ansvaret for hele landet, så på sin vis har du rollen som Administrerende Direktør.

Virksomheden er det regionale salgskontor i Danmark for europæisk virksomhed, der er en af verdens førende af sin art indenfor eget produkt. Virksomhedens produkter indgår i flere løsninger i den danske byggebranche.

Den rette kandidat til stillingen har baggrund / erfaring i bl.a.:

 • Ledelsesmæssig erfaring; herunder personaleledelsesmæssig
 • Personlige stærke ledelsesmæssige egenskaber og færdigheder
 • Erfaring fra byggebranchen
Indrykket:
Godt Smil Tandlægerne Tandplejer til vores team i Sønderborg

Godt Smil Tandlægerne

Vi mangler så meget en god tandplejerkollega.

Du får en arbejdsdag fyldt med faglig sparring, søde kolleger og gode rare patienter? Vil du gerne en arbejdsplads, hvor vi er fleksible og lytter til dine behov? Har du lyst til at være en del af et team, hvor vi også lægger vægt på at have det godt sammen?

Som tandplejer får du dit eget klinikrum, et ServiceCenter og en reception, der bl.a støtter dig med at fylde din bog op. Du vil også få mødestabile og imødekommende kollegaer, der alle værner om og bidrager til et godt og sundt arbejdsmiljø.

Gem
Sabroe Selection Salgschef - Spillende træner til Århus

Sabroe Selection søger for kunde

Til dansk virksomhed med vokseværk

 • Arbejdssted: Århus
 • Dygtig købmand
 • Mod på både ledelse og i høj grad eget salg

Virksomheden har stor succes med salg af sine services. Med en ”proven trackrecord” kan den fremvise meget overbevisende og solide resultater igennem mange år.

Du bliver leder for det jyske team, og får hermed ansvaret for det samlede budget både dit eget og sælgernes. Du får reference til CSO på hovedkontoret og får i høj grad opbakning og støtte herfra. Salget foregår både på telefon og ved møder, og du har en portefølje der gør at du kan etablere en relation og udvikle denne både økonomisk og personligt i år efter år.

Indrykket:
Hansen Toft A/S CEO - with strong international sales focus

Hansen Toft A/S recruiting on behalf of Gastrolux 2004 A/S in Ryomgård

Rare international growth potential case

Do you in your personal DNA have a great drive and passion to fulfill a rare international market potential? Then this might be a unique opportunity for you to take Gastrolux 2004 A/S to the next level. With the current CEO planning to retire in the near future, we are looking for a new CEO.

With reference to the Board of Directors, you will be responsible for the daily, tactically, and strategically management of the company. Your primary task will be to fulfill the huge potential through strong competencies in developing and executing effective sales strategies, where the key elements include prioritizing markets, sales channels, and customer segments.

Hansen Toft A/S
Danfoss A/S
Head of Sales, Digital Services (ID: 31620)

Danfoss A/S, Copenhagen

As the Head of Digital Service Sales, you will hold an influential role and be responsible for managing a team of 15 managers and individual contributors and overseeing the sales of our 7 digital products. You will work closely with our customers to understand their needs and provide them with solutions that help them achieve their goals.

We are looking for a dynamic, results-driven leader who is passionate about sustainability and has a track record of driving sales growth in a complex, global environment.

Danfoss A/S
Gem
Jobindex
Ildsjæl med lederpotentiale og forstand på sublim kundeservice

Jobindex søger for Northern Partners Group ApS i Esbjerg

Vil du være med til at bygge en ny lokal afdeling op for en succesfuld PEO-virksomhed?

Vi hjælper udenlandske virksomheder, lokale freelancere og entreprenører, når de kommer til Danmark for at arbejde.

Som vores nye kollega bliver du daglig leder for din kollega på vores nystartede filial i Esbjerg. Sammen giver I førsteklasses service til vores kunder – og gør vores lokale tilstedeværelse i den vestjyske muld til en bragende succes.

Jobindex
Kleven & Partners Rekruttering ApS Chef for Direkte Salg & B2B

Kleven & Partners Rekruttering ApS søger for Jyllands-Posten i Aarhus

 • Har du lyst til at stå i spidsen for et nyt salgssetup?
 • Er du strategisk tænkende?
 • Vil du være en del af et fantastisk arbejdsmiljø?

Vi søger en dygtig og kompetent Chef for Direkte salg og B2B, som vil stå i spidsen for et nyt organisatorisk setup til en nyoprettet stilling hos Jyllands-Posten.

Du får ansvaret for at udvikle det nye setup med B2B storkundesalg, markedsteam og telemarketing under samme ledelse. Du vil have ansvaret for 8 fuldtidsansatte og ca. 20 medarbejdere på deltid. Alle er dedikerede og dygtige.

Gem
Coop365 Discount Salgschef 365discount, Nordkøbenhavn

Coop365 Discount

Er du typen, som brænder for god ledelse? Som ved, at ledelse kommer før drift - og at drift kræver ledelse?

Vi tilbyder et udfordrende job i en af Danmarks største detailkæder, hvor du har det overordnede ansvar for ledelse, drift og udvikling af eget distrikt.

Hovedopgaver:

 • At sætte det rigtige lederteam i hver af distriktets butikker (butikschef og souschef) – som kan realisere butikkens potentiale
 • At lede den enkelte butikschef situationsbestemt og med sund fornuft. Det vil sige, at træne, instruere og motivere butikschefen på en sådan måde, at butikschefen fungerer optimalt i forhold til butikkens kunder og personale
IMC Business Consulting A/S
Salgsdirektør

IMC Business Consulting A/S søger for GSB Grafisk ApS i Skovlunde

GSB Grafisk søger en salgsdirektør, der vil få ansvar indenfor salg og markedsføring i kontakten til virksomhedens kunder.

Dine arbejdsopgaver som salgsdirektør vil bl.a. inkludere:

 • Opbygning, vedligeholdelse og udvikling af relationer til virksomhedens kunder gennem besvarelse af henvendelser, udarbejdelse af tilbud m.v.
 • Du skal kunne håndtere opsøgende og mer-sælgende salgsadfærd overfor relevante nuværende og kommende kunder og kundeemner.
 • Projektleder og tovholder for virksomhedens udvikling og markedstiltag.
 • I øvrigt er det en alsidig stilling i tæt samarbejde med ejeren, hvor man bruger hinanden som sparringpartnere og træffer fælles beslutninger.
People Executive Head of Sales/CCO

People Executive søger for Cabinet System A/S i Fårup

Produktionsvirksomhed med international afsætning og solide vækstmuligheder – Cabinet System A/S i Fårup ved Randers

Kan du tage en veldrevet industrivirksomhed til næste kommercielle niveau som en del af topledelsen og i tæt samarbejde med direktion, et professionelt ejerskab samt bestyrelsen? Og er du den kommercielle leder, der får naturligt følgeskab, så en ambitiøs vækstambition kan indfries? Og drives du af at blive en del af succesfuld virksomhed, der understøtter grøn omstilling og bæredygtighed? Så er det dig, vi leder efter til Cabinet System A/S.

Gennem mange års ansvarlig drift fremstår virksomheden i dag velinvesteret og klar til yderligere skalerbarhed og vækst. Med et nyligt opført domicil med fuld værdikæde under samme tag har man faciliteterne, der er designet og bygget til at have kapaciteterne til at absorbere en ambitiøs vækstambition.

Godt Smil Tandlægerne Fantastisk klinikassistent til Godt Smil Frederikshavn søges

Godt Smil Tandlægerne

Har du fokus på patienterne og nyder du et tæt samarbejde med gode tandlæger? Ønsker du dig en moderne arbejdsplads med gode kollegaer? En klinik hvor stor faglighed og arbejdsmiljø er i højsæde, og der er en uformel tilgang til hinanden?

Stillingen er fra 1./5 (vi venter gerne på den rigtige) og der er tale om en fast stilling. Der er mulighed for alt imellem 30 og 37 timer (dette kan ændres for den rigtige).

Vi tilbyder dig

 • Fantastiske forhold på en spændende klinik hvor vi har fokus på den gode patientoplevelse
 • Medindflydelse på dagligdagen og med stor udvikling igennem selvstændige opgaver
 • Dygtige kollegaer der hjælper hinanden og har det sjovt sammen i hverdagen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV