449 job matcher din søgning 449 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Flenco Rengøring ApS Driftsleder

Flenco Rengøring ApS, Odense

Som driftsleder vil du få en central rolle. Du vil få det overordnede ansvar for virksomhedens planlægning og drift. Det betyder at du vil være direkte involveret i den praktiske hverdag, hvor du skal skabe det fulde overblik over forretningen, herunder kunder, medarbejdere og kørselsruter.

Vi tilbyder et job med medindflydelse og frihed under ansvar i en familievirksomhed, hvor vi værdsætter hinandens kompetencer, og sætter pris på humor og et godt arbejdsmiljø. En spændende og alsidig hverdag med både drifts- og udviklingsprojekter, hvor du bliver en del af et tæt administrativt team på 8 medarbejdere/ejerledere.

SCT Transport A/S SCT Transport og Nordsjællands Diesel søger rengøringsmedarbejder

SCT Transport A/S, Allerød

Har du god ordenssans og finder du glæde ved at holde et smukt hus rent, er det måske dig vi er på udkig efter, til at udføre den daglige rengøring i vores nye flotte kontorhuse.

Du vil indgå i et team med 2 rengøringsmedarbejdere. Jeres arbejdsområde vil være i 3 bygninger, hvor I deles om de forskellige arbejdsopgaver.

Vi tilbyder en spændende og afvekslende hverdag.

Gem
Esbjerg Kommune
I Tandplejen i Esbjerg Kommune søger vi en tandlæge pr. 14. august 2023 eller snarest muligt - gerne fuldtid - genopslag

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at blive en del af et stærkt hold på 85 dygtige og engagerede medarbejdere, så har vi stillingen til dig.

Medarbejderne er fordelt på seks storklinikker, hvor vi arbejder i velfungerende teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

I Tandplejen har vi cirka 25.000 patienter, og vores vigtigste fokus er forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn som ældre i omsorgstandplejen.

Vi kan tilbyde dig:

 • at du bliver en del af en spændende arbejdsplads i en kommunal tandpleje, hvor vi er fuldt digitaliseret med patientjournal (Solteq tand) og røntgen (Visiquick)
 • gode muligheder for faglig og personlig udvikling, da alle fagområder varetages i tandplejen
Esbjerg Kommune
Husassistent søges til 1. sal på Plejehjemmet Hedelund

Esbjerg Kommune

Sætter du en ære i at holde det rent og pænt, og samtidig få en god snak med vores beboere, så er det dig, vi søger.

Plejehjemmet Hedelund 1. sal søger en ny husassistent fra 15. maj 2023 eller hurtigst derefter.

Stillingen er på 30 timer i ugen fortrinsvis i dagvagter og på hverdage. Du har mulighed for selv at få indflydelse på din arbejdsplan.

Vi er en spændende afdeling med 24 boliger, hvor du vil have ansvar for den primære rengøring af lejligheder, køkken og fællesarealer. Der vil være et tæt samarbejde med personalet og beboerne, hvor nogle også motiveres til at deltage i de daglige gøremål.

Struer Kommune
Overtandlæge til Center for Tandregulering Nordvestjylland

Struer Kommune

Er du vores nye leder? Vil du stå i spidsen for den positive udvikling af Center for Tandregulering? Og kan du se dig selv i en moderne klinik med panorama-udsigt til Limfjorden?

Vores nuværende leder har valgt at gå på pension til 1. september. Derfor får du nu mulighed for at søge en unik og spændende lederstilling som overtandlage på Center for Tandregulering Nordjylland (CTN). Stillingen er fleksibel, både i forhold til timetal og arbejdsindhold.

Som overtandlæge for CTN kommer du til at stå i spidsen for en moderne tandreguleringsklinik, hvor humøret, arbejdsmiljøet og de faglige ambitioner er høje – og hvor vi arbejder innovativt og udviklingsorienteret.

Esbjerg Kommune
Medarbejder til rengøring ved Hjemmeplejen Østergården

Esbjerg Kommune, Gørding

Hjemmeplejen i Gørding søger en ufaglært medarbejder med tiltrædelse den 1. maj eller hurtigst muligt derefter. Stillingen er en fast stilling, som er på gennemsnitlig 37 timer eller timer efter ønske, fortrinsvis i dagvagt. Arbejdet vil fortrinsvis være rengøring hjemme hos borgerne.

Ønskes der 37 timer, må man påregne weekendarbejde. Der arbejdes hver 2. eller 3. weekend, ud fra hvad man ønsker, hvor man vil deltage i lette plejeopgaver.

Vi tilbyder:

 • Gode kolleger og et godt arbejdsmiljø med fokus på arbejdsglæde og trivsel
 • Et spændende job med stor selvstændighed
 • Mulighed for fortsat udvikling, fagligt og personligt
Stevns Kommune Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling (genopslag)

Stevns Kommune, St. Heddinge

Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge fra den 1. maj 2023 eller tidligst herefter. Ansættelsen har en varighed på 1 år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdstimerne er fordelt på ugen fra mandag til torsdag.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

AHA
Servicepersonale

AHA, Fredericia

SAMLER DU SERVIETTEN OP FRA GULVET, NÅR DU GÅR FORBI DEN?

Vil du være med fra starten og sætte dit præg på Fredericias nye spillested, AHA, og være en del af et energisk team, har du nu muligheden for at blive en af vores nye kollegaer.

Du skal stå for afrydning, rengøring og opfyldning. Du motiveres af, at stedet ser pænt og præsentabelt ud, og du ser alt; servietten, der ligger på gulvet, glasset, der er tomt, og gæsten i hjørnet, der gerne vil i kontakt. Du er imødekommende og leverer en service, der får vores gæster til at smile, og du skal kunne se de små ting, der gør en forskel.

AHA
THISTED KOMMUNE
Servicemedarbejder til affaldsområder/Thisted Genbrugscenter

THISTED KOMMUNE, Hurup

Vil du være med til at give borgerne god rådgivning omkring håndtering af affald i et bæredygtigt perspektiv? Så er det dig, vi søger som servicemedarbejder til udkørsel af affaldsbeholdere, udførelse af affaldstilsyn og arbejdet på Thisted Genbrugscenter.

Team Affald søger en servicemedarbejder til udkørsel af affaldsbeholdere samt til udførelse af affaldstilsyn m.v. Desuden vil du indgå i det daglige arbejde på Thisted Genbrugscenter.

Dragør Kommune
Dragør kommunale Tandpleje søger en dygtig klinikchef

Dragør Kommune

Vil du stå i spidsen for en lille børne- og ungetandpleje, som har alle funktioner samlet på én klinik?

Dragør kommunes klinikchef har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi en ny klinikchef, som kan fortsætte arbejdet med at drifte og udvikle tandplejen sammen med et engageret og serviceminded team.

Klinikchefstillingen er en kombination af tandlægefagligt arbejde, ledelse og administration og som klinikchef har du mulighed for at sætte dit præg på fremtidens tandpleje.

Dragør Kommune
Hasseris Gymnasium Medarbejder til Hasseris Gymnasium

Hasseris Gymnasium, Aalborg

Kunne du tænke dig at blive en del af et velfungerende rengøringsteam på Hasseris Gymnasium?

Hasseris Gymnasium er en stor skole med cirka 825 elever og 100 medarbejdere. Vi søger hurtigst muligt en skolerengøringsassistent.

Primære opgaver er renholdelse af lokaler, fællesområde samt toiletter.

Brandts Klædefabrik Rengørings-/viceværtassistent

Brandts Klædefabrik, Odense

Vi søger en stabil og ”fit” trapperengøring/vicevært m/k til vores dejlige område, Brandts Klædefabrik.

Rengøring af især trappearealer og vedligeholdelse af udearealer er kerneopgaver i denne stilling, og derfor skal du være i fysisk god form. Det er vigtigt, at du er punktlig og synes, det er spændende at arbejde i dette særlige kvarter midt i byen. Dine opgaver og ansvarsområder er bl.a.:

 • Trapperengøring (den primære del af arbejdsopgaverne)
 • Ren- og vedligeholdelse af udearealer, som eks. rengøring, beskæring, vanding, ukrudtsbekæmpelse, håndtering af alger m.m.
 • Affaldshåndtering
Lindevang Lindevang søger rengøringsmedarbejder 25 timer/uge - genopslag

Lindevang, Helsingør

Dette er et job for dig, der er dygtig til at gøre rent og samtidig kan lide at arbejde med mennesker. Som rengøringsmedarbejder på Lindevang kommer du til at støtte og vejlede borgere i at være så selvhjulpne som muligt i forhold til rengøring i egen bolig.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Rengøring i beboeres boliger i samarbejde med beboerne
 • Rengøring af fællesarealer, kontorer, omklædningsrum m.m.
Frederikshavn Forsyning A/S Er du klar til at tage skraldet?

Frederikshavn Forsyning A/S, Frederikshavn og Skagen

Frederikshavn Forsyning A/S søger renovationsmedarbejdere m/k til Frederikshavn og Skagen med tiltrædelse snarest muligt.

Taler du flydende ”skrald” og kan tale med borgerne om alt fra affald, sortering og tømning, så er det netop dig, vi søger! Vi har fuldtidsstillinger, men afløserjob er også en mulighed.

Vi sørger for grundig oplæring, bare du kommer med motivation, nysgerrighed og et smil på læben – også selvom det er en kold og mørk vintermorgen eller midt i sommerens hedebølge. Du er ude i alt slags vejr og går hver dag mellem 20.000-30.000 skridt, så din fysik er helt i top.

Gem
Actief Hartmanns Serviceminded, smilende og morgenfrisk borgerrengøring i Fredericia

Actief Hartmanns

Actief Hartmanns søger gode kandidater til rengøringsopgaver i Fredericia.

Du arbejder godt i en hverdag, hvor der hele tiden sker noget nyt – både hvad angår arbejdsopgaver, arbejdssted og mødet med nye mennesker. Du møder ind med et stort smil og en positiv tilgang til opgaverne. Endvidere er du fysisk vant til at være i gang.

For at blive en del af teamet skal du være indstillet på at arbejde mellem kl. 07:00-15:00. Dine arbejdssteder kan variere fra dag til dag, ligesom antallet af arbejdstimer og længden af vikariaterne.

Godt Smil Tandlægerne Tandplejer til vores team i Sønderborg

Godt Smil Tandlægerne

Vi mangler så meget en god tandplejerkollega.

Du får en arbejdsdag fyldt med faglig sparring, søde kolleger og gode rare patienter? Vil du gerne en arbejdsplads, hvor vi er fleksible og lytter til dine behov? Har du lyst til at være en del af et team, hvor vi også lægger vægt på at have det godt sammen?

Som tandplejer får du dit eget klinikrum, et ServiceCenter og en reception, der bl.a støtter dig med at fylde din bog op. Du vil også få mødestabile og imødekommende kollegaer, der alle værner om og bidrager til et godt og sundt arbejdsmiljø.

Scandic Hotel A/S
Housekeepers and summer helpers, 2-3 days a week, Scandic Eremitage

Scandic Hotel A/S, Kgs. Lyngby

If you can take responsibility, have an eye for detail and take pride in making our hotel shine, we believe you could be our new housekeeper at Scandic Eremitage.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

We know that you are professional to your core and always on top of the daily cleaning procedures. You understand the importance of folding the bedding just right and always greeting our guests with a smile. And you never leave a room until you have been into every corner. We know that you are a perfectionist through and through. We look forward to meeting you. We believe in you.

Duties

 • Cleaning rooms and public areas
 • Guest contact and guest service
 • Ensuring that Housekeeping’s stock levels and store rooms are in order
Scandic Hotel A/S
Zeppelin Danmark A/S Vaskemedarbejder

Zeppelin Danmark A/S, Brøndby

Er du interesseret i entreprenørmaskiner? Så er det netop dig vi søger til vores afdeling i Brøndby.

Zeppelin Danmark A/S

Vi har travlt hos Zeppelin, så derfor søger vi en vaskemedarbejder til at indgå i vores serviceteam, som består af 15 dygtige kollegaer.

Vi tilbyder:

Attraktive ansættelsesvilkår og et selvstændigt arbejde med mulighed for faglig og personlig udvikling i en international virksomhed, hvor kvalitet, udvikling og vækst er i fokus. Du vil få et selvstændigt arbejde i et uformelt arbejdsmiljø og blive en del af en travl hverdag med kompetente, engagerede og hjælpsomme kollegaer.

Nysgerrig på Zeppelin? Så klik her!

Zeppelin Danmark A/S
Scandic Hotel A/S
Hotel og restaurantmedhjælper, reserver til både opvask og housekeeping, Scandic Ringsted

Scandic Hotel A/S

Ta’r du ansvar, har øje for detaljerne og sætter en ære i at få vores hotel til at shine og yde en fantastisk service over for vores gæster, så tror vi på, at du er vores nye HR medarbejder på Scandic Ringsted.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du har en faglig stolthed og altid har dit på det rene, når det gælder den daglige rengøring, bl.a. opvask og housekeeping. Du forstår vigtigheden af at lægge lagenet i de rette folder og møder altid vores gæster med et smil. Og du går ikke ud af værelse, før du har været rundt i hver eneste krog.

Opvasken har du også styr på så alt shiner. Vi ved, at du er perfektionist til fingerspidserne. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Scandic Hotel A/S
DSB Servicemedarbejder til Stationsservice

DSB, København

Ser du dig selv indgå i en enhed, hvor du i et samarbejde med dine nærmeste kollegaer er medansvarlig for enhedens samlede produktion, og vil du være med til at give kunderne de bedste oplevelser på stationerne? 

Som servicemedarbejder er nogle af dine primære opgaver blandt andet at holde både de udvendige og indvendige arealer på stationerne rene, herunder rengøring af toiletter, forhaller, venterum osv.

Desuden skal du servicere og hjælpe vores kunder med oplysninger om togtider og sporbenyttelse samt yde handicaphjælp m.m.

DSB

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV