191 job matcher din søgning 191 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Founders A/S Office assistant, Part-time (afternoons)

Founders A/S, Copenhagen

We are looking for a friendly and organised Part-time Office Assistant to join our team. In this role, you will be responsible for ensuring the smooth operation of our office from day to day. You will be performing a variety of tasks including administrative and practical duties, maintaining office cleanliness, and supporting the needs of our team members.

A day/week in this position

 • Pick up the mail on your way up to the office, distribute it to the companies sitting with us
 • Order lunch weekly, serve and clean up after lunch daily
 • Collect dishes, run the dishwashers and empty them
Gem
Esbjerg Kommune
I Tandplejen i Esbjerg Kommune søger vi en tandlæge pr. 14. august 2023 eller snarest muligt - gerne fuldtid - genopslag

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at blive en del af et stærkt hold på 85 dygtige og engagerede medarbejdere, så har vi stillingen til dig.

Medarbejderne er fordelt på seks storklinikker, hvor vi arbejder i velfungerende teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

I Tandplejen har vi cirka 25.000 patienter, og vores vigtigste fokus er forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn som ældre i omsorgstandplejen.

Vi kan tilbyde dig:

 • at du bliver en del af en spændende arbejdsplads i en kommunal tandpleje, hvor vi er fuldt digitaliseret med patientjournal (Solteq tand) og røntgen (Visiquick)
 • gode muligheder for faglig og personlig udvikling, da alle fagområder varetages i tandplejen
Struer Kommune
Overtandlæge til Center for Tandregulering Nordvestjylland

Struer Kommune

Er du vores nye leder? Vil du stå i spidsen for den positive udvikling af Center for Tandregulering? Og kan du se dig selv i en moderne klinik med panorama-udsigt til Limfjorden?

Vores nuværende leder har valgt at gå på pension til 1. september. Derfor får du nu mulighed for at søge en unik og spændende lederstilling som overtandlage på Center for Tandregulering Nordjylland (CTN). Stillingen er fleksibel, både i forhold til timetal og arbejdsindhold.

Som overtandlæge for CTN kommer du til at stå i spidsen for en moderne tandreguleringsklinik, hvor humøret, arbejdsmiljøet og de faglige ambitioner er høje – og hvor vi arbejder innovativt og udviklingsorienteret.

Stevns Kommune Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling (genopslag)

Stevns Kommune, St. Heddinge

Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge fra den 1. maj 2023 eller tidligst herefter. Ansættelsen har en varighed på 1 år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdstimerne er fordelt på ugen fra mandag til torsdag.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

THISTED KOMMUNE
Servicemedarbejder til affaldsområder/Thisted Genbrugscenter

THISTED KOMMUNE, Hurup

Vil du være med til at give borgerne god rådgivning omkring håndtering af affald i et bæredygtigt perspektiv? Så er det dig, vi søger som servicemedarbejder til udkørsel af affaldsbeholdere, udførelse af affaldstilsyn og arbejdet på Thisted Genbrugscenter.

Team Affald søger en servicemedarbejder til udkørsel af affaldsbeholdere samt til udførelse af affaldstilsyn m.v. Desuden vil du indgå i det daglige arbejde på Thisted Genbrugscenter.

Dragør Kommune
Dragør kommunale Tandpleje søger en dygtig klinikchef

Dragør Kommune

Vil du stå i spidsen for en lille børne- og ungetandpleje, som har alle funktioner samlet på én klinik?

Dragør kommunes klinikchef har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi en ny klinikchef, som kan fortsætte arbejdet med at drifte og udvikle tandplejen sammen med et engageret og serviceminded team.

Klinikchefstillingen er en kombination af tandlægefagligt arbejde, ledelse og administration og som klinikchef har du mulighed for at sætte dit præg på fremtidens tandpleje.

Dragør Kommune
Juliana Drivhuse Drivhusmontør

Juliana Drivhuse, Odense

Vi søger en montør til montage af vores drivhuse. Vi holder til i Hjallese ved Odense og kører ud derfra. Vi har to montør-teams, som altid kører ud to og to.

Du skal forvente at være væk det meste af ugen. Vi sørger for bil og overnatning.

Stillingen kræver ingen uddannelse, men erfaring med montage er en fordel. Du vil i starten skifte mellem de erfarne montører, vi har ansat, så du får den bedste oplæring.

Gem
Nordjyllands Trafikselskab
Kontrollør med fokus på service og rådgivning søges til Aalborg By

Nordjyllands Trafikselskab

I Nordjylland skal det være let og enkelt at benytte bus, tog og flextrafik.

Se video om Nordjyllands Trafikselskab som arbejdsplads

Som kontrollør hos NT er din fornemmeste opgave at sikre, at vores kunder føler sig velkomne i den kollektive trafik og synes, at det er trygt og sikkert at anvende. Du vejleder og rådgiver kunderne og bidrager dermed til at fastholde eksisterende kunder og til at få flere kunder i den kollektive trafik i Nordjylland.

Som kontrollør hos NT planlægger du selv din tid med afsæt i retningslinjer for kontrol og i tæt samarbejde med det øvrige team og din teamleder.

Vordingborg Kommune Vi søger en ny havneassistent - vil du med ombord?

Vordingborg Kommune, Borre

Er du også vild med vand, havne og turister? Er du serviceminded og formår at skabe resultater i fællesskab? Og har du hænderne skruet rigtig på og kan fikse broer, havneværker og meget andet?

I sommersæsonen vil din primære opgave være at yde god og smilende service til fastliggere og højsæsonens mange gæster i Klintholm Havn, hvor der i løbet af sommeren er over 10.000 sejlende turister og rigtig mange landturister. I vinterhalvåret skal du hjælpe med at gøre alle vores havne klar til næste sæson ved at reparere og forbedre diverse anlæg på havnene herunder bådebroer, toiletfaciliteter og andet forefaldende arbejde.

Vi tilbyder et sted hvor vi med glæde deler viden og udvikler vores kompetencer.

Nordværk I/S
Specialarbejdere til sorteringsanlægget for plast og metal i Aalborg

Nordværk I/S

På sorteringsanlægget håndterer vi hver dag plast og metal for størstedelen af det nordjyske opland. Vi er i øjeblikket en afdeling på 20 medarbejdere, som samarbejder tæt om opgaven med at drive anlægget. Den daglige drift styres af en drifts- og vedligeholdelsesansvarlig, og du har som medarbejder en stor aktie i at få anlægget til at præstere bedst muligt.

Se video om Nordværk I/S som arbejdsplads

Du indgår i daglige rotationer og skifter arbejdsopgaver i løbet af dagen og arbejdet omfatter bl.a.:

 • Kørsel med truck
 • Vedligehold på anlægget
 • Daglig rengøring og oprydning
 • Afløsning i andre afdelinger på Nordværk I/S
Nordværk I/S
Frederikshavn Forsyning A/S Er du klar til at tage skraldet?

Frederikshavn Forsyning A/S, Frederikshavn og Skagen

Frederikshavn Forsyning A/S søger renovationsmedarbejdere m/k til Frederikshavn og Skagen med tiltrædelse snarest muligt.

Taler du flydende ”skrald” og kan tale med borgerne om alt fra affald, sortering og tømning, så er det netop dig, vi søger! Vi har fuldtidsstillinger, men afløserjob er også en mulighed.

Vi sørger for grundig oplæring, bare du kommer med motivation, nysgerrighed og et smil på læben – også selvom det er en kold og mørk vintermorgen eller midt i sommerens hedebølge. Du er ude i alt slags vejr og går hver dag mellem 20.000-30.000 skridt, så din fysik er helt i top.

Vestforbrænding
Servicemedarbejder til Vestforbrændings kantine

Vestforbrænding, Glostrup

Vil du være med til at servicere kolleger og gæster med god mad og service?

Er du serviceorienteret? Og kan du lide at være en del af et fællesskab, hvor vi sammen har det fælles mål at sikre glade tilfredse gæster i vores kantine hver dag? Så er dette job måske noget for dig.

Som servicemedarbejder på Vestforbrænding bliver du en del af et selvstyrende team, bestående af to kokke og en køkkenassistent. Vi har alle forskellige roller og hjælper hinanden. Tempoet er højt, når vi i fællesskab planlægger, tilbereder, serverer og rydder op efter dagens frokostbuffet. Du bliver ansvarlig for opvasken, rengøring og for at hjælpe til i køkkenet med praktiske opgaver.

Vestforbrænding
Godt Smil Tandlægerne Tandplejer til vores team i Sønderborg

Godt Smil Tandlægerne

Vi mangler så meget en god tandplejerkollega.

Du får en arbejdsdag fyldt med faglig sparring, søde kolleger og gode rare patienter? Vil du gerne en arbejdsplads, hvor vi er fleksible og lytter til dine behov? Har du lyst til at være en del af et team, hvor vi også lægger vægt på at have det godt sammen?

Som tandplejer får du dit eget klinikrum, et ServiceCenter og en reception, der bl.a støtter dig med at fylde din bog op. Du vil også få mødestabile og imødekommende kollegaer, der alle værner om og bidrager til et godt og sundt arbejdsmiljø.

Sønderborg Lufthavn A/S To lufthavnsmedarbejdere

Sønderborg Lufthavn A/S

Grundet travlhed og omstrukturering i organisationen, søger vi to lufthavnsmedarbejdere til at indgå i vores team.

Har du lysten til at bidrage med et højt sikkerheds- og serviceniveau og motiveres du af forskellige arbejdsopgaver, kunne stillingen som i Sønderborg Lufthavn A/S måske være noget for dig.

Til den rette kandidat kan vi tilbyde:

 • En spændende og udfordrende hverdag, hvor ikke 2 dage er ens.
 • En arbejdsplads som vægter samarbejde højt, hvor travlhed og humor kan gå hånd i hånd.
 • En arbejdsplads hvor der er plads til udvikling.
Trafikstyrelsen
Er du klar til en hverdag i Bornholms Lufthavn, hvor to dage ikke er ens? Så brug 2 minutter af din tid på at læse videre!

Trafikstyrelsen, Rønne

Hos Bornholms Lufthavn løfter vi mange spændende opgaver og to dage er sjældent ens, når man arbejder med at drive en lufthavn. Vi mander derfor op og har i den forbindelse brug for en ny kollega til opgaver på airside i lufthavnen.

Men hvad laver man så, når man arbejder på airside i en lufthavn? Nu skal du høre!

Du vil indgå i den daglige drift af øens lufthavn. Her vil du blive mødt af et dynamisk og til tider hektisk arbejdsmiljø med 365 dage åbningsdage om året. Opgaverne spænder bredt, men en ting er sikkert – Du kommer aldrig til at kede dig!

Trafikstyrelsen
DSB Servicemedarbejder til Stationsservice

DSB, København

Ser du dig selv indgå i en enhed, hvor du i et samarbejde med dine nærmeste kollegaer er medansvarlig for enhedens samlede produktion, og vil du være med til at give kunderne de bedste oplevelser på stationerne? 

Som servicemedarbejder er nogle af dine primære opgaver blandt andet at holde både de udvendige og indvendige arealer på stationerne rene, herunder rengøring af toiletter, forhaller, venterum osv.

Desuden skal du servicere og hjælpe vores kunder med oplysninger om togtider og sporbenyttelse samt yde handicaphjælp m.m.

DSB
Urbaser A/S Afdelingsleder

Urbaser A/S, Hedehusene

Er du vores nye afdelingsleder, der ønsker at levere den bedste kvalitet og service over for Høje-Taastrup kommune og borgerne – hver dag – i tæt samarbejde og dialog med teamet?

Du skal sammen med et stærkt team af 23 skraldemænd & -kvinder skabe et godt og sikkert arbejdsmiljø samt sikre en tilfreds kunde. Du skal være villig til selv at få ”olie på fingrene”, så driften fungerer hver dag, samtidig med at du bibeholder det overordnede fokus på udvikling af afdelingen. Du får ansvaret for vores kontrakt hos Høje-Taastrup, der omhandler tømning af dagrenovation og genanvendelige fraktioner i splitspande, storskrald og haveaffald, og derudover er der et tæt samarbejde med vores kranafdeling.

Menzies Aviation (Denmark) A/S
Rampeagent

Menzies Aviation (Denmark) A/S, Kastrup

Der vil være tale om en minimum 112 TIMERS TIDSBEGRÆNSET deltidsstilling til og med DEN 31 OKTOBER 2023, med mulighed for fastansættelse. Jobbet er med skiftende arbejdstider over døgnets 24 timer med fri hver tredje weekend. Ved fastansættelse vil man have fri hver anden weekend.

Se video om Menzies Aviation (Denmark) A/S som arbejdsplads

Det er medarbejderne i rampeafdelingen, der varetager den fysiske håndtering af opgaven ved flyankomster og afgange. Dette inkluderer håndtering af bagage, cargo og selve flyet, og er ofte forbundet med korte deadlines. Vores kunder stiller store krav til ”on time performance”, hvilket stiller store krav til vores medarbejdere om at udføre opgaverne med stor fokus på sikkerhed, præcision og effektivitet.

Menzies Aviation (Denmark) A/S
Billund Lufthavn A/S Driftsleder til Cleaning

Billund Lufthavn A/S

Synes du, at luftfart og ledelse er en spændende kombination? Motiveres du af at arbejde med mennesker i en omskiftelig hverdag? Så har vi en spændende lederstilling i Cleaning.

Afdelingen Cleaning er en del af Ground Handling Billund Airport (GHBA), som udover Cleaning består af afdelingerne Ramp Handling, Passenger Handling og Ground Handling Support. Udover en lederkollega i Cleaning vil du indgå i et tværgående samarbejde med lederkolleger fra de andre afdelinger.

Som førstelinje leder i Cleaning bliver dit primære fokus at motivere og engagere medarbejderne, så den daglige drift kører optimalt. Den operationelle drift vil derfor fylde en del i din hverdag med planlægning af driften og den rette bemanding, kombineret med at være synlig tilstede i vores drift.

Bjarne Nielsen A/S
Medarbejdere til klargøring i stort Ford- og Volvo-bilhus

Bjarne Nielsen A/S, Køge

Er du grundig, serviceminded og kvalitetsbevidst? Og har du erfaring med klargøring af biler? Så er det dig, vi søger til vores helt nye klargøring hos Bjarne Nielsen. Vi er et stort og moderne Ford- og Volvo-bilhus, og som noget nyt åbner vi en klargøring til at håndtere alle vores biler.

Vi har mange forskellige biler igennem bilhuset hvert år. Alt lige fra den billigste budgetbil til store biler i millionklassen. Men uanset bilen skal vi altid levere et godt resultat til tiden.

Det er vigtigt for os, at de biler, vi afleverer til kunder, er rene og pæne. Det er det sidste indtryk, som kunden får af vores bilhus, og derfor er det vigtigt, at bilen er skinnende ren. Vi lever nemlig af kundetilfredshed.

Bjarne Nielsen A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV