843 job matcher din søgning 843 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Brødrene A & O Johansen A/S
Salgsmedarbejder Storkøbenhavn - sæt dine kompetencer indenfor værktøj og beslag i spil

Brødrene A & O Johansen A/S, Brøndby

Vil du have et salgsjob med fokus på det, du synes, er allermest spændende – nemlig værktøj og beslag? Vi mangler lige nu en salgsmedarbejder i Storkøbenhavn (i vores butik i EA Brøndby)

Se video om Brødrene A & O Johansen A/S som arbejdsplads

I butikken i Brøndby er vi et mindre team på 4 – og vi mangler dig. Vi er et team, der støtter hinanden, så står du og har brug for hjælp til en opgave, er der altid en kollega, der er klar til at byde ind med sin viden.

Som salgsmedarbejder bliver din hverdag en god blanding af kundeekspedition, vareopfyldning, telefoniske ekspeditioner og kontakt med leverandører.

Brødrene A & O Johansen A/S
Silvan A/S Deltidssælgere 8 timer til Farum

Silvan A/S

Har du et stort servicegen og lyst til at være en del af et spændende team i Silvan, så kan det være dig vi mangler! Lige nu søger vi deltidssælgere på 8 timer om ugen til vores butik i Farum.

I jobbet vil du komme til at håndtere en bred vifte af opgaver såsom:

 • Sikre en salgsklar butik hver dag
 • Servicere kunder
 • Vareopfyldning og trimning

Du vil komme i tæt kontakt med mange kunder og kollegaer hver dag, det er derfor vigtigt at du sætter en ære i at levere den bedste service hver gang, samt er i stand til både at arbejde selvstændig og i et team.

Normal A/S Herning Centret – Butikschefs talent

Normal A/S

Har du en drøm om at blive vores næste butikschef? Så skal du da være vores næste butikschefs trainee til vores travle og skønne butik i Herning Centret.

Du skal i samarbejde med dit team give kunderne en unik indkøbsoplevelse, hver gang de besøger Normal, og du ved, at det er vigtigt at have en finger på den lokale puls, så du altid har en aktuel butik i forhold til dit nærområde.

Som butikschef udvikler du naturligt dit team, da det er teamet, der sikrer den gode indkøbsoplevelse, uanset om kunden kommer første gang eller de er rutinerede Normal kunder.

Gem
Maxi Zoo Butikselever

Maxi Zoo

Elsker du også dyr?

I Maxi Zoo elsker vi dyr, og vi går hver dag på arbejde for at gøre en forskel for kæledyr og deres ejere. Vi tror på, at når vores dyr trives og er lykkelige, bliver vi mennesker også mere lykkelige. Derfor er Maxi Zoos motto: Happier pets. Happier people.

Har du lyst til at være en del af holdet, og brænder du for at gøre en forskel, så har vi måske elevpladsen til dig.

Det er vigtigt, at du ikke er bange for at møde kunderne og give dem og deres kæledyr en god oplevelse i Maxi Zoo. Det kan fx være en godbid til hunden, rådgivning om fodring, om pasning og pleje eller om aktivering af deres kæledyr.

I butikken skal du være med til at sikre, at vi har en salgsklar butik. Du får gradvist opgaver, som spænder lige fra rådgivning og betjening af butikkens mange kunder til varebestilling, vareopfyldning og rengøring.

Tibnor A/S
Handelselever

Tibnor A/S, Aalborg, Greve, Odense, Silkeborg og Taulov

Har du en drøm om at udvikle dit talent, få ansvar og en karriere inden for salg i en spændende og nytænkende handelsvirksomhed?

Se video om Tibnor A/S som arbejdsplads

Så har du nu mulighed for at gribe chancen, da vi søger handelselever til vores afdeling i Aalborg, Greve, Odense, Silkeborg og Taulov med opstart den 1. september 2023.

Som handelselev i Tibnor får du mulighed for at sælge tonsvis af stål til danske og internationale kunder i tæt samarbejde med kompetente kolleger.

Du får et bredt kendskab til salgsområdet gennem et ansvar for opgaver som:

 • Telefonbetjening af kunder, herunder ordremodtagelse, håndtering af problemstillinger mv.
 • Vejledning af kunder omkring materialer og kvaliteter
 • Udarbejdelse af tilbud, herefter opfølgning og opsøgende salg via telefonen
Tibnor A/S
Lindab A/S Medarbejder til lager og ProShop

Lindab A/S, Viby J

Vil du være med til at give den bedste service til kunderne i ProShoppen og samtidigt være en del af lageret og sørge for, at der er styr på produkterne? Så er det dig, vi står og mangler.

Dine primære opgaver er:

 • Ekspedition af kunder i ProShoppen
 • Pakke ordrer til forsendelse
 • Kampagneopstilling

Vi tilbyder en arbejdsplads med dedikerede og engagerede kollegaer i et positivt og serviceorienteret arbejdsmiljø. Du får løn efter gældende overenskomst og får en god sundhedsforsikring samt pensionsordning.

Spilhuset Butiksmedarbejder

Spilhuset, Helsinge og Slagelse

Spilhuset i hhv. Helsinge og Slagelse søger 2 butiksmedarbejdere med en normal effektiv arbejdstid på hhv. 8 og 15 timer om ugen fordelt på aften- og weekendarbejde.

Din vigtigste opgave er at sørge for, at vores spillekunder har det godt. Derfor skal du være serviceminded til fingerspidserne og god til at tale med mennesker.

Du vil blive en del af et team på i alt 4 medarbejdere i Spilhuset Helsinge eller Slagelse, og sammen med teamets tre øvrige medarbejdere vil det være din opgave at gøre spiloplevelsen i spillebutikken til noget helt særligt.

Kendskab til spilleautomater og væddemålsterminaler kan være en fordel men ikke en nødvendighed. Vi tilbyder grundig oplæring.

Novoti Nordic ApS
Floor staff til ALÛSTRE flagship i København K

Novoti Nordic ApS

Har du lyst til at være en del af teamet som floor staff, når det eksklusive skønhedsbrand Alûstre slår dørene op til deres flagship butik i København?

Vi søger engagerede medarbejdere med masser af personlighed og passion for luksuriøse skønhedsprodukter som Alûstre Floor Staff fra maj 2023.

Du har gerne erfaring med salg af skønhedsprodukter i luksussegmentet, har en skøn energi, er open minded og føler dig hjemme med at møde kunderne dagligt face-to-face.

Novoti Nordic ApS
Gem
Scandlines
Kassemedarbejdere til BorderShop Puttgarden

Scandlines

Kunne du tænke dig et job med gode kollegaer, gode ansættelsesvilkår og være med til at gøre BorderShop endnu mere attraktiv for vores kunder?

Er du fx. studerende eller bare over 18 år?

Kunne du tænke dig at arbejde i weekender, på helligdage og op til fuld tid i din sommerferie?

Så søg en af vores ledige stillinger i butik og kasse i BorderShop.

Scandlines
VORDINGBORG KØKKENET
Køkkenkonsulent til Esbjerg

VORDINGBORG KØKKENET

Brænder du for personligt salg, og har du et mål om at skabe resultater?

Vi vil yde den bedste service! Dette gør vi ved altid at have et smil på læben og udvise oprigtig interesse i kunden. Som vores nye kollega skal du være indstillet på, at dine arbejdsdage ikke ligner hinanden, og at det ofte skal gå stærkt. Gør karriere i Vordingborg Køkkenet, og du vil få muligheden for at arbejde med en gennemtestet produktlinje, som giver dig masser af fordele i forhold til vores konkurrenter.

VORDINGBORG KØKKENET
Q8 Danmark A/S Salgsassistent til natarbejde hos Q8 Kalbygård Nord

Q8 Danmark A/S, Låsby

Hvis du skal være helt ærlig: Får du så også først øjne om natten og har du det allerbedst, når du arbejder alene? Vil du have et fuldtidsjob med stor frihed og stort ansvar?

Du møder ind omkring kl. 22:00, hvor der er et overlap med aftenvagten, og herefter er du alene på stationen. Selvom der er færre kunder om natten, er der rigeligt at se til.

Vi giver dig den oplæring, du har brug for, så du kommer godt ind i opgaverne og bliver klar til at tage vagter alene. Den første uges tid er du med på dagvagterne. Her lærer du alt om kassehåndtering, systemer og forberedelse af mad. Derudover kommer du med på nogle nattevagter også, så du lærer rutinerne at kende.

Q8 Danmark A/S Salgsassistent til natarbejde hos Q8 Århus N

Q8 Danmark A/S

Hvis du skal være helt ærlig: Får du så også først øjne om natten, og har du det allerbedst, når du arbejder alene? Vil du have et fuldtidsjob med stor frihed og stort ansvar?

Du møder ind omkring kl. 22, hvor der er et overlap med aftenvagten, og herefter er du alene på stationen. Selvom der er færre kunder om natten, er der rigeligt at se til.

Vi giver dig den oplæring, du har brug for, så du kommer godt ind i opgaverne og bliver klar til at tage vagter alene. Den første uges tid er du med på dagvagterne. Her lærer du alt om kassehåndtering, systemer og forberedelse af mad. Derudover kommer du med på nogle nattevagter også, så du lærer rutinerne at kende.

Denne stilling er en timelønnet ansættelse på ca. 32 timer pr. uge.

Deichmann Sko Salgsassistent til vores butik i Kolding Storcenter - 5 timer om ugen

Deichmann Sko

Vil du være en del af Europas største skokæde? Bliv en del af Deichmann-teamet.

Hvorfor arbejde hos os? Vi har mange gode grunde, bl.a.:

 • Deichmann-koncernen har over 100 års erfaring fra branchen
 • Vi har et unikt koncept
 • Du får en masse dedikerede kollegaer

I butikkerne pakker vi selv varerne ud, sætter på plads og flytter rundt, så ud over, at kunderne altid er i fokus, vil en stor del af arbejdet være meget aktivt og dagligdagen vil altid være travl og afvekslende.

Slagtersvend til MENY Nordhavn

Meny

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye slagtersvend?

Vil du skabe solide madoplevelser for vores kunder med fokus på kvalitet og godt håndværk? Og vil du lære at lave de flotteste udskæringer, få mere ansvar og frihed i hverdagen – og bringe din begejstring og madglæde videre til vores kunder?

Så er du måske den slagtersvend, vi søger!

I slagterafdelingen i MENY Nordhavn er vi rigtige slagtere. Vi går vi op i god mad, og for os er fersk kød mere end blot et håndværk. Det er vores passion. Vi er det lokale kulinariske fyrtårn, som kunderne besøger, når de skal have professionelle udskæringer fra faglærte slagtere. Det er også ved slagterdisken, at de henter inspiration til hverdagens retter, får nye opskrifter eller hører om de nyeste madtrends.

Meny
3 Butikskonsulent søges til 3butikken Bruuns Galleri

3, Aarhus

Drømmer du om en karriere inden for salg og service? Så er 3 stedet der hjælper, uddanner og støtter dig i din ambition.

3

Som 3-sælger bliver din væsentligste opgave kontakten og dialogen med kunderne. Du bliver ansvarlig for eget salgsbudget, og bliver en del af et team, der målrettet arbejder for at opnå de bedste resultater. Du skal være med til at sikre, at butikken opnår succes og når sine budgetter.

Pilgrim A/S
Deltidsansat til Magasin

Pilgrim A/S, Lyngby

VIL DU VÆRE EN DEL AF VORES UNIKKE SMYKKEUNIVERS?

Pilgrim søger en fleksibel, serviceminded og ansvarlig deltidsansat til en 10-20-timers stilling til Magasin Lyngby.

Som deltidsansat kommer du til at indgå i et team af dygtige, modeinteresserede salgsassistenter. Du skal være serviceminded til fingerspidserne, da vores ypperste formål er at give vores kunder en unik og fantastisk oplevelse, når de besøger vores butikker.

I Pilgrim arbejder vi som ét stort team, så derfor er det afgørende, at du er en teamplayer, der vil tage del i fællesskabet og bidrage med godt humør og gode resultater.

Pilgrim A/S
Kvickly Ernæringsassistent/kok/delikatesseassistent, Kvickly, Odder

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 235 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende job i en anderledes bagerafdeling i Danmarks største Kvickly
 • Et spændende og udviklende job i et motiverende arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Produktion af primært smørrebrød, sandwich, pizza og pålægsfirkanter
 • Vagter i vores Kvickly Café, hvor vi laver burger, clubsandwich, salater, fastfood m.m.
Dagrofa Foodservice
Weekendmedarbejder

Dagrofa Foodservice, Slagelse

Er du fyldt 18 år og vil du arbejde i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor to dage ikke er ens - så er du måske vores nye weekendmedarbejder i Dagrofa Foodservice Slagelse.

Dine primære opgaver vil være at fylde varer op, trimme hylderne i butikken, sørge for der er ryddeligt og rent i butikken samt betjene kunderne ved kassen.

Vi tilbyder et udfordrende job i et godt arbejdsmiljø med spændende opgaver.

Dagrofa Foodservice
Bad & Fliser A/S
SALGSKONSULENT TIL VORES GLOSTRUP SHOWROOM

Bad & Fliser A/S

Vi er inde i en spændende og travl udvikling og har brug for en ny kollega og ønsker at styrke vores salgsteam med en dygtig butikskonsulent.

Bad & Fliser A/S

Opgaverne består primært af salg til eksisterende og nye kunder, men opgaverne er mangeartede; fra inspiration, tilbudsgivning, salgsopfølgning af kunder, indkøb og logistik. I samarbejde med entusiastiske kollegaer sikrer det en spændende hverdag. Målet er at vores kunder får en oplevelse ud over det sædvanlige, og vi fortsætter vores vækst.

Vi tilbyder et uformelt arbejdsmiljø, hvor du vil have mulighed for at præge din egen arbejdsdag samt udviklingen i virksomheden generelt.

Bad & Fliser A/S
Salling Group Tøj, Sko og Accessories søger en stærk fagkonsulent til føtex

Salling Group, Brabrand

Har du lyst til at blive en del af Commercial Tekstil Management Team og tage ansvar for videreudvikling af vores tekstilforretning i føtex, Salling Group?

Som tekstil fagkonsulent får du en stor berøringsflade, ligesom du vil få en stor mulighed for at påvirke og tilrettelægge din hverdag. Du har direkte reference til VP, Category Director på Tekstil, som varetager ansvaret for tekstil i Salling Group. Du vil blive en del af et stort tekstilteam samt have stor kontakt til de tekstilansvarlige i føtex.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV