133 job matcher din søgning 133 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Esbjerg Kommune
I Tandplejen i Esbjerg Kommune søger vi en tandlæge pr. 14. august 2023 eller snarest muligt - gerne fuldtid - genopslag

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at blive en del af et stærkt hold på 85 dygtige og engagerede medarbejdere, så har vi stillingen til dig.

Medarbejderne er fordelt på seks storklinikker, hvor vi arbejder i velfungerende teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

I Tandplejen har vi cirka 25.000 patienter, og vores vigtigste fokus er forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn som ældre i omsorgstandplejen.

Vi kan tilbyde dig:

  • at du bliver en del af en spændende arbejdsplads i en kommunal tandpleje, hvor vi er fuldt digitaliseret med patientjournal (Solteq tand) og røntgen (Visiquick)
  • gode muligheder for faglig og personlig udvikling, da alle fagområder varetages i tandplejen
Struer Kommune
Overtandlæge til Center for Tandregulering Nordvestjylland

Struer Kommune

Er du vores nye leder? Vil du stå i spidsen for den positive udvikling af Center for Tandregulering? Og kan du se dig selv i en moderne klinik med panorama-udsigt til Limfjorden?

Vores nuværende leder har valgt at gå på pension til 1. september. Derfor får du nu mulighed for at søge en unik og spændende lederstilling som overtandlage på Center for Tandregulering Nordjylland (CTN). Stillingen er fleksibel, både i forhold til timetal og arbejdsindhold.

Som overtandlæge for CTN kommer du til at stå i spidsen for en moderne tandreguleringsklinik, hvor humøret, arbejdsmiljøet og de faglige ambitioner er høje – og hvor vi arbejder innovativt og udviklingsorienteret.

Stevns Kommune Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling (genopslag)

Stevns Kommune, St. Heddinge

Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge fra den 1. maj 2023 eller tidligst herefter. Ansættelsen har en varighed på 1 år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdstimerne er fordelt på ugen fra mandag til torsdag.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Jobindex
Hardware ingeniør? Vil du bidrage til den grønne omstilling?

Jobindex søger for Develco Products A/S i Aarhus

Vil du udvikle advarselssystemer, der kan sikre, at hjemmeplejen får besked, hvis en ældre borger er faldet ud af sin seng? Og vil du bruge din ingeniørbaggrund til at arbejde med nye teknologier i en virksomhed i stærk vækst og med god plads til dine idéer?

En arbejdsdag tæt på produktet i lækre omgivelser
Hos os bliver du ikke et lille hjul i et stort maskineri – vi lytter til dig hele vejen op igennem produktudviklingen, og de gode idéer ender ikke med at ruste i træge procedurer og tunge mellemled.

Du behøver ikke at have erfaring med IoT-produkter, men vi forestiller os, at du har flere års erfaring, gerne med udvikling af produkter til storskala.

Interesseret?

Jobindex
Dragør Kommune
Dragør kommunale Tandpleje søger en dygtig klinikchef

Dragør Kommune

Vil du stå i spidsen for en lille børne- og ungetandpleje, som har alle funktioner samlet på én klinik?

Dragør kommunes klinikchef har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi en ny klinikchef, som kan fortsætte arbejdet med at drifte og udvikle tandplejen sammen med et engageret og serviceminded team.

Klinikchefstillingen er en kombination af tandlægefagligt arbejde, ledelse og administration og som klinikchef har du mulighed for at sætte dit præg på fremtidens tandpleje.

Dragør Kommune
Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur Barselsvikar til spændende generalistopgaver på teleområdet

Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur, København

Vil du være på hold med europamestrene i digital infrastruktur, der dagligt bidrager til at skabe grundlaget for, at Danmark fortsat er førende på det digitale område? Og er du på udkig efter udfordrende opgaver, hvor der samtidig er balance mellem arbejds- og privatliv?

Du vil blive en del af et team, som arbejder med politiske initiativer på teleområdet og udarbejder det datagrundlag, som sikrer, at politiske beslutninger på teleområdet baseres på fakta af høj kvalitet.

Energi Fyn
Projektleder til Danmarks bedste internet

Energi Fyn, Odense

Vil du være med til at udrulle Danmarks bedste fibernet?

Som projektleder skal du bidrage til, at vi kan efterleve en vækstende efterspørgslen på fibernet fra Energi Fyn.

Vi bærer i fællesskab ansvaret for, at kunden får en god oplevelse med vores produkter, og vores team er kendetegnet ved en uformel tone, hvor vi vægter, at der er plads til både faglig sparring og gode grin.

Energi Fyn
Ecit Solutions A/S Netværkskonsulent til entreprenørdrevet IT-virksomhed

Ecit Solutions A/S, Viby J

Vil du arbejde sammen med super kompetente IT-specialister, og have en arbejdsplads, hvor du kan få selvstændigt ansvar og være omgivet af gode kolleger?

Hos os har du mulighed for at lære og udvikle dig, da vi altid er åbne overfor idéer, der udspringer fra vores medarbejdere, og som kan være med til at udvikle vores forretning. Du får ansvar for egne opgaver, men har mulighed for at sparre med dine kolleger og få assistance fra vores projektleder.

Alt i alt kan vi tilbyde dig en sjov, anderledes og udviklende hverdag.

Godt Smil Tandlægerne Tandplejer til vores team i Sønderborg

Godt Smil Tandlægerne

Vi mangler så meget en god tandplejerkollega.

Du får en arbejdsdag fyldt med faglig sparring, søde kolleger og gode rare patienter? Vil du gerne en arbejdsplads, hvor vi er fleksible og lytter til dine behov? Har du lyst til at være en del af et team, hvor vi også lægger vægt på at have det godt sammen?

Som tandplejer får du dit eget klinikrum, et ServiceCenter og en reception, der bl.a støtter dig med at fylde din bog op. Du vil også få mødestabile og imødekommende kollegaer, der alle værner om og bidrager til et godt og sundt arbejdsmiljø.

Obton A/S
IT Supporter

Obton A/S, Aarhus

Se video om Obton A/S som arbejdsplads

Are you a serviceminded IT Supporter and do you have the courage to challenge yourself and your career in one of Europe's 10 largest investors in solar energy? Then apply for the open position as our new IT supporter.

We are looking for a qualified new colleague to our team in Support & Operations, where some of your primary tasks will be:

  • 1st level support from tickets, phone and walk-ins
  • Windows 10 and 11 support and IOS for mobile devices
  • Modern workplace - Microsoft 365
Obton A/S
Ørsted
Cloud Network Engineer

Ørsted, Gentofte, Warsaw or Kuala Lumpur

Imagine a future where you shape global growth with digital technology while creating a world that runs entirely on green energy

Ørsted

Join us in this role where you’ll work on innovative IT cloud solutions in the ever-changing and digitalised world. You’ll play a key role in streamlining technologies and adopting them to be faster, more flexible, and more resilient.

Find out how IT can supercharge climate action and join a fascinating green transformation journey to create a world that is powered by renewable energy.

Ørsted
Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab AV- og IT-medarbejder

Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab, København

Har du teknisk snilde og erfaring med at arbejde med AV og IT, herunder hjemmesider? Kan du godt lide en varierende hverdag med forskellige typer opgaver og kontakt med mange? Er du serviceminded og sætter pris på, at tingene fungerer?

Videnskabernes Selskab arbejder for at styrke videnskabens stilling i samfundet. Sekretariatet understøtter Selskabet i dette arbejde. Det gør vi gennem en række offentlige arrangementer, videnskabelige symposier og møder i Selskabet.

Ofte optages arrangementer mv. i lyd, billeder og video. Og der gennemføres en mængde aktiviteter for og med Selskabets medlemmer. Derfor har vi brug for en styrket AV- og IT-understøttelse, herunder etablering og vedligeholdelse af en ny hjemmeside for Selskabet og Det Unge Akademi.

Gem
3 Kørende teleservicetekniker – Jylland

3

Som Teleservicetekniker kommer du til at indgå i vores Driftsteam og skal referere til den danske Driftschef.

Du skal sammen med det øvrige team af Driftsteknikere være med til løbende at optimere og vedligeholde vores Telenetværk i Danmark.

Dette indebærer alt lige fra test til løbende optimering af netværket.

Du bliver ligeledes involveret i udformning og tilpasning af arbejdsprocesser, systemrutiner og guidelines. I relation til det praktiske arbejde, vil der være knyttet en række administrative opgaver.

Du bliver del af en virksomhed, præget af mangfoldighed og mange forskellige personligheder, og vil få en hverdag fyldt med både humor og ambitioner.

Ibsen Photonics A/S
Fagligt stærk datatekniker og teknisk supporter søges til produktions-IT i avanceret renrumsproduktion

Ibsen Photonics A/S, Farum

Ibsen er i vækst og vi søger nu IT-teknikere til vores grating produktion. Ibsens grating produktion er højt specialiseret, og vi er derfor nødt til selv at opbygge eller ombygge udstyr til vores produktion.

Du vil blive en del af det samlede Grating team, bestående af 15 teknikere og 15 ingeniører. Denne stilling fokuserer specifikt på produktions-IT, da vi ligeledes har IT afdeling og support til normal drift af IT og hjælp til brugere.

Eksempler på opgaver, du vil møde i hverdagen, kan være følgende:

  • Kravspecificere og opsætte nye PC’ere tilknyttet eksisterende eller nyt produktionsudstyr
  • Troubleshooting på produktions-PC’er, der styrer produktionsudstyr
Ibsen Photonics A/S
BornFiber Kundekoordinator med teknisk mind-set

BornFiber, Taastrup

Bornfiber er inde i en stærk udvikling, og derfor har vi akut behov for en dygtig kundekoordinator med teknisk erfaring eller mind-set, der skal koordinere og sikre fremdrift i installationerne for vores kunder.

BornFiber tilbyder vores kunder frihed til at vælge de bedste digitale bredbånds- og tv-produkter på markedet. Vi har derfor travlt med at rulle egen fiberinfrastruktur ud i udvalgte områder i Danmark.

De primære ansvarsområder inkluderer bl.a. dialog med kunder om mulig løsning og koordinering af entreprenører og installatører for kundeinstallation.

Vi tilbyder et miljø med plads til, at du kan udvikle dig både personligt og fagligt, og du vil i stor grad kunne tilrettelægge din egen hverdag.

Godt Smil Tandlægerne Fantastisk klinikassistent til Godt Smil Frederikshavn søges

Godt Smil Tandlægerne

Har du fokus på patienterne og nyder du et tæt samarbejde med gode tandlæger? Ønsker du dig en moderne arbejdsplads med gode kollegaer? En klinik hvor stor faglighed og arbejdsmiljø er i højsæde, og der er en uformel tilgang til hinanden?

Stillingen er fra 1./5 (vi venter gerne på den rigtige) og der er tale om en fast stilling. Der er mulighed for alt imellem 30 og 37 timer (dette kan ændres for den rigtige).

Vi tilbyder dig

  • Fantastiske forhold på en spændende klinik hvor vi har fokus på den gode patientoplevelse
  • Medindflydelse på dagligdagen og med stor udvikling igennem selvstændige opgaver
  • Dygtige kollegaer der hjælper hinanden og har det sjovt sammen i hverdagen
Langeland Kommune Vil du være Langeland Kommunes nye tandlæge/klinikchef?

Langeland Kommune, Rudkøbing

Er du tandlæge og på udkig efter en arbejdsplads med høj grad af selvstændighed og mulighed for at præge din hverdag og kommende generationers tandsundhed? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger som udgangspunkt en fuldtidstandlæge/klinikchef på 35 timer/uge, men imødekommer også ønsker om deltidsansættelse.

Hos os bliver du en del af en lille og professionel tandpleje i Langeland Kommune. Tandplejen servicerer ca. 2100 børn og unge.

Her er ingen dage ens, og du vil møde børn og unge fra et bredt udsnit af befolkningen. Det betyder også, at du vil opleve patienter med meget forskellige forudsætninger og behandlingsbehov. Her er mulighed for at få en hverdag med nuancerede og udfordrende arbejdsopgaver indenfor alle odontologiens arbejdsfelter.

Vallensbæk Kommune Vallensbæk kommunale Tandpleje søger to klinikassistenter på fuld tid – kunne det være dig?

Vallensbæk Kommune

Tandplejen søger to fagligt dygtige, engagerede klinikassistenter, som brænder for at sikre børn, unge og ældre sunde tænder hele livet. Stillingerne ønskes besat pr. 1. juni 2023.

Tandplejen - som er en del af Center for Sundhed, Kultur og Fritid - behandler 4100 børn i alderen 0-21år, 50 omsorgspatienter og 60 specialtandplejepatienter. Der er etableret en centralklinik og en decentral undersøgelsesklinik. Alle klinikker er nyrenoverede med digital røntgen, OP, online booking m.m. Der udføres behandling i fuld narkose ca. en gang om måneden. Vi modtager også henvisninger fra andre kommuner til tandbehandling i fuld narkose.

Ørsted
Senior Technology Engineer

Ørsted, Gentofte or Skærbæk

Imagine a future where you ensure, implement, and maintain the IT infrastructure on our production sites as part of a collaborative team.

Ørsted

Join us in this role where you’ll be building and ensuring the improvement of the security and network services for our production business.

As a team, we deliver the full network or security package, e.g., security and network hardware, WAN, servers, and services such as AD, Jumphost, DHCP, DNS, etc. We primarily use Cisco and PaloAlto equipment.

Ørsted
Gem
TDC NET 25 fiberteknikere søges til København og Nordsjælland – vi giver uddannelsen

TDC NET

Vil du være fremtidens fibertekniker i København og Nordsjælland? - så giver vi dig en certificeret fiberuddannelse.

Vi arbejder på fremtidens fiberinfrastruktur i København og Nordsjælland. Dine opgaver indebærer arbejde med anlæg af fiberinfrastrukturen ude i nettet herunder opsætning af hoved- og lokalfordeler og husinspektion sammen med slutbrugerkunden i forbindelse med placering af KAP-stik.

Du har håndværksmæssig flair, ligesom kendskab til fiberarbejde er en fordel, men ikke et krav. Derudover har du rutine i at arbejde med en pc. Vi forventer, at du kan yde en god kundeservice, kan arbejde metodisk og både arbejde i teams og selvstændigt samt ”holde hovedet koldt”, når der er meget at se til. Du tager ansvar og ved, hvad det vil sige at håndtere kunder og arbejdsopgaver professionelt.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV