968 job matcher din søgning 968 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Falsled Kro A/S
Passioneret tjener/Passionate waiter til Falsled Kro,1744 Relais & Châteaux

Falsled Kro A/S, Millinge

På Falsled Kro – en del af Relais & Châteaux – søger vi en dygtig tjener til vores velfungerende tjenerteam. Faglig stolthed og indlevelse er nogle af vores vigtigste værktøjer til at skabe sublime gæsteoplevelser gennem gastronomi og værtskab.

Kunne du tænke dig at være en del af vores ambitiøse hold på den stemningsfulde kro, søger vi en tjener på fuldtid – med tre-fire ugentlige arbejdsdage. Vi arbejder med høj kvalitet under ordnede vilkår og med en vagtplan, der balancerer arbejde og privatliv.

Se video om Falsled Kro A/S som arbejdsplads

Ud over at sørge godt for de mange gæster, der kommer fra nær og fjern for at fejre livet og kærligheden hos os, fokuserer vi på det gode samarbejde. Samtidig søger vi fortsat udvikling og læring. Du kan bringe alle dine kompetencer i spil her, ligesom du får mulighed for at dygtiggøre dig inden for områder, der interesserer dig.

For English version, click here

Falsled Kro A/S
Hotel Comwell Holte Køkkenchef

Hotel Comwell Holte

Stærk og engageret leder med en passion for mad og fokus på medarbejdertrivsel

Som køkkenchef hos Comwell Holte, vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger. Sammen med vores souschef og dit team har du en helt central plads i at drive vores hotelkøkken og alt bespisning herfra, dette involverer morgenmad, frokoster, middage, til såvel vores møde- og konferencegæster som vores øvrige gæster.

Vi tilbyder en selvstændig stilling hvor samarbejde er en vigtig faktor for, at vi lykkes, og hvor du sammen med dit team forventes at skabe unikke resultater. Du bliver en del af en organisation, der er præget af modige og engagerede medarbejdere, der hver dag gør sit bedste for at levere nærværende service til vores gæster.

ARC – Amager Ressourcecenter
Service Supporter

ARC – Amager Ressourcecenter, København

Er du udadvendt og serviceminded? Så er det måske dig, vi leder efter til stillingen som Service Supporter hos ARC.

ARC søger en Service supporter til vores kantineteam, som med godt humør, flair for service og med et godt overblik kan assistere vores to kokke samt varetage andre vigtige opgaver rundt om i huset.

Dine daglige opgaver vil bestå i mødeforplejning, at tjekke møder i huset, klargøre og dække op i vores mødelokaler, tage bestillinger hos kokkene, bestille varer hjem, varetage vores tekøkkener, sørge for opfyldning af papir i printerrummene, håndtering af husets affald og sørge for, at vores udendørsarealer ser flotte ud.

ARC – Amager Ressourcecenter
Coop Danmark A/S Afløser til kantine - Aften/Nat

Coop Danmark A/S, Hasselager

Vi søger en afløser til kantinen på Hasselager Distributionscenter. Er det dig?

Som afløser i kantinen vil du være med til, at sikre driften i vores kantine. Arbejdstiden er som udgangspunkt hver 4. fredag i tidsrummet 21.00-04.00 og hver 4. søndag i tidsrummet 18:30-21:30, med mulighed for flere vagter.

Du skal kunne løfte ansvaret i en travl kantine med mange opgaver. Så føler du dig hjemme i et køkken, og sætter du pris på at servere god mad med et smil på læben? Og har du brug for et supplement til din primære indtægt? Så er det måske dig vi søger til at servicere vore medarbejdere med kolde, lune og varme retter.

Comwell H.C. Andersen Odense Køkkenchef

Comwell H.C. Andersen Odense

Stærk og engageret leder med en passion for mad og fokus på medarbejdertrivsel

Vi søger en køkkenchef på Hotel H.C. Andersen med ansvar for hele køkkendrift, bager/konditori og a la carte restaurant. Der vil også være opgaver og arrangementer i Odense Koncerthus, som du vil være ansvarlig for.

Du vil indgå i et køkkenteam på hotellet på 7-8 medarbejdere og i et køkkenteam på i alt 19 medarbejdere. Du vil referere til Executive Chef, som er ansvarlig for hele køkkendriften af både hotel, koncerthus og ODEON.

Comwell H.C. Andersen Odense Executive Chef

Comwell H.C. Andersen Odense

Vi søger en Executive Chef på Comwell H.C. Andersen/ODEON med det fulde ansvar for al køkkendrift på vores matrikler.

Som Executive Chef hos Comwell HC. Andersen Odense vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger. Du vil være ansvarlig for vores F&B afdeling i sammen med med vores restaurantchef.

Som Executive Chef bliver det din opgave at videreføre og videreudvikle køkkendriften med høj fokus på bæredygtighed og kvalitet. Du får ansvaret for et dynamisk og engageret køkkenteam og sammen med den øvrige ledergruppe vil du spille en central rolle i den fortsatte udvikling af hotellet.

Kvickly Slagtermestersvend, Kvickly, Herning

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 90 medarbejdere.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet.

Du får medansvaret for at pleje og profilere slagterafdelingen med sigte på, at området når sine drifts- og profilmål.

Du sikrer sammen med teamet, at kunderne altid møder den bedste kvalitet af friske og præsentable varer samt den bedste kundeservice.

Kvickly Ernæringsassistent/kok/delikatesseassistent, Kvickly, Odder

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 235 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende job i en anderledes bagerafdeling i Danmarks største Kvickly
 • Et spændende og udviklende job i et motiverende arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Produktion af primært smørrebrød, sandwich, pizza og pålægsfirkanter
 • Vagter i vores Kvickly Café, hvor vi laver burger, clubsandwich, salater, fastfood m.m.
Scandic Hotel A/S
Assisterende Front Office Manager, fuldtid, Scandic Sydhavnen

Scandic Hotel A/S, København

Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye assisterende Front Office Manager på Scandic Sydhavnen.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdspladsVi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder. Og vi ved, at du på din vagt altid går forrest med god energi og er til inspiration for dine kolleger og alle andre, som arbejder sammen med dig. Du er god til at kommunikere og deler altid din viden. Du får ting til at ske, er likeable og sætter service fremfor alt.

Opgaver

 • Daglig ledelse og motivation af teamet
 • Overordnet ansvar for driften på din vagt
 • Ansvarlig for afdelingen i Front Office Managers fravær
Scandic Hotel A/S
Selfinvest Souschef til Selected Car Groups eksklusive bilhuse

Selfinvest, Middelfart

Er du ambitiøs, kreativ og gastronomisk alsidig – og kunne du tænke dig et job, hvor du stadig kan udvikle din karriere og dine ambitioner og samtidig kombinere det med familielivet? Så er dette måske jobbet for dig.

Som souschef vil du i samarbejde med køkkenchef Lasse Starup Petersen stå for de gastronomiske opgaver på lokationen, herunder den daglige frokostforplejning til 40 medarbejdere hos Selected Car Group samt den løbende servicering i forbindelse med møder og events hos bilgruppens unikke møde- og eventhus, Selected Car Collection.

Dette job er en fuldtidsstilling med en kombination af både dag- og aftenvagter.

Scandic Hotel A/S
Kok, fuldtid til Restaurant GÄST og Scandic The Mayor

Scandic Hotel A/S, Aarhus

Vi mangler vi dig, der er ambitiøs, kreativ og vil være med til at sætte dagsordenen i vores restaurant. Vi er et lille skarpt team, der vægter sammenhold højt, og vi mangler lige præcis dig, der vil være med til at udvikle GÄST, vores hotel, og ikke mindst os som kokke og mennesker, fordi du sammen med os tager ansvar og har overblik i køkkenet.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi mener, at der skal være plads til et liv uden for køkkenets vægge, da det også giver energi til en ambitiøs og faglig høj tilgang til vores arbejde, derfor får man al overarbejde som afspadsering eller udbetaling i løn.

Vi bestræber os efter at lave den slags mad, som vi selv synes er sjov og spændende - med fokus på bæredygtighed, økologi og sæson for øje.

Scandic Hotel A/S
Gem
ISS Facility Services A/S
Uddannet smørrebrødsjomfru M/K/D til ny high-end personalerestaurant

ISS Facility Services A/S, København

Er du kreativ og nytænkende i din tilgang til mad? Er du uddannet smørrebrødsjomfru M/K/D, og går du ikke på kompromis med kvalitet, design og udtryk?

Se video om ISS Facility Services A/S som arbejdspladsISS har netop lavet en aftale med en helt ny kunde om at levere en food-court kantineløsning pr. d. 1. april 2023 til huset ca. 1000 brugere. I samarbejde med vores nye køkkenchef, skal vi samle det helt rigtige team, som står fuldstændig klar til at levere et koncept af særdeles høj kvalitet.

Til det team søger vi nu en smørrebrødsjomfru M/K/D, som har mod på at vise sine ideer frem, og som er interesseret i at bidrage til at skabe et team i verdensklasse.

ISS Facility Services A/S
Cheval Blanc Kantiner A/S
Kok til DR Byen

Cheval Blanc Kantiner A/S, København

Vi søger en kok til det varme parti, som har mere end mad på menuen!

Hos Cheval Blanc Kantiner laver vi hjemmelavet mad med respekt for sæsoner, smag, duft, variation og sundhed. Vi skaber hyggelig stemning med god mad og god service, og du ser frem til at glæde de samme gæster med variation og sundhed – hver dag!

Vi tilbyder attraktive arbejdstider fra mandag til fredag, der gør det muligt for dig at kombinere din passion for mad med det at have en familie eller fritidsbeskæftigelser. Lønnen matcher vi med dine kvalifikationer. Vi er en virksomhed, som prioriterer din udvikling højt. Vi har derfor masser af faglige kurser, som kan krydre din hverdag og skærpe din kreativitet i køkkenet.

Cheval Blanc Kantiner A/S
Randers Teater S/I Forhusansvarlig søges!

Randers Teater S/I

HAR DU LYST TIL AT VÆRE EN DEL AF EN KREATIV ARBEJDSPLADS, HVOR VI ARBEJDER HÅRDT OG HAR DET SJOVT?

Randers Teater er et levende hus, hvor vi skaber ny dansk scenekunst og præsenterer toneangivende gæstespil.

Vi er et engageret og dygtigt team, og vi søger en ansvarlig for forhuset, som varetager opgaver som publikums- og foyeransvarlig. Det indebærer ansvar for teatrets foyer og bar og teatrets møde med publikum i forbindelse med forestillinger og andre arrangementer på teatret.

Kamstrup A/S Faglært køkkenentusiast til Kamstrups Kantine

Kamstrup A/S, Skanderborg

Brænder du for at lave god mad og yde service i verdensklasse? Har du gåpåmod og er pligtopfyldende? Er du en teamplayer, der møder alle mennesker med et smil?

Du bliver en fast del af kantinen på Kamstrup, hvor du vil indgå i et tæt samarbejde med det resterende køkkenpersonale. Sammen vil I varetage en bred vifte af opgaver, der giver kantinens kunder, herunder Kamstrups ansatte og besøgende, en god oplevelse og suveræn betjening. Du bliver en del af et dynamisk køkkenteam, der består af i alt 10 personer, med forskellige faglige baggrunde. I det daglige er den interne omgangstone uformel og humøret højt.

Stevns Kommune Tandlæge til en tidsbegrænset stilling

Stevns Kommune, Store Heddinge

Stevns Kommunale tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge. Ansættelsen har en varighed på et år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Fredericia Kommune Ernæringsassistent til Køkkenfunktionen i Plejen

Fredericia Kommune

En af vores dygtige ernæringsassistenter er blevet headhuntet. Derfor søger 44 ernæringsprofessionelle ny kollega til vores køkkener.

Du skal kunne værdsætte og lide at udfordre din praktiske sans og gode samarbejdsevner. Det gælder også at have øje for de muligheder der er, når forskellige faggrupper skal arbejde sammen.

Du vil indimellem kunne komme til at jonglere med gryderne i leve-/ bomiljøerne tæt på borgere og plejepersonalet. Vi værdsætter ligeledes, at du byder ind med ideer og forslag og altid er parat til at give dine kollegaer en hjælpende hånd.

Det er igennem kontakten med vores ældre borgere, at vi kan have fokus på deres ernæring og måske målrette ernæringsrigtig og dejlig mad til den ældre.

Klejtrup Musikefterskole Køkkenmedarbejder

Klejtrup Musikefterskole, Hobro

Vi søger en medarbejder, som brænder for at lave mad, og som resten af vores køkkenteam er engageret og nysgerrig og gerne vil bidrage med nye ideer til efterskolekøkkenet.
Du kommer til, i tæt samarbejde med vores øvrige køkkenpersonale, at forestå den daglige drift af skolens køkken. Stillingen er en fastansættelse med tiltrædelse d. 1. juni 2023.

Vi søger en kollega, som:

 • er uddannet kok eller har anden relevant kostfaglig uddannelse (PB i ernæring og sundhed, ernæringsassistent el. cater)
 • har kompetencer og lyst til at arbejde alsidigt med både varme og kolde retter og i bagerafdelingen
 • nyder at eksperimentere med nye opskrifter, sæsonaktuelle råvarer samt reducering af madspild
Lions Park Søllerød Erfaren køkkenuddannet kollega til gode ansættelsesforhold

Lions Park Søllerød, Nærum

Fonden Lions Park Søllerød tilbyder en attraktiv stilling i køkkenet.

Vi søger en kollega, der er køkken-uddannet, har brancheerfaring og gerne erfaring fra et produktionskøkken.

Du vil indgå i et team på 6-8 medarbejdere i køkkenet, der består af ernæringsassistenter og kokke. Ligesom du vil få en stor kontaktflade til husets beboere, husets øvrige afdelinger og eksterne leverandører.

Vi tilbyder en spændende stilling med varierende arbejdsopgaver. En stilling med høj grad af indflydelse på eget arbejdsområde og med gode muligheder for udvikling. Service og kvalitet må gerne være en naturlig del af dit DNA.

Hillerød Kommune Tandlæge 35 timer til Hillerød Kommunale Tandpleje

Hillerød Kommune

Hillerød Kommunale Tandpleje søger en faglig stærk tandlæge til en fast stilling på 35 timer om ugen pr. 1. juni 2023.

Stillingen er i Basistandplejen, hvor du vil få rutinerede og gode kollegaer, hvilket giver rig mulighed for faglig sparring og samarbejde.

Du vil blive en del af vores team – tandlæger, specialtandlæger (orto), tandplejere og klinikassistenter og vi er alle samlet i vores nybyggede og moderne Tandplejehus, som ligger på Carlsbergvej 13B – tæt på Hillerød station.

Vi kan tilbyde dig

 • et fagligt stærkt miljø
 • et spændende og udfordrende job i et inspirerende arbejdsfællesskab
 • dygtige og engagerede kollegaer

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV