209 job matcher din søgning 209 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Esbjerg Kommune
I Tandplejen i Esbjerg Kommune søger vi en tandlæge pr. 14. august 2023 eller snarest muligt - gerne fuldtid - genopslag

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at blive en del af et stærkt hold på 85 dygtige og engagerede medarbejdere, så har vi stillingen til dig.

Medarbejderne er fordelt på seks storklinikker, hvor vi arbejder i velfungerende teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

I Tandplejen har vi cirka 25.000 patienter, og vores vigtigste fokus er forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn som ældre i omsorgstandplejen.

Vi kan tilbyde dig:

 • at du bliver en del af en spændende arbejdsplads i en kommunal tandpleje, hvor vi er fuldt digitaliseret med patientjournal (Solteq tand) og røntgen (Visiquick)
 • gode muligheder for faglig og personlig udvikling, da alle fagområder varetages i tandplejen
Struer Kommune
Overtandlæge til Center for Tandregulering Nordvestjylland

Struer Kommune

Er du vores nye leder? Vil du stå i spidsen for den positive udvikling af Center for Tandregulering? Og kan du se dig selv i en moderne klinik med panorama-udsigt til Limfjorden?

Vores nuværende leder har valgt at gå på pension til 1. september. Derfor får du nu mulighed for at søge en unik og spændende lederstilling som overtandlage på Center for Tandregulering Nordjylland (CTN). Stillingen er fleksibel, både i forhold til timetal og arbejdsindhold.

Som overtandlæge for CTN kommer du til at stå i spidsen for en moderne tandreguleringsklinik, hvor humøret, arbejdsmiljøet og de faglige ambitioner er høje – og hvor vi arbejder innovativt og udviklingsorienteret.

Gem
Astrup-Tulstrup-Hvilsted Menighedsråd Sognegårdsvært og kirketjener

Astrup-Tulstrup-Hvilsted Menighedsråd

Vi søger en ny kollega til en kirketjenerstilling ved Astrup, Thulstrup og Hvilsted Kirker samt til at varetage jobbet som vært i sognegården.

Det er en deltidsstilling på 15 timer pr. uge. Arbejdstiden er variabel og ligger både på hverdage, weekender og på helligdage.

Du bliver ansvarlig for betjeningen ved mindekomsammen og ved arrangementer i Astrup Sognegård og for kirketjenerfunktionen i Hvilsted Kirke. Der er gudstjeneste i Hvilsted kirke ca. hver anden måned og til højtiderne. Der er gensidig vikardækning med kollegaen i Astrup og Tulstrup kirker.

ORMSLEV SOGN MENIGHEDSRÅD Ormslev Kirke søger en kordegn/kirkesanger til en kombi-stilling med mulighed for at søge dem hver især

ORMSLEV SOGN MENIGHEDSRÅD, Viby J

Vi søger en ny kollega til et spændende job som kordegn/kirkesanger ved Ormslev Kirke i Aarhus Søndre Provsti.

Du kan søge begge jobs som en kombineret kordegne- kirkesangerstilling eller du kan vælge at søge et af de to jobs enkeltvis som enten kordegn eller kirkesanger.

Kombi-stillingen som kordegn-kirkesanger er 30 timer pr. uge. Kordegnestillingen er alene 21 timer pr. uge og kirkesangerstillingen er 9 timer pr. uge.

Vi tilbyder et spændende job i et godt sogn med kolleger, der har tradition for samarbejde og fælles fodslaw.

Stevns Kommune Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling (genopslag)

Stevns Kommune, St. Heddinge

Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge fra den 1. maj 2023 eller tidligst herefter. Ansættelsen har en varighed på 1 år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdstimerne er fordelt på ugen fra mandag til torsdag.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Dragør Kommune
Dragør kommunale Tandpleje søger en dygtig klinikchef

Dragør Kommune

Vil du stå i spidsen for en lille børne- og ungetandpleje, som har alle funktioner samlet på én klinik?

Dragør kommunes klinikchef har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi en ny klinikchef, som kan fortsætte arbejdet med at drifte og udvikle tandplejen sammen med et engageret og serviceminded team.

Klinikchefstillingen er en kombination af tandlægefagligt arbejde, ledelse og administration og som klinikchef har du mulighed for at sætte dit præg på fremtidens tandpleje.

Dragør Kommune
Viborg Idrætsråd Er du vores talentkoordinator?

Viborg Idrætsråd

Brænder du for talentudvikling? Har du indsigt i idrættens verden? Og har du lyst til at være Viborg Elites omdrejningspunkt? Så kan du blive en del af et inspirerende idrætsfagligt miljø i Viborg Idrætsråd og være en afgørende brik i unge idrætstalenters hverdag samt videreudviklingen af en af Danmarks bedste Team Danmark Eliteidrætskommuner.

Du er typen, der kan balancere i et krydsfelt med masser af energi, passion og stærke viljer. Du er stærk til at kommunikere med de mange interessenter, der har aktier i talentudvikling, fx talenterne og deres forældre, trænere og klubledere, undervisere samt kommunale embedsmænd og politikere.

Gem
Begravelse Danmark Bedemand til vores forretninger i Aarhus

Begravelse Danmark

Med 27 lokale forretninger samt online-forretningen Bedrebegravelse.dk hjælper vi de pårørende i nogle af deres mest vanskelige øjeblikke i livet med forståelse, respekt, tillid og tryghed.

Vi søger en person, som er serviceminded og har lyst til at gøre en forskel for andre mennesker. Du har et godt overblik, er udadvendt med en god situationsfornemmelse, personlig myndighed, empatisk og skaber hurtig og positiv kontakt samt er en god teamspiller.

Du vil naturligvis få en god oplæring i jobbet, ligesom du vil deltage i den interne uddannelse samt få mulighed for at videreuddanne dig i Begravelse Danmark Akademi.

Godt Smil Tandlægerne Tandplejer til vores team i Sønderborg

Godt Smil Tandlægerne

Vi mangler så meget en god tandplejerkollega.

Du får en arbejdsdag fyldt med faglig sparring, søde kolleger og gode rare patienter? Vil du gerne en arbejdsplads, hvor vi er fleksible og lytter til dine behov? Har du lyst til at være en del af et team, hvor vi også lægger vægt på at have det godt sammen?

Som tandplejer får du dit eget klinikrum, et ServiceCenter og en reception, der bl.a støtter dig med at fylde din bog op. Du vil også få mødestabile og imødekommende kollegaer, der alle værner om og bidrager til et godt og sundt arbejdsmiljø.

Kroppedal Museum
Museumsinspektør til museets arkæologiske afdeling

Kroppedal Museum, Taastrup

Kroppedal Museum søger en Museumsinspektør til museets arkæologiske afdeling. Stillingen er på 37 timer ugentligt og med tiltrædelse senest 1. juni 2023.

Dine primære arbejdsopgaver vil være varetagelse af bygherrebetalte arkæologiske udgravninger suppleret med forvaltning af museumslovens kapitel 8 og andet museumsarbejde. Du skal kunne påtage dig ledelse af arkæologiske udgravninger og administrative opgaver i forbindelse med udgravningerne.

Som museumsinspektør får du en bred berøringsflade med bygherrer, planmyndigheder og Slots- og Kulturstyrelsen, og du skal være indstillet på at gå til dette samarbejde professionelt og sagligt samt have øje for god forvaltningsskik.

Det Kgl. Bibliotek
Kulturchef

Det Kgl. Bibliotek, København

Kan du sætte rammen for den videre udvikling af kulturaktiviteterne i en af landets største kultur- og vidensformidlingsinstitutioner?

Det Kgl. Bibliotek søger en udviklingsorienteret og administrativ stærk kulturchef til at videreføre og videreudvikle institutionens kulturtilbud.

Som kulturchef får du ansvaret for Det Kgl. Biblioteks kulturtilbud samt en række øvrige aktiviteter i Den Sorte Diamant: udlejning af mødelokaler, butikken m. m.

Kulturchefen skal som leder af Kulturafdelingen:

 • sikre at afdelingens aktiviteter fortsat bringer kulturarv og samtid i samspil
 • bidrage til at aktiviteterne når ud til endnu flere end i dag
 • have vilje og evne til at udvikle og skabe resultater gennem medarbejderne
Det Kgl. Bibliotek
Søllerød Menighedsråd Søllerød Kirkes Kontor Kordegn på deltid til Søllerød Sogn i Helsingør Stift

Søllerød Menighedsråd Søllerød Kirkes Kontor, Holte

Vi drømmer om en person med en værktøjskasse fuld af kvalifikationer inden for administration og kommunikation. Din daglige arbejdsplads vil være i Søllerød sognegård og kirke, som ligger i smukke historiske omgivelser.

Du vil sammen med din kordegnekollega skulle løse følgende opgaver:

 • Daglig betjening af kirkekontoret
 • Tjeneste ved højmesser: I Søllerød kirke
 • Civilregistrering: Personregistrering, navneændringer, indskrivning af kirkelige handlinger mv.
Genitor ApS Musikchef

Genitor ApS søger for Sønderjyllands Symfoniorkester i Sønderborg

Banker dit hjerte for den symfoniske musik og dens potentiale i nutidens publikum? Har du kunstneriske ambitioner, organisatorisk erfaring og musikalsk indsigt?

Som musikchef skal du være med til at sætte en strategisk retning, der kan videreudvikle orkestret, sikre orkestrets fortsatte kulturelle betydning i landsdelen og ikke mindst understøtte bestyrelsens udviklingsambitioner.

Du bliver ansvarlig for den daglige ledelse af institutionen og kommer til at stå i spidsen for en organisation med en sund økonomi, dygtige og engagerede medarbejdere i administrationen og et kompetent orkester.

Godt Smil Tandlægerne Fantastisk klinikassistent til Godt Smil Frederikshavn søges

Godt Smil Tandlægerne

Har du fokus på patienterne og nyder du et tæt samarbejde med gode tandlæger? Ønsker du dig en moderne arbejdsplads med gode kollegaer? En klinik hvor stor faglighed og arbejdsmiljø er i højsæde, og der er en uformel tilgang til hinanden?

Stillingen er fra 1./5 (vi venter gerne på den rigtige) og der er tale om en fast stilling. Der er mulighed for alt imellem 30 og 37 timer (dette kan ændres for den rigtige).

Vi tilbyder dig

 • Fantastiske forhold på en spændende klinik hvor vi har fokus på den gode patientoplevelse
 • Medindflydelse på dagligdagen og med stor udvikling igennem selvstændige opgaver
 • Dygtige kollegaer der hjælper hinanden og har det sjovt sammen i hverdagen
Onfront ApS Er du vores nye produktionsleder til Forum og Lokomotivværkstedet?

Onfront ApS, København

Erfaren og engageret produktionsleder søges til Forum CPH og Lokomotivværkstedet.

Som produktionsleder har du en bred rolle som koordinator og formidler ved diverse arrangementer, fra opbygning til afvikling og nedtagning. Det kræver at du både har forståelse for den overordnet ambition, men omvendt kan skabe forståelse for det, der er praktisk og teknisk muligt.

Det er dig, der bevarer overblikket i processen og dig der sikrer koordinering af projektets mange faser overholdes.

Langeland Kommune Vil du være Langeland Kommunes nye tandlæge/klinikchef?

Langeland Kommune, Rudkøbing

Er du tandlæge og på udkig efter en arbejdsplads med høj grad af selvstændighed og mulighed for at præge din hverdag og kommende generationers tandsundhed? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger som udgangspunkt en fuldtidstandlæge/klinikchef på 35 timer/uge, men imødekommer også ønsker om deltidsansættelse.

Hos os bliver du en del af en lille og professionel tandpleje i Langeland Kommune. Tandplejen servicerer ca. 2100 børn og unge.

Her er ingen dage ens, og du vil møde børn og unge fra et bredt udsnit af befolkningen. Det betyder også, at du vil opleve patienter med meget forskellige forudsætninger og behandlingsbehov. Her er mulighed for at få en hverdag med nuancerede og udfordrende arbejdsopgaver indenfor alle odontologiens arbejdsfelter.

Simon Peter Sogns Menighedsråd Tværkulturel kirke- og kulturmedarbejder

Simon Peter Sogns Menighedsråd, Kolding

Din vigtigste opgave bliver at danne netværk med en stor gruppe af frivillige og i mindre omfang ansatte omkring et økumenisk kirkeliv og mange forskelligartede tværkulturelle aktiviteter.

Du skal varetage følgende opgaver:

 • Medvirke aktivt i et internationalt økumenisk kirkeliv i Simon Peters Kirke med månedlig engelsksproget gudstjeneste
 • Lede en ugentlig sprogcafé hver tirsdag kl. 16-18 med 15-20 frivillige undervisere og 25-40 elever fra 10-12 lande
 • Arrangere vores etablerede arrangementer som f.eks. brunch, ”Kvinder møder kvinder”, middage på tværs, ”Interfaith Harmony Week” og ”Toner På Tværs”
Vallensbæk Kommune Vallensbæk kommunale Tandpleje søger to klinikassistenter på fuld tid – kunne det være dig?

Vallensbæk Kommune

Tandplejen søger to fagligt dygtige, engagerede klinikassistenter, som brænder for at sikre børn, unge og ældre sunde tænder hele livet. Stillingerne ønskes besat pr. 1. juni 2023.

Tandplejen - som er en del af Center for Sundhed, Kultur og Fritid - behandler 4100 børn i alderen 0-21år, 50 omsorgspatienter og 60 specialtandplejepatienter. Der er etableret en centralklinik og en decentral undersøgelsesklinik. Alle klinikker er nyrenoverede med digital røntgen, OP, online booking m.m. Der udføres behandling i fuld narkose ca. en gang om måneden. Vi modtager også henvisninger fra andre kommuner til tandbehandling i fuld narkose.

DR Byen DR Big Band søger producent

DR Byen, København

Den primære opgave vil være at udvikle live og digitalt indhold som understøtter DRBB´s profil og udvikling.

Du vil sammen med det øvrige team omkring DRBB arbejde med ensemblets koncert og turnéproduktion samt udvikle digitalt indhold og formater til diverse medieplatforme, herunder DRs egne medier og SoMe universer.

Elsted Menighedsråd Kirkesekretær

Elsted Menighedsråd, Lystrup

Vi søger en kollega, der i samarbejde med vores dygtige kordegn har lyst til at betjene kirkekontoret ved Elsted Kirke og arbejde med kirkens kommunikation samt de mange andre forskellige administrative opgaver.

Du vil indgå i et arbejdsfællesskab med kirkens øvrige medarbejdere, der består af 2 præster, 1 kordegn, 1 kirketjener, 1 organist, 1 kirkesanger og 2 kirkegårdsmedarbejdere.

Kirken er fra middelalderen og gennemgik senest i 2017 en større restaurering. Til kirken hører endvidere en sognegård med kontorfaciliteter, konfirmandstuer og mødelokaler. Såvel kirken som sognegården er ramme for en lang række forskelligartede aktiviteter.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV