202 job matcher din søgning 202 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Erfaren lægesekretær/SOSU til lægepraksis i Roskilde!

Lægerne Algade 4 I/S

Lægesekretær/social- & sundhedsassistent 25-30 timer om ugen.

Har du erfaring fra almen praksis og har du lyst til at få 12 dygtige kolleger i et hus med en god omgangstone og stor mulighed for faglig udvikling, er det måske dig, vi leder efter.

Hos os vil du få høj grad af fleksibilitet og selvstændighed i et tværfagligt miljø, hvor vi har et fælles fokus på, at patienten hjælpes bedst muligt.

Dine opgaver vil primært bestå af betjening af patienter i receptionen, telefonvisitation, håndtering af receptfornyelser, tidsbestilling samt øvrige administrative opgaver.

Gem
Esbjerg Kommune
I Tandplejen i Esbjerg Kommune søger vi en tandlæge pr. 14. august 2023 eller snarest muligt - gerne fuldtid - genopslag

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at blive en del af et stærkt hold på 85 dygtige og engagerede medarbejdere, så har vi stillingen til dig.

Medarbejderne er fordelt på seks storklinikker, hvor vi arbejder i velfungerende teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

I Tandplejen har vi cirka 25.000 patienter, og vores vigtigste fokus er forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn som ældre i omsorgstandplejen.

Vi kan tilbyde dig:

  • at du bliver en del af en spændende arbejdsplads i en kommunal tandpleje, hvor vi er fuldt digitaliseret med patientjournal (Solteq tand) og røntgen (Visiquick)
  • gode muligheder for faglig og personlig udvikling, da alle fagområder varetages i tandplejen
Struer Kommune
Overtandlæge til Center for Tandregulering Nordvestjylland

Struer Kommune

Er du vores nye leder? Vil du stå i spidsen for den positive udvikling af Center for Tandregulering? Og kan du se dig selv i en moderne klinik med panorama-udsigt til Limfjorden?

Vores nuværende leder har valgt at gå på pension til 1. september. Derfor får du nu mulighed for at søge en unik og spændende lederstilling som overtandlage på Center for Tandregulering Nordjylland (CTN). Stillingen er fleksibel, både i forhold til timetal og arbejdsindhold.

Som overtandlæge for CTN kommer du til at stå i spidsen for en moderne tandreguleringsklinik, hvor humøret, arbejdsmiljøet og de faglige ambitioner er høje – og hvor vi arbejder innovativt og udviklingsorienteret.

Rådhuslægerne-Hårby Klinikpersonale til lægepraksis søges, 32 timer

Rådhuslægerne-Hårby

Vi søger klinikpersonale/SSA/sekretær, som skal varetage både opgaver i sekretariatet med visitation, administrative opgaver, it, m.m. og kliniske opgaver som blodprøver, ekg, forundersøgelser til årskontroller bl.a. Det er ikke et krav, at du kan det i forvejen, men du skal have lysten til at lære det.

Opgaverne er fordelt ca. 50/50, men kan variere efter behov i klinikken. Du skal være indstillet på at være en blæksprutte, der har lyst til det hele og ikke er bange for nye opgaver.

Vi er en klinik med to indehavere , en uddannelseslæge, to faste vikarer, to sygeplejersker, en SSA, og en praksismanager/sekretær, som søger en positiv, smilende og kompetent kollega. Vi er én af to lægeklinikker i et større sundhedshus.

Stevns Kommune Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling (genopslag)

Stevns Kommune, St. Heddinge

Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge fra den 1. maj 2023 eller tidligst herefter. Ansættelsen har en varighed på 1 år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdstimerne er fordelt på ugen fra mandag til torsdag.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Lægerne Holbækvej I/S Lægesekretær eller Social- og sundhedsassistent

Lægerne Holbækvej I/S, Hvalsø

Lægesekretær med kliniske færdigheder eller social- og sundhedsassistent med sekretariatserfaring søges til lægepraksis i Hvalsø, ca. 30 t/uge.

Vi har en dejlig lægepraksis med glade og tilfredse patienter, hvor vi prioriterer godt arbejdsmiljø og sammenhold sideløbende med en høj faglighed. Vi er aktuelt 4 ejere (læger), 1 ansat læge, 1 uddannelseslæge, 3 sekretærer og 2 sygeplejersker. Du vil indgå i vores team og have opgaver på tværs af faggrupperne.

Lægesekretær til ansættelse hurtigst muligt

Lægerne Lahnsgade I/S, Odense

Som klinikkens ansigt udadtil er du smilende, imødekommende, har gode samarbejds- og kommunikationsevner og trives med travlhed og afbrydelser i det daglige arbejde.

Du skal indgå i samarbejde med to faste læger, en uddannelseslæge, to praksissygeplejersker samt et hold af medicinstuderende.

Opgaverne er almindelige lægesekretæropgaver inklusiv telefonvisitation og sans for IT, struktur og systematik er en fordel.

Dragør Kommune
Dragør kommunale Tandpleje søger en dygtig klinikchef

Dragør Kommune

Vil du stå i spidsen for en lille børne- og ungetandpleje, som har alle funktioner samlet på én klinik?

Dragør kommunes klinikchef har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi en ny klinikchef, som kan fortsætte arbejdet med at drifte og udvikle tandplejen sammen med et engageret og serviceminded team.

Klinikchefstillingen er en kombination af tandlægefagligt arbejde, ledelse og administration og som klinikchef har du mulighed for at sætte dit præg på fremtidens tandpleje.

Dragør Kommune
Medarbejder søges til Øjenklinikken Grøn i Thisted

Øjenlæge Poul Grøn

Vi søger en medarbejder, gerne med erfaring fra speciellægepraksis eller almen praksis. Vi tænker, at du med fordel er konsultationssygeplejerske, sekretær, optiker eller anden faggruppe med erfaring fra praksis. Det er dog ikke et krav. Du skal have et godt overblik over mange bolde i luften, godt humør og god samarbejdsevne.

Dit arbejdsområde vil være vekslende mellem de forskellige opgaver, der er i klinikken: Forundersøgelse og visitation af patienter samt telefonpasning. Håndtering af instrumenter og hjælp til operationer. Vi er 1 læge og to sygeplejersker, som mangler en engageret medarbejder.

Gynækologisk Klinik Taastrup
Kunne du tænke dig et udfordrende arbejde i speciallægepraksis – både foran og bagved kulisserne?

Gynækologisk Klinik Taastrup

Her går faglighed og de gode patientoplevelser hånd i hånd, og vi vil gerne det tværfaglige samarbejde, så vi skaber rammerne for at yde den allerbedste og personlige behandling for de patienter, der kommer i klinikken.

Du skal være vores smiley udadtil, i receptionen og i telefonen, men vi har også brug for din praktiske hjælp til mindre indgreb på stuen, pakning af instrumenter, indberetning til offentlige myndigheder eller til at støtte patienterne, hvis de er utrygge.

Du skal trives i et foranderligt og nogle gange travlt miljø, hvor vi udvikler os undervejs og er løsningsorienterede. Vi er et lille team, så det er vigtigt, at vi hjælper hinanden og er fleksible.

Gynækologisk Klinik Taastrup
Kunne du tænke dig et spændende arbejde som praksismanager/sekretær i en gynækologisk praksis?

Gynækologisk Klinik Taastrup

Her går faglighed og de gode patientoplevelser hånd i hånd, og vi vil gerne det tværfaglige samarbejde, så vi skaber rammerne for at yde den allerbedste og personlige behandling for de patienter, der kommer i klinikken.

Vi søger en administrativ koordinator, der i en lederfunktion kan kommunikere, strukturere, prioritere og effektuere. Inden for udstukne rammer og under ansvar af klinikejer skal du varetage selvstændige opgaver. Du kommer til at samarbejde tæt med klinikejer.

Godt Smil Tandlægerne Tandplejer til vores team i Sønderborg

Godt Smil Tandlægerne

Vi mangler så meget en god tandplejerkollega.

Du får en arbejdsdag fyldt med faglig sparring, søde kolleger og gode rare patienter? Vil du gerne en arbejdsplads, hvor vi er fleksible og lytter til dine behov? Har du lyst til at være en del af et team, hvor vi også lægger vægt på at have det godt sammen?

Som tandplejer får du dit eget klinikrum, et ServiceCenter og en reception, der bl.a støtter dig med at fylde din bog op. Du vil også få mødestabile og imødekommende kollegaer, der alle værner om og bidrager til et godt og sundt arbejdsmiljø.

Amgros I/S
Specialist i lægemiddeldata

Amgros I/S, København

Har du et skarpt blik for lægemiddeldata og lægemiddeldatasammenhænge? Evner du at arbejde på tværs af organisationen i tæt samarbejde med repræsentanter for Sygehusapotekerne? Og motiveres du af at arbejde et sted, som giver lidt mere mening end de fleste andre steder?

AmgrosDit primære fokus er at være faglig sekretær både for Amgros’ og sygehusapotekernes arbejdsgruppe for lægemiddeldata (ApoData) samt for sygehusapotekernes arbejdsgruppe for Business Intelligence (ApoBi).

Arbejdsgrupperne bidrager til, at sygehusapotekernes systemer altid har opdaterede, valide og ensrettede lægemiddeldata, samt til at vedligeholde sygehusapotekernes fælles rapporterings- og analyseværktøjer.

Amgros I/S
Lægerne Kongevejscentret I/S
Lægesekretær til almen praksis søges

Lægerne Kongevejscentret I/S, Hørsholm

Lægehus i Hørsholm søger lægesekretær hurtigst muligt.

Du skal indgå i tæt samarbejde med 2 faste læger, en vikar, uddannelseslæge og vores 3 praksissygeplejersker og lede vores forkontor. Da du er vores ansigt udadtil, er venlighed, imødekommenhed med stærk faglighed et must.

Du er uddannet lægesekretær med erfaring fra praksis, ansvarsbevidst, god til at kommunikere og samarbejde, serviceminded og vant til at arbejde selvstændigt. Kendskab til IT.

Vi prioriterer et godt arbejdsmiljø med fokus på trivsel, samarbejde, høj faglighed og videreuddannelse.

Lægerne Kongevejscentret I/S
Ebeltoft Lægehus I/S Ebeltoft Lægehus søger vikar 6 mdr. til receptionen med mulighed for forlængelse

Ebeltoft Lægehus I/S

Til vores reception søger vi en sundhedsfaglig uddannet kollega, der er fleksibel og som kan springe til med kort eller lang varsel afhængig af, hvad der er brug for, gn. snitligt 20+ timer/ugen. Vi ser gerne, at du har en bred erfaring med såvel akutte som elektive patienter.

Du vil i receptionen arbejde med visitation, sundhedsfaglig rådgivning /vejledning af en bred patientgruppe. Meget foregår via telefonvisitation.

Du vil være frontfigur og have mange samarbejdsflader både internt og eksternt. Vi forventer, at du er smilende, serviceminded, har gode samarbejds- og kommunikationsevner og trives med travlhed og afbrydelser på arbejdspladsen.

Godt Smil Tandlægerne Fantastisk klinikassistent til Godt Smil Frederikshavn søges

Godt Smil Tandlægerne

Har du fokus på patienterne og nyder du et tæt samarbejde med gode tandlæger? Ønsker du dig en moderne arbejdsplads med gode kollegaer? En klinik hvor stor faglighed og arbejdsmiljø er i højsæde, og der er en uformel tilgang til hinanden?

Stillingen er fra 1./5 (vi venter gerne på den rigtige) og der er tale om en fast stilling. Der er mulighed for alt imellem 30 og 37 timer (dette kan ændres for den rigtige).

Vi tilbyder dig

  • Fantastiske forhold på en spændende klinik hvor vi har fokus på den gode patientoplevelse
  • Medindflydelse på dagligdagen og med stor udvikling igennem selvstændige opgaver
  • Dygtige kollegaer der hjælper hinanden og har det sjovt sammen i hverdagen
Valby Sundhedshus I/S Lægesekretær eller andet personale med sundhedsfaglig baggrund til nystartet lægepraksis

Valby Sundhedshus I/S

Du vil indgå i en bred vifte af administrative, kliniske og servicemindede opgaver.

Vi er to speciallæger i almen medicin, der fra 1. november 2021 startede en lægepraksis i hjertet af Valby på Toftegårds Alle. Vi har brug for en medarbejder, der kan varetage et varieret sæt af opgaver, dog primært telefonvisitation. Der vil være patientkontakt og administration afhængigt af din profil. Praksissen er bygget op fra bunden med nyrenoverede lokaler, og du vil have gode muligheder for at sætte dit aftryk på stillingen.

Vi sætter pris på struktur, systematik og ordentlighed, så der er styr på klinikken. Samtidig værdsætter vi humor og en uformel omgangstone i hverdagen.

Langeland Kommune Vil du være Langeland Kommunes nye tandlæge/klinikchef?

Langeland Kommune, Rudkøbing

Er du tandlæge og på udkig efter en arbejdsplads med høj grad af selvstændighed og mulighed for at præge din hverdag og kommende generationers tandsundhed? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger som udgangspunkt en fuldtidstandlæge/klinikchef på 35 timer/uge, men imødekommer også ønsker om deltidsansættelse.

Hos os bliver du en del af en lille og professionel tandpleje i Langeland Kommune. Tandplejen servicerer ca. 2100 børn og unge.

Her er ingen dage ens, og du vil møde børn og unge fra et bredt udsnit af befolkningen. Det betyder også, at du vil opleve patienter med meget forskellige forudsætninger og behandlingsbehov. Her er mulighed for at få en hverdag med nuancerede og udfordrende arbejdsopgaver indenfor alle odontologiens arbejdsfelter.

Vallensbæk Kommune Vallensbæk kommunale Tandpleje søger to klinikassistenter på fuld tid – kunne det være dig?

Vallensbæk Kommune

Tandplejen søger to fagligt dygtige, engagerede klinikassistenter, som brænder for at sikre børn, unge og ældre sunde tænder hele livet. Stillingerne ønskes besat pr. 1. juni 2023.

Tandplejen - som er en del af Center for Sundhed, Kultur og Fritid - behandler 4100 børn i alderen 0-21år, 50 omsorgspatienter og 60 specialtandplejepatienter. Der er etableret en centralklinik og en decentral undersøgelsesklinik. Alle klinikker er nyrenoverede med digital røntgen, OP, online booking m.m. Der udføres behandling i fuld narkose ca. en gang om måneden. Vi modtager også henvisninger fra andre kommuner til tandbehandling i fuld narkose.

Aleris
Er du lægesekretær, og kunne du tænkte dig at blive en del af Aleris’ faktureringsafdeling?

Aleris, Ringsted

Hvis du er drevet af høje faglige mål, hvor du kan skabe resultater samtidig med, at du indgår i et engageret og pligtopfyldende team. Vi leder efter dig, som er lægesekretær med kompetencer indenfor tal og regnskab, der kunne tænke sig at arbejde som kontraktkoordinator, som fakturerer sundhedsydelser på tværs af Aleris Hospitaler.

Når du træder ind ad døren, vil du mærke, at vi har stor fokus på trivsel og arbejdsmiljø, idet vi hjælper og støtter hinanden samt er fleksible, f.eks. i forhold til arbejdstider og opgaveløsning. Hos os er kulturen kendetegnet ved at være ansvarlig, enkel og innovativ, og det ses i alt, hvad vi gør. Det er vigtigt for os, at vi skaber et trygt og tillidsfuldt miljø for både vores kunder og medarbejdere.

Aleris

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV