234 job matcher din søgning 234 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

HR Supporten E-commerce assistent med copywriting skills

HR Supporten søger for Eickemeyer – Medicinteknik For Dyrlæger ApS i Vojens

Som e-commerce assistent hos Eickemeyer vil dine primære arbejdsopgaver bestå af vareoprettelse og vedligeholdelse af produktbeskrivelser på vores webshop. Desuden vil du, i samarbejde med det øvrige team, skulle kunne varetage mindre driftsopgaver vedrørende Microsoft Business Central.

Hos Eickemeyer Medicinteknik for Dyrlæger ApS sælger vi veterinærmedicinsk udstyr til dyreklinikker- og hospitaler. Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre klinikkerne det bedste og mest praktiske veterinære udstyr. Derfor er det vigtigt for os, at kunderne, ikke alene får relevant information om udstyret, men også at de får ”det lidt ekstra” med, når de har besøgt vores webshop.

3 Data Specialist

3, København

Vil du være drivkraften bag vores arbejde med kommunikation til vores privatkunder? Vi arbejder hele tiden på at skabe relevant kommunikation til vores kunder. Derfor har vi brug for en kollega til at arbejde med data, HTML, SQL og opsætning af e-mails.

I rollen som Data Specialist kommer du til at bygge digitale kampagner til 3’s privatkunder. Dit primære arbejde bliver med data, og det er blandt andet dit ansvar at finde de segmenter, som vi skal kommunikere til.

Vi tilbyder et alsidigt job i et lille team i vækst, og vi har fokus på, at det skal være udviklende og sjovt at gå på arbejde.

Danfoss A/S
Frontend Developer (ID: 32253)

Danfoss A/S, Copenhagen

Are you an experienced frontend developer with a passion for working in an agile software organization where we have a high focus on quality and great UX experience?

You will join a diverse and committed team of software professionals in one of our European locations. We foster an open and inclusive culture, offering plenty of opportunities for growth and learning. While we value the social dimension of the workspace, including foosball tables, video games, Friday breakfasts, and other activities in our offices, we're also supportive of remote work if you prefer.

Danfoss A/S
Sambla Group
SEM Specialist til virksomhed med et klart mål

Sambla Group, København

Sambla Group er en finansiel FinTech virksomhed med et klart mål - at gøre lån bedre for alle. Takket være de 300+ fantastiske mennesker der arbejder her, er vi blevet et af det hurtigst voksende FinTech virksomheder i Norden. Til denne rejse har vi brug for dig!

I rollen som SEM Specialist hos Sambla Group får du en afgørende rolle i at vækste vores position på Google og Bing på det danske marked. Med frihed under ansvar kommer du til at tage styring på udviklingen af det danske marked gennem optimering af det afsatte budget. Vores mål er, at du vil udvikle dig, blive endnu dygtigere og sparre med resten af SEM-teamet her hos Sambla Group.

Sambla Group
Telenor Learning Designer & Facilitator

Telenor, Copenhagen

Do you want to be a part of Telenor’s leading Learning and Development environment?

As Learning Designer and facilitator, you will play a pivotal role in ensuring that Telenorians have the right skills to deliver on its short- and long-term business strategy. In close collaboration with Head of Leadership Development, you will be responsible for designing and delivering a suite of learning programs for leaders and employees across our global organization.

Jobindex
React-udvikler til et af Danmarks førende Business Central-huse

Jobindex søger for NaviPartner i København

Er du klar til at udfolde dine evner inden for frontend-udvikling hos en virksomhed, hvor du samtidig er med til at definere retningen for vores fremtidige produkter?

Du behøver ikke at være ekspert i React. Så længe du har flair for frontend, så skal vi nok klæde dig godt på og bygge videre på din faglighed.

”Du er både med, når vi videreudvikler nuværende features og starter nye op fra grunden. Dermed forbedrer du hverdagen for de kassemedarbejdere, der bruger vores POS-løsninger,” forklarer team lead Frederik Schmøde.

Jobindex
Stevns Kommune Tandlæge til en tidsbegrænset stilling

Stevns Kommune, Store Heddinge

Stevns Kommunale tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge. Ansættelsen har en varighed på et år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Santander Consumer Bank
Nordic Senior UX/UI Designer

Santander Consumer Bank, Bærum (NO), Hvidovre (DK), Solna (SE) or Helsinki (FI)

As Senior UX/UI Designer you will be part of cross-functional teams, delivering on Santander Nordic Digital Distribution strategy and optimizing the digital customer and partner experience (web and apps), based on customer and partner insights in Norway, Sweden, Finland and Denmark.

We offer

 • An opportunity to work in a large, high-performing international company, in a dynamic environment that is constantly changing
 • A corporate culture that is professional and dynamic, yet informal. Bureaucracy is kept to a minimum, as we expect our skilled employees to make long lasting and impactful decisions to shape our future
Santander Consumer Bank
Precision Global Aps Marketingkoordinator - Barselsvikariat

Precision Global Aps, Svenstrup J

Vil du være med til at markedsføre løsninger, som bidrager til fred og sikkerhed i verden? – Så er du måske vores nye marketingkoordinator!

Vi søger en marketingkoordinator til at varetage en bred vifte af marketingopgaver, imens vores Marketing Manager er på barselsorlov. Der kan eventuelt blive tale om en mulig efterfølgende fastansættelse.

Som marketingkoordinator bliver du tovholder på ledergruppens marketingstrategi. Du bidrager med input til indsatser, og du planlægger og er med til at eksekvere de konkrete aktiviteter.

Du skal være en knivskarp og kreativ tekstforfatter, kunne udarbejde grafiske layouts, samt bevare overblikket under planlægning og koordinering af messedeltagelse og egne events.

Hillerød Kommune Tandlæge 35 timer til Hillerød Kommunale Tandpleje

Hillerød Kommune

Hillerød Kommunale Tandpleje søger en faglig stærk tandlæge til en fast stilling på 35 timer om ugen pr. 1. juni 2023.

Stillingen er i Basistandplejen, hvor du vil få rutinerede og gode kollegaer, hvilket giver rig mulighed for faglig sparring og samarbejde.

Du vil blive en del af vores team – tandlæger, specialtandlæger (orto), tandplejere og klinikassistenter og vi er alle samlet i vores nybyggede og moderne Tandplejehus, som ligger på Carlsbergvej 13B – tæt på Hillerød station.

Vi kan tilbyde dig

 • et fagligt stærkt miljø
 • et spændende og udfordrende job i et inspirerende arbejdsfællesskab
 • dygtige og engagerede kollegaer
Jyske Bank
Erfaren frontend-udvikler til ny web-platform

Jyske Bank, Silkeborg

Vi mangler den helt rette person til at bidrage til et spændende projekt, hvor vi bygger vores websites op igen fra bunden.

Vi er i gang med at erstatte vores eksisterende platform med en mere moderne løsning, hvor vores frontend og backend er adskilte. På frontend benytter vi Next.js i kombination med en headless udgave af Umbraco som CMS.

Her mangler vi en erfaren frontend-udvikler med følgende færdigheder:

 • Stor erfaring med webudvikling generelt
 • Erfaring med Typescript og et moderne frontend framework. Det kunne være React, Angular eller Vue
Jyske Bank
Bankdata Angular Senior Frontend Developer – Card & Payments

Bankdata, Fredericia

Som Senior Frontend Developer vil du være ansvarlig for at udvikle avancerede løsninger, som vil blive benyttet på tværs af flere projekter og systemer, samt vidensdeling gennem samarbejde med kollegaer på tværs af organisationen.

Dine ansvarsområder vil omfatte:

 • Designe og udvikle avancerede brugergrænseflader ved hjælp af Angular
 • Micro Frontends (Angular)
 • Erfaring med applikationsarkitektur
Poul Schmith/Kammeradvokaten
Kommunikationskonsulent til intern kommunikation

Poul Schmith/Kammeradvokaten, København

Er du en skarp kommunikatør, og er intern kommunikation en af dine favoritdiscipliner?

Vi søger en profil med minimum et par års erfaring, der har lyst til at være med til at drive og udvikle vores interne kommunikation og vores intranet, skrive skarpe artikler og køre interne kampagner.

Vi står overfor at skulle skifte platform til vores intranet og mangler dig, der både har teknisk snilde, godt overblik og en udpræget sans for struktur til at hjælpe med denne vigtige opgave.

Poul Schmith/Kammeradvokaten
idoc A/S Intern projektleder

idoc A/S, Aalborg

Brænder du for at arbejde med projektledelse og teknisk dokumentation af kundetilpassede produkter samt læringsprodukter til industrikunder?

Du vil blive ansat på vores hovedkontor i Aalborg hvor du tilbydes et udfordrende og spændende job med stor grad af selvstændighed i en virksomhed med højt til loftet og et godt arbejdsmiljø. Du har formentlig ikke 10 års erfaring med projektledelse og derfor kan du forvente at vi tilbyder dig et støttet forløb, hvor du gradvist vil vokse dig ind i en rolle hvor du kan håndtere større og mere komplekse projekter.

Udover projektledelse vil du få mulighed for at arbejde med forskellige arbejdsopgaver såsom produkt- og procesudvikling samt teknisk dokumentation i et tæt samarbejde med vores kunder.

Gaming Studios Spilgrafiker, Animator, 3D-rendering

Gaming Studios, Viby J

Er du multimediedesigner eller tilsvarende med fokus på spil og animation? Har du god teknisk forståelse og lyst til at være med til udviklingen af casinospil hos Gaming Studios (Spillehallen.dk)? Vi skal lave de fedeste spil til hele verden, så der sker noget hele tiden. Bliv en del af et team, hvor samarbejde er i højsæde.

Vi tilbyder bl.a.

 • Stor indflydelse på arbejdsopgaverne
 • Gode kolleger og spændende opgaver med stor variation
 • Frokostordning + fredagsbar
 • Pensionsordning
Arla Foods amba
Associate Project Manager for The Barn, Arla - Aarhus

Arla Foods amba

Do you have what it takes to ensure effective and timely project & resource management? Ensuring delivery on digital marketing content for global and local brands? Then join Arla Foods’ in-house agency The Barn!

We have a strong team specializing in campaign development and digital asset creation, strategy and planning, analytics, media buying, tech & data. As our new Associate Project & Resource Manager, you will be playing a central part in our agency operations setup and have a great opportunity to grow and develop among some of the best in the business.

Arla Foods amba
Andel Energi
Senior digital projektleder – vær med til at indfri vores grønne ambitioner

Andel Energi, Svinninge

Vil du være med til at skabe digitale virkemidler, der giver vores kunder kontrol over og indsigt i deres energiforbrug – så de nemt kan træffe mere bæredygtige valg?

Du bliver ansvarlig for at planlægge og drive digitale projekter, der leverer onlinesalg samt effektive og engagerende kundeoplevelser. Det gør du blandt andet ved at omsætte vores digitale ambitioner til en udviklingsplan og tekniske specifikationer til dine kolleger i IT.

Andel Energi
Mercuri Urval
Ledende overtandlæge til kæbekirurgisk afdeling på Rigshospitalet

Mercuri Urval søger for Rigshospitalet

Banker dit hjerte for ledelse og vil du være en del af et internationalt anerkendt fællesskab, hvor behandling, forskning og uddannelse er i verdensklasse, så er du vores næste kollega.

Vi leverer topprofessionelt arbejde inden for tand-, mund- og kæbekirurgi til patienter fra hele landet. Det er en afdeling i positiv udvikling både strategisk, innovativt og i størrelse, hvor du som en del af afsnitsledelsen får mulighed for at give dit bidrag til et højt specialiseret område.

Du bliver en del af et fagligt dygtigt team på 90 medarbejdere, hvor der er fokus på tværfaglighed, sparring og hvor vi hver dag arbejder for bedre og mere innovativ pleje.

Mercuri Urval
Synergi Multimediedesigner til design- og kommunikationsopgaver

Synergi, Næstved

Som Multimediedesigner bliver du ansvarlig for at drive og udvikle vores kunders forretning. I samarbejde med teamet i Synergi, skal du være med til at matche vores kunders online/offline udfordringer og levere kvalificeret rådgivning, sparring og løsninger.

Opgaver og muligheder i Synergi

 • Rådgivning og sparring med kunder
 • Design- og kommunikationsopgaver – herunder copywriting
 • Analysere kundens forskellige platforme og relevante trends
Andel Holding A/S
Frontend-udvikler til SAP Fiori

Andel Holding A/S, Virum

Vil du arbejde i et stærkt team, hvor du får en central rolle i vores SAP S/4 HANA-projekt? Og hvor du generelt er vigtig for os, fordi du udvikler og vedligeholder vores skræddersyede brugergrænseflader?

”Dine kolleger har brug for en overskuelig brugergrænseflade, når de arbejder for den grønne omstilling. Her bliver du uundværlig som frontend-udvikler,” siger afdelingsleder Marianne Mentzler.

Andel Holding A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV