965 job matcher din søgning 965 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lemvigh-Müller A/S
Bid Coordinator

Lemvigh-Müller A/S, Kolding

Vil du være med til at udvikle de strategiske kunder i Lemvigh-Müller, være en vigtig spiller i storkundeprocessen og i tæt samarbejde med den kundeansvarlige drive årsforhandlinger og udbud fra fødsel til implementering?

Du bliver en del af Lemvigh-Müller, som er Danmarks største stål- og teknikgrossist og som er en fondsejet virksomhed, med 1400 ansatte. Vi tror på, at glade medarbejdere yder en bedre service, og derfor prioriterer vi din trivsel og udvikling højt.

Du bliver en del af Bid Management, som er en lille afdeling, hvor der er højt til loftet. Vi kan være både seriøse og professionelle, men har det sjovt mens vi arbejder. Vi sparrer med hinanden, og hjælper hinanden på tværs.

Lemvigh-Müller A/S
Gem
Würth Danmark A/S
Metalsælger Roskilde-Ishøj-Køge

Würth Danmark A/S

Vil du være en del af Danmarks største kørende B2B-salgsstyrke? Brænder du for personligt salg, og har du viljen til at skabe resultater?

Se video om Würth Danmark A/S som arbejdspladsMed et stærkt brand i ryggen, salgsbackup i verdensklasse, kvalitetsprodukter og en salgsuddannelse, der klæder dig på til salg i verdensklasse, mangler vi kun sælgeren, der med entusiasme, vilje og robusthed kan skabe langvarige relationer hos vores kunder. Er det dig?

Würth Danmark A/S
MentorDanmark
Relationsskabende og energisk salgsprofil

MentorDanmark, København

Brænder du for salg, og får du energi af at skabe og vedligeholde kunderelationer? Vil du være med til at gøre en forskel for børn og unge?

Arbejdsmiljøet er positivt og travlt, og omgangstonen er uformel. Du får verdens bedste kolleger, som elsker at deltage i sociale arrangementer.

Dit ansvar bliver at varetage henvendelser fra forældre til børn og unge, som har brug for hjælp til at øge skoleglæden. Der er mange årsager til, at familierne kontakter os, og din fornemmeste opgave bliver telefonisk at afdække den enkelte elevs behov og rådgive familien det rette forløb.

MentorDanmark
Danske Stenhuggerier A/S
Rådgiver/afløser til spændende branche

Danske Stenhuggerier A/S, Holbæk, Slagelse, Ringsted, Næstved og Roskilde

Se video om Danske Stenhuggerier A/S som arbejdsplads

Kan du periodisk afsætte 20-30 timer/ugen på en anderledes arbejdsplads?

For at udfylde stillingen kræves ikke, at man har kendskab til branchen. Vi forestiller os, at du har en baggrund, hvor du måske delvist har trukket dig tilbage fra arbejdsmarkedet.

Vi er åbne for, at du kan have mange forskellige tilgange til dette job og diskuterer gerne muligheder, der passer ind i din øvrige tilværelse.

Danske Stenhuggerier A/S
Jobindex
Teknisk sælger søges inden for B2B-salg til industrien

Jobindex søger for PETRO-CHEM A/S

”Du skal søge det her job, hvis du har erfaring med teknisk salg, vil sælge kvalitet, du kan stå inde for, og kan se fordelene ved at være en del af en mindre virksomhed, hvor du får stor indflydelse,” fortæller din kommende chef, adm. direktør Peter Lenthe.

Som teknisk sælger får du ansvar for at rådgive om og sælge vores produkter, primært til nye kunder, men også til eksisterende inden for industrisegmentet. Dit fokus er derfor at identificere og forstå kundernes behov, rådgive dem samt skabe nye muligheder for ekstra salg.

Mere præcist kommer du til at:

 • få salgsansvar for egne kunder
 • rådgive om smøretekniske spørgsmål
 • identificere nye kunder og vækstområder
 • skabe vækst i den eksisterende kundemasse
 • deltage i de fælles skandinaviske salgsaktiviteter.
Jobindex
Nordic Computer A/S Sales Coordinator in An International Work Environment

Nordic Computer A/S, Nørresundby

We are looking for an ambitious profile with strong linguistic skills, who will play a vital role in supporting our international sales team.

To support our ambitious growth strategy, we are looking for a Sales Coordinator, whose primary tasks will be supporting our sales team with various sales and customer related tasks.

Your Primary Tasks

 • Primary stakeholder for administrative handling of questions and requests from existing customers
 • Contact, administrate and create leads and customers
 • Prepare, maintain and optimize sales related documentation like quotes, contracts etc.
Newtronic ApS
Intern sælger til tekniske produkter

Newtronic ApS, Horsens

Har du en stor interesse for design og rådgivning inden for tekniske løsninger?

Ønsker du at bruge din tekniske forståelse i dit arbejde?

Så kom og bliv en del af Newtronic – til vores kontor i Horsens søger vi en intern teknisk sælger, der trives med tekniske problemløsninger og forstår vigtigheden af god kundeservice.

I samarbejde med virksomhedens interne konsulenter varetager du de daglige opgaver, så vi sammen kan udvikle gode løsninger inden for elvarme, følere, automatik, samt køleprofiler og termisk ledende materiale.

Det er ofte komplekse udfordringer, men vi arbejder for at gøre processen så ukompliceret og transparent som muligt for vores kunder.

Newtronic ApS
Farum Beton A/S
Intern salgskonsulent

Farum Beton A/S

Har du lyst til at blive en del af en innovativ virksomhed i den eksklusive del af betonbranchen? Så har du nu mulighed for at blive en del af vores salgsteam i Farum.

Vores kunder er alle lige fra private, mindre og mellemstore anlægsgartnere/brolæggere til kommuner, trælaster m.v. I forbindelse med salg af vores produkter yder vi kunderne råd og vejledning og afholder diverse salgsrelaterede arrangementer.

Dine opgaver bliver ud over den daglige ordremodtagelse, bl.a. at udarbejde tilbud, personlig betjening, disponeringsopgaver og diverse ad hoc-opgaver.

Farum Beton kan tilbyde dig en spændende stilling i et uformelt og travlt miljø. Du får kontakt til mange mennesker og stor indflydelse på din egen hverdag.

Farum Beton A/S
Jobindex
Kickstart din karriere inden for salg eller forretningsudvikling

Jobindex søger for Techtronic Industries Nordic ApS i Hvidovre

Er du klar til at lære i praksis, hvordan du opbygger og udvikler kunderelationer, så du kan hjælpe kunderne med at udvide deres forretning? Og vil du vokse fagligt og personligt i en international virksomhed med fart på?

Så gnid studiestøvet ud af øjnene og bliv graduate i 18-24 måneder til en konkurrencedygtig løn og med mulighed for bonus. Vi søger en Graduate til henholdsvis øst og vest for Storebælt.

Selvom du kommer til at arbejde hos en af verdens førende leverandører af højkvalitetsværktøj og -tilbehør, behøver du på ingen måde at være en værktøjsnørd.

Til at starte med kommer du på forskellige kurser i produkt- og innovationsforståelse, og derefter lærer vi dig om kundepleje og forretningsforståelse.

Jobindex
Next Forsikring A/S Salgsmedarbejder til callcenter

Next Forsikring A/S, Skanderborg

Er du en haj til salg, og er du en stærk kommunikatør, der kan gøre komplekse emner enkle for alle at forstå?

Hos NEXT Forsikringsformidling har vi en mission om at gøre forsikring enkelt og let forståeligt for alle. Nogle af dine udvalgte arbejdsopgaver er:

 • Rådgivning og salg af forsikringsprodukter via telefon
 • At afdække kunders individuelle behov og sammen med kunden finde den optimale forsikringspakke
 • Analyse af salgstal og forslag til salgsfremmende initiativer
Diatom a/s Produktchef

Diatom a/s, Hvidovre

Der søges en person med salgserfaring indenfor BTB og lyst til at arbejde med tekniske produkter til den danske elektronikproduktion. Du får salgsansvaret for nogle polymere produkter (limning, indstøbning) fra store internationale leverandører.

I samarbejde med kollegaer og leverandører kommer du til at arbejde med nogle spændende forespørgsler fra kunderne. Nogle forespørgsler kræver koordinering og struktur og andre er forespørgsler der kan afhjælpes med at sende kunden nogle simple data.

Der er løbende træning i anvendelse af produkterne sammen med folk fra hele Europa, så du får hurtigt skabt dig et internationalt netværk. Flere forespørgsler omhandler andre af vores produkter, så du kommer også til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer i selskabet.

Sambla Group
Salgskonsulenter til Københavns fedeste arbejdsplads!

Sambla Group, København

Ønsker du at indgå i et socialt team med andre unge, hvor positiv energi, højt humør, fejring af succeser og sammenhold er en stor del af dagligdagen?

Vi søger dig, der f.eks. er i gang med dit sabbatår, har gåpåmod, gode taleevner, er udadvendt og trives i et socialt miljø med andre unge.

Sambla Group søger lånekonsulenter til vores salgsteam, der har kontor i hjertet af København. Erfaring er ikke et krav, da vi sørger for at lære dig op i arbejdet med salg og kundehåndtering.

Vi er en virksomhed, der udover at være ambitiøse lægger stor vægt på det sociale. Vi arrangerer fredagsbarer, team-events og årlige fester. Du har mulighed for selv at påvirke din løn, få attraktive personalegoder, blive kontorets bedste bordfoldspiller og du får selvfølgelig de bedste kollegaer!

Sambla Group
Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSC Business Development Manager – Kedelservice

Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSC, Allerød

Kunne du tænke dig at arbejde med salg af service-, moderniserings- og opgraderingsopgaver af kedelanlæg i Skandinavien?

Som Business Development Manager vil du i en tempofyldt hverdag aktivt stå for BWSC’s kedelservicesalg og identificere både kunder og forretningsmuligheder. Konkret vil dine ansvarsområder bl.a. være:

 • Identificere kundeemner og serviceforretningsmuligheder inden for den nordeuropæiske og skandinaviske region
 • Aktivt opdatere vores CRM-system ift. det nordeuropæiske og skandinaviske marked
 • Vedligeholdelse af forholdet til kunder, forretningspartnere og andre interessenter samt udvidelse af vores netværk i regionen
OK a.m.b.a. Salgskonsulenter til OK’s in-house salgsteams

OK a.m.b.a., Viby J

Har du lyst til at arbejde i en attraktiv virksomhed med et helt unikt fokus på kunder – og sætter du pris på en fleksibel arbejdsuge?

I OK mangler vi lige nu salgskonsulenter til det ene af vores to in-house salgsteams til privatkundemarkedet. Vi har brug for dig, der har en vis portion erhvervserfaring – gerne indenfor salg – og som brænder for den gode samtale, er tillidsvækkende og resultatorienteret.

Her er højt til loftet og en uhøjtidelig god stemning. Vi lægger meget vægt på at dele erfaringer og give hinanden feedback. Vores værdier holdånd og ansvarlighed er tydelige – ikke kun i vores afdeling, men på tværs af OK – det er vi stolte af, og det vil du helt sikkert mærke, når du træder ind ad døren.

HimmerLand Key Account Manager

HimmerLand, Farsø

Brænder du for at opbygge stærke relationer? Har du passion for at sætte dig i gæstens sted og yde en kompetent og troværdig rådgivning? Drives du og dine resultater af godt købmandskab? Kan du tage ansvar for et professionel salg, hvor dine gæster får succes?

Vi tilbyder:

 • Et stærkt fællesskab, hvor vi fejrer succeserne
 • En attraktiv stilling i en virksomhed i stor udvikling
 • At blive en del af en større organisation med mange karrieremuligheder
 • Pension, sundhedsforsikring og god kantineordning
Gem
Permobil Danmark A/S
Sales Representative

Permobil Danmark A/S

Kunne du tænke dig at arbejde i en international virksomhed, hvor du vil gøre en forskel hver dag?

Vi leder efter en sælger til vores eksisterende salgsteam i Danmark. Du vil blive en del af et succesrigt team af salgs- og serviceteknikere, der har til formål at fortsætte med at drive vores markedsekspansion i Danmark ved at levere det mest omfattende udvalg af produkter på det avancerede mobilitetsmarked.

I denne rolle skal du vedligeholde og udbygge eksisterende kunderelationer, identificere og opdyrke nye kunder i dit område på Fyn og Vestsjælland.

Permobil Danmark A/S
GF Forsikring
Assurandør til privat og erhverv i GF Sydvest

GF Forsikring, Esbjerg

Har du lysten og energien til at arbejde i et medlemsejet forsikringsselskab. Vil du selv bestemme, hvor mange penge du tjener?

Du kan se frem til en særdeles selvstændig hverdag, hvor du opsøger nye kunder for at rådgive om forsikringer, samt tilbyde dem den løsning der passer præcist til dem. Du får støtte til at have et højt aktivitetsniveau af vores mødebooking.

Du bliver en del af en organisation, hvor vi har respekt for den enkelte og går langt for at opfylde dine behov. Vi tilbyder dig en fast månedsløn og individuel provision, samt en attraktiv pensionsordning.

GF Forsikring
3K Værktøj A/S Intern sælger

3K Værktøj A/S, Horsens

Brænder du for at yde den bedste service, har du viden om værktøj, og får du energi af at hjælpe dine kollegaer såvel som kunderne, så er det måske lige præcis dig, vi leder efter til 3K Værktøj A/S.

Helt kort får du i jobbet bl.a. ansvar for:

 • Sørge for, at vores kunder får en god, personlig og professionel betjening både telefonisk og via e-mail og e-handel
 • Være backup for vores eksterne sælgere
 • Hjælpe med specialopgaver og udarbejde tilbud

Vi kan tilbyde ansættelse i et uformelt arbejdsmiljø under frie og selvstændige forhold.

VORDINGBORG KØKKENET
Køkkenkonsulent til Esbjerg

VORDINGBORG KØKKENET

Brænder du for personligt salg, og har du et mål om at skabe resultater?

Vi vil yde den bedste service! Dette gør vi ved altid at have et smil på læben og udvise oprigtig interesse i kunden. Som vores nye kollega skal du være indstillet på, at dine arbejdsdage ikke ligner hinanden, og at det ofte skal gå stærkt. Gør karriere i Vordingborg Køkkenet, og du vil få muligheden for at arbejde med en gennemtestet produktlinje, som giver dig masser af fordele i forhold til vores konkurrenter.

VORDINGBORG KØKKENET
Gem
Acubiz
Vi søger en Sales Executive i Jylland, som har erfaring med salg af B2B software

Acubiz

I rollen som Sales Executive består dit arbejde i opsøgende salg på tværs af hele vores portefølje af services og produkter.

Ny-salg vil udgøre den primære del af arbejdet og der er masser af muligheder, da markedet stadigvæk rummer et stort udækket potentiale. Til denne rolle leder vi efter en kollega, som kan fokusere på salg i den vestlige del af Danmark.

Acubiz

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV