156 job matcher din søgning 156 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hjerteforeningen Fundraisere der kan sende hjertevarme gennem telefonen

Hjerteforeningen, København

Leder du efter et job, hvor du kan bruge dine talegaver, og hvor du selv kan vælge dine arbejdstider? Et job, hvor du samtidig lærer noget, og hvor din indsats virkelig betyder noget? Et job, hvor du altid er omgivet af gode kolleger, og hvor der bliver lyttet til dine ideer og input? Så har du det job, lige her.

Skal vi kunne tilbyde råd og vejledning, støtte forskning i verdensklasse og påvirke politikerne positivt, skal vi have medlemmer, der føler, at deres bidrag giver mening – og det er her, at du kommer ind i billedet. Som fundraiser skal du:

 • Deltage på et skræddersyet uddannelsesforløb på hovedkontoret i København K, hvor du lærer om alt fra mindset og stemmeføring til spørgeteknikker og storytelling
 • Ringe ud og hverve nye medlemmer
 • Ringe til eksisterende medlemmer med nye tilbud / alternative medlemskaber
 • Ad hoc-opgaver, fx bidrage med input til analyser
Gem
Esbjerg Kommune
I Tandplejen i Esbjerg Kommune søger vi en tandlæge pr. 14. august 2023 eller snarest muligt - gerne fuldtid - genopslag

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at blive en del af et stærkt hold på 85 dygtige og engagerede medarbejdere, så har vi stillingen til dig.

Medarbejderne er fordelt på seks storklinikker, hvor vi arbejder i velfungerende teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

I Tandplejen har vi cirka 25.000 patienter, og vores vigtigste fokus er forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn som ældre i omsorgstandplejen.

Vi kan tilbyde dig:

 • at du bliver en del af en spændende arbejdsplads i en kommunal tandpleje, hvor vi er fuldt digitaliseret med patientjournal (Solteq tand) og røntgen (Visiquick)
 • gode muligheder for faglig og personlig udvikling, da alle fagområder varetages i tandplejen
Struer Kommune
Overtandlæge til Center for Tandregulering Nordvestjylland

Struer Kommune

Er du vores nye leder? Vil du stå i spidsen for den positive udvikling af Center for Tandregulering? Og kan du se dig selv i en moderne klinik med panorama-udsigt til Limfjorden?

Vores nuværende leder har valgt at gå på pension til 1. september. Derfor får du nu mulighed for at søge en unik og spændende lederstilling som overtandlage på Center for Tandregulering Nordjylland (CTN). Stillingen er fleksibel, både i forhold til timetal og arbejdsindhold.

Som overtandlæge for CTN kommer du til at stå i spidsen for en moderne tandreguleringsklinik, hvor humøret, arbejdsmiljøet og de faglige ambitioner er høje – og hvor vi arbejder innovativt og udviklingsorienteret.

Stevns Kommune Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling (genopslag)

Stevns Kommune, St. Heddinge

Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge fra den 1. maj 2023 eller tidligst herefter. Ansættelsen har en varighed på 1 år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdstimerne er fordelt på ugen fra mandag til torsdag.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Dragør Kommune
Dragør kommunale Tandpleje søger en dygtig klinikchef

Dragør Kommune

Vil du stå i spidsen for en lille børne- og ungetandpleje, som har alle funktioner samlet på én klinik?

Dragør kommunes klinikchef har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi en ny klinikchef, som kan fortsætte arbejdet med at drifte og udvikle tandplejen sammen med et engageret og serviceminded team.

Klinikchefstillingen er en kombination af tandlægefagligt arbejde, ledelse og administration og som klinikchef har du mulighed for at sætte dit præg på fremtidens tandpleje.

Dragør Kommune
KEKSALES ApS
Telia Sælger

KEKSALES ApS, Aarhus og Odense

Vi søger flere friske sælgere til vores kontor i Århus. Vi starter hold op løbende, hvorfor vi gerne hurtigst muligt vil modtage din ansøgning.

Vi er blandt de klart mest erfarne callcentre i Danmark, og med den rigtige provision/lønpakke danner vi grundlag for en langvarig relation med vores medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Landets mest attraktive lønpakke
 • Du får en skræddersyet oplæring
 • Løbende uddannelse, som sikrer din fortsatte udvikling

Vi ansætter løbende, så send en ansøgning med det samme, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

KEKSALES ApS
Godt Smil Tandlægerne Tandplejer til vores team i Sønderborg

Godt Smil Tandlægerne

Vi mangler så meget en god tandplejerkollega.

Du får en arbejdsdag fyldt med faglig sparring, søde kolleger og gode rare patienter? Vil du gerne en arbejdsplads, hvor vi er fleksible og lytter til dine behov? Har du lyst til at være en del af et team, hvor vi også lægger vægt på at have det godt sammen?

Som tandplejer får du dit eget klinikrum, et ServiceCenter og en reception, der bl.a støtter dig med at fylde din bog op. Du vil også få mødestabile og imødekommende kollegaer, der alle værner om og bidrager til et godt og sundt arbejdsmiljø.

BizCall
Mødebooker

BizCall, Hellerup eller hjemmearbejdsplads

Et spændende job som Mødebooker med hjemmearbejdsplads, samt mulighed for at møde ind på kontoret i Hellerup. Det er en selvstændig stilling, med stor grad af frihed, hvor du selv styrer og er ansvarlig for din arbejdsdag.

I Bizcall bliver du en del af hele processen fra vi onboarder en ny kunde. Vi har alle talenter og intet menneske er altvidende, så vi ønsker at vores medarbejdere kommer med input til opgaverne, og hvordan vi griber det an fra gang til gang. Derfor deltager mødebookerene ofte også i online møder med kunden.

 • Mødebooking samt andre telemarketingsopgaver
 • Sparring og deltagelse i opgaveafklaring og onboarding af kunderne
 • Løbende koordinering med kunderne
BizCall
NKN Management Inc.
Salgskonsulent i tropiske omgivelser. Kickstart din karriere i salgsbranchen. Bliv en del af et skandinavisk salgskontor i rivende udvikling – vi søger både dansk- og norsk-talende

NKN Management Inc., Manila, Filippinerne

Vores salgsafdeling er i rivende udvikling, og vi har brug for flere dygtige medarbejdere, der kan løfte opgaven og være med til at lave salg telefonisk for et af Danmarks førende salgskontorer.

Vi søger flere talentfulde salgskonsulenter til vores salgsafdeling med base i Manila på Filippinerne. Du vil indgå i et ungt, inspirerende og socialt miljø. Vi sørger for uddannelse, bolig, og meget mere.

Din primære opgave vil være at tage kontakt til danske erhvervsdrivende via telefon og e-mail. Erfaring med telemarketing og salg er ikke et krav, da vi sørger for en grundig oplæring og uddannelse.

NKN Management Inc.
Aaløse Marketing ApS
Mødebooker

Aaløse Marketing ApS, Roskilde

Har du erfaring med mødebooking, og kan du skabe gode relationer? Så kunne du meget vel være lige den, vi søger til vores stærke team i Roskilde

Som mødebooker i Aaløse Marketing bliver det din primære opgave at kontakte beslutningstagere på B2B-markedet på telefonen. Jobbet kræver, at du i høj grad formår at inspirere og vække tillid over telefonen.

Vi forestiller os, at du blandt andet:

 • har erfaring som mødebooker
 • er god til at tale med folk – er tillidsskabende og nysgerrig over telefonen
 • taler flydende dansk og kan det grundlæggende skriftlige dansk
Aaløse Marketing ApS
Gem
Sjællandske Medier A/S
Er du Sjællands bedste telesælger?

Sjællandske Medier A/S, Hillerød

Sjællandske Medier er inde i en spændende udvikling og søger tre telesælgere til at sælge alle vores produkter i Sjællandske Medier.

Du bliver en del af et team på tre, lokationen vil som udgangspunkt være i Hillerød. I teamet vil der være en række fælles opgaver og mål. Du skal selvstændigt kunne rådgive de kunder, som du kontakter om printannoncering og digitale løsninger, der formidles på en bred vifte af medieplatforme - alt sammen med målet om at give kunderne størst udbytte af deres markedsføringskroner.

Sjællandske Medier udgiver 39 lokalaviser, 4 dagblade, 5 erhvervsaviser, særtillæg og magasiner.

Sjællandske Medier A/S
Alm. Brand
Mødekonsulent Aarhus

Alm. Brand

3 gode grunde til at blive mødekonsulent:

 • Det sociale sammenhold
 • Du opbygger værdifulde kompetencer
 • God løn og fleksible arbejdstider

Dit job handler kort og godt om at booke møder for vores assurandører, der står for at sælge forsikringer. Kunderne er helt almindelige danskere, hvoraf mange kan drage fordel af at skifte til Alm. Brand.

Du får alle argumenterne af os, og så er det din opgave at fortælle kunden, hvorfor det giver mening for dem at tage et møde med en assurandør.

Alm. Brand
Gem
Alm. Brand Group
Mødekonsulent (Fuldtid) - Aarhus

Alm. Brand Group

Tre gode grunde til at blive mødekonsulent:

 • Det sociale sammenhold
 • Du opbygger værdifulde kompetencer
 • God løn og fleksible arbejdstider

Dit job handler kort og godt om at booke møder for vores assurandører, der står for at sælge forsikringer. Kunderne er helt almindelige danskere, hvoraf mange kan drage fordel af at skifte til Alm. Brand.

Du får alle argumenterne af os, og så er det din opgave at fortælle kunden, hvorfor det giver mening for dem at tage et møde med en assurandør.

Alm. Brand Group
Godt Smil Tandlægerne Fantastisk klinikassistent til Godt Smil Frederikshavn søges

Godt Smil Tandlægerne

Har du fokus på patienterne og nyder du et tæt samarbejde med gode tandlæger? Ønsker du dig en moderne arbejdsplads med gode kollegaer? En klinik hvor stor faglighed og arbejdsmiljø er i højsæde, og der er en uformel tilgang til hinanden?

Stillingen er fra 1./5 (vi venter gerne på den rigtige) og der er tale om en fast stilling. Der er mulighed for alt imellem 30 og 37 timer (dette kan ændres for den rigtige).

Vi tilbyder dig

 • Fantastiske forhold på en spændende klinik hvor vi har fokus på den gode patientoplevelse
 • Medindflydelse på dagligdagen og med stor udvikling igennem selvstændige opgaver
 • Dygtige kollegaer der hjælper hinanden og har det sjovt sammen i hverdagen
Alm. Brand
Mødekonsulent (Fuldtid) - Odense

Alm. Brand

Tre gode grunde til at blive mødekonsulent:

 • Det sociale sammenhold
 • Du opbygger værdifulde kompetencer
 • God løn og fleksible arbejdstider

Dit job handler kort og godt om at booke møder for vores assurandører, der står for at sælge forsikringer. Kunderne er helt almindelige danskere, hvoraf mange kan drage fordel af at skifte til Alm. Brand.

Du får alle argumenterne af os, og så er det din opgave at fortælle kunden, hvorfor det giver mening for dem at tage et møde med en assurandør.

Alm. Brand
Langeland Kommune Vil du være Langeland Kommunes nye tandlæge/klinikchef?

Langeland Kommune, Rudkøbing

Er du tandlæge og på udkig efter en arbejdsplads med høj grad af selvstændighed og mulighed for at præge din hverdag og kommende generationers tandsundhed? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger som udgangspunkt en fuldtidstandlæge/klinikchef på 35 timer/uge, men imødekommer også ønsker om deltidsansættelse.

Hos os bliver du en del af en lille og professionel tandpleje i Langeland Kommune. Tandplejen servicerer ca. 2100 børn og unge.

Her er ingen dage ens, og du vil møde børn og unge fra et bredt udsnit af befolkningen. Det betyder også, at du vil opleve patienter med meget forskellige forudsætninger og behandlingsbehov. Her er mulighed for at få en hverdag med nuancerede og udfordrende arbejdsopgaver indenfor alle odontologiens arbejdsfelter.

Vallensbæk Kommune Vallensbæk kommunale Tandpleje søger to klinikassistenter på fuld tid – kunne det være dig?

Vallensbæk Kommune

Tandplejen søger to fagligt dygtige, engagerede klinikassistenter, som brænder for at sikre børn, unge og ældre sunde tænder hele livet. Stillingerne ønskes besat pr. 1. juni 2023.

Tandplejen - som er en del af Center for Sundhed, Kultur og Fritid - behandler 4100 børn i alderen 0-21år, 50 omsorgspatienter og 60 specialtandplejepatienter. Der er etableret en centralklinik og en decentral undersøgelsesklinik. Alle klinikker er nyrenoverede med digital røntgen, OP, online booking m.m. Der udføres behandling i fuld narkose ca. en gang om måneden. Vi modtager også henvisninger fra andre kommuner til tandbehandling i fuld narkose.

Copenhagen Sales ApS
Kickstart din karriere med en stilling som salgskonsulent!

Copenhagen Sales ApS, København

Vi er på udkig efter dygtige salgskonsulenter til vores teams.

Se video om Copenhagen Sales ApS som arbejdsplads

Hos Copenhagen Sales uddanner vi vores egne medarbejdere, så det vigtigste er, at du kan lide at tale med mange mennesker og har lyst til at sætte dig ind i vores kunders brancher og produkter.

Vi mener selv, at vi har branchens bedste arbejdsplads. Om det er det unge, friske miljø, den uformelle omgangstone eller vores fredagsbarer, der gør det, er vi lidt i tvivl om. Men det er formentlig en god blanding.

Vi ved bare, at glade medarbejdere skaber gode resultater!

Copenhagen Sales ApS
Obi Media ApS Salgskonsulent søges til centralt placeret mediebureau i vækst

Obi Media ApS, København

Vi søger en dygtig og energisk kollega til at arbejde fuldtid, på vores nye kontor ved Rådhuspladsen. Er du et socialt og energisk menneske med taleevnerne i orden? Har du lyst til at være en del af en succesfuld og vækstende virksomhed, i en af de mest spændende brancher i Danmark? Så er du måske vores nye kollega.

Du tilbydes:

 • At arbejde for en ung, vækstdreven virksomhed, hvor du kan være en del af dens udvikling og gøre en forskel.
 • En centralt placeret arbejdsplads i hjertet af København, hvor der er højt til loftet og god energi.
 • Et sundt arbejdsmiljø, der har en flad organisationsstruktur og en kort beslutningsvej.
UNICEF Danmark
Bliv fundraiser på deltid og styrk dine kommunikative evner

UNICEF Danmark, København

Foretrækker du at arbejde om aftenen? Og motiveres du af resultater, der gør en mærkbar forskel for børn og unge i udsatte positioner?

UNICEF Danmark

Til vores team søger vi netop nu en fundraiser, der kan inspirere danskerne til at støtte UNICEF med månedlige bidrag. Alt det kræver er, at du tør løfte røret og spørge et andet menneske om hjælp.

I stillingen vil du få erfaring med telemarketing, salg og budskabsformidling, og du får indsigt i en spændende og international organisation. Vi sørger for coaching, godt kollegaskab og den nødvendige viden om vores arbejde, så du har redskaberne til at målrette din kommunikation og hverve faste støtter til UNICEF.

UNICEF Danmark

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV