125 job matcher din søgning 125 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Matas A/S Frisør til produktrådgivning og frisørbehandlinger i Matas Rødovre Centrum

Matas A/S

Lægger du en ære i at lave lækkert hår på dine kunder, og brænder du for hårprodukter og salget af dem? Så har vi en unik mulighed til dig.

Du får en aktiv rolle i en af Danmarks største detailhandelsvirksomheder. En fantastisk mulighed for at være en del af en fortsat succes, hvor netop dette område har en central placering, når vi leverer skønhed og sundhed til vores mange kunder.

Gem
Esbjerg Kommune
I Tandplejen i Esbjerg Kommune søger vi en tandlæge pr. 14. august 2023 eller snarest muligt - gerne fuldtid - genopslag

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at blive en del af et stærkt hold på 85 dygtige og engagerede medarbejdere, så har vi stillingen til dig.

Medarbejderne er fordelt på seks storklinikker, hvor vi arbejder i velfungerende teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

I Tandplejen har vi cirka 25.000 patienter, og vores vigtigste fokus er forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn som ældre i omsorgstandplejen.

Vi kan tilbyde dig:

 • at du bliver en del af en spændende arbejdsplads i en kommunal tandpleje, hvor vi er fuldt digitaliseret med patientjournal (Solteq tand) og røntgen (Visiquick)
 • gode muligheder for faglig og personlig udvikling, da alle fagområder varetages i tandplejen
Struer Kommune
Overtandlæge til Center for Tandregulering Nordvestjylland

Struer Kommune

Er du vores nye leder? Vil du stå i spidsen for den positive udvikling af Center for Tandregulering? Og kan du se dig selv i en moderne klinik med panorama-udsigt til Limfjorden?

Vores nuværende leder har valgt at gå på pension til 1. september. Derfor får du nu mulighed for at søge en unik og spændende lederstilling som overtandlage på Center for Tandregulering Nordjylland (CTN). Stillingen er fleksibel, både i forhold til timetal og arbejdsindhold.

Som overtandlæge for CTN kommer du til at stå i spidsen for en moderne tandreguleringsklinik, hvor humøret, arbejdsmiljøet og de faglige ambitioner er høje – og hvor vi arbejder innovativt og udviklingsorienteret.

Stevns Kommune Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling (genopslag)

Stevns Kommune, St. Heddinge

Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge fra den 1. maj 2023 eller tidligst herefter. Ansættelsen har en varighed på 1 år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdstimerne er fordelt på ugen fra mandag til torsdag.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Dragør Kommune
Dragør kommunale Tandpleje søger en dygtig klinikchef

Dragør Kommune

Vil du stå i spidsen for en lille børne- og ungetandpleje, som har alle funktioner samlet på én klinik?

Dragør kommunes klinikchef har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi en ny klinikchef, som kan fortsætte arbejdet med at drifte og udvikle tandplejen sammen med et engageret og serviceminded team.

Klinikchefstillingen er en kombination af tandlægefagligt arbejde, ledelse og administration og som klinikchef har du mulighed for at sætte dit præg på fremtidens tandpleje.

Dragør Kommune
Hårklinikken ApS Hårspecialister

Hårklinikken ApS, Aarhus

Elsker du at hjælpe folk med at føle sig godt tilpas? Drømmer du om en karriere med masser af spændende vækstpotentiale og udvikling? Så vil du elske denne mulighed.

Hårklinikken København er i vækst og søger derfor flere Hårspecialister. Vores ideelle kandidat har en baggrund inden for skønhed, detailhandel, sundhed eller service og er ivrig efter at lære, hvordan man hjælper folk med at opnå deres hårs fulde potentiale.

Du vil blive uddannet på vores interne internationale Hair Academy. Employment type er full time (ikke part time) på 32-37 timer pr. uge, fordelt over dagene fra mandag-lørdag.

Jobindex
Beauty advisor – Brug dit salgstalent hos eksklusivt brand

Jobindex søger for Sisley ApS i København

Er du vild med at give tips til hudpleje? Elsker du, når makeup er lagt perfekt og understreger et bestemt look? Og når parfumer passer til den enkeltes personlighed?

Så bliv beauty advisor i Sisleys fantastiske team lige midt i Magasins summende liv og leben på Kongens Nytorv. Her er du med til at give vores kunder en forkælende oplevelse, der får dem til at komme igen.

”Vores produkter er eksklusive. Og kvaliteten – den er uforlignelig,” fortæller Payroll/HR manager Christina Rask.

Jobindex
Godt Smil Tandlægerne Tandplejer til vores team i Sønderborg

Godt Smil Tandlægerne

Vi mangler så meget en god tandplejerkollega.

Du får en arbejdsdag fyldt med faglig sparring, søde kolleger og gode rare patienter? Vil du gerne en arbejdsplads, hvor vi er fleksible og lytter til dine behov? Har du lyst til at være en del af et team, hvor vi også lægger vægt på at have det godt sammen?

Som tandplejer får du dit eget klinikrum, et ServiceCenter og en reception, der bl.a støtter dig med at fylde din bog op. Du vil også få mødestabile og imødekommende kollegaer, der alle værner om og bidrager til et godt og sundt arbejdsmiljø.

Comwell Borupgaard Spaterapeut - Massør/kosmetolog/kosmetiker

Comwell Borupgaard, Snekkersten

Som spaterapeut hos Comwell Borupgaard får du et spændende, udfordrende og kreativt job. Sammen med dit team har du en central plads på hotellet, når I skal give vores gæster den energi til både krop og sjæl, der gør Comwell til det bedste valg.

Stillingen som spaterapeut skal besættes enten som freelance eller som timeansat med varierende arbejdstid i hverdage, helligdage og skoleferier. Arbejdstiden vil dog primært ligge i weekenderne.

Svaneklinik ApS
Serviceminded frisør til tilpasning af parykker og hovedbeklædninger. Tiltrædelse snarest mulig

Svaneklinik ApS, Kongens Lyngby

Vi søger en ny frisør med tiltrædelse så snart som muligt med primær opgave, at tilpasse parykker samt give vejledning i hovedbeklædning til kvinder i alle aldre, der har mistet håret. Du vil blive oplært til jobbet, så kendskab til parykker er ikke afgørende men er en fordel.

Vægter du service højt, er du kreativ, udadvendt og har et godt humør, så vil jobbet hos os være noget for dig. Ansvaret for parykker og hovedbeklædning vil være dit sammen med Svanekliniks anden frisør, men du vil indgå i et team som arbejder tæt sammen.

Svaneklinik ApS
CityWax ApS Kosmetiker til hårfjerningsklinik i rivende udvikling (25-37 timer)

CityWax ApS, Frederiksberg

Har du erfaring fra skønhedsbranchen, og møder du hver eneste kunde med et smil?

Her får du rig mulighed for at sætte dit eget præg på vores udvikling, når du fx er med til at videreføre og optimere den gode service, som vi er kendt for – og blive endnu dygtigere til dit håndværk. Og så bliver du fuldtidsansat på sigt.

I tæt samarbejde med din nye kollega på klinikken, medejer og kosmetiker Yalda Alimohammadi, tager du godt imod kunderne, når de træder ind på klinikken. Du opretter dine behandlingstider i vores bookingsystem – og herefter bliver du booket ind af kunderne.

Uanset dit erfaringsniveau får du selvfølgelig grundig oplæring i vores behandlinger og metoder, før du får selvstændigt ansvar for dine egne kunder. Og så kan du altid få støtte og hjælp af Yalda. Her er vi nemlig fælles om den gode service og en rar hverdag.

Godt Smil Tandlægerne Fantastisk klinikassistent til Godt Smil Frederikshavn søges

Godt Smil Tandlægerne

Har du fokus på patienterne og nyder du et tæt samarbejde med gode tandlæger? Ønsker du dig en moderne arbejdsplads med gode kollegaer? En klinik hvor stor faglighed og arbejdsmiljø er i højsæde, og der er en uformel tilgang til hinanden?

Stillingen er fra 1./5 (vi venter gerne på den rigtige) og der er tale om en fast stilling. Der er mulighed for alt imellem 30 og 37 timer (dette kan ændres for den rigtige).

Vi tilbyder dig

 • Fantastiske forhold på en spændende klinik hvor vi har fokus på den gode patientoplevelse
 • Medindflydelse på dagligdagen og med stor udvikling igennem selvstændige opgaver
 • Dygtige kollegaer der hjælper hinanden og har det sjovt sammen i hverdagen
Langeland Kommune Vil du være Langeland Kommunes nye tandlæge/klinikchef?

Langeland Kommune, Rudkøbing

Er du tandlæge og på udkig efter en arbejdsplads med høj grad af selvstændighed og mulighed for at præge din hverdag og kommende generationers tandsundhed? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger som udgangspunkt en fuldtidstandlæge/klinikchef på 35 timer/uge, men imødekommer også ønsker om deltidsansættelse.

Hos os bliver du en del af en lille og professionel tandpleje i Langeland Kommune. Tandplejen servicerer ca. 2100 børn og unge.

Her er ingen dage ens, og du vil møde børn og unge fra et bredt udsnit af befolkningen. Det betyder også, at du vil opleve patienter med meget forskellige forudsætninger og behandlingsbehov. Her er mulighed for at få en hverdag med nuancerede og udfordrende arbejdsopgaver indenfor alle odontologiens arbejdsfelter.

ILLUM A/S
Sales Manager - ILLUM Beauty Hall

ILLUM A/S, København

Brænder du for ledelse, udvikling og salg? Sætter du en ære i, at alle kunder får en fantastisk shopping oplevelse? Vil du være med til at drive vores eksklusive Beauty Hall i ILLUMS unikke oplevelsesunivers?

Du vil, som ny leder, være med til at drive den daglige drift og fremtidige strategi og udvikling af afdelingen. Som Sales Manager i ILLUM Beauty Hall leder du et passioneret salgsteam på +50 medarbejdere, hvor du med reference til vores Sales Director får ansvaret for den daglige ledelse.

Din fornemste opgave bliver at drive salget, at være motivationsfaktor for dine medarbejdere og konstant at forbedre vores Beauty Hall til at skabe succes med udgangspunkt i nøgletal og KPIer.

ILLUM A/S
Vallensbæk Kommune Vallensbæk kommunale Tandpleje søger to klinikassistenter på fuld tid – kunne det være dig?

Vallensbæk Kommune

Tandplejen søger to fagligt dygtige, engagerede klinikassistenter, som brænder for at sikre børn, unge og ældre sunde tænder hele livet. Stillingerne ønskes besat pr. 1. juni 2023.

Tandplejen - som er en del af Center for Sundhed, Kultur og Fritid - behandler 4100 børn i alderen 0-21år, 50 omsorgspatienter og 60 specialtandplejepatienter. Der er etableret en centralklinik og en decentral undersøgelsesklinik. Alle klinikker er nyrenoverede med digital røntgen, OP, online booking m.m. Der udføres behandling i fuld narkose ca. en gang om måneden. Vi modtager også henvisninger fra andre kommuner til tandbehandling i fuld narkose.

Maxi Zoo Uddannet hundefrisør med flair for uregerlig pels og funky frisurer

Maxi Zoo, Aalborg

Ligger saks, trimmere og kamme godt i dine hænder, og er du skarp på tidens trendy hårmode eller blot den gode gamle spanielcut?

Vi ved, at du er den rette, fordi …

 • Hundene hopper glade og velplejede ned fra trimmebordet og glæder sig til at komme igen
 • Du opbygger en god relation til dine pelsede kunder og deres ejere, som elsker, at du kan huske dem fra gang til gang
 • Din viden om pleje og klip gør, at du er en vigtig person, når ejerne skal shoppe de helt rigtige plejeprodukter
Hørsholm Kommune Klinikassistent søges til Hørsholm kommunale Tandpleje

Hørsholm Kommune, Rungsted Kyst

Vi søger en klinikassistent til vores caries-afdeling med interesse for omsorgstandplejen.

Du får mulighed for:

 • At arbejde i en velorganiseret, kvalitetsbevidst og udviklingsorienteret tandpleje, med ca. 5.500 børn og unge og ca. 150 omsorgspatienter.
 • At arbejde i en centraliseret tandpleje, hvor klinikkerne er veludstyrede og med elektronisk journal (TMTand) og digital røntgen (Digora).
 • Tæt dialog og samarbejde omkring ortodonti, da vi har egen specialtandlæge.
 • Samarbejde med dygtige, erfarne og fagligt engagerede kolleger.
tandlægen.dk Tandplejer

tandlægen.dk, Esbjerg

Vi har brug for dig i vores imødekommende og glade team i Esbjerg. Det er lige meget, om du er ung eller ældre, uerfaren eller erfaren, så længe du har lyst til at grine med os.

Som de fleste andre tandklinikker har vi fokus på kvalitet og høj faglighed, og dette kan du få lov at nørde sammen med vores 3 andre dygtige og hjælpsomme tandplejere i vores team. Hvis du ikke synes, det er nok, tilbyder vi i samarbejde med vores kæde tandlægen.dk også efteruddannelse, der er målrettet tandplejere.

Din daglige frokostpause vil du nyde i selskab med et meget socialt personaleteam, hvor der altid er godt gang i snakken.

Frederiksberg Kommune Tandplejer søges til Tandreguleringen i Frederiksberg Kommunes Tandpleje

Frederiksberg Kommune

Vores tandreguleringsteam består af 3 specialtandlæger, 3 tandplejere og 6 klinikassistenter. Vi er et team hvor sparring og godt kollegialt samarbejde har stor betydning for vores daglige arbejde.

Vi lægger stor vægt på medarbejdertrivsel og gode samarbejdsevner.

Anerkendende kommunikation er en integreret del af vores kultur, som vi løbende har fokus på. Ligeledes har vi fokus på kompetenceudvikling, som både sker ved sparring og ved efteruddannelse.

Frederiksberg Kommune Klinikassistent søges til Tandreguleringen i Frederiksberg Kommunes Tandpleje

Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Kommunes Tandpleje for Børn- og Unge søger en klinikassistent til fastansættelse 3-5 dage om ugen på vores tandreguleringsafdeling.

Vi ønsker stillingen besat pr. 1. juni 2023 eller snarest.

Frederiksberg Kommunes tandreguleringsafdeling består af 8 klinikker. Vores tandreguleringsteam består af 3 specialtandlæger, 3 tandplejere og 6 klinikassistenter. Vi er et team, hvor sparring og godt kollegialt samarbejde har stor betydning for vores daglige arbejde.

Vi yder et højt serviceniveau, hvorfor vi forventer at du er fagligt stærk.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV