449 job matcher din søgning 449 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex
Kommunikationsmedarbejder – vær med til at skabe vores Employer Branding

Jobindex søger for CD Automation A/S i Ballerup

Vil du opstarte vores arbejde med sociale medier og skabe fortællingen om CD Automation – Danmarks bedste arbejdsplads indenfor industriel automation? Har du lyst til at arbejde enten fuld- eller deltid?

Så kom og skab en relevant og indbydende digital tilstedeværelse i tæt sparring med vores direktør. Du vil blive ansvarlig for vores interne- og eksterne kommunikation, hvor du har friheden til at tænke kreativt.

Hvis du vil have masser af frihed til at forme dit eget job, så læs endelig videre.

Jobindex
JJ Kommunikation ApS SEM-specialist til bureau i vækst

JJ Kommunikation ApS, Roskilde

Har du erfaring med at udtænke, eksekvere og præsentere effektiv Search Engine Marketing? Har du aspirationer inden for navnlig Google? Og færdes du generelt hjemmevant i Google Ads, Google Tag Manager, Google Analytics og Looker Studio?

Vi mangler endnu en kollega til at udvikle, drive og optimere profitable SEO- og SEA-strategier for vores kunder – en holdspiller, der kan skabe gennemslagskraft med Cross Marketing-strategier, der skaber synergi mellem organisk og betalt søgemaskinemarketing.

Hos os får du bl.a.:

  • Faglig udvikling: Vi prioriterer faglig udvikling og opkvalificering af talenter i from af relevante kurser, der understøtter forretningen.
  • Fleksibelt arbejde: Hverdagen skal fungere. Derfor får du mulighed for fleksible arbejdstider og hjemmearbejde.
Audionord International A/S HiFi Klubben søger Paid Social Specialist til hovedkontoret

Audionord International A/S, Lystrup eller Tilst

Vi søger en analytisk stærk, dedikeret og flink kollega, gerne med speciale i Paid Social, som vil med på HiFi Klubbens omnichannel-rejse.

Du bliver en del af vores ambitiøse marketing team og får ansvaret for et månedligt ad-spend i millionklassen. Målet er at drive trafik og awareness til både vores fysiske butikker og 5 online webshops.

Jobbet

  • Ansvar for eksekveringen af HiFi Klubbens Paid Social aktiviteter på tværs af markeder
  • Implementere omnichannel strategier med fokus på at drive trafik og awareness både online og offline

Vi tilbyder høj grad af selvstændighed og korte beslutningsveje.

Gem
Esbjerg Kommune
I Tandplejen i Esbjerg Kommune søger vi en tandlæge pr. 14. august 2023 eller snarest muligt - gerne fuldtid - genopslag

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at blive en del af et stærkt hold på 85 dygtige og engagerede medarbejdere, så har vi stillingen til dig.

Medarbejderne er fordelt på seks storklinikker, hvor vi arbejder i velfungerende teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

I Tandplejen har vi cirka 25.000 patienter, og vores vigtigste fokus er forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn som ældre i omsorgstandplejen.

Vi kan tilbyde dig:

  • at du bliver en del af en spændende arbejdsplads i en kommunal tandpleje, hvor vi er fuldt digitaliseret med patientjournal (Solteq tand) og røntgen (Visiquick)
  • gode muligheder for faglig og personlig udvikling, da alle fagområder varetages i tandplejen
ProMeasure Consulting
Senior Commercial Excellence Consultant

ProMeasure Consulting, Copenhagen

We offer you a great place to work in an international, dynamic, and accommodating environment with distinct space and opportunity to impact the shape of your position.

To fill the position as Senior Commercial Excellence Consultant, you are required to have an in-depth understanding of and extensive experience with the Pharma & Life Science Industry's special sales and marketing processes.

You are a skillful Project Manager and demonstrate solid business acumen, ownership, initiative, and strong communication skills, and you are motivated by developing solutions in close collaboration with customers and colleagues.

ProMeasure Consulting
Struer Kommune
Overtandlæge til Center for Tandregulering Nordvestjylland

Struer Kommune

Er du vores nye leder? Vil du stå i spidsen for den positive udvikling af Center for Tandregulering? Og kan du se dig selv i en moderne klinik med panorama-udsigt til Limfjorden?

Vores nuværende leder har valgt at gå på pension til 1. september. Derfor får du nu mulighed for at søge en unik og spændende lederstilling som overtandlage på Center for Tandregulering Nordjylland (CTN). Stillingen er fleksibel, både i forhold til timetal og arbejdsindhold.

Som overtandlæge for CTN kommer du til at stå i spidsen for en moderne tandreguleringsklinik, hvor humøret, arbejdsmiljøet og de faglige ambitioner er høje – og hvor vi arbejder innovativt og udviklingsorienteret.

In2house A.m.b.a.
MASTER DATA MANAGER OG TEAMLEDER TIL LANDSDÆKKENDE MØBELKÆDES WEBSHOP

In2house A.m.b.a., Hadsten

Er du knivskarp på detaljer, samtidig med at du forstår at se sammenhænge og bevare helhedsperspektivet? Kan du, sammen med os, brænde for at indfri en målsætning om at være blandt de stærkeste i branchen til at møde kunden i den digitale del af kunderejsen?

Og kunne du tænke dig at stå i spidsen for et team af dedikerede produktkoordinatorer, som arbejder med at optimere og vedligeholde master data for vores produkter, til gavn for vores webshop og kædens 35 fysiske butikker? Så er du måske den nye teamleder, vi leder efter.

In2house A.m.b.a.
Stevns Kommune Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling (genopslag)

Stevns Kommune, St. Heddinge

Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge fra den 1. maj 2023 eller tidligst herefter. Ansættelsen har en varighed på 1 år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdstimerne er fordelt på ugen fra mandag til torsdag.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Lineage Logistics ApS Marketing and Communications Manager

Lineage Logistics ApS, Esbjerg

Reporting to Lineage’s Director of Marketing & Communications Europe,you will be responsible of all marketing & communications activities within the Nordics and support and translate our go-to-market strategy for the region in collaboration with Marketing & Communications team, local leadership (sales, operations, and HR) and other key stakeholders within the organization.

To be successful in this position, we need you to thrive in matrix environments and be adept at building relationships with different stakeholders.

Gem
FOGH NISSEN Management President of Sales

FOGH NISSEN Management søger for NGI A/S

  • Opbygning af nyt forretningsområde til etableret kundeportefølje
  • Det fulde markedsansvar og internationalt personaleansvar

Salget og markedsbearbejdningen er sat i gang. Produkterne er klar, og vi kender stort set alle kunder. Der er to sælgere ansat i Danmark, to (og snart flere) i Tyskland, og der søges lige nu efter sælgere i Italien og USA til dette nye forretningsområde.

Det bliver din opgave at opbygge et velfungerende internationalt salgsteam til NGI DriveTech, og stille dig i spidsen for at få skabt en slagkraftig markedsstrategi, der kan bane vejen ind på det marked, hvor NGI i forvejen er særdeles godt etableret som leverandør af maskinsko og andre produkter inden for hygiejniske løsninger.

Alm. Brand Group
Danmarks toneangivende forsikringskoncern søger en ambitiøs Search Specialist til Digital Marketing & Paid Media.

Alm. Brand Group, København

Brænder du for at arbejde med SEM og SEO og motiveres af at se effekten af dit arbejde hos både kolleger og i resultaterne?

Så er du vores nye Search Specialist til vores Digital Marketing & Paid Media team, som hver dag forædler og leverer trafik og leads til alle vores brands og segmenter.

I teamet vil dit ansvar være at udvikle, vedligeholde og monitorere al vores SEM og SEO med henblik på bl.a. trafik optimering til vores ecommerce samt til lead generering, der driver vores direkte kundesalg for både Alm. Brand og Codan.

Alm. Brand Group
Dragør Kommune
Dragør kommunale Tandpleje søger en dygtig klinikchef

Dragør Kommune

Vil du stå i spidsen for en lille børne- og ungetandpleje, som har alle funktioner samlet på én klinik?

Dragør kommunes klinikchef har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi en ny klinikchef, som kan fortsætte arbejdet med at drifte og udvikle tandplejen sammen med et engageret og serviceminded team.

Klinikchefstillingen er en kombination af tandlægefagligt arbejde, ledelse og administration og som klinikchef har du mulighed for at sætte dit præg på fremtidens tandpleje.

Dragør Kommune
Nordic Bioscience A/S
BUSINESS DEVELOPMENT ASSOCIATE

Nordic Bioscience A/S, Herlev

Do you dream about a career in the Life Science industry, where science meets business?

As our new Business Development Associate, you will work closely with our business development team and scientific colleagues in different disease areas.

We offer a unique position in an international and dynamic environment with the opportunity to develop and grow.

Jeudan A/S
Marketingkoordinator for TorvehallerneKBH

Jeudan A/S, København

SULTEN KOMMUNIKATØR MED SMAG FOR EVENTS OG AKTIVITETER.

Er du et kreativt og udadvendt madøre, der har lyst til at arbejde med events og kommunikation? Så tilbyder vi en stilling, der nok skal mætte dine smagsløg.

Dine opgaver vil primært ligge inden for events og kommunikation; lige fra udvikling og opdatering af TorvehallerneKBH’s sociale medier og hjemmeside til udarbejdelse af nyhedsbreve og udvikling og eksekvering af events som DM i gløgg, torvemarkeder og meget m.m.

Jeudan A/S
Gem
Zealand Business College
Er du vores nye kommunikations- og eventkonsulent til ZBC med fast base i Næstved?

Zealand Business College

Kan du både kommunikere til de unge og de voksne? Og kan du skabe nye følgere og konvertere nuværende følgere til nye kunder? Trives du med at tage ejerskab for kanalernes udvikling og optimere driften? Så er du den nye kollega, vi glæder os til at møde.

Du bliver vores blæksprutte på sociale medier og vil være ansvarlig for at konvertere og generere nye kunder ved at udvikle og udføre rekrutteringskampagner på tværs af ZBC’s mange kanaler, herunder YouTube, Snapchat, Facebook, Instagram, nyhedsbreve m.m. Dit arbejde har derfor stor betydning for hele organisationen.

Konsulenthuset ballisager A/S Key Account Manager

Konsulenthuset ballisager A/S søger for Aspire Brands i Taastrup

Vil du have en attraktiv stilling i en virksomhed med vækst, og trives du i en rolle, hvor der er store udviklingsmuligheder? Kan du samarbejde med nogle af de største kæder på kosmetik- & beauty markedet og skabe et solidt strategisk samarbejde med kosmetik brands? Er du relationsskaber, og har du et godt kendskab til retail?

Vi leverer ekspertisen til at styrke salget, opbygge brand equity og udvide distributionen. Som vores nye Key Account Manager sørger du for, at vi får forhandlet gode aftaler ind hos retailkæder og sammen med vores marketingskoordinator sikrer du, at vi får skabt awareness og salg af vores partnerbrands på det danske marked for beauty produkter.

Hansen Toft A/S Director, Mobile Security - markedsledende international virksomhed

Hansen Toft A/S søger for ABUS Nordic A/S i Horsens

Vil du stå i spidsen for et forretningsområde, hvor markedspotentialet er til mere? Så er dette en spændende mulighed for at udvikle et i forvejen stærkt brand i en branche, hvor passion for cykling og sikkerhedsløsninger er en stor del af kulturen.

Som led i et planlagt generationsskifte i topledelsen i ABUS Nordic A/S søges der en Director, som får det fulde P/L og kommercielle ansvar for forretningsområdet Mobile Security. Området omfatter kerneprodukterne cykelhjelme, cykellåse, motorcykellåse og marinelåse såvel som adskillige tilbehørsprodukter til cyklister under ABUS-brandet. Derudover er CSI (Cycling Supply International) en del af Mobile Security, der indebærer private label produkter til den internationale cykelindustri.

Hansen Toft A/S
Salling Group MarTech Solution Architect

Salling Group, Brabrand

Do you want an important role in our ambition to further our Marketing Footprint in Denmark, Poland and Germany? Can you picture yourself on a team of specialists working within Digital supporting all of Salling Group’s brands?

We offer an exciting and inspiring job with excellent opportunities for professional and personal development in one of the most innovative departments in Salling Group. The department offers free sodas and water, foosball table, hackathons and innovation weeks.

MAN Energy Solutions
Global Launch Manager, Sales, Retrofit & Upgrades

MAN Energy Solutions, Copenhagen, Frederikshavn or Holeby

MAN Energy Solutions’ retrofit portfolio consists of a broad range of products and solutions, all with the purpose of optimizing engines in operation and providing customers with new environmental friendly solutions.

Se video om MAN Energy Solutions som arbejdsplads

You will be responsible for project management of activities and concept development in collaboration with marketing KAMs in Copenhagen and Augsburg. You will secure our sales teams and PrimeServ International Group Companies around the world have the commercial tools needed.

MAN Energy Solutions
OK a.m.b.a. Marketing-projektleder med styr på digital markedsføring

OK a.m.b.a., Viby J.

Brænder du for marketing? Kan du løfte barren højt og gå forrest, når det gælder markedsføring af vores energiprodukter til BtC? Så vil vi glæde os til at byde dig velkommen i OK.

Din værktøjskasse bugner af erfaring og viden om effektiv kampagnestyring, skarpe briefinger, hvordan man skaber gode leads og værdifulde permissions. Du jonglerer ubesværet med kunderejser, direct mail, retargeting, SEM, mediaplaner, annoncering og alle de andre discipliner, der hører hjemme i jobbet som en stærk B2C marketingprofil.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV