346 job matcher din søgning 346 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Esbjerg Kommune
I Tandplejen i Esbjerg Kommune søger vi en tandlæge pr. 14. august 2023 eller snarest muligt - gerne fuldtid - genopslag

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at blive en del af et stærkt hold på 85 dygtige og engagerede medarbejdere, så har vi stillingen til dig.

Medarbejderne er fordelt på seks storklinikker, hvor vi arbejder i velfungerende teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

I Tandplejen har vi cirka 25.000 patienter, og vores vigtigste fokus er forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn som ældre i omsorgstandplejen.

Vi kan tilbyde dig:

 • at du bliver en del af en spændende arbejdsplads i en kommunal tandpleje, hvor vi er fuldt digitaliseret med patientjournal (Solteq tand) og røntgen (Visiquick)
 • gode muligheder for faglig og personlig udvikling, da alle fagområder varetages i tandplejen
Struer Kommune
Overtandlæge til Center for Tandregulering Nordvestjylland

Struer Kommune

Er du vores nye leder? Vil du stå i spidsen for den positive udvikling af Center for Tandregulering? Og kan du se dig selv i en moderne klinik med panorama-udsigt til Limfjorden?

Vores nuværende leder har valgt at gå på pension til 1. september. Derfor får du nu mulighed for at søge en unik og spændende lederstilling som overtandlage på Center for Tandregulering Nordjylland (CTN). Stillingen er fleksibel, både i forhold til timetal og arbejdsindhold.

Som overtandlæge for CTN kommer du til at stå i spidsen for en moderne tandreguleringsklinik, hvor humøret, arbejdsmiljøet og de faglige ambitioner er høje – og hvor vi arbejder innovativt og udviklingsorienteret.

Gem
Tapwell ApS Konsulent

Tapwell ApS, Herlev

Vi søger en alsidig professionel konsulent til Tapwell, Haven og Bricmate. Du kommer måske fra grossist-leddet eller VVS-branchen og dermed kan du alle fagemner indenfor VVS-faget.

Du bliver del af et mindre team i Danmark og en del af et større team i Norge, Sverige og Finland. Vi har ambitiøse vækstplaner og er modne til at tage næste skidt mod en solid etablering i Danmark. I den forbindelse skal vi etablere et lager i Danmark, hvorfra vi kan sende produkter, prøver, reservedele og kataloger ud til vort forhandlernetværk.

I takt med at vores forhandlere øges i antal, kræver det en dansktalende person til at varetage diverse spørgsmål fra kunderne, som hovedsagelig er VVS’ere og køkkenforhandlere i hele landet. Varetagelse af lager og administration forventes at udgøre 40 % af arbejdstiden, den resterende del består i salg og opgaver tilknyttet salg.

Sophie Bille Brahe ApS Logistic Specialist

Sophie Bille Brahe ApS, Copenhagen

Sophie Bille Brahe Aps is recruiting a Logistics Specialist, to join our Logistic Department. This is an excellent opportunity to join a company working to make our growth benefit all people, communities, and the planet.

Responsibilities

 • Consistent optimizing and improving of stock related processes.
 • Daily support to our external logistic partner.
 • Close daily dialogue with the production team regarding new stock arrivals.
 • Shipment Request for global wholesale clients and key accounts.
 • Coordinating and ship deliveries to wholesale clients.
Stevns Kommune Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling (genopslag)

Stevns Kommune, St. Heddinge

Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge fra den 1. maj 2023 eller tidligst herefter. Ansættelsen har en varighed på 1 år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdstimerne er fordelt på ugen fra mandag til torsdag.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

CRODA Denmark A/S Customer Service Coordinator

CRODA Denmark A/S, Frederikssund

Du bliver, som Customer Service Coordinator, et vigtigt bindeled mellem salgsorganisationerne rundt om i verdenen, produktionen og lageret. Sammen med vores Customer Service team er I ansvarlige for alle vores ordrer koordineres med produktionen, frigivelse med QC og QA samt forsendelse med lageret.

Primære dine arbejdsopgaver

 • Sikre ordrer planlægges rettidigt, sparring med regioner omkring ordrer
 • Sikre at ordrer sendes til tiden i samarbejde med lageret
 • Sikre at afdelingens dokumentation vedr. arbejdsgange, processer, implementering

Region Hovedstaden
Sektionsleder til Akut og Planlagt Disponering

Region Hovedstaden, Ballerup

Vi søger en sektionsleder, som får personaleansvar for ca. 45 dygtige og motiverede disponenter, som har ansvar for at borgerne får den bedst tænkelige service ved optimal anvendelse af over 300 siddende og liggende sygetransporter, ambulancer, lægebiler og helikoptere.

Sammen med afdelingschefen og en række støttefunktioner der har fokus på driften, er du ansvarlig for at medarbejderne trives, udvikles og er med på rejsen i en organisation under konstant udvikling.

Region Hovedstaden
Dragør Kommune
Dragør kommunale Tandpleje søger en dygtig klinikchef

Dragør Kommune

Vil du stå i spidsen for en lille børne- og ungetandpleje, som har alle funktioner samlet på én klinik?

Dragør kommunes klinikchef har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi en ny klinikchef, som kan fortsætte arbejdet med at drifte og udvikle tandplejen sammen med et engageret og serviceminded team.

Klinikchefstillingen er en kombination af tandlægefagligt arbejde, ledelse og administration og som klinikchef har du mulighed for at sætte dit præg på fremtidens tandpleje.

Dragør Kommune
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jeudan A/S
Arbejdsmand eller -kvinde til Jeudan Logistik

Jeudan A/S, København

Elsker du at yde god service? Er du et ordensmenneske med stort O – og har du lidt teknisk snilde, så du nemt kan begå dig i IT-systemer?

Her vil du som teamets nyeste medlem bemande lageret i dets fastlagte åbningstider sammen med dine tre andre engagerede kollegaer. Fra tid til anden vil der også komme en opgave eller to udenfor lageret.

Det kunne for eksempel være på en byggeplads ved et Jeudans mange smukke ejendomme.

Jeudan A/S
Københavns Lufthavne A/S Head of Parking-, Taxi- & Passenger Service

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Er du en erfaren leder og vil du være ansvarlig for at drive den operationelle del af passagerrejsen i Københavns Lufthavne, så søger vi lige nu efter en Head of Parking-, Taxi- og Passenger Service (PTP).

I PTP har vi ansvaret for at skabe effektive processer, som gør vores passagerers rejse igennem lufthavnen god, tryg og let samtidig med at de oplever en professionel kundeservice.

Du bliver en del af en helt særlig atmosfære og en familie, der hver dag engageret arbejder for at vores passagerer får den bedste rejseoplevelse.

Grønlands Politi Logistikkoordinator og logistikmedarbejder

Grønlands Politi, Nuuk

Har du lyst til en spændende hverdag i Grønlands Politi, hvor du er med til at løse en vigtig indkøbs- og logistikopgave i en dynamisk organisation? Trives du i en hverdag med mange forskellige opgaver inden for indkøb, logistik og materielstyring?

Så vil du være en god kandidat til jobbet som logistikkoordinator eller logistikmedarbejder til Indkøb- & Logistik, som er en del af Grønlands Politis økonomiafdeling.

Vi tilbyder et attraktivt job, hvor du får muligheden for at spille en central rolle i politikredsens indkøb, logistik og materielstyring. Grønlands Politi er repræsenteret ved næsten alle bosteder i Grønland, hvilket skaber et behov for en sammenhængende forsyningskæde.

Banedanmark
Trafikal Vagthavende til Fredericia

Banedanmark

Vi søger tre trafikal vagthavende, der sammen med kolleger vil have et stort operationelt ansvar, hvor ikke to dage er ens. Du kommer til at arbejde for en effektiv trafikafvikling uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Du får det operationelle ansvar for de cirka 10 medarbejdere, som du er på vagt med. Udover at have et dybdegående kendskab til regler og procedurer i forbindelse med trafikafviklingen, skal du hurtigt kunne agere på store såvel som små udfordringer.

Banedanmark
BKI foods a/s
Serviceleder

BKI foods a/s, Højbjerg

Vi har travlt og søger derfor nu en ny kollega til en nyoprettet stilling, hvis hovedopgave er at lede og supportere vores serviceteknikere i marken og hjælpe til med indkøb og disponering af reservedele.

Du vil være en vigtig brik i at supportere og koordinere vores serviceaktiviteter via mail og telefonsupport og din hverdag vil typisk bestå af følgende opgaver:

 • Ledelse af 17 serviceteknikere
 • Koordinere uddannelse og træning af dit team

Du har en relevant baggrund inden for ledelse af et udekørende team, gerne med fokus på teknik og logistik.

BKI foods a/s
GLS Denmark A/S
Proaktiv Account Manager til ny afdeling i Kolding

GLS Denmark A/S

Har du lyst til at være en del af et stærkt salgsteam, hvor både personlig og professionel udvikling prioriteres højt? Ser du dig selv i en hverdag, hvor du både tilbringer tid ude hos kunderne og sammen med dine kolleger på kontoret i Kolding? Og har du lyst til at være med til at forme vores nye Enterprise-afdeling, så GLS Denmark bliver endnu stærkere?

Så er det måske dig, der skal styrke vores salgsorganisation og være med til at gøre en stor succes endnu større. Hos GLS kan du se frem til en hverdag, hvor dit primære fokus er komplekse logistikløsninger til vores speditørkunder. Vi søger lige nu dig, der formår at forstå speditørkundernes forretning så godt, at du kan agere Trusted Advisor.

GLS Denmark A/S
Danske Fragtmænd
Disponent til Danske Fragtmænds Bulkafdeling

Danske Fragtmænd, Odense

Har du flair for koordinering og disponering? Kan du lide at arbejde om aftenen? Så har du nu muligheden for at blive disponent i Danske Fragtmænds Bulkafdeling i Odense.

Din kommende kollega, Minh Van Hoang, fortæller: "Dagene her i BULK'en ligner aldrig hinanden, så vi keder os ikke. Vi hjælper hinanden, og sammenhold og fleksibilitet betyder meget for os."

I tæt samspil med dine 10 kolleger får du ansvar for at håndtere turplanlægningen med fokus på at skabe god indtjening uden at gå på kompromis med vores høje serviceniveau. Du skal bidrage til at give vores kunder den bedste transportoplevelse og sikre det optimale flow i vores biler.

Danske Fragtmænd
FORCE Technology
Supply Chain Team Lead med erfaring fra lager, forsendelse og toldbehandling

FORCE Technology, Brøndby

Har du en passion for lager og logistik? Har du erfaring med toldbehandling? Og vil du arbejde med en global kunde- portefølje?

FORCE Technology står over for en transformation. Vi bliver en forretningsorienteret, digital og grøn virksomhed, der i endnu højere grad aktivt sætter fokus på vores kunder, nuværende som fremtidige.

Som Supply chain Teamlead vil du have ansvaret for 4 lager- og logistikassistenter. Du vil i samarbejde med den resterende del af driften sikre en høj kundetilfredshed samt høj kvalitet.

FORCE Technology
Lantmännen Schulstad A/S
Supply Chain analytiker (vikariat)

Lantmännen Schulstad A/S, Hvidovre

I denne rolle er du involveret i udvikling og eksekvering af Supply Chain-initiativer, herunder demand planning og lagerstyring, og dermed sikrer du og dine kolleger, at forsyningskæden og distributionsprocesserne kører problemfrit og effektivt, så udbuddet opfylder kundernes efterspørgsel i rette tid og mængde.

Lantmännen Schulstad A/S
JKS
Struktureret og kommunikativ Transport Coordinator

JKS søger for LS Intertank ApS i Fredericia

Er du slovakisk- eller polsktalende kombineret med engelskkundskaber? Er du god til at bevare overblikket i pressede situationer? Og er du samtidig stærk i datadiscipliner med en naturlig nysgerrighed i at forstå og løse komplekse sammenhænge? Så hører vi meget gerne fra dig!

Som Transport Coordinator bliver du en del af et team, der tilsammen er ansvarlige for koordineringen af transporten af vores mere end 170 lastbiler og 400 tankvogne. Transportgruppen består af vores 14 dygtige og dedikerede medarbejdere, der alle er stolte over at være en del af LS Intertank. Vi er fordelt i mindre teams med forskellige ansvarsområder, og du vil blive en værdsat medspiller i at sikre kvalitet og at supportere vores disponenter med planlægning og koordinering af transport af henholdsvis lastbiler og chauffører.

DSV
Product Manager, BCM Road Operational Excellence

DSV, Hedehusene

Are you ready to take the next step in your career, utilizing your vast knowledge and experiences from the Road transport & logistics industry to make our DSV Road core business applications the best in class?

We offer a flexible role with great responsibility and opportunity to make a direct impact on the future successes of DSV Road, together with your highly skilled BCM team colleagues.

You will be the overall business owner directly responsible for one or more specific DSV Road core applications and their surrounding business processes. In essence, you ensure that we build the best possible End2End DSV Road business processes and have out business applications supporting these processes fully.

DSV
Gem
Search & Select ApS Project Manager Logistics

Search & Select ApS søger for HOLMRIS B8 A/S i Solrød

HOLMRIS B8 har travlt. Logistik delen hos HOLMRIS B8 er meget vigtigt, og pt søger vi efter en Project Manager Logistics, der kan bidrage til at få tingene til at gå op i en højere enhed. De nye lokaler i Solrød vil blive basen, men med nationale/internationale arbejdsområder.

Hverdagen vil bl.a. være præget af:

 • Logistik opgaver
 • Implementering af forretningsprocesser
 • Drive og implementere optimeringsopgaver

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV