266 job matcher din søgning 266 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SACKit ApS Indkøbs- og logistikansvarlig i dansk designvirksomhed

SACKit ApS, Aalborg

Er du en stærk indkøber med værktøjskassen i orden? Og er du klar til at stå i spidsen for indkøb og optimering af leverandørporteføljen indenfor dansk designede møbler, livsstils- og elektronikprodukter? Så er det måske dig, vi søger!

Vi søger en struktureret og selvstændig indkøber, der er vant til at arbejde med indkøb og leverandørforhandlinger. Du vil få ansvaret for al indkøb, lige fra leverandørvalg til forhandling, ordreafgivelse, hjemtagelse, indfortoldning m.m. Du vil desuden have ansvaret for både den ind- og udgående logistik.

Hos SACKit har vi en flad organisationsstruktur med højt til loftet, hvor den enkelte medarbejder har et stort ansvar og medbestemmelse for eget arbejdsområde.

CB Svendsen A/S Teknisk Indkøber til dansk vækstvirksomhed

CB Svendsen A/S, Værløse

Vi skal udvide vores lille High Volume Team i CB Svendsen A/S. Det betyder, at vi mangler en kollega, som er vant til at arbejde med indkøbssystemer, Excel og har lidt teknisk flair og indsigt i elektronik og mekanik. Vi vækster voldsomt i disse år (noget må vi da have gjort korrekt for vores kunder).

Da vi er et lille team, så er der ingen specielle faggrænser. Udover at chefen altid har ret, skal vi kunne dække af for hinanden, når der er travlt. Vi skal også bl.a. kunne tjekke lagerstatus, bestille en fragtmand fra Polen til Danmark (også i den anden retning).

Din baggrund:
Et eller andet med indkøb, elektronik, produktion. Du er færdig med mandagstømmermænd og kan selv bære din kaffekop ud til opvaskemaskinen.

Lemvigh-Müller A/S
Sourcing Manager

Lemvigh-Müller A/S, Herlev

Har du erfaring med sourcing? Er du en stærk kommunikator? Og vil du være med til at opbygge et strategisk fokusområde i Lemvigh-Müller?

Til teamet søger vi en stærk sourcer til at arbejde proaktivt med strategisk indkøb af produkter inden for kategorierne el-teknik, vvs, værktøj og tekniske artikler. Konkret kommer du bl.a. til at arbejde med:

 • At afdække sourcing-markedet, finde leverandører, vareprøver og materiale
 • Leverandøranalyser, -udvælgelse og -udvikling
 • Udarbejdelsen af planlægning og forhandling med private label-leverandørerne
Lemvigh-Müller A/S
Ørsted
(Senior) Procurement Controller

Ørsted, Gentofte, Warsaw

You’ll be part of Procurement Controlling where you, Ørsted together with your colleagues, will be a key element in maintaining detailed financial control of our many green energy initiatives across the globe.

As a team, we provide the foundation for state-of-the-art financial control of large-scale green energy projects. We collaborate with stakeholders across the globe to power the world with green energy.

Ørsted
Danfoss A/S
Pricing manager (ID: 32113)

Danfoss A/S, Kolding, Nordborg, or Silkeborg

Do you want to work with value-based pricing strategies? Are you searching for a visible position with wide exposure throughout the organization? Do you wish to be part of rolling out a major pricing excellence program?

Danfoss Climate Solutions is looking for a Pricing Manager to join our segment pricing team. You will join a diverse and committed team of pricing professionals. We have an open and inclusive culture with plenty of opportunities to learn new stuff.

Danfoss A/S
Lidl Danmark K/S Junior Indkøber

Lidl Danmark K/S, Tranbjerg J

Har du en passion for indkøb og kvalitet, og er du klar til at påtage dig ansvar? Vil du være en del af en stor international virksomhed, der hele tiden fokuser på at forbedre og videreudvikle vores varesortiment? Så har du nu mulighed for at blive en del af Lidls indkøbsafdeling.

Som kollega i indkøb bliver du en del af en sjov international afdeling, hvor du er i tæt kontakt med leverandører og kollegaer på tværs af Lidl-landene. Du får med andre ord masser af udfordringer – og du får et stort team af kollegaer, der sikrer, at du lykkes i Lidl.

Lidl Danmark K/S
Søstrene Grene Import A/S Junior buyer

Søstrene Grene Import A/S, Aarhus

Har du erfaring med indkøb, produktudvikling, prisforhandling og leverandørkontakt? Trives du både som holdspiller men samtidig med en høj grad af personligt ansvar for dine opgaver, så er det måske dig, vi søger som vores nye kollega.

Stillingen som Junior Buyer er en udviklingsstilling, hvor du, alt efter hvilken erfaring du kommer med, og hvilket behov organisationen har nu og i fremtiden, kan få muligheden for at dygtiggøre dig inden for flere forskellige kategorier. På den måde vil du altså få en mere generalist profil som Junior Indkøber i Søstrene Grene.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Konsulent til udbud og kontraktstyring i Forsvarets Koncern IT

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, Hvidovre

Brænder du for at gennemføre udbud og styre kontrakter, og kan du se dig selv arbejde i Forsvaret?

Cyberdivisionen søger en erfaren konsulent, som får ansvaret for at gennemføre konkurrenceudsættelser af Forsvarets it-løsninger og styre it-kontrakter på applikationsområdet.

Vi er en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø og en sund balance mellem familieliv og arbejdsliv. Vi praktiserer tillidsbaseret ledelse og prioriterer løbende individuel kompetenceudvikling højt. Du får en spændende stilling med faglige udfordringer og gode muligheder for indflydelse. Stillingen er samtidig et springbræt ind i en organisation med mange spændende karrieremuligheder.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Lundbeck Associate Category Manager

Lundbeck, Copenhagen

Do you have the right mix of project management skills, pharma and/or clinical study experience and in addition an interest in working with outsourcing and procurement?

As an Associate Category Manager, responsible for Clinical Studies, you will take the responsibility – in close collaboration with the Category Managers in the category team – for thesourcing activities relating to clinical studies, globally across Lundbeck.

Arla Foods Ingredients Group P/S
Project Manager - Supply Chain Technology & Sourcing - Viby

Arla Foods Ingredients Group P/S

Would you like to join a global organisation where innovation and big ambitions drive everything we do? And are you ready to manage a variety of sourcing projects while engaging with stakeholders and partners worldwide?

At our HQ in Viby, you will join the Supply Chain Development team. Here, you will be leading minor projects focusing on all the project elements such as constraints, cost, risks, time, organization, scope and quality of outcome.

Arla Foods Ingredients Group P/S
MK Illumination ApS
Indkøbs-, logistik- og shippingansvarlig søges til fragt af snemænd, varulve og lysmotiver

MK Illumination ApS, Ringsted

Kan du sikre korrekt og rettidigt indkøb og efterfølgende fragte tonsvis af containere fyldt med specielle emner såsom gigantiske bamser og lysende isbjørne rundt i Danmark, Europa ja… hele verden? Så er du måske vores nye kollega.

Koncernen har brug for, at du tager hånd om vores indkøb samt import- og eksportmarked nationalt som internationalt hvilket betyder indkøb og relateret fragt, shipping og logistik af vores oplevelsesrige produkter.

Hverdagen hos os er fyldt med kæmpende pirater, kriblende kryb, fortryllende juleuniverser, mekaniske drillenisser og skræmmende Halloween skeletter. Vi hjælper vores kunder med at skabe ekstraordinære oplevelser i shoppingcentre, forlystelsesparker, legelande osv. – og vi elsker det!

MK Illumination ApS
Brogaarden
Indkøbs- og bogholderiassistent til travl handelsvirksomhed

Brogaarden, Lynge

Har du dine administrative rutiner under huden, og er du vant til alsidighed i jobbet i en mindre virksomhed?

Du vil fungere som assistent til vores direktør i forhold til indkøb. Jobbet er alsidigt:

 • Kontakt til vores største leverandører inkl. varebestilling på ugebasis.
 • Booking af fragt, så varer bringes hjem, typisk fra de nære europæiske lande, men også fra USA.
 • Kreditorbogføring af både varekøb og servicefaktura inkl. opfølgning på prisaftaler med leverandører samt afstemning af kontoudtog fra leverandører.
Brogaarden
Stevns Kommune Tandlæge til en tidsbegrænset stilling

Stevns Kommune, Store Heddinge

Stevns Kommunale tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge. Ansættelsen har en varighed på et år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Hillerød Kommune Tandlæge 35 timer til Hillerød Kommunale Tandpleje

Hillerød Kommune

Hillerød Kommunale Tandpleje søger en faglig stærk tandlæge til en fast stilling på 35 timer om ugen pr. 1. juni 2023.

Stillingen er i Basistandplejen, hvor du vil få rutinerede og gode kollegaer, hvilket giver rig mulighed for faglig sparring og samarbejde.

Du vil blive en del af vores team – tandlæger, specialtandlæger (orto), tandplejere og klinikassistenter og vi er alle samlet i vores nybyggede og moderne Tandplejehus, som ligger på Carlsbergvej 13B – tæt på Hillerød station.

Vi kan tilbyde dig

 • et fagligt stærkt miljø
 • et spændende og udfordrende job i et inspirerende arbejdsfællesskab
 • dygtige og engagerede kollegaer
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Project Buyer

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Brande

Se video om Siemens Gamesa Renewable Energy A/S som arbejdsplads

In our culture of trust, we focus on empowerment, diversity and continuous learning. Valuing our people is what makes us one global team, with our colleagues’ safety at the heart of our organization.

How to contribute to our vision

 • 3rd party procurement for projects and tender in wind business, mainly for heavy and oversized components.
 • Early Involvement during the project phase and work out of possible allocation strategies across the region, considering the project goals, qualifications and costs as well as create and present decision templates for transport related 3rd party services.
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Centrum Personale A/S
Salgssupporter/intern sælger med teknisk interesse

Centrum Personale A/S søger for Armatec A/S i Glostrup

Bliver du motiveret af arbejdsopgaverne: ordrebehandling, tilbudsgivning, indkøb i ind- og udland samt teknisk support til kunder og kolleger? Kan du mestre at holde snor i mange projekter ad gangen? Og er du interesseret i en stilling, hvor du får mulighed for at optimere og udvikle i din daglige opgaveløsning?

Så er denne stilling noget for dig; Vi søger en intern salgssupporter/teknisk sælger til pumpe- og industriafdelingen i Armatec A/S.

Armatec A/S er en del af en nordisk koncern med selskaber i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Hovedkontoret ligger i Glostrup, hvor du får din daglige gang med professionelle kolleger, der trives med en frisk, humoristisk og fri tone.

Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur Chef til Klima-, Energi- og Forsyningsministeriets koncernfælles udbuds- og indkøbsenhed

Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur, København

Vil du stå i spidsen for udbud og indkøb på et ministerområde, hvor klimaet står øverst på dagsordenen? Har du styr på de statslige regler og talent for ledelse, så er du måske vores nye koncernindkøbschef?

Som koncernindkøbschef skal du understøtte politiske prioriteter inden for indkøbsområdet. Gennem din deltagelse i tværoffentlige fora skal du være med til at sætte fokus på den grønne omstilling i de statslige indkøb. Du får en væsentlig rolle i at facilitere den fortsatte udvikling og professionalisering af indkøb på ministerområdet og i den koncernfælles indkøbsenhed.

Fødevarestyrelsen Koncernindkøber

Fødevarestyrelsen, Glostrup

Fødevarestyrelsen er lige blevet koncernindkøbsfunktion for hele Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri og har derfor brug for en koncernindkøber!

Jobbet som koncernindkøber dækker over en bred opgaveportefølje, hvor du både får din viden om offentligt indkøb i spil, samtidig med at du proaktivt arbejder for at implementere de politiske prioriteter indenfor indkøbs- og udbudsområdet og kan løse praktiske opgaver som udbud.

Vi tilbyder et job, hvor du i høj grad får mulighed for at præge indholdet, tilrettelægge arbejdsopgaverne og tage ansvar. Vi arbejder selvfølgeligt hybridt med mulighed for hjemmearbejde.

Advansor A/S
Strategic Purchaser

Advansor A/S, Brabrand

Are you experienced within strategic sourcing from an international production company and are you passionate about developing purchasing strategies and executing on them?

Your focus areas will be development of suppliers, optimization of purchasing processes and cost savings. As a driving force and prime mover in the development of suppliers, the optimization of procurement processes and cost savings, you will get a key role in strategic procurement. You will work closely together with operational procurement where four coordinators ensure that everything runs optimally.

Advansor A/S
MultiLine A/S
Category Manager

MultiLine A/S, Sorø

Har du erfaring med indkøb, leverandørforhandlinger og produktanalyser - og har du ambitioner om at udvikle dine kompetencer endnu mere? Så kan du få et spændende job hos os, hvor du bliver en del af vores dygtige team af Category Managers, som står for sourcing af forbrugsvarer fra danske og internationale leverandører.

Du får ansvar for sourcing, salgsperformance og indtjening inden for en bred portefølje af engangsemballage både til traditionel take away og til industriel pakning.

Der er mulighed for at arbejde hjemmefra 1-2 gange om ugen.

MultiLine er en velkonsolideret virksomhed i Sorø med 225 medarbejdere og indgår i den internationale koncern, Bunzl plc, der er i over 30 lande.

MultiLine A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV