429 job matcher din søgning 429 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Esbjerg Kommune
I Tandplejen i Esbjerg Kommune søger vi en tandlæge pr. 14. august 2023 eller snarest muligt - gerne fuldtid - genopslag

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at blive en del af et stærkt hold på 85 dygtige og engagerede medarbejdere, så har vi stillingen til dig.

Medarbejderne er fordelt på seks storklinikker, hvor vi arbejder i velfungerende teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

I Tandplejen har vi cirka 25.000 patienter, og vores vigtigste fokus er forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn som ældre i omsorgstandplejen.

Vi kan tilbyde dig:

 • at du bliver en del af en spændende arbejdsplads i en kommunal tandpleje, hvor vi er fuldt digitaliseret med patientjournal (Solteq tand) og røntgen (Visiquick)
 • gode muligheder for faglig og personlig udvikling, da alle fagområder varetages i tandplejen
Struer Kommune
Overtandlæge til Center for Tandregulering Nordvestjylland

Struer Kommune

Er du vores nye leder? Vil du stå i spidsen for den positive udvikling af Center for Tandregulering? Og kan du se dig selv i en moderne klinik med panorama-udsigt til Limfjorden?

Vores nuværende leder har valgt at gå på pension til 1. september. Derfor får du nu mulighed for at søge en unik og spændende lederstilling som overtandlage på Center for Tandregulering Nordjylland (CTN). Stillingen er fleksibel, både i forhold til timetal og arbejdsindhold.

Som overtandlæge for CTN kommer du til at stå i spidsen for en moderne tandreguleringsklinik, hvor humøret, arbejdsmiljøet og de faglige ambitioner er høje – og hvor vi arbejder innovativt og udviklingsorienteret.

Solrød Kommune Resultatskabende personalejurister til Personaleafdelingen

Solrød Kommune

Er du en fagligt stærk jurist, der nyder at være ledernes vigtigste samarbejdspartner i personalejuridiske problemstillinger, og er du god til at skabe løsninger? Så kan du meget vel være vores nye kollega. 

Vi søger 2 personalejurister til Personaleafdelingen i Solrød Kommune.

Personaleafdelingen har til opgave at understøtte kommunens ledere med vejledning, bistand og retningslinjer på lønmæssige, personalepolitiske, overenskomstmæssige og juridiske områder.

Som personalejurist er dine vigtigste opgaver, at:

 • Rådgive og sparre med organisationens ledere om personalejura, personalepolitik mv.
 • Fortolke regler, aftaler og overenskomster
 • Håndtere personalesager, herunder forhandle med de faglige organisationer
Stevns Kommune Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling (genopslag)

Stevns Kommune, St. Heddinge

Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge fra den 1. maj 2023 eller tidligst herefter. Ansættelsen har en varighed på 1 år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdstimerne er fordelt på ugen fra mandag til torsdag.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Lyngby-Taarbæk Kommune
Myndighedschef

Lyngby-Taarbæk Kommune

 • Motiveres af at gøre en forskel, når lederskab og faglighed mødes
 • Ser muligheder frem for begrænsninger, også selvom andre er ved at melde pas
 • Er en dygtig leder, der kan skabe følgeskab og resultater sammen med områdets to team-/faglige ledere og de 27 kompetente medarbejdere i afdelingen
 • kan færdes hjemmevant i lovgivning og den kommunale myndighedspraksis på sundheds- og omsorgsområdet samt – med overblik og gennem dialog – kan bidrage til fortsat udvikling i et tværgående helhedsperspektiv.
Dragør Kommune
Dragør kommunale Tandpleje søger en dygtig klinikchef

Dragør Kommune

Vil du stå i spidsen for en lille børne- og ungetandpleje, som har alle funktioner samlet på én klinik?

Dragør kommunes klinikchef har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi en ny klinikchef, som kan fortsætte arbejdet med at drifte og udvikle tandplejen sammen med et engageret og serviceminded team.

Klinikchefstillingen er en kombination af tandlægefagligt arbejde, ledelse og administration og som klinikchef har du mulighed for at sætte dit præg på fremtidens tandpleje.

Dragør Kommune
Fødevarestyrelsen Vil du være med til at skabe danmarkshistorie? Så se nærmere her: Fødevarestyrelsen søger kollegaer til vores Partsteam

Fødevarestyrelsen, Glostrup

Vil du være en del af Udbetalingsenheden, der udbetaler erstatning og kompensation til minkerhvervet samt til besætninger aflivet som følge af andre husdyrsygdomme?

Vi søger en kollega til at blive en del af teamet, der udarbejder partsindlæg og deltager i besigtigelser af virksomheder.

Du vil stå over for avlere, advokater, rådgivere og taksationskommissioner, der består af dommere og fageksperter. Og du vil få mulighed for at omsætte dit kendskab til offentlig forvaltning og sagsbehandling til praksis.

Vi kan love, at du får en stor oplevelse, og at arbejdet med minkerstatninger er både lærerigt og fascinerende.

Forsyningstilsynet
Skarpe akademikere til arbejdet med udviklingen af fremtidens energimarkeder

Forsyningstilsynet, Frederiksværk

Energimarkederne er blevet det helt store samtaleemne hjemme ved middagsbordet – men hvordan er det nu egentlig, at det hænger sammen? Og gør det? Og hvad kan vi gøre ved det? Hvis vi skal gøre noget ved det.

Kom og bliv en del af Danmarks stærke og uafhængige tilsynsmyndighed – Forsyningstilsynet, hvor vi er med til at præge den grønne omstilling samt videreudvikle og overvåge energimarkederne i Norden og EU.

Se video om Forsyningstilsynet som arbejdsplads

Du får ansvar, faglig sparring, gode udviklingsmuligheder og en alsidig hverdag. Du starter med at blive tilmeldt vores onboarding-program, hvor din egen faglighed suppleres med indgående kendskab til hele energiområdet.

Forsyningstilsynet
Skattestyrelsen Vi vil være en af Danmarks bedste arbejdspladser - vil du være med?

Skattestyrelsen, København

Skattestyrelsen søger jurister til aktindsigt og erstatningsret. Er du 100-metermester i aktindsigt eller erstatningsret – eller kunne du tænke at blive det? Så er kontoret Hvidvask, GDPR og Aktindsigt i Skattestyrelsen lige noget for dig.

Vi søger et antal jurister eller tilsvarende til behandling af aktindsigtsanmodninger på tværs af hele Skattestyrelsen og til vurdering af civile erstatningskrav fremsat over for Skatteforvaltningen (Skattestyrelsen og yderligere seks styrelser).

Skattestyrelsen
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen Medarbejder til styring af udbud, kontrakter og leverandører i stort it-udviklingsprogram

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Kongens Lyngby

Er du god til at bevare overblikket, skabe struktur og indgå i dialog med mange mennesker og fagligheder? Har du gode koordineringsevner, og kan du bygge bro mellem it og forretning? Har du lyst til at indgå i et dynamisk stabskontor for et stort og komplekst it-udviklingsprogram med politisk bevågenhed?

Som programmets kontrakt- og ressourcemanager er du ansvarlig for at styre og koordinere Boligprogrammets udbud, kontrakter og ressourcer på IT-konsulentområdet og skal bidrage til styringen af programmets leverandører.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Gjensidige Forsikring
Product manager

Gjensidige Forsikring, København

Se video om Gjensidige Forsikring som arbejdsplads

Kunne du tænke dig at blive ansvarlig for et strategisk vigtigt område for et af Nordens største forsikringsselskaber? Så får du her muligheden for at træde ind i en central rolle, hvor du udvikler og drifter vores eftertragtede privatboligprodukter.

Som Product Manager får du en alsidig dag, hvor du har det forkromede overblik over dit felt og dine opgaver. Du bliver ansvarlig for vores privatboligprodukter og go-to-personen for dine kolleger, som medansvarlig product manager på privatbolig. Det betyder også, at du har et produkt fra idé til drift og optimering, så vi har de stærkeste produkter og services.

Gjensidige Forsikring
GroupM Legal Counsel

GroupM, København

Are you interested in providing legal advice to the largest media agency group in the Nordics?

Working closely with our Head of Legal - Nordics, you will become part of our Business Support team – close to senior management, business developers and decision makers. You will be working across all of the GroupM agencies where you will be:

 • Proactively identifying issues and offer pragmatic solutions in areas of contract law, IP rights, marketing law, company law, GDPR/privacy and/or tech.
 • Supporting the business by drafting and negotiating various contracts such as client, partner and vendor agreements.
 • Ensuring compliance and championing best practices in relation to group policies and commercial models
Danske Commodities A/S
Legal counsel

Danske Commodities A/S, Aarhus

Do you want to work in a legal department which sets the legal direction for one of Europe’s leading energy trading companies?

"This is a unique opportunity to influence the development of contracts in a leading energy business – while taking part in setting the overall legal direction" Wendi Ring, Head of Legal & Market Access

At Danske Commodities, we take great care of our people. Joining us means you’ll get a lot of great perks – including social events, cultural experiences, tasty food and benefits to better your health, your life and your future.

Danske Commodities A/S
SORTH & CO Group Tax Specialist

SORTH & CO recruiting on behalf of Monjasa in Fredericia

As Group Tax Specialist, you will join the Group Tax Team in Fredericia, Denmark.

The Group Tax Team works in a holistic manner and holds a central position in the Monjasa Business, and you will work closely together with their advisors as well as the various departments within the group, e.g., accounting, legal and IT.

You will act as Corporate Tax Advisor across Monjasa Group. Together with internal and external stakeholders your main responsibility is to ensure compliance for direct and indirect taxes across the group.

Monjasa offers you a fulfilling career in a global organisation, where you will be part of a dynamic and ambitious team.

Nævnenes Hus Teamchef til Energiklagenævnets sekretariat

Nævnenes Hus, Viborg

Trives du med ledelse af fagligt dygtige medarbejdere, og kan du balancere mellem udvikling og drift? Så er du måske den teamchef, vi søger til Energiklagenævnets sekretariat.

Som teamchef vil du blive ansvarlig for 11 medarbejdere med juridisk baggrund. Området beskæftiger sig primært med sagsbehandling i forbindelse med udarbejdelse af afgørelsesudkast i klagesager indenfor energilovgivningen. Som teamchef skal du gå forrest og sikre et velfungerende fagligt og socialt miljø, hvor opgaven er i centrum. Du vil blive en del af en ledergruppe, der refererer direkte til områdechefen.

Danske Bank Senior Financial Crime Risk and Regulatory Officer, 1st Line Financial Crime Risk Assessments

Danske Bank, Copenhagen

Would you like to be a subject-matter expert, working together with stakeholders across all of the Danske Bank organisation on strategic risk assessments? Are you interested in joining a growing team within one of the group’s key focus areas – 1st Line Financial Crime? If yes, then we have an exciting opportunity for you!

Danske Bank is searching for a Financial Crime Senior Risk Officer with a regulatory focus to join 1st Line Financial Crime Risk Assessments, working in our team for strategic risk assessments.

Miljøministeriets departement
Teamleder til vandmiljøområdet

Miljøministeriets departement, København

Har du ambitioner om eller erfaring med faglig teamledelse? Vil du arbejde på områder med stort politisk fokus og høj kompleksitet? Så har du muligheden for at gøre karriere hos os.

Din kerneopgave som teamleder er at sikre klare beslutningsgrundlag for politiske beslutninger, betjening af miljøministeren og Folketinget samt udarbejde regelgrundlag og strategier.

Du får ansvar for faglig ledelse af ca. 10 AC-medarbejdere. Du bliver teamleder for et team, hvor vi prioriterer det gode samarbejde for at sikre de bedste resultater.

Miljøministeriets departement
Skattestyrelsen Jurist til international dataudveksling med flair for it-udvikling

Skattestyrelsen, København

Har du lyst til at arbejde med udveksling af internationale data i en skattemæssig sammenhæng? Er du jurist med interesse for internationalt samarbejde og it-udvikling? Kan du nedbryde komplekse spørgsmål og kommunikere, så andre forstår pointerne? Så har du muligheden for sammen med dygtige kollegaer i kontoret for International Dataudveksling at være med til at udvikle og implementere it-systemer for internationale aftaler.

Du bliver en del af et nyoprettet juridisk team, som har fokus på juridisk kvalitetssikring og compliance i forbindelse med implementering og understøttelse af internationale dataudvekslingsaftaler samt sammenskrivning og kvalitetssikring af kontorets høringssvar mv.

Skattestyrelsen
KAR+CO
Projektleder med flair for jura

KAR+CO søger for Realdania i København

Foreningen Realdania ønsker at møde og kommunikere med sine pt. 180.000 medlemmer i forhold til deres individuelle behov og interesser.

Du indgår i sekretariatets daglige administration og løbende driftsopgaver, herunder udvikling, forberedelse og gennemførelse af valgmøder og repræsentantskab­smøder samt udarbejdelse af beslutningsoplæg i form af notater samt powerpoints mv.

Din rolle bliver bl.a. at være ankerpunkt i forhold til at medvirke til fortsat høj kvalitet i Foreningssekretariatets administrationspraksis, arrangementer og aktiviteter , sikre at nye tiltag og processer er af generel meget høj kvalitet og overholder foreningens vedtægter og lovgivning, samt holde styr på at persondataforordningens krav overholdes i forhold til behandling af medlemsdata. Du vil endvidere være ankepunkt for den generelle tværgående koordinering fra foreningssekretariatet.

KAR+CO
Vejdirektoratet
Entrepriseleder med sans for kontraktstyring til Vintertjenesten

Vejdirektoratet, Aalborg

Vil du være med til at sikre, at trafikanterne kommer nemt og sikkert frem – også om vinteren? Har du erfaring med implementering og drift af kontrakter?

Se video om Vejdirektoratet som arbejdsplads

Du får bl.a. ansvar for:

 • at sikre, at leverandøren leverer i henhold til kontrakten, herunder daglig kvalitetsopfølgning
 • at håndtere diverse kontraktuelle ændringer og tillægsaftaler på dine kontraktområder i samarbejde med Vejdirektoratets indkøbsafdeling

Vi prioriterer en god balance mellem arbejde og fritid, og du vil have mulighed for fleksibilitet og hjemmearbejde 1-2 dage om ugen tilpasset efter dine opgaver og projekter.

Vejdirektoratet

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV