271 job matcher din søgning 271 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Alzheimerforeningen Digital kommunikationskonsulent – barselsvikariat

Alzheimerforeningen, København

Kan du nå ind til folks hjerter og få dem til at engagere sig i demenssagen med din kommunikation? Og er du skarp til digitale medier? Så er det måske dig, vi mangler i vores kommunikations- og engagementsafdeling.

Alzheimerforeningen er en patientforening, der indenfor de seneste år har oplevet en stor vækst. Vi arbejder på at skabe større forståelse og bedre vilkår for mennesker med en demenssygdom og deres familier.

Alzheimerforeningens landssekretariat består af ca. 35 meget engagerede medarbejdere, og vi har brug for din hjælp til drive og udvikle vores digitale kanaler. Vi søger dig, der har stor erfaring med kommunikation på de digitale medier og masser af kreative ideer til at skabe engagerende indhold.

Lundbeck Diversity, Equity & Inclusion Consultant

Lundbeck, Copenhagen

Do you want to enable a diverse, equitable and inclusive workplace culture at Lundbeck? Join our team as our new DE&I colleague and play an important role in building an even more inclusive organization.

As our new DE&I Consultant, you will advance projects and initiatives within our DE&I agenda. Theory and conceptual thinking are highly valued, but execution and implementation are equally important.

Videncentret Bolius A/S Ambitiøs redaktør søges til magasinet Bolius

Videncentret Bolius A/S, København

Vil du stå i spidsen for et magasin, som når ud til mere end 148.000 husstande med indhold om boliglivet i alle dets afskygninger, og kan du skabe samspil, variation og relevans? Så er det dig, vi leder efter til rollen som magasinredaktør hos Videncentret Bolius.

Vi sætter trivsel og velvære højt på dagsordenen. Sammen med Realdania holdes der sociale arrangementer, ligesom en spontan anledning til kage aldrig får lov at fare forbi. I løbet af ugen har du mulighed for at deltage på spinning-, yoga- og gymnastiskhold.

Insero
Communications Manager - med en toptunet værktøjskasse og passion for bæredygtig udvikling

Insero, Horsens

Ønsker du at arbejde med kommunikation på den brede palette, hvor du har mulighed for at sætte et positivt aftryk på den strategiske og operationelle kommunikation – og samtidig arbejde for bæredygtig udvikling? Så er denne stilling måske noget for dig.

I Insero Horsens tror vi på, at den bæredygtige udvikling skabes bedst i fællesskab. Derfor er samskabelse med andre lokale passionerede aktører omdrejningspunktet for aktiviteterne i Insero Horsens.

Som Communications Manager bliver du en del af en ambitiøs organisation med højt til loftet, og du får stor mulighed for at skabe en positiv impact for et mere bæredygtigt lokalområde.

Insero
LB Forsikring
Digital redaktør

LB Forsikring, København

Som digital redaktør er du en del af teamet Digital marketing og salg. Vi er 5 kolleger, og vores opgave er at understøtte og fremme salget af forsikringer og brugen af forhindringsløsninger, via digitale marketingdiscipliner.

I 2023 er vi kåret som den arbejdsplads i forsikringsbranchen, der har det bedste image. Du vil derfor få over 850 kolleger, som er kendetegnende ved at være glade for og stolte af deres arbejde og af at være et forsikringsselskab, hvor vi først og fremmest er der for vores medlemmer.

LB Forsikring
Banedanmark
Vær med til noget stort! Tre skarpe kommunikationsrådgivere

Banedanmark, København

Vil du være med til at styrke kommunikationen om verdens mest klimavenlige transportform? Som kommunikationsrådgiver i Banedanmark kommer du med på et hold af knivskarpe kollegaer, der hver dag fortæller om fornyelsen af vores jernbane.

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Vi søger tre kreative og strategisk tænkende kommunikationsrådgivere, der har værktøjskassen i orden og kan arbejde bredt med flere kommunikationsdiscipliner – fra strategi og kommunikationsplaner til kreative koncepter og gode historier til web, sociale medier og pressen.

Banedanmark
Cloudworks ApS
Content Manager

Cloudworks ApS, Vallensbæk

Vi oplever en fantastisk vækst og ønsker at styrke vores digitale synlighed yderligere i Norden. Derfor søger vi dig, der synes, det er sjovt at skabe relevant indhold og er stærk i skriftlig og visuel kommunikation, foruden at være en engagerende, analytisk og kreativ sparringspartner.

Du er sprængfyldt med gode ideer til indhold til vores sociale mediekanaler og har opnået gode resultater inden for inbound marketing-metodikken og B2B. I tæt samarbejde med marketingchefen, som har base i Norge, vil du arbejde målrettet med at generere gode leads, og du får ansvar for egne projekter fra A til Z. Derudover vil du have operationelt ansvar for nationale markedsføringsaktiviteter i Danmark.

Cloudworks ApS
Ørsted
Senior Media Relations Advisor

Ørsted, Gentofte

Forestil dig en fremtid, hvor du er en del af et fagligt stærkt kommunikationsteam, der arbejder for at skabe en verden, der udelukkende kører på grøn energi.

Ørsted

I denne rolle skal du kommunikere om grøn omstilling, stabil energiforsyning og andre vigtige dagsordener, som har stor bevågenhed fra danske og internationale medier.

Du bliver en del af et stærkt team og et inspirerende miljø, der giver dig mulighed for at dyrke din spidskompetence som rådgiver i mediehåndtering.

Ørsted
Sydøstjyllands Politi Kommunikationskonsulent

Sydøstjyllands Politi, Horsens

Alsidigt kommunikationsteam søger nyt medlem.

Vi er i dag to kommunikationskonsulenter, én chefkonsulent, der arbejder med udvikling og en kommunikationschef – og vi har brug for dig, der kan indgå i samarbejdet og opgaveløsningen, så vi i fællesskab kan udvikle os og indtage nyt land og lave endnu mere målrettet kommunikation af høj faglig kvalitet.

Vi arbejder alle med alle typer kommunikationsopgaver, så vi som team er fleksible og robuste og altid kan hjælpe hinanden, og kan være ligeværdige sparringspartnere og legekammerater.

  • medieovervågning, presseservicering
  • kommunikationsrådgivning
  • pressemeddelelser/nyheder, artikler til intranettet, vedligehold m.v. af intranet og hjemmeside
ATP Ejendomme A/S
Kommunikationschef

ATP Ejendomme A/S, København

Vil du være med til at drive kommunikationen i en organisation, der har nogle af Københavns mest ikoniske ejendomme i porteføljen? Og kan du bruge din erfaring til at sikre skarp og transparent kommunikation på tværs af kanaler?

Du bliver leder af Kommunikation & Marketing, der består af fem kolleger, der alle supplerer hinanden med forskellige fagligheder og kompetencer inden for kommunikation, marketing, branding, presse og grafisk arbejde. 

ATP Ejendomme A/S
Too Good To Go ApS
Head of Creative Production

Too Good To Go ApS, Copenhagen

At Too Good To Go, we have an ambitious goal: to inspire and empower everyone to fight food waste.

This is a new role within the global creative centre of excellence, reporting to the Leader of the Global Creative Function.

Your team will be responsible for the mass production of advertising communications creative assets for the global brand. You will lead a team of transcreators and designers to adapt global creative master copies into the most impactful relevant language and appearance that will deliver against our objectives.

Too Good To Go ApS
DEAS
Kommunikationsrådgiver til DEAS Groups Marketings- og Kommunikationsafdeling

DEAS, Frederiksberg

Brænder du for at omsætte strategi til Earned PR og Corporate kommunikation?

Du skal nyde faglige udfordringer i højt tempo, spændende opgaver og nogle af branchens dygtigste kolleger i Norden, der alle er klar til at hjælpe dig.

Du elsker at skabe skarpt indhold, der involverer og engagerer, og hvis du har et positivt sind, humoristisk sans og lyst til at bidrage til et velfungerende team ned høj medarbejdertrivsel, vil du passe perfekt ind til os.

DEAS
Dansk Erhverv
Erfaren chefkonsulent til politisk interessevaretagelse i rådgiverbranchen

Dansk Erhverv, København

Har du erfaring med politisk interessevaretagelse på højeste niveau? Trives du i en uformel men ambitiøs kultur med højt til loftet og mange muligheder? Og vil du være med til at gøre en forskel i samfundet og dansk erhvervsliv? Så tilbyder vi nu et spændende job som chefkonsulent til politisk interessevaretagelse i Dansk Erhvervs rådgivningsmarked.

Se video om Dansk Erhverv som arbejdsplads

I Dansk Erhverv arbejder vi for, at Danmark skal være verdens bedste land at drive virksomhed i, og vi arbejder for et Danmark med sammenhængskraft og handlekraft.

Som politisk chefkonsulent vil du indgå i et team af erfarne politiske konsulenter, som aktivt understøtter dette med viden og netværk, som understøtter vores medlemmer politisk og forretningsmæssigt.

Dansk Erhverv
Fonden VisitAarhus Presse- og kommunikationsmedarbejder

Fonden VisitAarhus

Vil du være med til at fortælle de gode historier om turismen i Aarhusregionen og styrke kommunikationen i en spændende organisation i udvikling. Så skal du bruge et par minutter på at læse videre.

I VisitAarhus søger vi nemlig en ny kollega, som kan styrke vores kommunikation.

Du kommer til at arbejde med alle facetter af kommunikation i VisitAarhus.

Du får blandt andet rig mulighed for at være med til at udvikle vores nye kommunikationsstrategi, udbrede kendskabet til VisitAarhus’ arbejde og styrke kommunikationen om turismen i Aarhusregionen.

Samtidig har du selv fingrene i LinkedIn, tekster til web og nyhedsbreve.

Stevns Kommune Tandlæge til en tidsbegrænset stilling

Stevns Kommune, Store Heddinge

Stevns Kommunale tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge. Ansættelsen har en varighed på et år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Erhvervshus Sjælland
Velskrivende kommunikatør med hjerte for SMV’er

Erhvervshus Sjælland, Sorø

Er du en produktiv kommunikatør med styr på de journalistiske genrer, erfaring med nyhedsbreve og interesse for små og mellemstore virksomheder? Så er det måske dig, vi søger i Erhvervshus Sjælland.

Det syder og bobler i Sjællands erhvervsliv, og som regional erhvervsfremmeaktør lever og ånder vi for at hjælpe iværksætterne og andre små og mellemstore virksomheder med at udvikle sig.

Din opgave vil være at være tovholder på vores nyhedsbreve, producere content og understøtte Erhvervshusets kernefortælling på alle vores kanaler. Så hvis du kan skrive fængende artikler, komponere et lækkert nyhedsbrev og skrue et langtrækkende SoMe-opslag sammen, så søg jobbet som kommunikationskonsulent i Erhvervshus Sjælland!

Erhvervshus Sjælland
Precision Global Aps Marketingkoordinator - Barselsvikariat

Precision Global Aps, Svenstrup J

Vil du være med til at markedsføre løsninger, som bidrager til fred og sikkerhed i verden? – Så er du måske vores nye marketingkoordinator!

Vi søger en marketingkoordinator til at varetage en bred vifte af marketingopgaver, imens vores Marketing Manager er på barselsorlov. Der kan eventuelt blive tale om en mulig efterfølgende fastansættelse.

Som marketingkoordinator bliver du tovholder på ledergruppens marketingstrategi. Du bidrager med input til indsatser, og du planlægger og er med til at eksekvere de konkrete aktiviteter.

Du skal være en knivskarp og kreativ tekstforfatter, kunne udarbejde grafiske layouts, samt bevare overblikket under planlægning og koordinering af messedeltagelse og egne events.

Hillerød Kommune Tandlæge 35 timer til Hillerød Kommunale Tandpleje

Hillerød Kommune

Hillerød Kommunale Tandpleje søger en faglig stærk tandlæge til en fast stilling på 35 timer om ugen pr. 1. juni 2023.

Stillingen er i Basistandplejen, hvor du vil få rutinerede og gode kollegaer, hvilket giver rig mulighed for faglig sparring og samarbejde.

Du vil blive en del af vores team – tandlæger, specialtandlæger (orto), tandplejere og klinikassistenter og vi er alle samlet i vores nybyggede og moderne Tandplejehus, som ligger på Carlsbergvej 13B – tæt på Hillerød station.

Vi kan tilbyde dig

  • et fagligt stærkt miljø
  • et spændende og udfordrende job i et inspirerende arbejdsfællesskab
  • dygtige og engagerede kollegaer
Poul Schmith/Kammeradvokaten
Kommunikationskonsulent til intern kommunikation

Poul Schmith/Kammeradvokaten, København

Er du en skarp kommunikatør, og er intern kommunikation en af dine favoritdiscipliner?

Vi søger en profil med minimum et par års erfaring, der har lyst til at være med til at drive og udvikle vores interne kommunikation og vores intranet, skrive skarpe artikler og køre interne kampagner.

Vi står overfor at skulle skifte platform til vores intranet og mangler dig, der både har teknisk snilde, godt overblik og en udpræget sans for struktur til at hjælpe med denne vigtige opgave.

Poul Schmith/Kammeradvokaten
Chanel Denmark ApS
Executive Assistant

Chanel Denmark ApS, Copenhagen

As the Executive Assistant you will be responsible for working with complete confidentiality alongside with the Managing Director of Scandinavia, being a gate keeper and facilitating his daily work and ensuring the efficient and effective running of daily business.

The position has a broad foundation with a combination of providing effective and efficient administrative support, managing logistics from A to Z, putting together agendas and presentations, monitoring action plans to ad hoc/administrative tasks. In addition to being trustworthy, detail- and service oriented, you are possessing strong organizational skills and ability to prioritize multiple tasks seamlessly with a strong attention to detail.

Chanel Denmark ApS

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV