1.162 job matcher din søgning 1.162 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Grønttorvets Friplejehjem Passionerede og livsglade sygeplejersker eller social- og sundhedsassistenter søges til 32 – 37 timers dagvagtsstilling

Grønttorvets Friplejehjem, Valby

Drømmer du om at være med til at skabe et godt og værdigt hjem for en gruppe mennesker, som efter et langt liv har brug for hjælp?

Du vil komme til at udøve pleje og behandling til vores beboere, men din tid kan også gå med at undervise, udvikle og lede sygeplejen igennem supervision og kompetenceudvikling af de andre medarbejdere. Det kommer alt sammen an på dine kompetencer og erfaringer.

På vores plejehjem gør vi alt, hvad vi kan for at spille hinanden gode. Det betyder også, at vores medarbejdere både varetager fællesopgaver, men ligeledes får man mulighed for at arbejde med det, hvor man får en særlig oplevelse af at lykkes.

Stevns Kommune Vi mangler fagligt dygtige social- og sundhedsassistenter og hjælpere til vores udekørende dag-team i St. Heddinge

Stevns Kommune

Trives du med en afvekslende hverdag, 30-37 timer ugentligt, med mulighed for fleksibel vagtplan, så er dette stillingen for dig.

Hjemmeplejen i Store Heddinge er kendt for at være et velfungerende team, der er dygtige og kompetente. Vi har fokus på et godt arbejdsmiljø, med mulighed for læring og kompetenceudvikling. Vi vægter borgernes trivsel højt og arbejder tværfagligt med rehabilitering for øje.

Vi tilbyder et introduktionsprogram tilpasset dine individuelle kvalifikationer og kompetencer – også hvis du er nyuddannet.

Gem
Fredensborg Kommune
Vil du hjælpe borgere til en bedre livskvalitet og selvstændighed?

Fredensborg Kommune

I Center for Ældre og Forebyggelse i Fredensborg kommune søger vi lige nu medarbejdere til varetagelse af rehabiliterende træning i borgernes hjem.

Jobbet er en udekørende funktion, hvor opgaven løses selvstændigt med borger i eget hjem. Du bliver en del af et team med 1 kollega, samt en del af hjemmeplejen. Da denne indsats er en del af det nye forebyggelsesområde, vi du skulle referere til forebyggelseschefen, som har lokation på rådhuset.

Vi kan tilbyde en spændende nyoprettet stilling på en udviklingsorienteret arbejdsplads, hvor du bliver en del af et team. Samt mulighed for faglig sparring og personlig udvikling.

Halsnæs Kommune Hundested Plejecenter afdeling Fjordhuset søger medarbejder med erfaring inden for demensområdet

Halsnæs Kommune

Er du den, der drømmer om at være en del af hverdagen for mennesker med demens? Er livet med demens noget, du har erfaring med? Har du en relevant uddannelse til arbejdet med mennesker med demens, så er det hos os, du skal søge. Det betyder ikke så meget hvilken specifik relevant uddannelse, du har, det vigtigste er, at du kan se dig selv hos os, når du læser videre nedenfor.

Du skal have lyst til, at familien er en naturlig del af vores beboeres liv og byde dem velkommen til arrangementer og i hverdagslivet på plejecentret.

Du vil blive en del af et stærkt fællesskab og godt arbejdsmiljø, som tager stort ejerskab for deres beboere, sparrer med og hjælper hinanden, og som også har det rigtigt godt med hinanden på og uden for arbejde.

Stevns Kommune Er du en af vores nye kollega til aftenvagt i Hjemmeplejen Rødvig

Stevns Kommune

På grund af øget borgertilgang og medarbejdere der skal på uddannelse, søger Hjemmeplejen i Rødvig, Stevns Kommune, 2 social- og sundhedsassistenter til aftenvagt.

Stillingerne er med en ansættelse på 28 timer pr. uge og med arbejde efter 5/2-modellen:

 • 1) Vagt: mandag, tirsdag og weekendvagt i lige uger
 • 2) Vagt: onsdag, torsdag og weekendvagt i ulige uge.

Vi kan bl.a. tilbyde mentorordning ved opstart, så vi sikrer en tryg og optimal oplæring samt en god sparring, gode kollegaer der lægger vægt på, at vi løfter i flok og har et stærkt arbejdsfællesskab samt indflydelse på eget arbejde.

Solrød Kommune Tilkaldevikar til Christians Have plejecenter

Solrød Kommune

Vi ønsker vores egen faste timelønnede vikar til vores fantastiske hus. Så har du lyst til at hjælpe vores beboere og være en del af vores team, så er det dig, vi mangler!

Stillingen kan søges af såvel faglærte, som ufaglærte, har du sabbatår, er studerende eller pensionist, eller bare har lyst til at hjælpe andre, så tøv ikke med at sende en ansøgning.

Vi har plads til 80 beboere og er opdelt i syv bo-grupper med 10 eller 15 beboere i hver. Plejecentret drives efter leve-bo-miljøtanken. Det betyder, at vi tilstræber rolige og hjemlige omgivelser, og at vi arbejder med inddragelse, tryghed, nærhed og genkendelighed som vigtige værdier.

Norðoya Bú- og Heimatænasta
Ønsker du et sommervikariat i de fineste naturomgivelser på Færøerne?

Norðoya Bú- og Heimatænasta, Klaksvík

Vi søger sygeplejersker og sosu-assistenter, som har lyst til at bruge og udvikle deres færdigheder i vores smukke omgivelser i Nordøerne.

Udover Klaksvik kan ansøgeren få mulighed for at komme rundt omkring Nordøerne, da tjenester i ældreplejen bliver tilbudt til borgere på de seks øer, Kalsoy, Kunoy, Borðoy, Viðoy, Svínoy og Fugloy. Primært er det hjemmeplejen, som dækker disse tjenester, og derfor er kørekort nødvendigt, hvis du ønsker at arbejde i hjemmeplejen.

I ældreplejen i Nordøerne søger vi sygeplejersker til hjemmeplejen, foruden sygeplejersker eller sosu-assistenter til vore plejecentre, i sommerperioden 1. juni til 31. august 2023. Der er fem plejecentre i Nordøerne, som alle er centralt beliggende i Klaksvik.

Norðoya Bú- og Heimatænasta
Københavns Kommune Områdechef til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Københavns Kommune

Vi skaber det gode ældreliv og udvikler det nære sundhedsvæsen i Københavns Kommune. Som områdechef bliver du omdrejningspunktet – både som chef for lederne af vores plejehjem, genoptrænings- og aktivitetscentre samt som strategisk brobygger mellem driften og centralforvaltningen.

Vi tilbyder dig en stilling som den ene halvdel af duoledelsen af Område Nord, der omfatter ledelse af både vores borgerrettede indsatser i de tilknyttede bydele og en række bydækkende funktioner.

Der bliver spændende ledelsesbeslutninger hver dag og masser af konkret sparring med lederne om organisatoriske processer, strukturer og styring samt vores samarbejde med ældre og syge borgere.

Tårnby Kommune Sommerferie-afløsere søges til Plejehjemmet Løjtegårdsvej, Tårnby

Tårnby Kommune, Kastrup

Kom og bliv en del af et sted, hvor beboerne er i centrum og personaletrivsel vægtes højt.

Huset har en synlig ledelse, som har fokus på et positivt arbejdsmiljø.

Plejehjemmet Løjtegårdsvej søger sommerferie-afløsere til at tage vagter i juni, juli og august 2023 – det er både til dag-, aften- og nattevagt alt efter, hvad du ønsker og trives bedst med. Har du mulighed for at starte før, må du endelig skrive det i din ansøgning, da vi også har brug for afløsere særligt i weekenderne. Har du efter sommerferien lyst til at fortsætte ansættelsen som timelønnet afløser, kan dette aftales.

Da vi er et stort hus med 120 beboere fordelt på 4 afdelinger, er der god mulighed for at få de ønskede vagter.

Dragør Kommune
Enggården søger en ny kollega til demensområdet - SOSU-hjælper eller SOSU-assistent

Dragør Kommune

Vi mangler en kollega der ligesom os, brænder for demensområdet!

Der er stort fokus på faglighed, sparring, refleksion samt videndeling i afdelingen og ledelsen arbejder målrettet på at kompetenceudvikle alle medarbejdere på demensområdet, således vil det være muligt at komme på kompetencegivende kurser m.m. Vi har ugentlige tavlemøder samt afdelingsmøder, som understøtter os i hverdagen.

Vi kan tilbyde:

 • en afdeling, hvor kvalitet, effekt og udvikling er i fokus
 • engagerede og dygtige kollegaer, som sætter pris på en holdspiller
 • tværfagligt samarbejde og faglig sparring
Dragør Kommune
Odense Kommune
Assisterende plejehjemsleder til Plejehjemmet Øst

Odense Kommune

Brænder du for ledelse og for at understøtte gode relationer i samarbejde med alle aktører i vores hverdag?
Kan du motivere, fastholde og koordinere de sundhedsfaglige indsatser og dokumentation?
Vil du være med til at sætte rammerne, så beboerne kan opretholde et værdigt hverdagsliv, samt være med til at skabe den bedste arbejdsplads for vores medarbejdere?

Vi tilbyder en stilling, der byder på mange forskellige ledelsesopgaver på et område, hvor vi er i konstant udvikling og derudover gode sparringsmuligheder i ledelsesteamet, hvor vi vægter det tætte samarbejde, gensidig respekt og loyalitet højt.

Odense Kommune
Arbejde Adlers Aflastning
Social- og sundhedsassistent

Arbejde Adlers Aflastning, København

Arbejde Adler søger i dagvagten en supersød og kompetent social- og sundhedsassistent til vores midlertidige aflastningspladser.

Vores arbejde vedrører udsatte borgere, og vi er en del af et multihus med mange funktioner, hvor de fysiske rammer er af ældre dato, men emmer af varme, mangfoldighed og hjerterum.

Afdelingen rummer 16 midlertidige aflastningspladser til borgere under 65 år. Borgerne kommer til aflastningen efter hospitalsindlæggelse, da der kan forekomme et behov for et midlertidigt ophold på grund af plejebehov, psykiske problemstillinger, social udredning eller andre udfordringer.

Arbejde Adlers Aflastning
OK-Fonden
OK-Fonden Lotte søger uddannet social- og sundhedsassistent til aftenvagt 7/7 – skriv blot en SMS, så ses vi til samtale!

OK-Fonden, Frederiksberg

Er du interesseret i jobbet og ønsker at møde os, så send en SMS til Kristian Husted på 30 89 64 66, og så snakkes vi ved. Du behøver ikke at sende en almindelig ansøgning – på Lotte gør vi nemlig tingene lidt anderledes. 

Se video om OK-Fonden som arbejdsplads

Ønsker du en attraktiv hverdag med trivsel og frihed, hvor du kan udfolde dig fagligt og menneskeligt? I en tryg hverdag vil du blive fagligt udfordret, og så får du de mest forrygende, dygtige og sjove kollegaer.

Du får en god og solid introduktion til Lottes kultur, værdier og rutiner. Vi afsætter tid og ressourcer, så du bliver integreret i arbejdet, og vi kan lære dig at kende, både dine styrker og dine udviklingsmuligheder.

OK-Fonden
Stevns Kommune Tandlæge til en tidsbegrænset stilling

Stevns Kommune, Store Heddinge

Stevns Kommunale tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge. Ansættelsen har en varighed på et år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Høje-Taastrup Kommune FRØGÅRD ALLÉ søger sundhedsfaglig medarbejder

Høje-Taastrup Kommune

Har du en sundhedsfaglig baggrund? Leder du efter nye faglige udfordringer og ønsker du at kombinere din sundhedsfaglige erfaring med en pædagogisk tilgang?

Frøgård Allé er et døgndækket botilbud, som drives i henhold til Servicelovens § 108.

Frøgård Allé består af 3 huse med hver 8 lejligheder, og du vil blive tilknyttet Hus 1. Beboerne i Hus 1, som lige nu består af 4 mænd og 2 kvinder i alderen 26-44 år, har alle en fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelse. To af beboerne er bevilliget 1-1 støtte, hvilket betyder, at man udover at være en del af den samlede personalegruppe i Hus 1, også indgår i mindre teams omkring pågældende beboere.

Vordingborg Kommune Autismecenter Storstrøm, afdeling Gyldenbjergvej i Orehoved, søger afløsningspersonale og tilkaldevikarer

Vordingborg Kommune, Nørre Alslev

Vi søger tilkaldevikarer og afløsningspersonale, primært til hver anden weekend, ferier og helligdage. 

Vi arbejder med vores borgere i hele deres livsførelse, vær derfor opmærksom på, at man skal regne med opgaver som indeholder hjælp til personlig hygiejne og til tider udadreagerende adfærd.

Som tilkaldevikar arbejder man uden fast timetal.

Derudover er det et krav, at du har kørekort samt en fordel med egen bil, idet offentlig transport ikke er en mulighed til arbejdsstedet.

Vordingborg Kommune Autismecenter Storstrøm søger tilkaldevikarer til aktivitetstilbud

Vordingborg Kommune, Næstved

Vores Aktivitetshus i Næstved søger engagerede tilkaldevikarer. Du får her mulighed for at indgå i en spændende hverdag fyldt med dejlige borgere og engagerede kollegaer.

Autismecenter Storstrøm er en specialinstitution for børn, unge og voksne med en autismespektrumforstyrrelse og består bl.a. af døgn- og dagtilbud samt aflastningstilbud, vejledning og støtteopgaver.

Vores aktivitetshus er et dagtilbud til voksne under § 104. Vores arbejdsmetoder bygger på TEACCH-principperne og har forudsigelighed – overskuelighed – visualisering og tryghed som nøgleord. Borgerne i huset har brug for forskellige former for støtte og har ud over deres autisme forskellige komorbide lidelser.

Ikast-Brande Kommune
Bøgildlund i Ikast mangler afløsere

Ikast-Brande Kommune

Bøgildlund er et plejecenter med 24 plejeboliger, fordelt på 2 afdelinger og et daghjem. Vi søger fortrinsvis afløserhjælp i aftenvagter mandag til fredag og weekender både dag og aften. Vi mangler også sommerferieafløsere både i plejeboligerne og i daghjemmet.

På Bøgildlund kan vi tilbyde:

 • flotte fysiske rammer og et respektfuldt arbejdsfællesskab.
 • medbestemmelse i arbejdet.
 • en god introduktion med faste medarbejdere.

Som afløser er du vores livslinje og dermed uundværlig for os, og det kræver derfor, at du er mødestabil og pligtopfyldende.

Hillerød Kommune Tandlæge 35 timer til Hillerød Kommunale Tandpleje

Hillerød Kommune

Hillerød Kommunale Tandpleje søger en faglig stærk tandlæge til en fast stilling på 35 timer om ugen pr. 1. juni 2023.

Stillingen er i Basistandplejen, hvor du vil få rutinerede og gode kollegaer, hvilket giver rig mulighed for faglig sparring og samarbejde.

Du vil blive en del af vores team – tandlæger, specialtandlæger (orto), tandplejere og klinikassistenter og vi er alle samlet i vores nybyggede og moderne Tandplejehus, som ligger på Carlsbergvej 13B – tæt på Hillerød station.

Vi kan tilbyde dig

 • et fagligt stærkt miljø
 • et spændende og udfordrende job i et inspirerende arbejdsfællesskab
 • dygtige og engagerede kollegaer
Gem
Tårnby Kommune Social- og sundhedshjælper søges til fast stilling i dagvagt i Hjemmeplejen

Tårnby Kommune

Du kommer til at arbejde i et team med højt engagerede kolleger. Vores teams er tværfagligt sammensat af sygeplejersker, terapeuter, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere og rengøringsmedarbejdere.

Vi er en hjemmepleje i rivende udvikling med fokus på kerneopgaven til vores borgere. Vi afholder ugentlige Triageringsmøder i vores tværfaglige teams, hvor der er tid til faglig fordybelse. Ydermere har vi et projekt i gang i hjemmeplejen, hvor vi har fokus på at skabe øget kontinuitet for medarbejdere og borgere samt fokus på at medarbejderne skal have mere indflydelse på deres arbejdsdag i form af blandt andet planlægning af deres køreplaner.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV