472 job matcher din søgning 472 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Medarbejderne Industritekniker med speciale i CNC-fræsning

Medarbejderne søger for Jymika A/S i Løsning

Du kommer med på et stærkt hold i en familieejet virksomhed hvor der ikke er langt fra ord til handling. Du kommer til at arbejde i en topmoderne og højteknologisk maskinfabrik, der løbende bliver udvidet med den nyeste teknologi indenfor metalbearbejdning.  

Arbejdsopgaverne vil ofte være af høj sværhedsgrad, så du vil dagligt blive udfordret på hele din værktøjskasse indenfor CNC-fræsning. Vi producer hovedsageligt mindre serier, så der vil sjældent være to dage der ligner hinanden og du får en spændende hverdag, hvor du dagligt vil møde nye udfordringer og får afprøvet dine færdigheder.

Gem
Esbjerg Kommune
I Tandplejen i Esbjerg Kommune søger vi en tandlæge pr. 14. august 2023 eller snarest muligt - gerne fuldtid - genopslag

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at blive en del af et stærkt hold på 85 dygtige og engagerede medarbejdere, så har vi stillingen til dig.

Medarbejderne er fordelt på seks storklinikker, hvor vi arbejder i velfungerende teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

I Tandplejen har vi cirka 25.000 patienter, og vores vigtigste fokus er forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn som ældre i omsorgstandplejen.

Vi kan tilbyde dig:

 • at du bliver en del af en spændende arbejdsplads i en kommunal tandpleje, hvor vi er fuldt digitaliseret med patientjournal (Solteq tand) og røntgen (Visiquick)
 • gode muligheder for faglig og personlig udvikling, da alle fagområder varetages i tandplejen
Struer Kommune
Overtandlæge til Center for Tandregulering Nordvestjylland

Struer Kommune

Er du vores nye leder? Vil du stå i spidsen for den positive udvikling af Center for Tandregulering? Og kan du se dig selv i en moderne klinik med panorama-udsigt til Limfjorden?

Vores nuværende leder har valgt at gå på pension til 1. september. Derfor får du nu mulighed for at søge en unik og spændende lederstilling som overtandlage på Center for Tandregulering Nordjylland (CTN). Stillingen er fleksibel, både i forhold til timetal og arbejdsindhold.

Som overtandlæge for CTN kommer du til at stå i spidsen for en moderne tandreguleringsklinik, hvor humøret, arbejdsmiljøet og de faglige ambitioner er høje – og hvor vi arbejder innovativt og udviklingsorienteret.

Stevns Kommune Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling (genopslag)

Stevns Kommune, St. Heddinge

Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge fra den 1. maj 2023 eller tidligst herefter. Ansættelsen har en varighed på 1 år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdstimerne er fordelt på ugen fra mandag til torsdag.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Dragør Kommune
Dragør kommunale Tandpleje søger en dygtig klinikchef

Dragør Kommune

Vil du stå i spidsen for en lille børne- og ungetandpleje, som har alle funktioner samlet på én klinik?

Dragør kommunes klinikchef har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi en ny klinikchef, som kan fortsætte arbejdet med at drifte og udvikle tandplejen sammen med et engageret og serviceminded team.

Klinikchefstillingen er en kombination af tandlægefagligt arbejde, ledelse og administration og som klinikchef har du mulighed for at sætte dit præg på fremtidens tandpleje.

Dragør Kommune
Nordic Wing
Produktionstekniker til dronebygning

Nordic Wing, Værløse

Vil du arbejde med produktion og test af ubemandede fly?

Nordic Wing udvider produktionen og søger derfor en produktionstekniker til montage af elektroniske del-komponenter, herunder test-flyvning og kvalitetskontrol.

Dine arbejdsopgaver vil primært ligge inden for montage og test af elektriske systemer og mekaniske dele fra vores kompositspecialister. Du vil også blive trænet til at kunne foretage testflyvning.

Nordic Wing
Nordic Wing
Produktionstekniker til limning og montage

Nordic Wing, Værløse

Vil du arbejde med produktion af ubemandede fly?

Nordic Wing udvider produktionen og søger derfor en produktionstekniker til vores limning og assembly-værksted.

Dine arbejdsopgaver vil primært være inden for produktion af mekaniske dele og opbygning af vores fastvingedrone, Astero, hvilket omfatter komponenter der spænder fra vinger til mindre dele, der indgår i flyet. Du kan, eller har lyst til at lære at arbejde med epoxy, kulfiber, nylon og mekaniske dele.

Nordic Wing
Hilton Foods Danmark A/S Tekniker til fuldautomatisk og højteknologisk højlager

Hilton Foods Danmark A/S, Hasselager

Hos os får du en dynamisk og alsidig hverdag i en spændende virksomhed, hvor du får muligheden for at få al din tekniske viden og kompetencer i spil. Din hverdag består af spændende og alsidige opgaver inden for det tekniske og håndværksmæssige område i et tværfagligt og professionelt arbejdsmiljø.

Her er højt til loftet og du får 18 gode kollegaer i teknisk afdeling. Vi har stor fokus på trivsel, samarbejde samt at sikre dig gode udviklingsmuligheder.

RIVAL A/S Gruppeleder til vores store-fræse-afdeling

RIVAL A/S, Skanderborg

Er du allerede gruppeleder eller har du ambitioner om at udvikle dig til gruppeleder i tæt samspil med nogle af de skarpeste gutter og gutinder? Så kan det være netop dig, vi søger.

Vi har over de seneste år investeret kraftigt i de mest moderne CNC-maskiner. Produktionen af kritiske og kostbare emner til vores mange spændende og krævende kunder kører på højtryk.

Vi har derfor brug for en ny nøglemedarbejder til stillingen som gruppeleder i vores store-fræse-afdeling – hvor vi har ”de vildeste” af vores maskiner og ikke mindst ”de skarpeste” af vores medarbejdere.

Temp-Team A/S Alsidig og kvalitetsbevidst maskinsnedker

Temp-Team A/S søger for ABC REOLER A/S i Aulum

Vi søger en maskinsnedker, der har flair for træproduktion, og som kan håndtere maskiner.

Temp-Team Herning tilbyder i samarbejde med ABC-reoler et Try & Hire-forløb, hos vores kunde i Aulum. Der vil være opstart hurtigst muligt. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være kørsel med CNC-maskiner, dobbelttapper, Kuga-robotter og standard-træbearbejdningsmaskiner.

Vi kan tilbyde dig at blive en del af en mindre virksomhed med 5 kollegaer, hvor de hjælper hinanden for at komme i mål med projekterne. Virksomheden producerer træreoler af høj kvalitet. Hverdagen hos ABC-reoler er meget alsidig, og de har i løbet af de seneste år udskiftet deres maskiner for at kunne opgradere produktionen.

Kleven & Partners Rekruttering ApS Koordinator til Teknisk Afdeling

Kleven & Partners Rekruttering ApS søger for Dansand A/S i Brædstrup

Dansand er Danmarks førende sandspecialist og producerer 500.000 tons forædlet kvartssand om året. Dansand er i vækst, og der er behov for en ny kollega i Teknisk Afdeling. Du bliver en del af en meget solid virksomhed med 45 kolleger fordelt på to lokationer.

Teknisk Afdeling har ansvaret for, at Dansands produktionsudstyr altid fungerer optimalt. Afdelingen består af 8 medarbejdere samt den tekniske chef, der har været ansat hos Dansand i 11 år.

Din primære opgave er at skabe overblik over projekter, opgaver og deadlines i afdelingen. Det gør du i tæt samarbejde med den tekniske chef. Du overtager en række af hans opgaver og assisterer ham i andre. På sigt vil du blive involveret i alle ansvarsområder i afdelingen, så du kan fungere som hans stedfortræder i fx ferier.

Bjørntoft Maskinfabrik A/S
Industritekniker til CNC-bearbejdning

Bjørntoft Maskinfabrik A/S, Skovlunde

Vores dygtige kollegaer i produktionen har brug for flere hænder, så har du mod på at indgå i et team af industriteknikere, hvor det faglige niveau er høj, så send en ansøgning.

Du tilbydes en alsidig arbejdsdag, hvor du kan forvente skiftende samt udfordrende arbejdsopgaver, med produktion fra 1 stk. til mellemstor serieproduktion.

Du kommer til at rotere mellem forskellige maskiner som arbejdsopgaverne passer.

Bjørntoft Maskinfabrik A/S
Aagaard A/S Værkfører

Aagaard A/S, Hadsund

Aagaard i Hadsund søger en værkfører der kan overtage ledelsen af ca. 20 produktionsmedarbejdere.

Der vil blive lagt vægt på at vedkommende har erfaring indenfor jernindustrien, indkøb, produktionsplanlægning og lagerstyring. Kendskab til C5 vil være en fordel.

Virksomheden står over for snarlig opgradering af produktions- og lagerstyringssystemet samt online tegningsdatabase. Der vil være stor indflydelse på indførslen heraf.

Nestlé Professional Food A/S
Tekniker til eftermiddags-/aftenhold

Nestlé Professional Food A/S, Rønnede

Opgaverne er inden for hele Nestlé Professional Food A/S’ matrikel i Rønnede; herunder tekniske anlæg, maskiner, materiel og bygninger.

Du bliver en del af vores tekniske team og er dermed med til at sikre, at forsyningsanlæg og maskiner fremstår i god stand og med en høj driftssikkerhed. Der vil løbende blive optimeret, udviklet og gennemført tekniske forbedringer i produktionen.

 • Assistere produktionen ved tekniske nedbrud
 • Drifte kedler, trykluft og øvrigt støtteudstyr
 • Drive det tekniske lager inklusive genbestilling
 • Udføre planlagt vedligehold på offline-udstyr
Nestlé Professional Food A/S
BASF A/S
Procesoperatør

BASF A/S, Ballerup

BASF A/S Ballerup har gennem årene ved konstant innovation udviklet en proces, som er helt unik. Vi er specialiserede i mikroindkapslede formuleringer af vitaminer, carotenoider, fiskeolier og farvestoffer. Vores produkter anvendes hovedsageligt til fødevare-, kosttilskud- og medicinalindustrien. Vi beskæftiger ca. 160 medarbejdere, men mangler en operatør, for at få planen til at gå op.

Som operatør vil du indgå i et team, som har den primære opgave at sikre optimal produktion. Nogle af arbejdsområderne er:

 • Betjening og overvågning af avancerede fremstillingsanlæg
 • Skriftlig dokumentation af produktionsforløb
 • Prøveudtagning og proceskontrol
BASF A/S
Danfoss A/S
Opstiller RAW (ID: 32546)

Danfoss A/S, Silkeborg

Til Montagen i Silkeborg søger vi en reparatør.

Jobansvaret er bl.a.:

 • At udføre fejlfinding og vedligehold på maskiner og udstyr. Både havaribaseret og forebyggende vedligehold.
 • Op-og omstilling af maskiner og indkøre produktionsudstyr til optimal drift.
 • Sparre med operatørerne ved problemstillinger samt produktionskørsel ved behov.

Vi tilbyder et spændende og alsidigt job med mange udfordringer og med mulighed for videreudvikling og efteruddannelse i relation til jobbets krav.

Danfoss A/S
Godt Smil Tandlægerne Tandplejer til vores team i Sønderborg

Godt Smil Tandlægerne

Vi mangler så meget en god tandplejerkollega.

Du får en arbejdsdag fyldt med faglig sparring, søde kolleger og gode rare patienter? Vil du gerne en arbejdsplads, hvor vi er fleksible og lytter til dine behov? Har du lyst til at være en del af et team, hvor vi også lægger vægt på at have det godt sammen?

Som tandplejer får du dit eget klinikrum, et ServiceCenter og en reception, der bl.a støtter dig med at fylde din bog op. Du vil også få mødestabile og imødekommende kollegaer, der alle værner om og bidrager til et godt og sundt arbejdsmiljø.

Danpo A/S
Produktionsmedarbejdere til daghold

Danpo A/S, Give

Vil du være en del fødevarebranchen og arbejde i en produktionsvirksomhed, med høj puls og højt humør? Så er det måske dig vi er på udkig efter. På vores fabrik i Farre søger vi netop nu 15 produktionsmedarbejdere til forskellige afdelinger i produktion.

Der er flere indgange til stillingen, måske du har et sabbatår, sommerferie fra studiet eller ønsker du måske bare at prøve noget nyt? Vigtigst af alt er det, at du har mod på at give den fuld gas sammen med dine kollegaer.

Danpo A/S
Danpo A/S
Produktionsmedarbejdere til aftenhold

Danpo A/S, Give

Vil du være en del fødevarebranchen og arbejde i en produktionsvirksomhed, med høj puls og højt humør? Så er det måske dig vi er på udkig efter.

Der er flere indgange til stillingen, måske du har et sabbatår, sommerferie fra studiet eller måske ønsker du bare at prøve noget nyt? Vigtigst af alt er det, at du har mod på at give den fuld gas sammen med dine kollegaer.

Danpo A/S
Konsulenthuset ballisager A/S Salgskonsulent

Konsulenthuset ballisager A/S søger for BetaPack A/S i Hørning

Ser du dig selv i en virksomhed, der tager ansvar? Vil du være med, når vi leverer markedets absolut bedste kundetilpassede løsninger inden for emballage? Og motiveres du af salg og de gode kunderelationer? Så skal du helt sikkert læse videre. For det kunne meget vel være dig, vi vil glæde os til at byde velkommen hos os.

Hos os får du en hverdag med en høj grad af frihed, hvor du planlægger din hverdag, og selv tager initiativer til at løse opgaverne på egen hånd. Men selv om du i rollen som ekstern salgskonsulent hos os arbejder meget selvstændigt, er du selvfølgelig ikke alene. Du er omgivet af et fantastisk team, som du også samarbejder med. Derfor leder vi efter dig, der også trives i samarbejdet med fagligt dygtige kollegaer.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV