258 job matcher din søgning 258 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
2 M Solutions ApS
Ejendomsservicemedarbejder

2 M Solutions ApS, Hillerød

Er du vores nye medarbejder på teamet?

Vi arbejder med mange forskellige arbejdsopgaver inden for faget, herunder eksempelvis vicevært- samt service- og håndværkeropgaver, syn af lejemål ved ind- og udflytning, trappevask, vedligeholdelse og pleje af grønne områder, saltning og snerydning mv.

Med udgangspunkt fra firmabeliggenheden i Hillerød servicerer vi ejendomme i hele Nordsjælland. Du vil indgå i et dynamisk team med mange forskellige og blandede kompetencer, og sammen med gode kollegaer skal du sørge for at opretholde vores ejerskabsfølelse og høje niveau af service på vores ejendomsporteføljer.

2 M Solutions ApS
NEXT Uddannelse København To nye tømrerfaglærere

NEXT Uddannelse København

Vi er en meget rummelig afdeling, hvor humor og samarbejde går hånd i hånd. Vi løser alle daglige opgaver i mindre teams og vægter teamarbejde meget højt. Der er en stor grad af medbestemmelse, og beslutninger bliver taget mest muligt i fællesskab for at sikre en smidig og god hverdag. Vores samarbejde bygger på tillid og ordentlighed og har eleven i centrum.  

Hos NEXT er vi i fuld gang med at udvikle og implementere bæredygtighed i vores undervisning og drift af vores uddannelser. Du vil derfor blive en del af en spændende transition, hvor bæredygtighed og grønne kompetencer vil blive en stadig større del af hverdagen og måden, vi tænker og agerer på.

Gem
Esbjerg Kommune
I Tandplejen i Esbjerg Kommune søger vi en tandlæge pr. 14. august 2023 eller snarest muligt - gerne fuldtid - genopslag

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at blive en del af et stærkt hold på 85 dygtige og engagerede medarbejdere, så har vi stillingen til dig.

Medarbejderne er fordelt på seks storklinikker, hvor vi arbejder i velfungerende teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

I Tandplejen har vi cirka 25.000 patienter, og vores vigtigste fokus er forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn som ældre i omsorgstandplejen.

Vi kan tilbyde dig:

  • at du bliver en del af en spændende arbejdsplads i en kommunal tandpleje, hvor vi er fuldt digitaliseret med patientjournal (Solteq tand) og røntgen (Visiquick)
  • gode muligheder for faglig og personlig udvikling, da alle fagområder varetages i tandplejen
Struer Kommune
Overtandlæge til Center for Tandregulering Nordvestjylland

Struer Kommune

Er du vores nye leder? Vil du stå i spidsen for den positive udvikling af Center for Tandregulering? Og kan du se dig selv i en moderne klinik med panorama-udsigt til Limfjorden?

Vores nuværende leder har valgt at gå på pension til 1. september. Derfor får du nu mulighed for at søge en unik og spændende lederstilling som overtandlage på Center for Tandregulering Nordjylland (CTN). Stillingen er fleksibel, både i forhold til timetal og arbejdsindhold.

Som overtandlæge for CTN kommer du til at stå i spidsen for en moderne tandreguleringsklinik, hvor humøret, arbejdsmiljøet og de faglige ambitioner er høje – og hvor vi arbejder innovativt og udviklingsorienteret.

Eventyr Leg Design ApS
Lille virksomhed med stor kreativitet udvider og søger anlægsgartner

Eventyr Leg Design ApS, Jystrup

Grundet større ordretilgang søger Eventyr Leg Design en kollega med lyst til alsidigt og kreativt arbejde.

Du er formentlig anlægsgartner eller har erfaring med faget og kunne godt tænke dig at bruge dine faglige og kreative evner i en succesfuld håndværkervirksomhed.

Dine primære arbejdsopgaver er anlægs- og tømrerarbejde i forbindelse med montering af legepladserne.

Eventyr Leg Design ApS
True Boat Builders ApS
Bådebygger

True Boat Builders ApS, Lunderskov

Er du bådebygger, snedker, køkkenmontør eller lignende, og er du en dygtig håndværker, der er klar til at bygge eksklusive lystbåde – så er det dig, vi søger.

Vi sætter en ære i hver båd vi skaber. Vi ved, at der er nemmere, hurtigere og mere økonomiske måder at bygge en båd på, men vi ønsker at skabe det bedst mulige produkt.Vi sælger til hele verden og er i en rivende udvikling. Derfor er vi på udkig efter endnu en dygtig kollega.

Se video om True Boat Builders ApS som arbejdsplads

Dine opgaver vil være:

  • Montering af vægge samt inventar i bådene
  • Tilpasning samt montering af delvist færdige moduler fra eget snedkeri
  • Beklædning af vægge og lofter
  • Arbejde i et team med andre bådebyggere og teknikere
True Boat Builders ApS
Stevns Kommune Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling (genopslag)

Stevns Kommune, St. Heddinge

Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge fra den 1. maj 2023 eller tidligst herefter. Ansættelsen har en varighed på 1 år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdstimerne er fordelt på ugen fra mandag til torsdag.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Capella Lounge Bygningssnedker til eksklusivt træarbejde søges!

Capella Lounge

Capella Lounge leverer eksklusive og skræddersyede loungeløsninger i træ til haven. Interessen for vores koncept er stor, og ordrebogen er fuld et godt stykke ud i fremtiden. Derfor har vi brug for ekstra hænder – og de skal være godt skruet på.

Dit typiske mødested vil være hos kunderne i Storkøbenhavn og Nordsjælland, hvor dine primære arbejdsopgaver vil være opsætning af Lounge løsninger hos kunderne.

Du vil også indgå i produktionen på værkstedet i Græsted med tappesamlinger af Lounge skellet, opbygning af lamelsektioner samt produktion af loungemøbler.

Dragør Kommune
Dragør kommunale Tandpleje søger en dygtig klinikchef

Dragør Kommune

Vil du stå i spidsen for en lille børne- og ungetandpleje, som har alle funktioner samlet på én klinik?

Dragør kommunes klinikchef har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi en ny klinikchef, som kan fortsætte arbejdet med at drifte og udvikle tandplejen sammen med et engageret og serviceminded team.

Klinikchefstillingen er en kombination af tandlægefagligt arbejde, ledelse og administration og som klinikchef har du mulighed for at sætte dit præg på fremtidens tandpleje.

Dragør Kommune
Domea.dk Ejendomsmester/Mesterassistent til drift og vedligehold i Give

Domea.dk

Trives du med en hverdag, hvor ikke to dage er ens?

Du bliver en del af et velfungerende team med 5 kollegaer. I teamet har vi mange forskellige håndværksbaggrunde, som gør, at vi sammen kan løse næsten alle opgaver uden ekstern hjælp.

Når du starter hos os, vil du hurtigt mærke det stærke sammenhold og i teamet. Vi tror på, at variation i opgaverne, selvstændighed og fleksibilitet i jobbet giver glade medarbejdere.

Temp-Team A/S Alsidig og kvalitetsbevidst maskinsnedker

Temp-Team A/S søger for ABC REOLER A/S i Aulum

Vi søger en maskinsnedker, der har flair for træproduktion, og som kan håndtere maskiner.

Temp-Team Herning tilbyder i samarbejde med ABC-reoler et Try & Hire-forløb, hos vores kunde i Aulum. Der vil være opstart hurtigst muligt. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være kørsel med CNC-maskiner, dobbelttapper, Kuga-robotter og standard-træbearbejdningsmaskiner.

Vi kan tilbyde dig at blive en del af en mindre virksomhed med 5 kollegaer, hvor de hjælper hinanden for at komme i mål med projekterne. Virksomheden producerer træreoler af høj kvalitet. Hverdagen hos ABC-reoler er meget alsidig, og de har i løbet af de seneste år udskiftet deres maskiner for at kunne opgradere produktionen.

Hans Henning Nielsen A/S Tømrer eller snedker til alsidig hverdag i Serviceafdelingen

Hans Henning Nielsen A/S, Farum

Om du er tømrer eller snedker, er sådan set underordnet, bare du har hænderne skruet ordentligt på og møder ind med godt humør. Her er vi alle sammen lige – og vi sætter arbejdsmiljø, gode forhold og en sund omgangstone højt.

”Vi er flere, der er startet som tømrere eller snedkersvende og stadig er her efter 15 år – hvor flere blandt andet sidder på kontoret. Det er et dejligt sted at være, så folk bliver tit hængende,” siger byggeleder Tore Lindgren.

I serviceafdelingen varer opgaverne typisk 1-3 uger, oftest i det centrale København og Storkøbenhavn.

Tømrer-Snedkerfirmaet Jørgen Spange ApS Tømrer/snedker

Tømrer-Snedkerfirmaet Jørgen Spange ApS, Kgs. Lyngby

Tømrer/snedker-firmaet Jørgen Spange ApS søger en ny kollega.

De primære opgaver vil typisk være at tage hånd om mindre serviceopgaver hos private, men hovedsageligt boligselskaber, kirker og kommuner, som vi har et meget fint samarbejde med.

Vi er et godt lille tømrerfirma med ca. 10 mand der udfører mindre og mellemstore opgaver.

Kvik A/S SALGSKONSULENT SØGES TIL KVIK BUTIK I LYNGBY

Kvik A/S

Er du allerede erfaren i salgets discipliner, eller står du der i livet, hvor du har lyst til at blive en dygtig salgskonsulent og skabe en karriere indenfor køkkenbranchen?

Som køkkensælger skal du rådgive og inspirere vores kunder. Du er dygtig til at afdække kundernes behov og kan ved hjælp af indsigt og kreativitet opfylde kundens drømme om nyt køkken, bad og garderobe.

Kvik A/S
Lysiplex A/S
Montør med håndværksmæssige kompetencer

Lysiplex A/S, Brøndby

Har du lyst til at bidrage med din erfaring og kompetencer og prøve nye udfordringer som skilte-servicemontør? Du har måske arbejdet i el-faget i nogle år og længes efter nye udfordringer. Så er du den, vi søger!

Som vores nye servicemontør bliver du en del af Lysiplex, der er en af Danmarks største leverandører af lysreklamer og -skilte.

Dine arbejdsopgaver vil være mange forskellige montageopgaver, primært for store danske og udenlandske erhvervsvirksomheder. Du vil typisk arbejde tæt sammen med dine kollegaer og ofte som makkerpar med udkørsel fra vores adresse i Brøndby.

Vores montører bliver løbende uddannet og godkendt til at varetage skilteopgaver hos vores kunder, hvor det kræver specielle kurser og uddannelse.

Lysiplex A/S
MR kvalitetsbyg ApS Køkkenmontører søges

MR kvalitetsbyg ApS, Kastrup

Arbejdet vil primært bestå af køkkenmontage, inventarløsninger, men vi vil også kunne tilbyde andre udfordringer inden og uden for feltet.

MR kvalitetsbyg tilbyder:

  • God løn efter kvalifikationer
  • Firmabilen holder klar til dig fuldt udstyret og klar til nye udfordringer!
  • Et godt arbejdsmiljø i en mindre virksomhed, hvor vi vægter godt sammenhold i virksomheden

Vi er en lille virksomhed, hvor vi vægter, at alle er en vigtig del af virksomheden, samt vi lytter til den enkelte medarbejder.

Vordingborg Kommune Vi søger en ny havneassistent - vil du med ombord?

Vordingborg Kommune, Borre

Er du også vild med vand, havne og turister? Er du serviceminded og formår at skabe resultater i fællesskab? Og har du hænderne skruet rigtig på og kan fikse broer, havneværker og meget andet?

I sommersæsonen vil din primære opgave være at yde god og smilende service til fastliggere og højsæsonens mange gæster i Klintholm Havn, hvor der i løbet af sommeren er over 10.000 sejlende turister og rigtig mange landturister. I vinterhalvåret skal du hjælpe med at gøre alle vores havne klar til næste sæson ved at reparere og forbedre diverse anlæg på havnene herunder bådebroer, toiletfaciliteter og andet forefaldende arbejde.

Vi tilbyder et sted hvor vi med glæde deler viden og udvikler vores kompetencer.

FGU Nordvestsjælland
Engageret lærer til FGU Nordvestsjællands inkluderende og styrkebaserede læringsmiljø

FGU Nordvestsjælland, Fårevejle

Vi søger underviser til vores afdeling i Fårevejle, der med sin håndværksmæssige baggrund og pædagogiske indsigt kan undervise i skolens PGU-fagtema Byg, bolig & anlæg.

FGU har til formål at udvikle de unge fagligt, personligt og socialt, så de kan gennemføre en ungdomsuddannelse eller komme i gang på arbejdsmarkedet og undervisningen skal derfor tilrettelægges praksis- og helhedsorienteret.

På PGU-temaet sikrer du det faglige niveau, elevernes individuelle progression og personlige udvikling. Du skal være med til at udfordre, motivere og rumme elever.

Gem
Altiden Ekko ApS
Vi søger en uddannet Tømrer til at være pedel i og omkring Hovedstadsområdet/Sydsjælland

Altiden Ekko ApS

Har du brug for et skifte fra at gå på tag- og/eller byggeplads og ønsker du selvstændighed i dit arbejde? Så er du måske Altiden Ekkos nye pedel

Du skal som vores nye kandidat servicere vores tilbud ved København og diverse tilbud på Sydsjælland med diverse håndværksrelaterede opgaver.

Daglige opgaver: Tømreropgaver, små maleropgaver, lidt mureropgaver, vedligeholdelse af grønne områder.

Altiden Ekko ApS
Godt Smil Tandlægerne Tandplejer til vores team i Sønderborg

Godt Smil Tandlægerne

Vi mangler så meget en god tandplejerkollega.

Du får en arbejdsdag fyldt med faglig sparring, søde kolleger og gode rare patienter? Vil du gerne en arbejdsplads, hvor vi er fleksible og lytter til dine behov? Har du lyst til at være en del af et team, hvor vi også lægger vægt på at have det godt sammen?

Som tandplejer får du dit eget klinikrum, et ServiceCenter og en reception, der bl.a støtter dig med at fylde din bog op. Du vil også få mødestabile og imødekommende kollegaer, der alle værner om og bidrager til et godt og sundt arbejdsmiljø.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV