136 job matcher din søgning 136 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Esbjerg Kommune
I Tandplejen i Esbjerg Kommune søger vi en tandlæge pr. 14. august 2023 eller snarest muligt - gerne fuldtid - genopslag

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at blive en del af et stærkt hold på 85 dygtige og engagerede medarbejdere, så har vi stillingen til dig.

Medarbejderne er fordelt på seks storklinikker, hvor vi arbejder i velfungerende teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

I Tandplejen har vi cirka 25.000 patienter, og vores vigtigste fokus er forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn som ældre i omsorgstandplejen.

Vi kan tilbyde dig:

 • at du bliver en del af en spændende arbejdsplads i en kommunal tandpleje, hvor vi er fuldt digitaliseret med patientjournal (Solteq tand) og røntgen (Visiquick)
 • gode muligheder for faglig og personlig udvikling, da alle fagområder varetages i tandplejen
Struer Kommune
Overtandlæge til Center for Tandregulering Nordvestjylland

Struer Kommune

Er du vores nye leder? Vil du stå i spidsen for den positive udvikling af Center for Tandregulering? Og kan du se dig selv i en moderne klinik med panorama-udsigt til Limfjorden?

Vores nuværende leder har valgt at gå på pension til 1. september. Derfor får du nu mulighed for at søge en unik og spændende lederstilling som overtandlage på Center for Tandregulering Nordjylland (CTN). Stillingen er fleksibel, både i forhold til timetal og arbejdsindhold.

Som overtandlæge for CTN kommer du til at stå i spidsen for en moderne tandreguleringsklinik, hvor humøret, arbejdsmiljøet og de faglige ambitioner er høje – og hvor vi arbejder innovativt og udviklingsorienteret.

Stevns Kommune Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling (genopslag)

Stevns Kommune, St. Heddinge

Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge fra den 1. maj 2023 eller tidligst herefter. Ansættelsen har en varighed på 1 år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdstimerne er fordelt på ugen fra mandag til torsdag.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Dragør Kommune
Dragør kommunale Tandpleje søger en dygtig klinikchef

Dragør Kommune

Vil du stå i spidsen for en lille børne- og ungetandpleje, som har alle funktioner samlet på én klinik?

Dragør kommunes klinikchef har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi en ny klinikchef, som kan fortsætte arbejdet med at drifte og udvikle tandplejen sammen med et engageret og serviceminded team.

Klinikchefstillingen er en kombination af tandlægefagligt arbejde, ledelse og administration og som klinikchef har du mulighed for at sætte dit præg på fremtidens tandpleje.

Dragør Kommune
Godt Smil Tandlægerne Tandplejer til vores team i Sønderborg

Godt Smil Tandlægerne

Vi mangler så meget en god tandplejerkollega.

Du får en arbejdsdag fyldt med faglig sparring, søde kolleger og gode rare patienter? Vil du gerne en arbejdsplads, hvor vi er fleksible og lytter til dine behov? Har du lyst til at være en del af et team, hvor vi også lægger vægt på at have det godt sammen?

Som tandplejer får du dit eget klinikrum, et ServiceCenter og en reception, der bl.a støtter dig med at fylde din bog op. Du vil også få mødestabile og imødekommende kollegaer, der alle værner om og bidrager til et godt og sundt arbejdsmiljø.

Det Kgl. Bibliotek
Kulturchef

Det Kgl. Bibliotek, København

Kan du sætte rammen for den videre udvikling af kulturaktiviteterne i en af landets største kultur- og vidensformidlingsinstitutioner?

Det Kgl. Bibliotek søger en udviklingsorienteret og administrativ stærk kulturchef til at videreføre og videreudvikle institutionens kulturtilbud.

Som kulturchef får du ansvaret for Det Kgl. Biblioteks kulturtilbud samt en række øvrige aktiviteter i Den Sorte Diamant: udlejning af mødelokaler, butikken m. m.

Kulturchefen skal som leder af Kulturafdelingen:

 • sikre at afdelingens aktiviteter fortsat bringer kulturarv og samtid i samspil
 • bidrage til at aktiviteterne når ud til endnu flere end i dag
 • have vilje og evne til at udvikle og skabe resultater gennem medarbejderne
Det Kgl. Bibliotek
Schultz
Customer Succes Manager

Schultz, Valby

Har du flair for formidling i krydsfeltet mellem jura og teknologi? Og sætter du en ære i at skabe høj kundetilfredshed? I Schultz søger vi en customer succes manager, som vil være med til at sikre, at vores mange brugere af det juridiske værktøj Schultz Legal Research får størst mulig udbytte af løsningen.

Som customer succes manager bliver du ansvarlig for at onboarde nye kunder og sikre, at de kommer succesfuldt fra start.

Du får også en nøglerolle i at sikre, at vi får omsat kundernes behov til at optimere Schultz Legal Research i form af nyt indhold og funktioner, fx via kundedialoger og workshops med Danske Advokaters fagudvalg.

HOFOR
Dygtig sektionsleder til Document Management

HOFOR, København

Vil du være med til at optimere vores modenhed indenfor dokumenthåndtering og være ansvarlig for den digitale rejse?

Se video om HOFOR som arbejdsplads

Som sektionsleder for Document Management får du en central rolle i etableringen af en god governance omkring vores dokumenthåndtering. En væsentlig opgave i de næste år bliver konsolidering af vores dokumenthåndtering på en ny fælles platform og udfasning af flere eksisterende platforme.

Sektionen er kompetencecenter for flere af de nuværende systemer og kommer til at være ansvarlig for den forretningsmæssige udvikling, drift og anvendelse af vores nye Workpoint platform.

HOFOR
Godt Smil Tandlægerne Fantastisk klinikassistent til Godt Smil Frederikshavn søges

Godt Smil Tandlægerne

Har du fokus på patienterne og nyder du et tæt samarbejde med gode tandlæger? Ønsker du dig en moderne arbejdsplads med gode kollegaer? En klinik hvor stor faglighed og arbejdsmiljø er i højsæde, og der er en uformel tilgang til hinanden?

Stillingen er fra 1./5 (vi venter gerne på den rigtige) og der er tale om en fast stilling. Der er mulighed for alt imellem 30 og 37 timer (dette kan ændres for den rigtige).

Vi tilbyder dig

 • Fantastiske forhold på en spændende klinik hvor vi har fokus på den gode patientoplevelse
 • Medindflydelse på dagligdagen og med stor udvikling igennem selvstændige opgaver
 • Dygtige kollegaer der hjælper hinanden og har det sjovt sammen i hverdagen
Langeland Kommune Vil du være Langeland Kommunes nye tandlæge/klinikchef?

Langeland Kommune, Rudkøbing

Er du tandlæge og på udkig efter en arbejdsplads med høj grad af selvstændighed og mulighed for at præge din hverdag og kommende generationers tandsundhed? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger som udgangspunkt en fuldtidstandlæge/klinikchef på 35 timer/uge, men imødekommer også ønsker om deltidsansættelse.

Hos os bliver du en del af en lille og professionel tandpleje i Langeland Kommune. Tandplejen servicerer ca. 2100 børn og unge.

Her er ingen dage ens, og du vil møde børn og unge fra et bredt udsnit af befolkningen. Det betyder også, at du vil opleve patienter med meget forskellige forudsætninger og behandlingsbehov. Her er mulighed for at få en hverdag med nuancerede og udfordrende arbejdsopgaver indenfor alle odontologiens arbejdsfelter.

Varde Kommune Stærk koordinator med administrativ og økonomisk indsigt til Varde Bibliotek

Varde Kommune

Varde Bibliotek er på udkik efter en stærk koordinator, der kan gøre en forskel i håndteringen af de administrative opgaver (økonomi og budget), teknisk assistance i forbindelse med ledelsesopgaver og ved gennemførelsen af en række spændende udviklingsprojekter.

Som administrativ koordinator -

 • har du overblik over bibliotekets aktiviteter og budget, de økonomiske fordringer og bibliotekets kontoplan
 • har du erfaring med håndtering af moderne økonomistyringsværktøjer, kontrol og afrapportering
 • har du erfaring med at administrere tilskud til projekter og afregning i forbindelse med både ind- og udenlandske transaktioner
Vallensbæk Kommune Vallensbæk kommunale Tandpleje søger to klinikassistenter på fuld tid – kunne det være dig?

Vallensbæk Kommune

Tandplejen søger to fagligt dygtige, engagerede klinikassistenter, som brænder for at sikre børn, unge og ældre sunde tænder hele livet. Stillingerne ønskes besat pr. 1. juni 2023.

Tandplejen - som er en del af Center for Sundhed, Kultur og Fritid - behandler 4100 børn i alderen 0-21år, 50 omsorgspatienter og 60 specialtandplejepatienter. Der er etableret en centralklinik og en decentral undersøgelsesklinik. Alle klinikker er nyrenoverede med digital røntgen, OP, online booking m.m. Der udføres behandling i fuld narkose ca. en gang om måneden. Vi modtager også henvisninger fra andre kommuner til tandbehandling i fuld narkose.

Gem
THISTED KOMMUNE
Biblioteksformidler med fokus på børn og unge

THISTED KOMMUNE

På Biblioteket i KulturRummet i Thy har vi et stort fokus på børn og deres familier – biblioteket er nemlig både dit, mit og vores, og vi tror på at vi med de første møder med biblioteket gør en positiv forskel resten af livet. Vi hænger tæt sammen med vores kolleger i Sundhed og Fritid, og det er derfor helt naturligt for os, at biblioteket også har en afgørende og væsentlig rolle i at understøtte børn og unges mentale trivsel og sundhedsdagsordenen generelt i vores kommune.

Vi leder derfor efter dig, der har blik for hvordan biblioteksformidlingen kan bidrage til at udvikle livsduelige børn og unge og sunde fællesskaber, hvor biblioteksformidlingen og kulturelle oplevelser kan være katalysator herfor.

Det Kgl. Bibliotek
Informationsspecialist med undervisnings- og bibliotekserfaring

Det Kgl. Bibliotek, Aarhus

Vi savner en kollega, der kan indgå i vores team af dedikerede biblioteksfolk på Arts bibliotekerne i Aarhus. En kollega – cand.mag. eller cand.scient.bibl., der elsker at undervise, er serviceminded af natur og kan bringe sine digitale kompetencer i spil i forhold til at udvikle nye undervisningsforløb til studerende på Arts.

Arbejdsopgaver:

 • Informationsvagter i skrankerne på de fysiske biblioteker på Kasernen, Moesgaard og i Nobelparken, hvor support og vejledning af studerende er i højsædet.
 • Undervise i informationskompetence både online og fysisk.
 • Udvikle undervisning, der bibringer studerende viden og indsigt i digitale metoder, referencehåndtering, brug af digitale arkiver, textmining, antiplagiering m.m.
Det Kgl. Bibliotek
Det Kgl. Bibliotek
Undervisningskompetent informationsspecialist

Det Kgl. Bibliotek, København

Vil du være med til at udvikle undervisningen og udbygge de studerendes informationskompetencer på AU Library Arts, Emdrup, København?

Det Kgl. Bibliotek, AUL Emdrup søger en medarbejder til at indgå i biblioteksbetjeningen af forskere og studerende på Arts Emdrup, DPU, Aarhus Universitet.

Du vil indgå i bibliotekets kontaktbiblioteksordning, hvor hovedopgaverne er undervisning, vejledning i informationssøgning, kontakt til forskere og studerende samt øvrige biblioteksrelaterede opgaver.

Det Kgl. Bibliotek
Det Kgl. Bibliotek
Informationsspecialist

Det Kgl. Bibliotek, Aarhus

Det Kgl. Bibliotek, AUL BSS søger en informationsspecialist til at indgå i biblioteksdriften på et større forskningsbibliotek med særligt blik på områderne Statskundskab og Jura.

Du vil indgå i bibliotekets kontaktbiblioteksordning, hvor hovedopgaverne er undervisning, vejledning i informationssøgning, kontakt til forskere og studerende på de to institutter, samt øvrige biblioteksrelaterede opgaver.

Dine opgaver

 • Undervisning af jura- og statskundskabsstuderende i informationssøgning og kildehåndtering på bachelor, kandidat og Ph.d. niveau
 • Vejledningsvagter i biblioteket på Bartholins Alle
 • Tjek af pensum og eksamensopgaver for ophavsret
Det Kgl. Bibliotek
Hørsholm Kommune Klinikassistent søges til Hørsholm kommunale Tandpleje

Hørsholm Kommune, Rungsted Kyst

Vi søger en klinikassistent til vores caries-afdeling med interesse for omsorgstandplejen.

Du får mulighed for:

 • At arbejde i en velorganiseret, kvalitetsbevidst og udviklingsorienteret tandpleje, med ca. 5.500 børn og unge og ca. 150 omsorgspatienter.
 • At arbejde i en centraliseret tandpleje, hvor klinikkerne er veludstyrede og med elektronisk journal (TMTand) og digital røntgen (Digora).
 • Tæt dialog og samarbejde omkring ortodonti, da vi har egen specialtandlæge.
 • Samarbejde med dygtige, erfarne og fagligt engagerede kolleger.
tandlægen.dk Tandplejer

tandlægen.dk, Esbjerg

Vi har brug for dig i vores imødekommende og glade team i Esbjerg. Det er lige meget, om du er ung eller ældre, uerfaren eller erfaren, så længe du har lyst til at grine med os.

Som de fleste andre tandklinikker har vi fokus på kvalitet og høj faglighed, og dette kan du få lov at nørde sammen med vores 3 andre dygtige og hjælpsomme tandplejere i vores team. Hvis du ikke synes, det er nok, tilbyder vi i samarbejde med vores kæde tandlægen.dk også efteruddannelse, der er målrettet tandplejere.

Din daglige frokostpause vil du nyde i selskab med et meget socialt personaleteam, hvor der altid er godt gang i snakken.

Faxe Kommune Kulturformidler med særlig interesse for undervisning og litteraturformidling

Faxe Kommune, Haslev

Vi søger en ny kollega med særlig interesse for undervisning og formidling af bibliotekets mange tilbud.

Hos os lægger vi vægt på at tale om litteratur på arbejdspladsen og hele tiden dele vores viden om og begejstring for gode kulturoplevelser på kryds og tværs i organisationen til glæde for både kolleger og borgere.

Konkret skal du arbejde med litteraturformidling i biblioteksrummet i samtale med borgerne, planlægge og afvikle undervisningsforløb samt formidle litteratur på skrift. Og du skal selvfølgelig have masser af bøger i hænderne og hjælpe med at tilpasse og vedligeholde materialesamlingen, så den altid fremstår attraktiv og aktuel.

Frederiksberg Kommune Tandplejer søges til Tandreguleringen i Frederiksberg Kommunes Tandpleje

Frederiksberg Kommune

Vores tandreguleringsteam består af 3 specialtandlæger, 3 tandplejere og 6 klinikassistenter. Vi er et team hvor sparring og godt kollegialt samarbejde har stor betydning for vores daglige arbejde.

Vi lægger stor vægt på medarbejdertrivsel og gode samarbejdsevner.

Anerkendende kommunikation er en integreret del af vores kultur, som vi løbende har fokus på. Ligeledes har vi fokus på kompetenceudvikling, som både sker ved sparring og ved efteruddannelse.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV