492 job matcher din søgning 492 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DLG Finansassistent til DLGs debitorteam

DLG, Fredericia

Vi søger en finansassistent til en stilling i vores debitorteam. Har du lyst til at hjælpe med at styre vores debitorer, og har du flair for at optimere og skabe nye processer, så er du måske vores nye kollega?

Du bliver en central person, som skal være med til at opretholde rette fokus i vores debitorfunktion. Sideløbende med dine daglige arbejdsopgaver skal du i samråd med de øvrige medarbejdere videreudvikle og yderligere automatisere processerne i vores team.

Gem
Esbjerg Kommune
I Tandplejen i Esbjerg Kommune søger vi en tandlæge pr. 14. august 2023 eller snarest muligt - gerne fuldtid - genopslag

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at blive en del af et stærkt hold på 85 dygtige og engagerede medarbejdere, så har vi stillingen til dig.

Medarbejderne er fordelt på seks storklinikker, hvor vi arbejder i velfungerende teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

I Tandplejen har vi cirka 25.000 patienter, og vores vigtigste fokus er forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn som ældre i omsorgstandplejen.

Vi kan tilbyde dig:

  • at du bliver en del af en spændende arbejdsplads i en kommunal tandpleje, hvor vi er fuldt digitaliseret med patientjournal (Solteq tand) og røntgen (Visiquick)
  • gode muligheder for faglig og personlig udvikling, da alle fagområder varetages i tandplejen
Struer Kommune
Overtandlæge til Center for Tandregulering Nordvestjylland

Struer Kommune

Er du vores nye leder? Vil du stå i spidsen for den positive udvikling af Center for Tandregulering? Og kan du se dig selv i en moderne klinik med panorama-udsigt til Limfjorden?

Vores nuværende leder har valgt at gå på pension til 1. september. Derfor får du nu mulighed for at søge en unik og spændende lederstilling som overtandlage på Center for Tandregulering Nordjylland (CTN). Stillingen er fleksibel, både i forhold til timetal og arbejdsindhold.

Som overtandlæge for CTN kommer du til at stå i spidsen for en moderne tandreguleringsklinik, hvor humøret, arbejdsmiljøet og de faglige ambitioner er høje – og hvor vi arbejder innovativt og udviklingsorienteret.

APC Forsikringsmæglere A/S
Administrativ medarbejder søges til vores APC Rådgivningscenter

APC Forsikringsmæglere A/S, København

Grundet vækst og for at sikre høj kvalitet i vores serviceniveau, søger vi lige nu en dygtig og pligtopfyldende kollega til vores administration i København.

Vores nye medarbejder skal hjælpe med fortsat at udvikle og fastholde den effektive sagsbehandling på tværs af andre pensionsselskaber.

Hvis du synes det kunne være spændende at være en del af Danmarks største forsikrings- og pensionsmægler med tilfredse kunder samt dygtige og motiverede kollegaer, så er du sikkert den rette til jobbet!

APC Forsikringsmæglere A/S
Stevns Kommune Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling (genopslag)

Stevns Kommune, St. Heddinge

Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge fra den 1. maj 2023 eller tidligst herefter. Ansættelsen har en varighed på 1 år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdstimerne er fordelt på ugen fra mandag til torsdag.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Agria Dyreforsikring
Medarbejder til kundecenter i Agria Dyreforsikring med stor interesse for dyr

Agria Dyreforsikring, Solrød Strand

Er du dygtig til salg og kundeservice? Er du glad for dyr, specielt heste? Og vil du være med til at give vores kunder i Agria den absolut bedste oplevelse i forbindelse med især telefoniske henvendelser?

Vi søger en medarbejder til vores kundecenter, som er serviceminded, god til telefonisk kundekontakt og ikke er bange for at række ud efter hjælp og sparring, når det er nødvendigt. Du sætter en ære i at udføre dit arbejde godt – og så er du en god kollega, der er med til at skabe en god kultur i teamet. Vi er altid professionelle, men går meget op i at have det sjovt på arbejdspladsen.

Agria Dyreforsikring
Det Faglige Hus Forsikring Forsikringsrådgiver

Det Faglige Hus Forsikring, Esbjerg

Er du forsikringsrådgiveren som både er drevet af at give god rådgivning og skabe salg og samtidig yde en god service? Har du lyst til at have mange bolde i luften? Og vil du være en del af et stærkt team? Så er det dig, vi har brug for i Det Faglige Hus Forsikring.

Dine primære opgaver:

  • Kompetent og seriøst rådgiver du hver enkelt kunde, samtidig med at du afdækker kundens reelle behov
  • God og ansvarsbevidst kundeservice når der er spørgsmål til dækninger og eksisterende forsikringer
  • At klare alt omkring din kunde: Tilbud, opsigelse, taksatorbestilling m.v.
  • Booke og afholde egne møder, via emner der tilgår dig fra vores CRM-system
Codan Forsikring A/S Brænder du for at skabe de bedste oplevelser for vores kunder?

Codan Forsikring A/S, København

Er du som person drevet af nysgerrighed, og vilje til at tage ansvar for at løse vores kunders henvendelser samt at sikre, at vores kunder via dig vil få den bedste individuelle kundeoplevelse, så er du måske vores nye kunderådgiver i Privatsikring.  

For os er det vigtigt at du lykkes og derfor får du grundig viden om vores produkter, systemer og samtalen med kunden via grundig Onboarding. Der vil kontinuerligt være træning og uddannelse, både internt i Alm. Brand Group og på Forsikringsakademiet. Vi tager udvikling af vores medarbejdere seriøst. Du vil få en attraktiv fast løn, gode vilkår og en arbejdsgiverbetalt pensionsordning.  

Copenhagen Search Partners P/S Investment Associate/Senior Investment Associate

Copenhagen Search Partners P/S recruiting on behalf of Sagitta in Kokkedal

Are you an ambitious, analytical and driven professional and would you like to join a company with the purpose to make a positive impact on our world? Then you might be the new member of Sagittas investment team.

As the new Investment Associate/Senior Investment Associate, you will identify, source, and evaluate investment opportunities and portfolio work. You will be performing valuation analysis and commercial assessment on a wide range of investments and provide detailed analysis on capital structure, strategy projects, add-on acquisitions, organizational processes, and investor valuation reports.

Copenhagen Search Partners P/S Investment Director

Copenhagen Search Partners P/S recruiting on behalf of Sagitta in Kokkedal

Are you an experienced investment professional, who’s passionate about building something unique and making impact? Do you have an entrepreneurial spirit, strong analytical skills as well as a solid business acumen? Then you might be Sagittas new Investment Director.

As the new Investment Director, you will contribute to further develop Sagittas investment strategy and participate in building the company. As Investment Director you will be a crucial part of the investment team, where you will be responsible for the deal flow from A-Z, including sourcing, developing, negotiating, closing and exiting investment opportunities.

Dragør Kommune
Dragør kommunale Tandpleje søger en dygtig klinikchef

Dragør Kommune

Vil du stå i spidsen for en lille børne- og ungetandpleje, som har alle funktioner samlet på én klinik?

Dragør kommunes klinikchef har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi en ny klinikchef, som kan fortsætte arbejdet med at drifte og udvikle tandplejen sammen med et engageret og serviceminded team.

Klinikchefstillingen er en kombination af tandlægefagligt arbejde, ledelse og administration og som klinikchef har du mulighed for at sætte dit præg på fremtidens tandpleje.

Dragør Kommune
SORTH & CO Head of Finance

SORTH & CO søger for Landfolk i Aarhus

Landfolk er en startup, hvor skaleringen er i fuld gang, hvilket stiller større krav til finansiel afrapportering, økonomisk forståelse og professionalisering.

Som en naturlig følge af ovenstående, vokser behovet for optimering af finansfunktionen og for udvikling af alle relaterede områder, herunder både mennesker, processer og internationalisering.

Som Head of Finance skal du hjælpe ledelsen med at udvikle og påvirke Landfolk til fortsat at skabe vækst og gode resultater. Dine opgaver, dit ansvar og dit fokus tager udgangspunkt i finansfunktionen, men giver dig mulighed for at inddrage alle led i kæderne.

Actief Hartmanns Kunderådgiver til Gerdmans

Actief Hartmanns søger for kunde i Nivå

Vil du spille en vigtig rolle, og give Gerdmans kunder en god oplevelse? Så læs med her! 

Din primære opgave er at rådgive virksomhedens kunder, der kontakter virksomheden på chat/mail og telefon. Her har du fokus på at afdækket behov for udstyr til indretning af deres kontor eller lager.

Dit mål er naturligt at skabe den bedst mulige løsning for kunderne gennem afklaring af produkt-specifikke spørgsmål og alternative løsningsmuligheder.  Når løsningen er aftalt med kunden, udarbejder du tilbud og ordrebekræftelse og du følger afslutningsvis op på leverancen.

Tryg Forsikring A/S
Strategisk Analytiker

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Vi søger en ny kollega, der kan hjælpe med at lave strategiske analyser til vore nordiske indkøbsafdelingen i Ballerup!

Som analytiker, vil du få opgaver for kolleger i indkøbsdivisionen, hvor du skal konsolidere, analyserer og rapporterer data. Du arbejder tæt sammen med forretningen og vil give altafgørende inputs i forbindelse med udvikling af sourcing strategier.  

Ved at producere og udvikle enkle og forståelige analyser og rapporter, kan du bistå indkøberne med udarbejdelse af anbefalinger, som kan medvirke til, at Tryg kan reducere sine omkostninger og forblive et lønsomt forsikringsselskab for vores kunder.  

Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Skadebehandler - Special Skade - Løsøre Backoffice

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Vil du være en del af vores fagligt stærke team og brænder du for at hjælpe vores kunder, når de har været udsat for en skade? Så kan vi nu tilbyde et spændende job.

Du skal med udgangspunkt i Trygs skadepolitik foretage skadebehandling af Privat Indbo og give kunderne en god service og rådgivning og dermed sikre, at kunderne får en positiv oplevelse. Vi håndterer skader for både Tryg og Alka og det betyder, at du kommer til, at arbejde i flere skadesystemer.

Tryg Forsikring A/S
Gem
Tryg Forsikring A/S
Strategic Business Analyst for Large Transformations

Tryg Forsikring A/S, Valby

Are you enthusiastic about software development and business requirements? And would you like to be part of a journey aiming at placing Tryg as the best insurance company in the world?    

You will join Large Transformations team, which works with strategic projects across many insurance business domains like CRM (Customer Relationship Management), Customer Engagement, Policies, Claims, Pricing) for our commercial and private business units. 

  You connect the strategy and business capabilities that are needed to enable and deliver organizational goals and objectives. You do that by aligning and modelling the connection between people, processes and technologies for the specific business outcomes.

Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Agenturindehaver til Erhverv eller Landbrug - Tryg Agentur Erhverv

Tryg Forsikring A/S, Aarhus

Bringer du dit salgstalent i spil som forsikringsrådgiver i dag, men drømmer om mere fleksible rammer? Oplever du derudover også, at dit salgstalent ikke altid bliver aflønnet efter din indsats, og drømmer du samtidig om at blive selvstændig?

Så spring ud som agenturindehaver på erhvervsmarkedet med et stort brand i ryggen. Lige nu har du en fantastisk mulighed for at blive selvstændig agenturindehaver til landbrugskunder og erhvervsdrivende.

Tryg Forsikring A/S
Gjensidige Forsikring
Product manager

Gjensidige Forsikring, København

Se video om Gjensidige Forsikring som arbejdsplads

Kunne du tænke dig at blive ansvarlig for et strategisk vigtigt område for et af Nordens største forsikringsselskaber? Så får du her muligheden for at træde ind i en central rolle, hvor du udvikler og drifter vores eftertragtede privatboligprodukter.

Som Product Manager får du en alsidig dag, hvor du har det forkromede overblik over dit felt og dine opgaver. Du bliver ansvarlig for vores privatboligprodukter og go-to-personen for dine kolleger, som medansvarlig product manager på privatbolig. Det betyder også, at du har et produkt fra idé til drift og optimering, så vi har de stærkeste produkter og services.

Gjensidige Forsikring
Velliv Kundeservicemedarbejder

Velliv, Ballerup

Kundeservicemedarbejder med blik for gode kundeoplevelser. Bliv del af et effektivt kundeserviceteam i Danmarks bedste kommercielle pensionsselskab.

I jobbet (37 timer ugentligt) vil du blive en del af en afdeling på 34 friske kolleger, der til daglig arbejder med bl.a. sagsbehandling i forbindelse med overførsler til og fra Velliv. Vi håndterer al sagsbehandling og administration vedr:

  • Overførsler til Velliv
  • Overførsler fra Velliv
  • Ændringer ved fratrædelse/lønændringer
  • Forespørgsler om dataindsigt
Gem
Nykredit
Business Analyst til BizTech Banking

Nykredit, Høje-Taastrup

Nykredit styrker sin indsats og it-udvikling på anti-hvidvask-området, og derfor søger vi en it-kyndig forretningsanalytiker, som kan forvandle forretningsbehov til digitale løsninger.

Som analytiker har du fokus på udvikling, analyse og vedligeholdelse af teamets løsninger. Du er ansvarlig for at omsætte forretningsbehov til løsningskrav og for at nedbryde krav i epics og stories. Prioriteringen af opgaver foregår ud fra agile principper og i tæt samspil med forretningen.

Nykredit

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV