1.235 job matcher din søgning 1.235 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Nohro ApS Finance manager søges til koncern med flere virksomheder

Nohro ApS, Aalborg

Vi søger en dygtig Finance manager med mod på mange forskellige arbejdsopgaver i en travl hverdag. Du vil blive en del af et dygtigt og engageret team, hvor tonen er uformel og humøret er højt.

Det er vigtigt for os, at du er systematisk, struktureret, selvkørende, idérig og proaktiv. Vi tilbyder en spændende, varierende og fleksibel hverdag med fantastiske kollegaer.

Arbejdsopgaver:

 • Daglig bogføring
 • Perioderapportering til ledelsen
 • Momsindberetning
DLG Finansassistent til DLGs debitorteam

DLG, Fredericia

Vi søger en finansassistent til en stilling i vores debitorteam. Har du lyst til at hjælpe med at styre vores debitorer, og har du flair for at optimere og skabe nye processer, så er du måske vores nye kollega?

Du bliver en central person, som skal være med til at opretholde rette fokus i vores debitorfunktion. Sideløbende med dine daglige arbejdsopgaver skal du i samråd med de øvrige medarbejdere videreudvikle og yderligere automatisere processerne i vores team.

Volvo Truck Center Danmark A/S
ADMINISTRATIV VÆRKFØRER

Volvo Truck Center Danmark A/S, Holstebro

Se video om Volvo Truck Center Danmark A/S som arbejdsplads

Motiveres du af at få kunder sendt glade og tilfredse videre ud på landevejen i samarbejde med teamet? Og trives du i en aktiv og omskiftelig hverdag i rollen som midtpunkt for både kunder og medarbejdere? Så er jobbet som værkfører i Volvo Truck Center Holstebro måske dit næste job.

Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver:

 • Fakturering inkl. sikre grundlaget for faktureringen samt fastsættelse af timeforbrug
 • Kundehåndtering, herunder sikring af fyldestgørende aftalegrundlag, opfølgning på service og reparation samt slutaflevering til kunden
 • Afstemning af forsikringssager, månedsrapporter, kontrakter og garantiarbejde
Volvo Truck Center Danmark A/S
& friends Financial Controller

& friends søger for SKATEPRO ApS i Hinnerup

Favner du regnskabsmæssigt bredt og nyder du at bruge dine kompetencer i hverdagen? Tiltrækkes du af udfordringer i en dynamisk virksomhed med højt til loftet og et uformelt miljø, hvor arbejdsglæden går op i en højere enhed? Hvis du kan svare ja til ovenstående, så er det muligvis dig vi leder efter.

Du tilbydes et spændende job i en succesfuld og ambitiøs virksomhed med en flad og uformel organisation præget af stærke værdier, hvor man bliver anerkendt, både for sin personlighed og sin faglighed.

Landsforeningen af Menighedsråd Regnskabsmedarbejder søges til interesseorganisation

Landsforeningen af Menighedsråd, Sabro

Har du praktisk erfaring med bogholderi og lønadministration, og kan du se dig selv i en regnskabsafdeling, hvor vi hjælper hinanden, har en uformel omgangstone og går op i at levere en professionel service samtidig med at vi dygtiggør hinanden? Så har vi måske jobbet til dig.

Da en af vores dygtige kollegaer skal på barsel, og vi i samme ombæring flytter rundt på nogle af vores opgaver, har vi mulighed for, at tilpasse stillingen efter den rette profil. Derfor kan stillingen både være deltid, fuldtid, tidsbegrænset eller en fastansættelse.

Som vores nye kollega bliver du en del af et team med 6 kolleger, der arbejder sammen med menighedsrådene om kirkernes budgetter og regnskaber.

Idrættens Kompetence Center P/S Grundig og serviceorienteret regnskabsansvarlig søges til Idrættens Kompetence Center i Brøndby

Idrættens Kompetence Center P/S

Elsker du tal og idrættens verden? Trives du med at servicere de mange passionerede frivillige og være med til at sikre, at der er styr på tallene og økonomien i vores specialforbund?

Sporten er fuld af tal, og dem skal der holdes styr på. Derfor tilbyder Idrættens Kompetence Center (IKC) at udføre regnskabsassistance for specialforbundene under Danmarks Idrætsforbund. IKC’s væsentligste opgave er at sikre den bedste regnskabsservice overfor specialforbundene.

Dine opgaver er primært:

 • Udarbejdelse af forbundsregnskaber
 • Debitorstyring
 • Kreditorstyring
Gem
Esbjerg Kommune
I Tandplejen i Esbjerg Kommune søger vi en tandlæge pr. 14. august 2023 eller snarest muligt - gerne fuldtid - genopslag

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at blive en del af et stærkt hold på 85 dygtige og engagerede medarbejdere, så har vi stillingen til dig.

Medarbejderne er fordelt på seks storklinikker, hvor vi arbejder i velfungerende teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

I Tandplejen har vi cirka 25.000 patienter, og vores vigtigste fokus er forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn som ældre i omsorgstandplejen.

Vi kan tilbyde dig:

 • at du bliver en del af en spændende arbejdsplads i en kommunal tandpleje, hvor vi er fuldt digitaliseret med patientjournal (Solteq tand) og røntgen (Visiquick)
 • gode muligheder for faglig og personlig udvikling, da alle fagområder varetages i tandplejen
Julemærkefonden Regnskabsansvarlig til Julemærkefonden

Julemærkefonden, Roskilde

Julemærkefonden er en af de større velgørende børneorganisationer i Danmark, og vi står midt i en spændende udvikling, hvor vi skal vækste for at kunne imødekomme det fortsat stigende behov for vores hjælpearbejde rettet mod udsatte børn i Danmark. Vi har ambitioner på vegne af børnene.

Du får et udfordrende og spændende job, hvor du har ansvar for den daglige drift af regnskabet, herunder kreditorbogholderi, debitorbogholderi og finansbogholderi, men også diverse ad-hoc opgaver af varierende karakter, der løbende opstår i dagligdagen. Til alt dette har du en dygtig regnskabselev som du har det primære ansvar for.

Vi tilbyder et spændende, udfordrende og meningsfyldt arbejde.

Gribskov Lilleskole Administrativ stilling hos Gribskov Lilleskole

Gribskov Lilleskole, Helsinge

Gribskov Lilleskole ligger lige ved Duemose station omgivet af skov og marker og isoleret fra byernes aktivitet, som en lille oase midt i Gribskov kommune. Vi er en skole med 100-110 elever fra 0. til 9. klassetrin fordelt på 5 hold.

I jobbet vil man skulle bestride alle administrative opgaver i skolesekretærfunktionen, da vi grundet vores lille størrelse kun har én administrativ medarbejder.

Som sekretær er man ofte det første møde med skolen, derfor søger vi en sekretær der vægter relationen med elever, forældre og kollegaer højt, og som er kompetent i de mange administrative opgaver der følger med jobbet som eneste administrative medarbejder.

Struer Kommune
Overtandlæge til Center for Tandregulering Nordvestjylland

Struer Kommune

Er du vores nye leder? Vil du stå i spidsen for den positive udvikling af Center for Tandregulering? Og kan du se dig selv i en moderne klinik med panorama-udsigt til Limfjorden?

Vores nuværende leder har valgt at gå på pension til 1. september. Derfor får du nu mulighed for at søge en unik og spændende lederstilling som overtandlage på Center for Tandregulering Nordjylland (CTN). Stillingen er fleksibel, både i forhold til timetal og arbejdsindhold.

Som overtandlæge for CTN kommer du til at stå i spidsen for en moderne tandreguleringsklinik, hvor humøret, arbejdsmiljøet og de faglige ambitioner er høje – og hvor vi arbejder innovativt og udviklingsorienteret.

Accountor Denmark A/S Serviceminded og IT-stærk økonomikonsulent med passion for kunder

Accountor Denmark A/S, Herlev

Kom og bliv en del af vores a+ team! Vi har travlt i Accountor Denmark og derfor søger vi en Økonomikonsulent til vores konsulentteam, som vil være med til at servicere vores kunder. Har du et økonomisk mindset, erfaring med allround bogholderi eller revision, samt en åben og serviceminded personlighed? Og vil du være en del af en virksomhed, som er forløbere for fremtiden, hvor udvikling, nysgerrighed og vækst giver os ambitioner om altid at være et skridt foran og hvor vi tager åbent imod nye idéer?

I rollen som Økonomikonsulent bliver du faglig sparringspartner for Accountors kunder og den der sikrer, at deres forespørgsler håndteres korrekt.

Hals Metal Recycling Aktieselskab
Erfaren økonomimedarbejder til produktionsvirksomhed

Hals Metal Recycling Aktieselskab

Da vores nuværende økonomimedarbejder har fundet nyt job, søger vi hendes afløser.

Så er du god til at holde overblikket, og har du erfaring inden for bogholderi og økonomi så læs videre!

Dine daglige opgaver bliver bl.a.: Vare- og lagerstyring, fakturering til kunder og daglig bogføring.

Hals Metal Recycling Aktieselskab
BPI A/S
International fødevarevirksomhed søger regnskabsmedarbejder

BPI A/S, Gentofte

VI SØGER EN REGNSKABSMEDARBEJDER TIL AT STYRKE VORES FINANSTEAM PÅ VORES HOVEDKONTOR I GENTOFTE

Afdelingen består af fem medarbejdere. Vi sætter pris på et inspirerende uformelt miljø med korte beslutningsveje og har fokus på at sikre høj kvalitet og en god service. Vi tilbyder afvekslende opgaver og en stor berøringsflade med kolleger i både Danmark og udlandet. BPI er en international vækstvirksomhed med god plads til personlig og professionel udvikling. Dine primære opgaver vil bestå af:

 • Hovedansvarlig for bogholderiet i et af vores større datterselskaber
 • Daglig bogføring i flere selskaber
 • Debitor- og kreditorbogholderi
BPI A/S
Elite Gaming A/S Udadvendt debitorassistent søges til vikariat, 30 timer per uge

Elite Gaming A/S, Tilst

Brænder du for bogholderi og gode kundeoplevelser, og har du lyst til at arbejde i en organisation, hvor vi lægger vægt på en god atmosfære i hele huset, og hvor tonen er fri og uformel?

Vi tilbyder dig

 • Et spændende vikariat på 9 måneder.
 • 25-30 timer om ugen
 • Mulighed for 1-2 dags hjemmearbejdsplads
 • Løn og personalegoder, der modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer.
PETER BODUM A/S
Regnskabsmedarbejder til økonomifunktionen

PETER BODUM A/S, Humlebæk

Vi søger en erfaren regnskabsmedarbejder på fuld tid, der med stort engagement kan indgå i vores internationale finansteam.

Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads beliggende på Humlebæk Strandvej, hvor vi ikke har sparet på kvaliteten, og som kun overgås af vores fantastiske omgivelser. Hos os bliver du hurtigt en væsentlig del af teamet i en organisation der er præget af tværgående samarbejde og korte beslutningsveje.

PETER BODUM A/S
Frederiksberg Kommune Engageret økonomikonsulent til økonomiunderstøttelse af institutionsledere

Frederiksberg Kommune

Vil du være med til at understøtte institutionsledere i Frederiksberg Kommune med god økonomistyring? Og vil du være med til at udvikle et fælles økonomiopfølgningskoncept på tværs af Frederiksberg Kommune?

Som økonomikonsulent i Institutionsopfølgning og Controlling vil du få ansvar for at følge op på økonomien på flere institutioner af forskellig størrelse og type. Du vil derfor få et bredt indblik i, hvordan forskellige kommunale institutioners økonomi hænger sammen.

Dine opgaver vil bl.a. bestå i at bistå institutionsledere med budgetforståelse, lave løbende opfølgning på institutionernes forbrug og udarbejde gode prognoser med udgangspunkt i dialogen med institutionslederne.

Rudolf Steiner-Skolen i Aarhus Er du vores nye bogholder?

Rudolf Steiner-Skolen i Aarhus

Hos os får du en aktiv og indholdsrig hverdag på en skole med 520 elever, og du bliver en del af en mangfoldig medarbejdergruppe. Du skal kunne se dig selv som en del af et kontormiljø, hvor vi løfter i flok og tager over for hinanden, hvis det er nødvendigt. Vi har en omskiftelig og travl hverdag, og du vil få mulighed for at have mange forskelligartede opgaver.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Finans- og kreditorbogholderi.
 • Elevopkrævning (debitorbogholderi).
 • Klargøring af årsregnskab til revisor.

Det er en fordel, at du har erfaring fra skoleverdenen. Alternativt vil vi sørge for din oplæring.

Futurum ApS
Økonomimedarbejder til anderledes personlig virksomhed

Futurum ApS, Fredericia

Vil du være en del af en anderledes personlig virksomhed inden for sin branche? Er du stærk på regnskab, bogholderi, rapportering og budgetter? Så har Futurum måske jobbet til dig!

Du får en dagligdag i en virksomhed, hvor kulturen bygger på tillid og en høj grad af frihed under ansvar, hvilket giver dig mulighed for at præge din egen hverdag, som bl.a. består af:

 • Udarbejdelse af budgetter
 • Rapportering til kunder
 • Kreditor- og debitorbogholderi
Futurum ApS
Lokaltog A/S
Controller

Lokaltog A/S, Høje Taastrup

Drømmer du om at være en del af en virksomhed, som gør en forskel for pendlere og går en spændende tid i møde? Lokaltog er en organisation med en robust drift, kommende infrastrukturprojekter for ca. 1 mia. kr. frem mod 2026 og indkøb af nye batteritog.

Se video om Lokaltog A/S som arbejdsplads

Vi har brug for en Controller, til at supportere vores forretning, samt økonomiafdeling med analyser og optimering, så vi kan fortsætte vores udviklingsrejse mod effektive processer og forretningssupport.

Du får et job, hvor fagligheden er høj, og hvor du evner at finde de gode løsninger i både økonomistyringen, regnskabet og med øje på systematiske løsninger.

Lokaltog A/S
Stevns Kommune Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling (genopslag)

Stevns Kommune, St. Heddinge

Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge fra den 1. maj 2023 eller tidligst herefter. Ansættelsen har en varighed på 1 år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdstimerne er fordelt på ugen fra mandag til torsdag.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV