424 job matcher din søgning 424 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Ikast-Brande Kommune
Skolekonsulent

Ikast-Brande Kommune, Nørre Snede

Vi mangler en skolekonsulent, som vil være en del af skoleskoleafdelingens team.

Som skolekonsulent er du med til at understøtte ledelsesgruppen, udviklingsprojekter, den daglige drift og andre tværgående indsatser med insisterende sparring, processtøtte og facilitering.

Dine opgaver vil bl.a. være at:

 • Support og rådgivning til skoleafdelingen og skoleledere i den daglige drift
 • Opdatering på lovgivning, bekendtgørelser, overenskomster, vejledninger m.v. og stå for relevant videreformidling af disse
 • Understøtte skoleafdelingens dialog med skolerne og andre samarbejdspartnere
NEXT Uddannelse København Vikar til undervisning i matematik på EUX

NEXT Uddannelse København

Har du lyst til at arbejde med en spændende uddannelse på en af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler? Samt have en dagligdag sammen med nogle dejlige unge mennesker? Så er du den rette til vores EUX-team på Nørrebro.

Vores grundforløbselever mangler akut en lærer, der kan undervise i matematik på C-niveau frem mod eksamen i juni måned.

På EUX får eleverne både en studenterhue og en erhvervsuddannelse. Det specielle ved uddannelsen opstår i samspillet mellem de to dele. Du bliver en del af et lille velfungerende lærerkollegie, hvor vi er i fuld gang med at udvikle eux-uddannelsen til noget endnu bedre og har meget spændende arbejde at tage fat på. Det skal du have lyst til, og interesse i, at være en del af.

IBA Erhvervsakademi Kolding Timelærer til undervisning i IT-infrastruktur eller IT-arkitektur

IBA Erhvervsakademi Kolding

Vi søger en timelærer, der har evner inden for it-infrastruktur eller it-arkitektur, der har lyst til midlertidigt at indgå i vores fantastiske team af undervisere.

Vi søger en kollega, der har lyst til:

 • At undervise og skabe fremtidens talenter inden for it-arkitektur og it-infrastruktur.
 • Alsidige og varierende opgaver inden for undervisning, planlægning samt eksamination.

Vi tilbyder et fantastisk arbejdsmiljø i vores nye, moderne bygning på havnen i Kolding, samt en spændende arbejdsplads med rig mulighed for at udfordre dig selv.

Københavns Kommune Er du Strandparkskolens nye afdelingsleder pr. 1. juni 2023 eller snarest derefter?

Københavns Kommune

På Strandparkskolen søger vi en ny afdelingsleder, som sammen med skolens øvrige ledelsesteam skal fortsætte videreudviklingen af en specialskole med en lang historie og stor faglighed.

Vi varetager udvidet specialundervisning og fritidstilbud for børn og unge med vidtgående generelle indlæringsvanskeligheder. Vores elever er kendetegnet ved betydelig nedsat funktionsevne, herunder multiple funktionsnedsættelser og autisme.

Ledelsestemaet har mere end 25 års erfaring fra skoleverdenen og fra Københavns Kommune, så du vil kunne få en god indflyvning og support, hvis du er ny i feltet som leder.

Københavns Erhvervsakademi Stærkstrømsingeniør, el-installatør eller maskinmester med lyst til at give sin viden videre

Københavns Erhvervsakademi

Vil du videregive din faglige viden til næste generation el-installatører?

Hvis du er stærkstrømsingeniør, el-installatør eller maskinmester venter der dig et spændende job blandt gode og engagerede kolleger, der står parat til at få dig ind i undervisningens spændende verden.

Se video om Københavns Erhvervsakademi som arbejdsplads

Du bliver ansat som underviser og bliver en del af det team, der står for undervisningen af fuldtids- og deltidsstuderende på El-installatøruddannelserne på KEA – Københavns Erhvervsakademi.

Som en del af underviserteamet er du med til at udvikle og gennemføre uddannelserne. Du vil primært undervise i tekniske fag såsom matematik, el-tekniske beregninger, installations- og forsyningsteknik, men den endelige sammensætning af fag afhænger af din profil.

Stevns Kommune Tandlæge til en tidsbegrænset stilling

Stevns Kommune, Store Heddinge

Stevns Kommunale tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge. Ansættelsen har en varighed på et år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Egedal Kommune
Har du blik for elevernes positive hensigter og uanede muligheder?

Egedal Kommune, Ølstykke

Du får prægtige og engagerede kollegaer, og vi lover dig, at vi griner og bander sammen, når kopimaskinen går død, portalerne svigter, og planerne for dagen går i fisk. Men vi er sammen og løfter i flok – og det er dét, der kendetegner os på Maglehøjskolen. 

Vi søger en lærer med sort bælte i udskolingsfag, der er klar på at føre traditionen om vores prestigefyldte skolefest, succesfulde aktivitetsdage og altid ventede motionsdag videre, og som let kan håndtere skoledagene, der ofte har lige så mange funktioner som en schweizerkniv.

Vi tror på, at alle børn gør det bedste, de kan, ud fra hvad der giver mening for dem. Vi tager udgangspunkt i børneperspektivet og ser derfor med børnene.

Egedal Kommune
Frederiksberg Hf-Kursus Uddannelsesleder

Frederiksberg Hf-Kursus

Frederiksberg HF er en almen dannende ungdomsuddannelse med en bred målgruppe.

Som uddannelsesleder på Frederiksberg HF bliver du en del af skolens ledelsesteam, og din primære opgave er at sikre god ledelse af såvel medarbejdere som elever. Du varetager sammen med ledelsesteamet og skolens undervisere kvalitetssikringen af den pædagogiske udvikling og de rammer, der understøtter god læring i dagligdagen for en mangfoldig elevgruppe.

Frederiksberg HF ønsker at være en rummelig skole, både når det gælder elever og medarbejdere. Kollegialt præges kulturen af et godt sammenhold, hvor lærerne f.eks. sparrer med og støtter hinanden i håndteringen af udfordringer.

Above & Beyond
Erfaren DE&I Facilitator & Konsulent

Above & Beyond, Copenhagen

Brænder du for diversitet og inklusion, og vil du spille en central rolle i at hjælpe store virksomheder med at opnå balanceret ledelse, inkluderende kultur og en mangfoldig talent-pipeline?

Du vil være ansvarlig for at facilitere træning og workshops inden for diversitet i bredeste forstand, ligestilling og inklusion. Stillingen vil indebære at skabe et trygt miljø, hvor virksomheder og deres medarbejdere bliver inspireret og føler sig trygge ved at have åbne, produktive samtaler om DE&I for at fremme adfærdsændringer.

Du får adgang til et bredt netværk bestående af kunder, erhvervsskoler, HR- og DE&I-chefer, ambassadører og strategiske partnere samt mulighed for at deltage i internationale events og konferencer.

Above & Beyond
Hillerød Kommune Tandlæge 35 timer til Hillerød Kommunale Tandpleje

Hillerød Kommune

Hillerød Kommunale Tandpleje søger en faglig stærk tandlæge til en fast stilling på 35 timer om ugen pr. 1. juni 2023.

Stillingen er i Basistandplejen, hvor du vil få rutinerede og gode kollegaer, hvilket giver rig mulighed for faglig sparring og samarbejde.

Du vil blive en del af vores team – tandlæger, specialtandlæger (orto), tandplejere og klinikassistenter og vi er alle samlet i vores nybyggede og moderne Tandplejehus, som ligger på Carlsbergvej 13B – tæt på Hillerød station.

Vi kan tilbyde dig

 • et fagligt stærkt miljø
 • et spændende og udfordrende job i et inspirerende arbejdsfællesskab
 • dygtige og engagerede kollegaer
Kerteminde Efterskole Vi søger en fast lærer fra d. 1. august 2023

Kerteminde Efterskole

Drømmer du om at blive efterskolelærer?

Er du fagligt velfunderet og kan indgå i en eller flere af vores faglige profiler, linjefag og valgfag?

Vi søger en lærer:

 • Der er engageret, fleksibel og loyal, og professionelt bakker op om skolens værdigrundlag
 • Der brænder for efterskoleformen
 • Der kan undervise i følgende boglige fag: Engelsk og kulturfag (kristendom, samfundsfag og historie)
 • Der evt. kan undervise i et eller flere af følgende linjefag: Musik og/eller byde ind på andre af vores linjefag
 • Kan undervise på vores profilfag: Samfund
Ryparken Lille Skole Børnehaveklasseleder

Ryparken Lille Skole, København

Ryparken Lille Skole er en fri grundskole med 180 børn; en klasse på hvert trin fra børnehaveklasse til 7. kl.

Det bliver din opgave at dække alle fagområder, både undervisning i det konkrete, som bogstaver, tal, bevægelse, det praktisk-musiske, og at kunne sætte plads af til refleksion over adfærd og livets store og små spørgsmål.

Trivsel prioriteres højt og skabes både i et trygt fællesskab og med inddragelse af viden om børns udvikling.

Vi tilbyder en arbejdsplads med et godt sammenhold og et udviklende pædagogisk miljø, hvor alle ansatte er med til at skabe skolens store fællesskab.

Gem
GoTutor – en del af Egmont
Bliv privat lektiehjælper – et unikt studiejob eller deltidsjob

GoTutor – en del af Egmont

Hjælp elever i folkeskolen og på gymnasiet

GoTutor søger lektiehjælpere, som er studerende på universiteter som fx KU, DTU, AU og SDU samt læreruddannelsen, men også unge, der går på gymnasiet eller holder sabbatår, og ældre, erfarne lærere. Alle, som brænder for at undervise, er velkomne til at søge!

GoTutor tilbyder lektiehjælp i alle fag på folkeskole- og gymnasieniveau, hvor undervisningen foregår i hjemmet hos eleven eller online.

GoTutor tilbyder attraktiv løn og uddannelse vha. eksperter:

GoTutor
 • Startløn på 135-145 kr. i timen
 • Tjen op til 170 kr. i timen over tid
 • Reference til at styrke dit CV
 • Træning via stor online kursusplatform
 • Certificeringer, fx som ordblinde-tutor
 • Adgang til bøger og ekstraopgaver

Som lektiehjælper er det din opgave at undervise eleven samt skabe motivation og skoleglæde. Din arbejdstid vil typisk være fordelt over eftermiddage, aftener og weekender.

GoTutor – en del af Egmont
Kolding Kommune Skoleleder til Christiansfeld Skole

Kolding Kommune

Kolding Kommune søger en tydelig, engageret og tillidsskabende skoleleder til Christiansfeld Skole med tiltrædelse 1. juni 2023.

Christiansfeld Skole søger en erfaren leder, der har lyst til at videreføre skolens mange gode initiativer i tæt samarbejde med både medarbejdere, forældre og lokalsamfundet. Og som på baggrund af gensidige forventninger har høje ambitioner for elevernes læring, trivsel og dannelse.

Du kommer som skoleleder til at stå i spidsen for et ledelsesteam på tre, som sammen bakker op om både elevernes, forældrenes og personalets gensidige forventninger til hinanden. Vi skaber rammerne gennem fælles spilleregler, sådan vi sammen får styrket elevernes faglige og sociale kompetencer.

NEXT Uddannelse København Timelærer i bæredygtighed til NEXT Business

NEXT Uddannelse København, Ballerup

På NEXT arbejder vi for, at alle får en uddannelse. Fordi det giver stolthed, mening og noget at bygge videre på. Vi har hele paletten: gymnasier, erhvervsuddannelser, eux, 10. klasse og efteruddannelse.

Er du en passioneret og engageret underviser, og har du erfaring med at arbejde med bæredygtighed? Har du viden om grøn omstilling, ESG, klimaregnskaber, bæredygtig forretningsudvikling, cirkulær økonomi eller lignende?

NEXT Business er en del af Ballerup Business Campus og består af flere merkantile erhvervsuddannelser: EUD, EUX, EUS, Hovedforløb, ny mesterlærer samt efteruddannelser og har ca. 30-40 lærere og ca. 400 elever.

Esbjerg Kommune
Audiologopæd - barselsvikar til Kommunikation & Hjælpemidler

Esbjerg Kommune

Vil du være en del af en fagligt stærk, udviklingsorienteret stab af logopæder og audiologopæder.

Stillingen som barselsvikar er på 37 timer med tiltrædelse 1. juni 2023. For at søge stillingen skal du være uddannet audiologopæd eller talehørepædagog med en faglig relevant profil.

Dine arbejdsopgaver er, at:

 • Afdække og udrede vanskeligheder og i samarbejde med personerne med hørevanskelighed afgøre om der er behov for undervisning eller behov for udrede vedrørende høretekniske hjælpemidler
 • Udføre specialpædagogiske udredninger med udgangspunkt i god praksis og ICF-tankegang
 • Give vejledning, rådgivning og undervisning til personer med hørevanskelighed, til pårørende og til relevante fagpersoner
Gem
Erhvervsskolen af 2011 ApS
Lærere søges til STU-skole

Erhvervsskolen af 2011 ApS, København

Vi søger en faglig stærk lærer med udpræget relationskompetence, der især kan undervise i engelsk men også gerne i dansk, matematik, IT/medie og andre af folkeskolens fag.

Se video om Erhvervsskolen af 2011 ApS som arbejdsplads

Målgruppen er unge mellem 16 og 25 år, der af forskellige årsager ikke i første omgang kan gennemføre en ordinær ungdomsuddannelse, og som derfor har brug for et særligt tilrettelagt uddannelsesforløb.

Udover faglig undervisning og afklaring i forhold til job og uddannelse er der i arbejdet med de unge en del socialpædagogiske opgaver og særdeles høje krav til dokumentation og skriftlighed.

Erhvervsskolen af 2011 ApS
Munkensdam Gymnasium Leder med hovedansvar for økonomi

Munkensdam Gymnasium, Kolding

Munkensdam Gymnasium søger en ny leder med tiltrædelse pr. 1. juni 2023. Skolen er et velfungerende og moderne gymnasium med et stærkt fællesskab.

Vi arbejder meget målbevidst på at give vores elever tre fantastiske år, idet vi lægger vægt på at skabe et miljø, der er fagligt udfordrende og samtidig giver plads til kreative og kunstneriske udfoldelser – et miljø, der fremmer den enkeltes trivsel og udvikler aktive og selvstændigt tænkende mennesker.

Ledelsesopgaven

 • Ansvar for skolens økonomistyring og afrapportering i samarbejde med revisionen
 • Budgetlægning og budgetopfølgning i samarbejde med skolens sekretariat
 • Løn- og kontraktopfølgning i samarbejde med skolens sekretariat
AMU Nordjylland
Faglærer til elektronik

AMU Nordjylland, Aalborg

Vil du være med til at formidle den sidste nye produktionstekniske viden til elektronikindustrien? Og samtidig få et fagligt løft selv?

Arbejdsopgaverne vil veksle mellem teoriundervisning og praktisk undervisning i vores praktiklokaler, naturligvis i tæt samarbejde med de øvrige kollegaer inden for samme fagområde.

Vi tilbyder dig en fast stilling på gennemsnitligt 37 timer om ugen, hvor opgaverne primært er udvikling, planlægning og gennemførelse af undervisning på erhvervsuddannelser (EUD) såvel som efteruddannelse (AMU-kurser).

AMU Nordjylland
Syddjurs Kommune Syddjurs Ungdomsskole søger afdelingsleder til Heltidsundervisningen

Syddjurs Kommune, Koldind

Heltidsundervisningen i Syddjurs Ungdomsskole er et alternativ skoletilbud, som Syddjurs Kommune kan tilbyde de unge, der på 7., 8., 9. og eventuelt 10. klassetrin har behov for et undervisningstilbud, der har en anden struktur og dagligdag, end den der tilbydes i folkeskolerne.

Du vil som afdelingsleder for Heltidsundervisningen varetage den daglige ledelse af 5 medarbejdere og indgå i den videre udvikling af tilbuddet. Du vil også få ansvaret for ungdomsskolens demokratiprojekter, som Demoråd, fælleselevråd og projekter der ligger herunder. Derudover vil du skulle indgå i det øvrige ledelsesteam og vil kunne byde ind på ansvarsområder, der flugter dine kompetencer og interesser.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV