1.162 job matcher din søgning 1.162 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Den Sociale Virksomhed
Botilbud i Tårnby søger socialpædagog

Den Sociale Virksomhed

Høj faglighed, supervision og kompetenceudvikling, tværprofessionelt teamsamarbejde, fleksibel tjenesteplanlægning og selvledelse! Er det noget du lægger vægt på i dit arbejdsliv? Så er du måske vores nye uddannede kollega?

Om du er nyuddannet, erfaren, ung eller ældre og måske har fået lyst til at skifte spor, er mindre vigtigt for os. For os er det vigtigste, at du har lyst til at arbejde for Kamagers kerneopgave: At skabe de bedste rammer om det gode liv for beboerne, på og udenfor Kamager.

Den Sociale Virksomhed
Frederikssund Kommune
Pædagogisk assistent/medhjælper til Børnehuset Gyldensten

Frederikssund Kommune

Haves: 98 fantastiske børn, 22 skønne voksne og et spritnyt børnehus med mange muligheder…

Søger: Voksne fulde af gåpåmod med et positivt og humørfyldt sind...

I Børnehuset Gyldensten arbejder vi ud fra et positivt og ressourceorienteret børnesyn, som tager udgangspunkt i individet og den individuelle udvikling. Vi møder alle børn og voksne med positive anvisninger og tror på at alle gør det så godt de kan ud fra deres udgangspunkt. Vi tror på, at alle kan udvikle sig og er bevidste om at al udvikling starter hos én selv og sker i relationen til hinanden. Vi er en bevægelses- og naturinstitution, så du skal være klar til at bruge din krop og udforske naturen i al slags vejr.

Ballerup Kommune Genopslag Pædagog - eller pgu barselsvikar til vuggestuen Sydpolen

Ballerup Kommune

Drømmer du om at arbejde i et mindre hus med kun vuggestuebørn, og ledelse tæt på? Så er det nu, du har muligheden. I Sydpolen går 40 vuggestuebørn. Vores børn er fordelt på 4 stuer, hvor der på hver stue er tilknyttet 2 pædagoger og en pædagogmedhjælper.

Dine vigtigste opgaver bliver bl.a. at være med til at understøtte og udvikle det pædagogiske arbejde som er kendetegnet ved at være målrettet og struktureret, så børnenes trivsel, udvikling og læring understøttes bedst muligt.

Hos os får du en arbejdsplads der er optaget af at være spændende og faglig udfordrende. Et sted som lægger vægt på at udvikle kvaliteten i børnehusets pædagogik

Kommuneqarfik Sermersooq
Pædagog til Nukariit

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Engageret og dedikeret pædagog søges til institution Nukariit I Nuuk. Pædagogen er ikke tilknyttet én stue, men vil skulle arbejde i hele institutionen.

Vil du være med til at opbygge, vedligeholde og udvikle en børneinstitution, hvor de tætte relationer vægtes højt, og hvor der er fokus på pædagogiske udviklende aktiviteter og på det enkelte barns og gruppens udvikling og trivsel?

Så har vi jobbet til dig.

Stillingen:

  • Deltid 30 timer – arbejdstiden lægges mellem kl. 8 og 16.
  • Er ansat ud over normeringen og er tilknyttet hele huset. I større institutioner kan pædagogen periodevis tilknyttes én afdeling.
  • Kan være ansvarlig for egne aktiviteter og skal støtte op om stuernes faste personale, så planlagte aktiviteter bliver gennemført.
Kommuneqarfik Sermersooq
EGHOLT
Klar til at gøre en forskel? Egholt ansætter miljøterapeuter, der kan og vil

EGHOLT, Sorø

Egholt er en miljøterapeutisk behandlingsinstitution, der giver børn, unge og voksne chancen for at skabe sig et godt liv. Vi ved, at dem med de mindste forudsætninger fortjener at blive hjulpet af dem, der kan og vil mest.

Vi ansætter både til vores opholdssted for børn og unge og til vores døgntilbud for unge voksne. De har forskellige psykiske lidelser, personlighedsforstyrrelser eller gennemgribende udviklingsforstyrrelser og har brug for særlig tæt støtte i vores højt specialiserede miljøterapeutiske tilbud.

Du har nok en mellemlang videregående uddannelse som fx pædagog, lærer, sygeplejerske, ergoterapeut el.lign. Og ja, din erfaring og uddannelse er vigtige for os, men det er samspillet mellem det, du kan, og din vilje til at gøre en forskel, der giver dig et godt arbejdsliv på Egholt, hvor vi sammen bygger videre på din faglighed og evner.

EGHOLT
Ikast-Brande Kommune
Pædagoger til Svaneparkens Børnehus – vuggestuen

Ikast-Brande Kommune

Skal du være med til at forme vores helt nye vuggestue? 1. august starter vi en ny afdeling op med plads til 15 børn i alderen 7 mdr. til 3 år. Vi søger bl.a. to pædagoger på 33 timer.

Vi søger to pædagoger, der vil være med til at skabe en tryg og udviklende hverdag for vores børn. Du skal være parat til at udfordre og udvikle dig sammen med dine nye kollegaer, og du skal evne at tilføje institutionen engagement og inspiration. Vi tror på, at vi er hinandens forudsætninger – hvor vores forskellighed som menneske og fagperson bidrager til en robust helhed for vores arbejdsfællesskab.

Stevns Kommune Pædagog til Hotherdalen, hvis du vil gøre en forskel - Genopslag

Stevns Kommune, Hårlev

Vi er et hus med stor mangfoldighed, hvad angår alder, køn, og personlighed – dette betragter vi som en styrke! Vi er også gode til at grine sammen, så hvis du også ser humor som en vigtig ressource, så kunne du måske være vores nye kollega.

I det pædagogiske arbejde lægger vi vægt på målrettede pædagogiske indsatser med engagerede og nærværende voksne. I vores tilgang til børnene prioriteres anerkendelse og medbestemmelse, som for os betyder masser af omsorg og hensynet til det enkelte barns læring og udvikling. Vi arbejder hen imod metoden Marte Meo, som redskab, og er derfor et plus, hvis du har kendskab til den metode.

CAFA Center for afklarende og forebyggende socialt arbejde Fagligt dygtig konsulent

CAFA Center for afklarende og forebyggende socialt arbejde, Roskilde

Til vores team af 11 medarbejdere søger vi en konsulent, der kan varetage forskellige opgaver.

For tiden består arbejdet i høj grad af at støtte og overvåge samvær samt udføre børnefaglige undersøgelser. Vi udfører også en lang række andre opgaver f.eks. kontaktperson-, støtte- og behandlingsopgaver i familier.

Stillingen er på 37 timer og ønskes besat hurtigst muligt.

Der er gode muligheder for selvstændig tilrettelæggelse af arbejdet og for at arbejde hjemmefra.

Halsnæs Kommune Frederiksværk Børnehus søger daglig pædagogisk leder

Halsnæs Kommune

Er du en daglig pædagogisk leder med høje ambitioner på både medarbejdere og børns vegne? Kan du spille dine kollegaer og medarbejdere gode? Har du ambitioner og ressourcesyn på børnenes vegne? Sætter du altid børns trivsel først i dit pædagogiske virke? Så er det dig, vi leder efter!

Vi er beliggende i Frederiksværk midtby ved det skønne Krudtværksområde. Vi er en aldersintegreret daginstitution, som er normeret til 50 vuggestuebørn, 80 børnehavebørn og som også huser en del af kommunens pladser til børn med særlige behov.

I vores hus bliver du en del af et velfungerende og erfarent ledelsesteam og en engageret medarbejdergruppe, der arbejder med høj faglighed og ambitioner omkring børns udvikling og trivsel.

Halsnæs Kommune Pædagogmedhjælper på 30 timer søges til DGI-vuggestue

Halsnæs Kommune, Liseleje

En noget så almindelig overskrift til et jobopslag, men måske et børnehus, som vil overraske dig. Og så tænker du sikkert: hvilket børnehus og overraske med hvad?

Vi kunne starte med skrive alt det, som der altid skal stå. Du skal være robust, mødestabil, struktureret, kunne jongelere med flere bolde, være fagligt velfunderet og didaktisk i dine overvejelser osv., osv.

Men det, der er vigtigst for os er, at når du møder på arbejde, er at du er positiv og anerkendende i dit barnesyn.

Vores børnehus rummer 21 vuggestuebørn fordelt på to stuer og 40 børnehavebørn fordelt på to stuer. Du vil som medhjælper sammen med det øvrige personale på stuen stå for den pædagogiske planlægning og udførelser af planlagte lege såvel som spontane aktiviteter.

Botilbuddene Nordenfjords A/S
Fagligt stærk, uddannet pædagog til vores afdeling Nordlien Rødland

Botilbuddene Nordenfjords A/S, Fjerritslev

Nordlien Rødland er et mindre og hyggeligt botilbud godkendt til seks borgere efter §§ 107 og 108. Der er tale om borgere med betydelige psykiske, sociale og/eller adfærdsmæssige problematikker samt hyperkinetiske og kognitive forstyrrelser.

Vores pædagogiske praksis er præget af en tydelig struktur, en anerkendende pædagogik og en ligeværdig tilgang til vores borgere.

Med afsæt i LA2, NUZO samt ressourcepædagogik kendetegnes vi derudover ved, at vi altid tilpasser vores indsats til det enkelte menneske og dettes behov – ikke omvendt.

Botilbuddene Nordenfjords A/S
Køge Kommune Vi søger en uddannet pædagog 37 timer ugentligt

Køge Kommune, Herfølge

Vi søger en uddannet pædagog, der brænder for at skabe positive forandringer for unge med diagnoser i Familiecenter Køges skole- og behandlingstilbud Ungeklassen.

Ungeklassen er til elever med psykosociale vanskeligheder, som ikke kan indgå i et alment skoletilbud eller med psykiatrisk diagnose (fx angst, autisme o.l.).

Som kontaktpædagog i Ungeklassen vil dine centrale opgaver bl.a. være at agere understøttende i undervisningen og udføre familiepædagogiske samtaler/aktiviteter med eleverne efter skole og efter behov.

Vi tilbyder et anerkendende arbejdsmiljø med faglig og tværfaglig udvikling samt fast ekstern supervision.

Tårnby Kommune Leder søges til Børnehuset Vinkelhuse

Tårnby Kommune, Kastrup

”Hos os bliver du mødt af lyden af glade børnestemmer. Og du vil altid møde en voksen, der smiler og hilser godmorgen. Det er Vinkelhuse, for vi sætter en ære i, at det er et dejligt sted for både børn og voksne.”

Vinkelhuse er et børnehus med 44 børnehavebørn og 22 vuggestuebørn, en dejlig velfungerende institution med rigtig gode udearealer, hvor der er masser af muligheder for al den udfoldelse man kan ønske sig.

Børnehuset ønsker sig en leder, der er tydelig på sine pædagogiske værdier, en der kan sætte en retning, som medarbejderne naturligt går med i og som samtidig vil være med til at bygge på de traditioner og den kultur, der er i Vinkelhuse.

Hillerød Kommune Pædagogmedhjælper til børnehaven i Lønhuset

Hillerød Kommune

Nu har du mulighed for, at være med til at udvikle og skabe trivsel for alle de skønne børn i vores børnehave i Lønhuset.

Vi søger en frisk medhjælper som brænder for arbejdet med børn, som har en høj grad af empati og lyst til at støtte børn i deres udvikling. Som ikke er bange for at kaste sig ud i gode lege og aktiviteter sammen med børnene. Det vigtige er, at du brænder for noget, som du gerne vil dele med børnene fx rollespil, kreaværksted, fodbold eller noget helt fjerde.

Det er vigtigt, at du kan fremstå som en tydelig voksen rollemodel som formår at skabe trygge rammer for børnene i samarbejdet med dine kolleger.

Du vil blive en del af et dygtigt team i børnehaven, som alle udviser og videreudvikler en høj faglighed.

Gladsaxe Kommune Pædagog 35-37 timer til Børnehuset Trinbrættet

Gladsaxe Kommune, Søborg

Børnehuset Trinbrættet er fyldt med 65-70 dejlige børn i alderen 0-6 år og cirka 15 engagerede, fagligt velfunderede og passionerede medarbejdere.

Om du er nyuddannet eller har masser af erfaring, er ikke så betydningsfuldt – vi venter gerne på dig.

Vi er et børnehus, hvor der arbejdes med didaktik, læringsmiljøer, pædagogik og indretning som et styrende element Vi vægter legen og det kreative højt i vores pædagogiske hverdag, og vi har fokus på at skabe gode vilkår for kompetenceudvikling.

Gladsaxe Kommune Pædagog til Kildebos vuggestue – vil du være med?

Gladsaxe Kommune, Søborg

Du har nu en unik mulighed for sammen med en anden pædagog at sætte dit præg på pædagogikken i vuggestuen.

Vi tilbyder

  • Glade og meget grinende kollegaer med høj faglighed og et tæt teamsamarbejde.
  • Mentorordning for nyansatte, så du kan komme godt ind i dagligdagen med dine nye kollegaer.
  • For den mere erfarne pædagog tilbyder Kildebo bl.a. diverse kurser internt i Gladsaxe Kommune.

I Kildebo er der sat fast tid af til pædagogisk arbejde og skrivearbejde om børn, så du får tid og arbejdsro til at tænke i nye baner og gennem din refleksion skabe udvikling for de børn, som du skal drage omsorg for i hverdagen

Greve Kommune Klubmedarbejder til Brogården: Vil du arbejde med børn og dyr?

Greve Kommune

Jeg hedder Janita og er 12 år gammel. Efter skole kommer jeg meget i klubben på Brogården sammen med mine venner og veninder. Brogården er en gammel bondegård med en stald fyldt med dyr. De voksne kalder stalden for et pædagogisk værksted. Jeg synes bare, det er et rart sted at være, fordi jeg godt kan lide at passe dyrene sammen med de andre.

Vi er 250 børn og unge på Brogården – nogle af os har ”særlige behov”. Vi har et godt fællesskab, og i stalden er vi sammen om dyrene. Vi kan snakke med dem og de voksne om alt muligt.

Der er masser af arbejde omkring dyrene, også inden jeg kommer i klubben. De siger, det er sjovt, men hårdt, så du skal være i god form.

Københavns Kommune KKFO Borgen – Fritidsinstitutionen ved Heibergskolen søger (pædagog 32 timer) eller erfaren pædagogmedhjælper (28 timer)

Københavns Kommune

Har du lyst til at være medskabende til at tegne vores KKFO? Motiveres du af faglig sparring og feedback?

Du bliver en del af et fagligt fællesskab, hvor vi har en god normering, mange spændende opgaver og hvor du har stor indflydelse på dit arbejde.

Vi prioriterer faglig udvikling, hvor temadage, kurser, foredrag m.m. bidrager til fælles inspiration og viden om, hvordan vi kan udvikle den pædagogiske praksis.

Fritidsinstitutionen ved Heibergskolen består af elever fra Heibergskolen og er normeret til 200 børn i alderen 5-10 år.

Kildehaven A/S Pædagog eller pædagogisk assistent søges til Rådhuset på Kildehaven

Kildehaven A/S, Svinninge

Rådhuset er en enhed bestående af 14 beboere i alderen 18-40 år med forskellige diagnoser, som f.eks. cerebral parese, autisme og epilepsi, og er gående såvel som kørestolsbrugere. Du vil blive en del af et team bestående af 18 kolleger.

Kildehaven er en arbejdsplads, hvor vi sætter respekten for beboernes selvbestemmelse højt, hvor fællesskab har stor betydning, og hvor humor og glæde er omdrejningspunktet for hverdagen. Vi kan tilbyde et alsidigt spændende arbejde med aktive unge voksne og selvstændige beboere, der har mod på tilværelsen og deltager aktivt i livet.

Dragør Kommune
Pædagogisk personale til Børnehuset Halvejens vuggestue

Dragør Kommune

I Børnehusets Halvejens vuggestue venter en masse fantastiske børn og kollegaer på dig.

I Børnehuset Halvejen arbejder vi med børnene på stuerne og i grupper på tværs. Vi arbejder med børns sproglige udvikling og med zonen for nærmeste udvikling. Desuden arbejder vi ud fra ICDP, fordi ICDP ligger til grund for vores pædagogiske indsats.

Hvad kan vi tilbyde

  • Erfarne kollegaer.
  • Et introforløb med sparring omkring fagligheden, organisering, struktur og samarbejdet.
  • Indflydelse på eget arbejde.
  • En vuggestue i et høj-ressource-område
Dragør Kommune

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV