304 job matcher din søgning 304 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Esbjerg Kommune
I Tandplejen i Esbjerg Kommune søger vi en tandlæge pr. 14. august 2023 eller snarest muligt - gerne fuldtid - genopslag

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at blive en del af et stærkt hold på 85 dygtige og engagerede medarbejdere, så har vi stillingen til dig.

Medarbejderne er fordelt på seks storklinikker, hvor vi arbejder i velfungerende teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

I Tandplejen har vi cirka 25.000 patienter, og vores vigtigste fokus er forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn som ældre i omsorgstandplejen.

Vi kan tilbyde dig:

 • at du bliver en del af en spændende arbejdsplads i en kommunal tandpleje, hvor vi er fuldt digitaliseret med patientjournal (Solteq tand) og røntgen (Visiquick)
 • gode muligheder for faglig og personlig udvikling, da alle fagområder varetages i tandplejen
Danforel A/S Fiskemester til dambrug søges

Danforel A/S, Holstebro

Til Christiansminde dambrug søger vi en fiskemester, der har lyst til at tage udfordringen med at passe ørreder på et større dambrug i samarbejde med to medarbejdere.

Som fiskemester kommer du til at have ansvaret for driften for et dambrug, hvor der produceres ørreder i nyere betonanlæg i størrelsen fra yngel til færdigfisk.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med ordnede forhold samt løn efter kvalifikationer.

Til jobbet medfølger en fiskemesterbolig på dambruget.

Struer Kommune
Overtandlæge til Center for Tandregulering Nordvestjylland

Struer Kommune

Er du vores nye leder? Vil du stå i spidsen for den positive udvikling af Center for Tandregulering? Og kan du se dig selv i en moderne klinik med panorama-udsigt til Limfjorden?

Vores nuværende leder har valgt at gå på pension til 1. september. Derfor får du nu mulighed for at søge en unik og spændende lederstilling som overtandlage på Center for Tandregulering Nordjylland (CTN). Stillingen er fleksibel, både i forhold til timetal og arbejdsindhold.

Som overtandlæge for CTN kommer du til at stå i spidsen for en moderne tandreguleringsklinik, hvor humøret, arbejdsmiljøet og de faglige ambitioner er høje – og hvor vi arbejder innovativt og udviklingsorienteret.

AeroCollect
Veterinary with experience in diagnostics

AeroCollect, Brøndby

Would you like to be part of an exciting journey and contribute to developing and running our business within screening for bacteria and viruses in air samples? Join us and become part of a dedicated, small team with big ambitions!

We are currently on a growth journey, and it is likely that this 1-year temporary maternity cover will become a permanent position.

We are looking for a dedicated and sales-oriented professional to drive a wide range of tasks supporting our customers within the poultry industry in Scandinavia. You will also drive the implementation of the air sampling technology and the associated sample analysis with customers internationally.

AeroCollect
Stevns Kommune Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling (genopslag)

Stevns Kommune, St. Heddinge

Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge fra den 1. maj 2023 eller tidligst herefter. Ansættelsen har en varighed på 1 år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdstimerne er fordelt på ugen fra mandag til torsdag.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Gem
HedeDanmark A/S
Grønne medarbejdere til grøn pleje

HedeDanmark A/S, Skanderborg

Se video om HedeDanmark A/S som arbejdsplads

Elsker du at arbejde i det fri, og kribler det i fingrene for at komme ud at pleje grønne områder? Så har du her mulighed for et godt job, hvor du bliver en del af vores stærke team.

Dine primære opgaver er grøn pleje af udearealer i form af græsslåning, hækklipning, pleje af buske og bekæmpelse af ukrudt mv. i kommunen og hos større virksomheder i området i og omkring Skanderborg.

VI TILBYDER DIG:

 • et godt socialt sammenhold med en rar og uformel omgangstone
 • et stærkt fagligt fællesskab, hvor vi løfter i flok
 • firmabil med tilhørende værktøj
HedeDanmark A/S
Dragør Kommune
Dragør kommunale Tandpleje søger en dygtig klinikchef

Dragør Kommune

Vil du stå i spidsen for en lille børne- og ungetandpleje, som har alle funktioner samlet på én klinik?

Dragør kommunes klinikchef har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi en ny klinikchef, som kan fortsætte arbejdet med at drifte og udvikle tandplejen sammen med et engageret og serviceminded team.

Klinikchefstillingen er en kombination af tandlægefagligt arbejde, ledelse og administration og som klinikchef har du mulighed for at sætte dit præg på fremtidens tandpleje.

Dragør Kommune
Gem
OKNygaard A/S Bliv teamleder (plejeteknisk anlægsgartner) i OKNygaards sjællandske anlægsafdeling

OKNygaard A/S

Med udsigt til store kommende ordrer og flere igangværende anlægsprojekter, som f.eks. Operaparken, Kronløbsøen, Galgebakken og Olufsgard, har vi behov for flere styrende kompetencer til at hjælpe os med de mange spændende planteopgaver. Ved Operaparken skal vi bl.a. plante 80.000 stauder og 590 træer, mens du også kan være med til at skabe biodiversitet og klimatilpasning ved boligforeningen Olufsgaard.

Som vores næste anlægsgartner-kollega bliver du en del af et nyt, men uden tvivl sprudlende og stærkt team. Vi går op i høj kvalitet, men vi ved også, at et godt fagligt resultat kræver et godt samarbejde.

Bygholm Landbrugsskole Lærer i Naturfag, Fysik, Teknologi og/eller andre fag 30-37 timer pr. uge (genopslag)

Bygholm Landbrugsskole, Horsens

Kan du se dig selv som et forbillede for fremtidens landmænd, og har du lyst og evne til at undervise? Kunne du tænke dig at blive en del af en spændende, udviklende og innovativ uddannelsesinstitution, så er chancen der nu!

Du skal blandt andet undervise i følgende fag på grund- og hovedforløb:

 • Fysik/naturfag med emner som bl.a. energi, strøm, el og energiforsyning på F-C-niveau
 • Arbejdsmiljø: sikkerhed & arbejdsmiljø i landbruget
 • Brandbekæmpelse

Vi tilbyder en fuldtidsstilling, men hvis det passer dig bedre med færre timer – måske fordi du skal passe dit eget landbrug – er vi også åbne for det.

Danforel A/S Fiskemester til dambrug søges

Danforel A/S, Videbæk

Som fiskemester kommer du til at have ansvaret for driften for et dambrug, hvor der produceres ørreder i nyere betonanlæg i størrelsen fra yngel til færdigfisk. Du vil komme til at arbejde med IT-overvågning af anlægget og trivsel hos fiskene herunder styring af produktionen i foderprogrammet.

Stillingen er en normal arbejdsuge og med vagt hver 4. weekend/uge.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med ordnede forhold samt løn efter kvalifikationer.

Til jobbet medfølger en fiskemesterbolig på dambruget.

Vi arbejder for at give medarbejderne afvekslende arbejde, ligesom vi løbende efteruddanner og udvikler medarbejdere.

Gem
BASF A/S
Er du vores nye Agronomy Manager?

BASF A/S

Til vores danske team søger vi nu en Agronomy Manager, som primært skal dække Midt og Nordjylland. Du vil arbejde ud fra dit hjemmekontor i Danmark.

Som Agronomy Manager bliver du en vigtig brik i det danske salgs og rådgivningsteam på 3 kolleger med reference til vores Sales Manager. Dine primære ansvarsområder vil være at:

 • Give teknisk rådgivning og support til konsulenter, landmænd og kunder for at understøtte salget af BASF produkter på det danske marked
 • Bidrage til den overordnede produkt- og salgsstrategi på det danske marked
 • Give input til og deltage i den forretningsmæssige planlægning af bl.a. forsøg, produktlanceringer m.m. og opfølgning i samarbejde med vores Sales Manager
BASF A/S
AgriFoodTure Program Manager

AgriFoodTure, København

Would you like to be part of a team working on the mission to transform the Danish agriculture and food production to the best in the world?

As a Program Manager, you will support the Mission Director with securing new partners, increase levels of funding by appealing to new actors and investors who can benefit from the partnership through enhanced research and innovation and a unique network of partners.

Your primary responsibilities include:

 • Project management of AgriFoodTure’s pool 1 and 2 projects
 • Primary contact to project partners
 • Develop and run workshops and events

Your responsibilities may develop over time and can be adjusted to fit the candidate profile.

S/I FGU Midt- og Østsjælland Faglærer med grønne fingre søges til gartneriet på FGU-skolen i Køge

S/I FGU Midt- og Østsjælland

Den ene af vores to dygtige faglærere i gartneriet på FGU-skolen i Køge går efter 35 år i samme drivhus på fortjent pension. Derfor søger vi en ny kompetent og engageret makker, der kan komplimentere vores gartner og faglærer på linjen, hvis fokus ligger på planteproduktion. Sammen skal I varetage den produktionsrettede undervisning af elever på den forberedende grunduddannelses PGU-spor.

Opgaven som faglærer kræver især, at du motiveres af at skabe et trygt læringsrum, der motiverer den unge til at tage næste skridt mod videre uddannelse eller arbejdsliv.

Det er helt afgørende, at du er stærk på at skabe relationer til eleverne, og at du ser det som din opgave at styrke den enkelte elevs progression.

Anlægsgartner Silas Kragh ApS Anlægsgartner

Anlægsgartner Silas Kragh ApS

Vi har rigtigt travlt og vil gerne have dig med på holdet. Vi tilbyder alsidigt arbejde inde for både nyanlæg og vedligehold. Dog med fokus på nyanlæg.

Du starter dagen hjemmefra, og vi forestiller os, at du er fra Silkeborg/Århus, da det er der, opgaverne typisk er. Du vil indgå i et lille team, hvor vi arbejder sammen på kryds og tværs. Så er du på udkig efter en spændende virksomhed med fremgang og spændende opgaver, er dette noget for dig.

Vi tilbyder:

 • Gode kollegaer
 • Lille sammentømret team
 • Ansvar for egne opgaver
 • Frihed under ansvar
Dansk Camping Union Leder til vedligeholdelse af DCU-Camping København – Absalons områder og bygninger – genopslag

Dansk Camping Union, København

Brænder du for at stå i spidsen for et team bestående af 3 pladsfolk, 3 pladshjælpere mf. som plejer og vedligeholder pladsens grønne områder samt foretager vedligeholdelsesreparationer ved/i bygningerne og på pladsen?

Sætter du en ære i, at pladsen altid står knivskarp og drives du af at skabe verdens bedste oplevelser for gæsterne på pladsen, så er du måske lige den medarbejder vi søger.

Vi tilbyder dig et spændende, varierende og ansvarsfuldt job med gode kolleger samt mulighed for at præge udviklingen på pladsen.

Elleslettegård Barselsvikar til Elleslettegårds ridecenter fra 1. juni 2023

Elleslettegård, Vedbæk

Elleslettegårds hyggelige ridecenter søger en erfaren staldmedarbejder til opstart 1. juni – eller snarest muligt. Ridecenteret er en del af uddannelses- og beskæftigelsesafdelingen og står for den daglige drift og pleje af ca. 17 rideskoleheste og 28 opstaldede privatheste.

Ridecenteret danner ramme om det pædagogiske arbejde med både STU-elever og beskyttede medarbejdere, og arbejdsopgaverne vil bl.a. bestå i at arbejde pædagogisk med at støtte og motivere de unge og voksne med særlige behov i forhold til at løse forskellige opgaver i ridecenteret bedst muligt. Derudover er der også arbejdsopgaver med undervisning på rideskolehold og evt. ridefysioterapihold.

Godt Smil Tandlægerne Tandplejer til vores team i Sønderborg

Godt Smil Tandlægerne

Vi mangler så meget en god tandplejerkollega.

Du får en arbejdsdag fyldt med faglig sparring, søde kolleger og gode rare patienter? Vil du gerne en arbejdsplads, hvor vi er fleksible og lytter til dine behov? Har du lyst til at være en del af et team, hvor vi også lægger vægt på at have det godt sammen?

Som tandplejer får du dit eget klinikrum, et ServiceCenter og en reception, der bl.a støtter dig med at fylde din bog op. Du vil også få mødestabile og imødekommende kollegaer, der alle værner om og bidrager til et godt og sundt arbejdsmiljø.

Københavns Kommune Bygningsfornyelse søger to projektmedarbejdere til grøn omstilling af københavnske boligejendomme og borgersamarbejder om grønne bylivsgader (til midlertidig ansættelse)

Københavns Kommune

Københavns Kommune har ambitiøse mål for klima, grøn omstilling og et godt hverdagsliv for københavnerne.

Væsentlige opgaver, som fordeles mellem de to medarbejdere, er at indgå i arbejdet med cirkulær økonomi i forbindelse med renoveringsprojekter i København, borgernære samarbejder omkring at gøre bygninger til en aktiv del af byens energisystem og koordinering af samarbejde med lokale borgergrupper omkring begrønning og trafikdæmpning.

Du vil få stor indflydelse på tilrettelæggelsen af eget arbejde, have mulighed for fleksible arbejdstider og have god kollegial sparring og ledelsesmæssig opbakning.

Astma-Allergi Danmark Barselsvikariat som Leder af Dagens Pollental

Astma-Allergi Danmark, Roskilde og København

Astma-Allergi Danmark søger en barselsvikar for vores biolog, leder af pollentællingerne.

Som barselsvikar for lederen af pollentællingerne skal du primært varetage pollentællingerne, men derudover også arbejde med en bred vifte af opgaver inden for allergivenlig beplantning & biodiversitet, luftforurening, formidling til Astma-Allergi Danmarks Rådgivning samt til medierne.

Du skal stå i spidsen for Astma-Allergi Danmarks hold af pollentællere, der måler luftens indhold af pollen og svampesporer og formidler tallene gennem pressen og diverse platforme.

Region Hovedstaden
Gartner til Center for Ejendomme

Region Hovedstaden, Roskilde

Ønsker du et arbejde med mening, og vil du være med til at gøre en forskel? Har du lyst til og mod på at være del af en dynamisk arbejdsplads i stadig udvikling med masser af alsidige opgaver indenfor bygnings- og driftsmæssig vedligeholdelse? Så er du måske vores nye kollega i Drift & Teknik-teamet på Psykiatrisk Center Sct. Hans.

Vi tilbyder et spændende job, hvor vores kerneopgave er at varetage al bygnings- og driftsmæssigt vedligehold af centrets ca. 80.000 etagemeter.

Vi søger en kollega som brænder for bygningsdrift og -vedligehold, der har en serviceorienteret personlighed og bred gartnerteknisk baggrund, med hovedfokus på pleje af grønne områder.

Region Hovedstaden

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV