349 job matcher din søgning 349 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Esbjerg Kommune
I Tandplejen i Esbjerg Kommune søger vi en tandlæge pr. 14. august 2023 eller snarest muligt - gerne fuldtid - genopslag

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at blive en del af et stærkt hold på 85 dygtige og engagerede medarbejdere, så har vi stillingen til dig.

Medarbejderne er fordelt på seks storklinikker, hvor vi arbejder i velfungerende teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

I Tandplejen har vi cirka 25.000 patienter, og vores vigtigste fokus er forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn som ældre i omsorgstandplejen.

Vi kan tilbyde dig:

  • at du bliver en del af en spændende arbejdsplads i en kommunal tandpleje, hvor vi er fuldt digitaliseret med patientjournal (Solteq tand) og røntgen (Visiquick)
  • gode muligheder for faglig og personlig udvikling, da alle fagområder varetages i tandplejen
Struer Kommune
Overtandlæge til Center for Tandregulering Nordvestjylland

Struer Kommune

Er du vores nye leder? Vil du stå i spidsen for den positive udvikling af Center for Tandregulering? Og kan du se dig selv i en moderne klinik med panorama-udsigt til Limfjorden?

Vores nuværende leder har valgt at gå på pension til 1. september. Derfor får du nu mulighed for at søge en unik og spændende lederstilling som overtandlage på Center for Tandregulering Nordjylland (CTN). Stillingen er fleksibel, både i forhold til timetal og arbejdsindhold.

Som overtandlæge for CTN kommer du til at stå i spidsen for en moderne tandreguleringsklinik, hvor humøret, arbejdsmiljøet og de faglige ambitioner er høje – og hvor vi arbejder innovativt og udviklingsorienteret.

Brønderslev Kommune
To nye medarbejdere til Vejafdelingen

Brønderslev Kommune

Vi søger to fleksible medarbejdere til vores Vejafdeling. Begge vil komme i berøring med de fleste opgaver inden for Vej og Park. Det vil være en fordel med erfaring med forskellige entreprenørmaskiner, men dette er ikke et krav. Man skal ligeledes være parat til at indgå i vores vinterberedskab med saltning og evt. snerydning.

Vi tilbyder et spændende job med mange forskellige opgaver samt gode og ordnede arbejdsforhold og verdens bedste kollegaer.

Stevns Kommune Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling (genopslag)

Stevns Kommune, St. Heddinge

Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge fra den 1. maj 2023 eller tidligst herefter. Ansættelsen har en varighed på 1 år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdstimerne er fordelt på ugen fra mandag til torsdag.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Dragør Kommune
Dragør kommunale Tandpleje søger en dygtig klinikchef

Dragør Kommune

Vil du stå i spidsen for en lille børne- og ungetandpleje, som har alle funktioner samlet på én klinik?

Dragør kommunes klinikchef har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi en ny klinikchef, som kan fortsætte arbejdet med at drifte og udvikle tandplejen sammen med et engageret og serviceminded team.

Klinikchefstillingen er en kombination af tandlægefagligt arbejde, ledelse og administration og som klinikchef har du mulighed for at sætte dit præg på fremtidens tandpleje.

Dragør Kommune
Juliana Drivhuse Drivhusmontør

Juliana Drivhuse, Odense

Vi søger en montør til montage af vores drivhuse. Vi holder til i Hjallese ved Odense og kører ud derfra. Vi har to montør-teams, som altid kører ud to og to.

Du skal forvente at være væk det meste af ugen. Vi sørger for bil og overnatning.

Stillingen kræver ingen uddannelse, men erfaring med montage er en fordel. Du vil i starten skifte mellem de erfarne montører, vi har ansat, så du får den bedste oplæring.

Gem
Per Aarsleff A/S
Erfaren anlægsformand til jordflytningsopgave i Københavnsområdet

Per Aarsleff A/S

Har du praktisk erfaring med jordflytningsopgaver? Kunne du tænke dig at være med til at udføre jordflytningsopgaver og traditionelle anlægsopgaver i Anlæg & Byggeri hos Aarsleff

Vi søger en dygtig og selvstændig anlægsformand til en stor jordflytningsopgave i Københavnsområdet. Du skal som formand indgå i en driftig og arbejdsom sektion, hvor der er mulighed for nye udfordringer og personlig udvikling.

Per Aarsleff A/S
Domea.dk Ejendomsmester/Mesterassistent til drift og vedligehold i Give

Domea.dk

Trives du med en hverdag, hvor ikke to dage er ens?

Du bliver en del af et velfungerende team med 5 kollegaer. I teamet har vi mange forskellige håndværksbaggrunde, som gør, at vi sammen kan løse næsten alle opgaver uden ekstern hjælp.

Når du starter hos os, vil du hurtigt mærke det stærke sammenhold og i teamet. Vi tror på, at variation i opgaverne, selvstændighed og fleksibilitet i jobbet giver glade medarbejdere.

Gem
Curia Instruktør

Curia søger for Kingspan ApS i Løgstør

Kingspan LOGSTOR leder lige nu efter en dygtig formidler, der kan blive en del af deres skarpe instruktørteam i Løgstør. Så drømmer du om at undervise i en branche, der er med til at skabe fremtiden? Nu har du muligheden for at blive en del af en international vækstvirksomhed, der er markedsledende på deres felt!

Som instruktør ved Kingspan LOGSTOR Academy uddanner og certificerer du alle, der designer, håndterer, monterer og servicerer deres rørsystemer, i samarbejde med dine tre erfarne kollegaer. En optimal montage sikrer, at forsyningen til fjernvarme-forbrugerne lever op til tidens krav. Det er vigtigt, at hver enkelt komponent i rørsystemet håndteres og monteres korrekt – det tjener intet formål, at de præisolerede rør er markedets bedste, hvad angår varmetab og levetid, hvis installation af mufferne ikke har samme høje kvalitet.

Gem
OKNygaard A/S Anlægsstruktør eller grå anlægsgartner til historisk projekt ved Jellings Momumentområde

OKNygaard A/S

Vil du være med til at realisere et historisk projekt i kongernes Jelling, og har du din grå faglighed i orden?

Projektet foregår inden for Jellings historiske monument område og omfatter bl.a. omlægning af veje og stier, etablering af palisade strækninger med specialstøbte betonelementer og belægningsarealer i store specialstøbte betonfliser, der skal markere de steder, hvor der på Harald Blåtands tid stod historiske bygninger.

Colas Danmark A/S
Maskinfører til fræserhold i Syd- og Vestsjælland

Colas Danmark A/S

Vil du være en del af vores fræserafdeling, hvor du arbejder med asfaltfræsning i samarbejde med vores entrepriseafdeling og kunder?

Din primære opgave som maskinfører er at fjerne affræset asfalt og feje, så vejen er klar til vores asfalthold. Du får nye opgaver hver dag, og du har stor kontakt til både kolleger og kunder. Du er selv med til at servicere og reparere din maskine. Og du har en høj grad af frihed under ansvar til at planlægge dine dage.

Colas Danmark A/S
Vordingborg Kommune Vi søger en ny havneassistent - vil du med ombord?

Vordingborg Kommune, Borre

Er du også vild med vand, havne og turister? Er du serviceminded og formår at skabe resultater i fællesskab? Og har du hænderne skruet rigtig på og kan fikse broer, havneværker og meget andet?

I sommersæsonen vil din primære opgave være at yde god og smilende service til fastliggere og højsæsonens mange gæster i Klintholm Havn, hvor der i løbet af sommeren er over 10.000 sejlende turister og rigtig mange landturister. I vinterhalvåret skal du hjælpe med at gøre alle vores havne klar til næste sæson ved at reparere og forbedre diverse anlæg på havnene herunder bådebroer, toiletfaciliteter og andet forefaldende arbejde.

Vi tilbyder et sted hvor vi med glæde deler viden og udvikler vores kompetencer.

Hovedstadens Beredskab Gravehold

Hovedstadens Beredskab

Vil du være med til at sikre, at vores borgere og dine dygtige kolleger i brandtjenesten altid kan regne med, at hovedstadens 8400 brandhaner er klar til indsats?

Vi søger et antal erfarne gravefolk/maskinfører/brolæggere, til at indgå i vores brandhaneteam der består af 5 medarbejdere. Brandhaneteamet varetager blandt andet servicering og reparation af brandhaner, og vi ønsker nu at udvide området til også at omfatte det tilhørende gravearbejde. 

Du vil blive en del af et team bestående af dygtige fagfolk, der er vant til at håndtere flere forskellige slags opgaver og maskiner.

Gem
OttoConsult ApS REGIONAL SALGS- OG ADMINISTRATIONSCHEF

OttoConsult ApS søger for kunde

Til virksomhed i Midtjylland søger vi Regional Salgs- og Administrationschef med bred forretningsforståelse. Du får ansvaret for hele landet, så på sin vis har du rollen som Administrerende Direktør.

Virksomheden er det regionale salgskontor i Danmark for europæisk virksomhed, der er en af verdens førende af sin art indenfor eget produkt. Virksomhedens produkter indgår i flere løsninger i den danske byggebranche.

Den rette kandidat til stillingen har baggrund / erfaring i bl.a.:

  • Ledelsesmæssig erfaring; herunder personaleledelsesmæssig
  • Personlige stærke ledelsesmæssige egenskaber og færdigheder
  • Erfaring fra byggebranchen
Indrykket:
Godt Smil Tandlægerne Tandplejer til vores team i Sønderborg

Godt Smil Tandlægerne

Vi mangler så meget en god tandplejerkollega.

Du får en arbejdsdag fyldt med faglig sparring, søde kolleger og gode rare patienter? Vil du gerne en arbejdsplads, hvor vi er fleksible og lytter til dine behov? Har du lyst til at være en del af et team, hvor vi også lægger vægt på at have det godt sammen?

Som tandplejer får du dit eget klinikrum, et ServiceCenter og en reception, der bl.a støtter dig med at fylde din bog op. Du vil også få mødestabile og imødekommende kollegaer, der alle værner om og bidrager til et godt og sundt arbejdsmiljø.

Syddansk Erhvervsskole Afdelingsleder til erhvervsuddannelser – bygningsmaler og murer

Syddansk Erhvervsskole, Odense

Er du anerkendende med personlige værdier og pædagogisk tæft, der kan sikre gode rammer for undervisere på bygningsmaler- og mureruddannelse?

Og kan du samtidig balancere mellem personaleledelse, driftsstyring og udvikling af både opgaver og relationer?

Som leder på Campus C får du rig mulighed for at balancere skiftende fokus fra pædagogik og didaktik til planlægning, personaleledelse, økonomiopfølgning og lovgivning. Du følger op på både langsigtede projekter og på mangeartede dag-til-dag opgaver og mestrer at holde fokus på trivsel, arbejdsmiljø, kvalitet og økonomi, så dine uddannelsesområder fungerer optimalt.

Per Aarsleff A/S
Medarbejder med stort kørekort til 4-dages arbejdsuge

Per Aarsleff A/S, Hvidovre

Motiveres du af at arbejde med de nyeste teknikker inden for renovering af kloakker, og er du samtidig teknisk interesseret, så har du muligheden for at blive en del af et team i et professionelt miljø.

Vi løser opgaverne, når kloakkerne skal renoveres hurtigt og effektivt med så få gener for borgerne som muligt.

Du får kendskab til de mange processer, lige fra den indledende TV-inspektion af kloakken til installation af ny foring i det eksisterende rør, åbning af stik til de tilsluttede ejendomme samt afsluttende TV-inspektion.

Per Aarsleff A/S
Tryg Forsikring A/S
Ansvarsfuld taksator til indtegning på bygninger i Nordjylland

Tryg Forsikring A/S, Aalborg

I en verden der forandrer sig, gør vi det enklere at være Tryg – har du lyst til at være med?

Som taksator er du med til at gøre en forskel for tusindvis af kunder i Tryg. Du vil blive en central person, når vi skal have indtegnet vores produkter, og det er dit ansvar både at sikre god og professionel service over for kunderne, samtidig med at du sikrer, at vi får indtegnet den rigtige risiko for Tryg.

Du skal med udgangspunkt i Trygs skadepolitik foretage besigtigelser på privat, erhverv og landbrugsejendomme, og give kunderne en god service og rådgivning, og dermed sikre, at kunderne får en positiv oplevelse af at blive forsikret i Tryg.

Tryg Forsikring A/S
Glostrup Boligselskab
Græspilot/maskinfører

Glostrup Boligselskab

Er du maskinkyndig, har du en solid erfaring med græsklipning af større græsarealer, og har du lyst til at blive en del af en driftsafdeling, hvor service og selvstændighed er kerneværdier?

Hos Glostrup Boligselskab vil du møde en arbejdsplads med ordnede forhold, en moderne maskinpark, et godt arbejdsmiljø og dygtige kolleger, der lægger vægt på samarbejde.

Du vil komme til at arbejde på tværs af alle afdelinger med reference til vores driftsleder for de grønne områder.

Glostrup Boligselskab
Danske Stenhuggerier A/S
Allround værkstedsmedarbejder

Danske Stenhuggerier A/S

Se video om Danske Stenhuggerier A/S som arbejdsplads

3 dages arbejdsuge på stenhuggeri i Grenå

I forbindelse med, at vores dygtige deltidskollega har søgt nye udfordringer, søger vi en værkstedsmedarbejder, der efter grundig oplæring, er klar til at bidrage i produktionen af inskriptioner til gravsten på værkstedet. Periodisk vil der også være vejledning og betjening af de kunder, der møder op i forretningen, ligesom kørselsopgaver vil forekomme.

Til de rigtige ansøgere, tilbyder vi, at du kan blive en del af branchens hurtigst voksende og mest moderne virksomhed.

Den opslåede stilling er en deltidsstilling normeret til 24 timer/ugen fordelt på 3 arbejdsdage. I perioder, kan overarbejde forekomme.

Danske Stenhuggerier A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV