330 job matcher din søgning 330 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Esbjerg Kommune
I Tandplejen i Esbjerg Kommune søger vi en tandlæge pr. 14. august 2023 eller snarest muligt - gerne fuldtid - genopslag

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at blive en del af et stærkt hold på 85 dygtige og engagerede medarbejdere, så har vi stillingen til dig.

Medarbejderne er fordelt på seks storklinikker, hvor vi arbejder i velfungerende teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

I Tandplejen har vi cirka 25.000 patienter, og vores vigtigste fokus er forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn som ældre i omsorgstandplejen.

Vi kan tilbyde dig:

  • at du bliver en del af en spændende arbejdsplads i en kommunal tandpleje, hvor vi er fuldt digitaliseret med patientjournal (Solteq tand) og røntgen (Visiquick)
  • gode muligheder for faglig og personlig udvikling, da alle fagområder varetages i tandplejen
Struer Kommune
Overtandlæge til Center for Tandregulering Nordvestjylland

Struer Kommune

Er du vores nye leder? Vil du stå i spidsen for den positive udvikling af Center for Tandregulering? Og kan du se dig selv i en moderne klinik med panorama-udsigt til Limfjorden?

Vores nuværende leder har valgt at gå på pension til 1. september. Derfor får du nu mulighed for at søge en unik og spændende lederstilling som overtandlage på Center for Tandregulering Nordjylland (CTN). Stillingen er fleksibel, både i forhold til timetal og arbejdsindhold.

Som overtandlæge for CTN kommer du til at stå i spidsen for en moderne tandreguleringsklinik, hvor humøret, arbejdsmiljøet og de faglige ambitioner er høje – og hvor vi arbejder innovativt og udviklingsorienteret.

Stevns Kommune Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling (genopslag)

Stevns Kommune, St. Heddinge

Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge fra den 1. maj 2023 eller tidligst herefter. Ansættelsen har en varighed på 1 år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdstimerne er fordelt på ugen fra mandag til torsdag.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Speedtsberg A/S
Økonomi-/bogholder-elev søges

Speedtsberg A/S, Brabrand

Er du systematisk, og har du det overblik, der gør, at detaljerne også kommer på plads?

Som økonomielev hos os kan du se frem til et alsidigt elevforløb på minimum to år, hvor du arbejder i vores finansfunktion og får et solidt fundament inden for dit felt. Du får kompetencerne til at løse de daglige rutineopgaver – og udvikler dig også gennem nye projekter og opgaver.

Vi tilbyder:

  • Gode arbejdsforhold i en dynamisk virksomhed med højt tempo.
  • Et job med afvekslende opgaver i et uhøjtideligt miljø med en god omgangstone.
  • En stor kontaktflade internt i virksomheden.
  • Et dynamisk team af kollegaer, hvor fleksibilitet og gensidig tillid er nøgleord.
Speedtsberg A/S
Hornsyld Købmandsgaard A/S Økonomielev

Hornsyld Købmandsgaard A/S

Du får en udfordrende og afvekslende elevplads i en dynamisk og alsidig virksomhed. Der er garanti for faglig og personlig udvikling samt gode muligheder for at præge din arbejdsdag og uddannelse.

Vi giver dig en grundig oplæring og i takt med din udvikling, vil du få selvstændigt ansvar for flere arbejdsopgaver.

Vi har en uformel og god tone og vægter humor samt hjælpsomhed højt i dagligdagen.

Dragør Kommune
Dragør kommunale Tandpleje søger en dygtig klinikchef

Dragør Kommune

Vil du stå i spidsen for en lille børne- og ungetandpleje, som har alle funktioner samlet på én klinik?

Dragør kommunes klinikchef har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi en ny klinikchef, som kan fortsætte arbejdet med at drifte og udvikle tandplejen sammen med et engageret og serviceminded team.

Klinikchefstillingen er en kombination af tandlægefagligt arbejde, ledelse og administration og som klinikchef har du mulighed for at sætte dit præg på fremtidens tandpleje.

Dragør Kommune
Byggeriets Uddannelser
Er du vores nye kontorelev?

Byggeriets Uddannelser, København

Kunne du tænke dig en alsidig kontoruddannelse med en bred vifte af administrative opgaver og mulighed for faglige udfordringer og personlig udvikling?

Du vil som kontorelev hos Byggeriets Uddannelser arbejde med mange forskellige arbejdsopgaver, når du følger en uddannelsesplan rundt i vores sekretariat. Du vil blandt andet sagsbehandle, lave statistikker, varetage telefonbetjening og have meget mailkorrespondance med vores samarbejdspartnere.

Vi er et mindre kontor med 31 ansatte, derfor vil du få lov til at prøve de fleste administrative arbejdsopgaver. Vi er samtidig en arbejdsplads, der lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden.

Byggeriets Uddannelser
Færdselsstyrelsen
Kontorelever med speciale i offentlig administration

Færdselsstyrelsen, Holstebro

Er du nysgerrig og klar på nye udfordringer? Drømmer du om at arbejde med administrative opgaver og sagsbehandling, og vil du være en del af en styrelse i rivende udvikling? Så er det måske dig, vi søger i Færdselsstyrelsens administrative center i Holstebro.

I Færdselsstyrelsen har vi mange forskellige fagligheder og opgaver, såsom at have borgerkontakt både telefonisk og pr. mail, træffe afgørelser ud fra gældende regler og betjene vores sagsbehandlingsprogram, WorkZone. Fælles for os er, at vi har fokus på at udvikle en kultur, hvor vi tager ansvar på tværs af organisationen – vi ved nemlig, at vi er hinandens forudsætninger for at lykkes med at nå organisationens strategiske mål.

Færdselsstyrelsen
FORS A/S
Kontorelev med speciale i administration

FORS A/S, Holbæk

Drømmer du om en kontoruddannelse med fokus på den gode kundeoplevelse? Banker dit hjerte for naturen og bæredygtighed? Så bliv kontorelev i Fors A/S.

Se video om FORS A/S som arbejdsplads

Til vores Kundesupportteam søger vi en kontorelev, som har lyst til at give vores kunder den bedste service, når du hjælper vores kunder i mål med deres henvendelser. Du vil også få kendskab til afregningsprincipper og debitorstyring.

I vores team står vidensdeling og kollegasparring højt på agendaen. Vi hjælper hinanden og har en stærk og positiv samarbejdsånd.

FORS A/S
Krifa Kontorelev kommunikation- og marketingafdeling i Aarhus

Krifa

Er du ambitiøs og drømmer du om at arbejde med kommunikation og marketing, så er det måske dig vi søger?

Lige nu har du nemlig mulighed for at blive en del af vores Kommunikationsafdeling, som arbejder med alt lige fra intern kommunikation og pressekontakt til hjemmesider, online markedsføring, SOME og nationale tv-kampagner. Du kan altså forvente en afvekslende hverdag, hvor der er fart på, men hvor vi altid har fokus på den gode trivsel og arbejdslyst – hos vores medlemmer, i Krifa og i samfundet.

KPMG P/S
Audit Trainee Programme 2023 – Copenhagen

KPMG P/S

Ser du dig selv som værende fremtidens revisor, og er du motiveret til at arbejde med højteknologiske revisionsløsninger, kunstig intelligens og et erhverv i rivende udvikling? Grib chancen nu og bliv revisortrainee hos KPMG. Du får en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Vores Audit Trainee Programme er et struktureret trænings- og udviklingsforløb på 2 år, der kombinerer teori og praksis. Du får hands-on erfaring med revision i en spændende hverdag hos KPMG samtidigt med, at du fortsætter dine studier ved at læse HD, hvilket giver dig et solidt teoretisk fundament.

Du får en Performance Manager og en mentor, som har fokus på din udvikling og som sikrer, at du aldrig står alene. Sammen støtter vi dig i at realisere dit potentiale og dine karrieredrømme.

KPMG P/S
IT-Universitetet i København
Vil du arbejde med uddannelse og IT i din elevtid?

IT-Universitetet i København

Hvis du brænder for studieadministration, er dette afdelingen for dig. Som elev kommer du til at lære en masse spændende og nyt igennem de mange forskelligartede opgaver her.

Der er rig mulighed for at du kan udvikle dig: Du får egne opgaver/ansvarsområder som du bliver klædt på til, at du føler dig tryg i at udføre dem. Det er fedt at komme rundt i flere teams og prøve kræfter med nogle forskellige områder - du vil opleve en rød tråd igennem forløbet og som er med til at give en god fornemmelse af hvad det vil sige at sidde i en studieadministration.

Student Affairs and Programmes er en afdeling med en masse fællesskab, sammenhold/holdånd og hyggelige arrangementer.

IT-Universitetet i København
CBED
Shipping Trainee

CBED, Fredericia

Are you interested in growing as a Shipping Trainee from working with vessel operation and by facilitating the movement of the offshore wind industry? Then, we are ready to support you on this journey and help you bring your academic knowledge into play with great hands-on experience.  

As our new Trainee, you will join a small team of four who, in close cooperation with the crew onboard, handle the entire operation and responsibilities of the vessel Wind Innovation. Your primary focus will be to support this operation from purchasing provisions to manage seafarers.

CBED
Haunstrup Isolering ApS Bliv administrationselev hos Haunstrup Teknisk Isolering

Haunstrup Isolering ApS, Sunds

Haunstrup Teknisk Isolering servicerer kunder i det meste af Danmark med løsninger inden for teknisk isolering af VVS- og ventilationsinstallationer.

Vi tilbyder en elevplads, hvor du får mulighed for at arbejde med mange forskellige administrative opgaver og processer i vores virksomhed. Der vil fra første dag være faste daglige opgaver blandet med ad hoc-opgaver for projektledere og ledelse.

Vi er en mindre virksomhed, hvor vi alle hjælper hinanden for at nå et fælles mål, og derfor er det vigtigt, at du er indstillet på en spændende og afvekslende arbejdsdag, hvor to dage sjældent er ens. Du vil hurtigt få ansvar for dine egne opgaver og bliver en vigtig del af vores administrative hold.

Trafikstyrelsen
Vi søger en økonomielev, der brænder for økonomi, tal og struktur. Er det dig?

Trafikstyrelsen, København

Du vil løbende igennem din elevtid få flere selvstændige opgaver, hvor ansvaret vokser med dine evner, viden og praktiske erfaringer, men altid med hjælp og sparring fra dine kollegaer.

I kontoret er der en bred faglighed, hvor vi også har fokus på sparring på tværs af funktioner og kompetencer. Derfor vil der være god mulighed for, at du kan udvikle dig både fagligt og personligt i din tid her hos os.

I dine to år som elev hos os vil du få en solid og grundig oplæring indenfor regnskabsområdet og samtidig komme på turnus i andre afdelinger for at give dig indsigt i en bred opgaveportefølje indenfor økonomi.

Trafikstyrelsen
Godt Smil Tandlægerne Tandplejer til vores team i Sønderborg

Godt Smil Tandlægerne

Vi mangler så meget en god tandplejerkollega.

Du får en arbejdsdag fyldt med faglig sparring, søde kolleger og gode rare patienter? Vil du gerne en arbejdsplads, hvor vi er fleksible og lytter til dine behov? Har du lyst til at være en del af et team, hvor vi også lægger vægt på at have det godt sammen?

Som tandplejer får du dit eget klinikrum, et ServiceCenter og en reception, der bl.a støtter dig med at fylde din bog op. Du vil også få mødestabile og imødekommende kollegaer, der alle værner om og bidrager til et godt og sundt arbejdsmiljø.

Hørsholm Kommune Få en uddannelse med mange muligheder – bliv kontorelev i Hørsholm Kommune

Hørsholm Kommune

Drømmer du om en uddannelse, der giver dig alsidige administrative kompetencer og som åbner døre til mange jobmuligheder i fremtiden?

En kontoruddannelse med speciale i offentlig administration er en 2-årig uddannelse med en stor bredde og med mange karriemuligheder, såvel som videreuddannelse efter endt uddannelse.

I løbet af din uddannelse opnår du færdigheder inden for mange aspekter af offentlig administration.

Sagro I/S
Trainee i regnskab

Sagro I/S, Billund, Esbjerg, Herning og Holstebro

Hos SAGRO leder vi lige nu efter dig, der drømmer om en karriere inden for regnskab og rådgivning, og som ønsker at gøre en forskel hver dag for dine kunder.

Sammen med andre trainees bliver du en del af vores interne uddannelsesforløb som udarbejdes i samarbejde med SEGES. Her bliver du klædt godt på til at kunne give vores kunder den bedste rådgivning. Du får rig mulighed for at lære andre trainees at kende, som står i nøjagtig samme situation som dig samt oparbejde et netværk på tværs af SAGRO.

Sagro I/S
Multi Revision I/S Revisorelev søges

Multi Revision I/S, Næstved

Hos Multi Revision vil du opleve en hverdag præget af høj faglighed og engagement på en velfungerende arbejdsplads, hvor der er en god balance mellem arbejde og privatliv.

Hos Multi Revision er vi meget glade for vores elever og sætter en stor ære i at give dem den bedst mulige uddannelse, og vi har 4 gange modtaget prisen som ”årets elevplads” af HK.

Vi søger nu igen en revisorelev, der er ambitiøs, dygtig og som lægger vægt på menneskelige egenskaber som ansvar, respekt og fællesskab.

De opgaver, som du typisk vil udfylde dagen med i starten er bogføring, moms og andre administrative opgaver, hvor du relativt hurtigt vil få faste opgaver, som du er ansvarlig for.

P+, Pensionskassen for Akademikere
Bliv Finanselev i P+, hvor vi sætter rådgivning og gode medlemsoplevelser først

P+, Pensionskassen for Akademikere

Se video om P+, Pensionskassen for Akademikere som arbejdsplads

Som finanselev starter du på en uddannelse, der giver dig mange jobmuligheder i en spændende branche.

Finanselevuddannelsen varer i 2 år med start den 1. september 2023. Uddannelsen er både spændende og afvekslende.

Det er en kombination af skole/teori og praktik, og det betyder, at der aldrig er langt fra teori til virkelighed.

Praktikken foregår i P+, og det teoretiske finder sted enten på Forsikringsakademiet i Rungsted eller på en Handelsskole i Københavnsområdet.

P+, Pensionskassen for Akademikere

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV