332 job matcher din søgning 332 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Esbjerg Kommune
I Tandplejen i Esbjerg Kommune søger vi en tandlæge pr. 14. august 2023 eller snarest muligt - gerne fuldtid - genopslag

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at blive en del af et stærkt hold på 85 dygtige og engagerede medarbejdere, så har vi stillingen til dig.

Medarbejderne er fordelt på seks storklinikker, hvor vi arbejder i velfungerende teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

I Tandplejen har vi cirka 25.000 patienter, og vores vigtigste fokus er forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn som ældre i omsorgstandplejen.

Vi kan tilbyde dig:

  • at du bliver en del af en spændende arbejdsplads i en kommunal tandpleje, hvor vi er fuldt digitaliseret med patientjournal (Solteq tand) og røntgen (Visiquick)
  • gode muligheder for faglig og personlig udvikling, da alle fagområder varetages i tandplejen
Struer Kommune
Overtandlæge til Center for Tandregulering Nordvestjylland

Struer Kommune

Er du vores nye leder? Vil du stå i spidsen for den positive udvikling af Center for Tandregulering? Og kan du se dig selv i en moderne klinik med panorama-udsigt til Limfjorden?

Vores nuværende leder har valgt at gå på pension til 1. september. Derfor får du nu mulighed for at søge en unik og spændende lederstilling som overtandlage på Center for Tandregulering Nordjylland (CTN). Stillingen er fleksibel, både i forhold til timetal og arbejdsindhold.

Som overtandlæge for CTN kommer du til at stå i spidsen for en moderne tandreguleringsklinik, hvor humøret, arbejdsmiljøet og de faglige ambitioner er høje – og hvor vi arbejder innovativt og udviklingsorienteret.

DUOS A/S Business Intelligence Manager

DUOS A/S, København

Brænder du for data, der kan understøtte rigtige beslutninger og god adfærd?

Som Business Intelligence Manager kommer du til at arbejde med bl.a. PowerBI, SQL, Tabular, Azure og DAX. Du vil referere til direktøren for DUOS A/S, Rikke Krause, og generelt komme til at arbejde tæt sammen med hele lederteamet.

Du bliver del af et ambitiøst team og en engageret arbejdsplads, hvor du har stor frihed i at forme dit job og din hverdag.

In2house A.m.b.a.
MASTER DATA MANAGER OG TEAMLEDER TIL LANDSDÆKKENDE MØBELKÆDES WEBSHOP

In2house A.m.b.a., Hadsten

Er du knivskarp på detaljer, samtidig med at du forstår at se sammenhænge og bevare helhedsperspektivet? Kan du, sammen med os, brænde for at indfri en målsætning om at være blandt de stærkeste i branchen til at møde kunden i den digitale del af kunderejsen?

Og kunne du tænke dig at stå i spidsen for et team af dedikerede produktkoordinatorer, som arbejder med at optimere og vedligeholde master data for vores produkter, til gavn for vores webshop og kædens 35 fysiske butikker? Så er du måske den nye teamleder, vi leder efter.

In2house A.m.b.a.
Stevns Kommune Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling (genopslag)

Stevns Kommune, St. Heddinge

Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge fra den 1. maj 2023 eller tidligst herefter. Ansættelsen har en varighed på 1 år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdstimerne er fordelt på ugen fra mandag til torsdag.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Rigsrevisionen BI-udvikler

Rigsrevisionen, København

Se video om Rigsrevisionen som arbejdsplads

Vi søger en kollega til vores it-enhed, der i tæt samarbejde med Rigsrevisionens fagkontorer har lyst til at skabe værdi gennem bedre dataanvendelse.

Din kernekompetence er inden for BI-verdenen, men da vi selv drifter vores it-løsninger, får du mulighed for at præge vores systembillede. I it-enheden arbejder vi på tværs og supplerer hinanden i opgavevaretagelsen, så du får mulighed for både at videndele og lære mere.

Dragør Kommune
Dragør kommunale Tandpleje søger en dygtig klinikchef

Dragør Kommune

Vil du stå i spidsen for en lille børne- og ungetandpleje, som har alle funktioner samlet på én klinik?

Dragør kommunes klinikchef har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi en ny klinikchef, som kan fortsætte arbejdet med at drifte og udvikle tandplejen sammen med et engageret og serviceminded team.

Klinikchefstillingen er en kombination af tandlægefagligt arbejde, ledelse og administration og som klinikchef har du mulighed for at sætte dit præg på fremtidens tandpleje.

Dragør Kommune
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen Engagerede og forandringsparate systemejere til Forskudsopgørelsen med fokus på udvikling og implementering af nye lovtiltag

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Kongens Lyngby

Vil du være en del af teamet bag en helt central samfundsopgave – at levere Forskudsopgørelsen og Ejendomsværdibeskatning til 5 mio. skatteydere i Danmark? Har du lyst til at arbejde med at koble forretningen med IT i en kompleks organisation med stor variation i opgaverne?

Som Systemejer/Applikation Manager vil du overvejende sidde med udarbejdelse af kravspecifikationer og håndtering af leverandører. Derudover vil du også arbejde med udviklingen af automatiserede test, hvori der vil indgå reelt testarbejde.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Topdanmark Forsikring
Forretningsspecialist til Contact Center

Topdanmark Forsikring, Ballerup

Er du passioneret omkring gode kundeoplevelser og smarte tekniske løsninger, der gør det nemt og smidigt at kommunikere med kunderne, så har vi jobbet! 

Som Forretningsspecialist i Topdanmark skal du afklare forretningsønsker og behov – og omsætte disse til Features og User stories, som vores udviklere kan bruge i deres arbejde. Som forretningsspecialist arbejder du i spændingsfeltet mellem IT og forretning og bidrager både til den løbende udvikling, ligesom du hjælper brugere i deres daglige anvendelse af vores systemer.

Topdanmark Forsikring
Spar Nord Bank A/S Vi søger en Data Analyst som vil være med til at udvikle Spar Nord – Hele byens bank

Spar Nord Bank A/S, Aalborg

Synes du at det er fedt at synliggøre og formidle værdien af data, så har du mulighed for at blive en del af en fantastisk afdeling og arbejdsplads.

I dag er data i høj grad anvendt i forretningsprocesser, hvortil vi i BI skal stille det bedst mulige grundlag til rådighed. BI er organiseret i flere scrumteams, som arbejder ud fra agile metoder. Dialog, samarbejde og viden om forretningen er en naturlig del af jobbet. Udviklingsopgaverne spænder bredt, og fælles for dem er, at de gør en forskel for forretningen.

Spar Nord Bank A/S
Gem
Tryg Forsikring A/S
Strategic Business Analyst for Large Transformations

Tryg Forsikring A/S, Valby

Are you enthusiastic about software development and business requirements? And would you like to be part of a journey aiming at placing Tryg as the best insurance company in the world?    

You will join Large Transformations team, which works with strategic projects across many insurance business domains like CRM (Customer Relationship Management), Customer Engagement, Policies, Claims, Pricing) for our commercial and private business units. 

  You connect the strategy and business capabilities that are needed to enable and deliver organizational goals and objectives. You do that by aligning and modelling the connection between people, processes and technologies for the specific business outcomes.

Tryg Forsikring A/S
CGI Danmark A/S
Udvikler med flair for vedligeholdelse

CGI Danmark A/S, Tranbjerg J

Har du stærke kompetencer indenfor PL/SQL-udvikling og Oracle-teknologier, og brænder du for at være med til at sikre stabil drift og effektivt vedligehold af en række samfundskritiske offentlige systemer?

Din primære opgave bliver i samarbejde med resten af teamet at understøtte en stabil og sikker drift samt videreudvikling af systemerne, og dine arbejdsopgaver vil primært bestå af PL/SQL-udvikling på systemerne, udarbejde og modificere scripts til brug for dataudtræk samt andre driftsnære videreudviklingsopgaver.

CGI Danmark A/S
LyderJohnsen A/S Procesorienteret økonomisk Controller

LyderJohnsen A/S søger for Crossbridge Energy Fredericia

Økonomisk indsigt og en sund interesse for optimering af projekter og processer.

Med direkte reference til raffinaderiets vedligeholdschef, og som dennes højre hånd, bliver du et centralt omdrejningspunkt i den kontinuerlige optimering af arbejdsgange og processer i vedligeholdsprojekterne.

Du trives i det administrative maskinrum i en projektorganisation. Her bidrager du aktivt til at sikre, at systemerne for indkøb af materialer og services er ajourførte og i tråd med ugeplanerne, så systemerne til en hver tid giver et retvisende billede.

Spar Nord Bank A/S Vi søger en Data Engineer som vil være med til at udvikle Spar Nord – Hele byens bank

Spar Nord Bank A/S, Aalborg

I Spar Nord arbejder vi målrettet med at udvikle vores arbejdsgange, med henblik på at skabe et effektivt maskinrum, til gavn for vores kunder og medarbejdere. Vi har et fedt team, og håber du vil med på holdet?

Lige nu søger Spar Nord IT, Business Intelligence (BI) en kollega som motiveres af at skabe gennemsigtighed med data pipelines som en del af vores data infrastruktur. Synes du at det er fedt at perspektivere på det samlede landskab og formidle værdikæden, så har du chancen nu, for at blive en del af en fantastisk afdeling og arbejdsplads.

Spar Nord Bank A/S
Fitness World A/S Business Analyst

Fitness World A/S, Rødovre

Er du en skarp analytiker, som kan se muligheder på tværs af systemer? Forstår du at omsætte kommercielle mål til effektive systemer?

I rollen som Business Analyst vil du have en alsidig og spændende arbejdsdag med stor kontaktflade ud i organisationen. Du vil som Business Analyst have ansvar for at foretage behovsanalyser, dokumentere forretningskritiske regler og processer, samt validere løsningerne.

OK a.m.b.a. Change manager med projektledererfaring

OK a.m.b.a., Viby J.

Vil du stå i spidsen for at skabe klare og veldokumenterede processer? Og dermed spille en nøglerolle, der understøtter forretningens ønsker og behov?

Som vores nye kollega får du ansvar for at sikre fremdrift og overblik over alle vores change-aktiviteter. Hos OK er ITIL change management-området ved at blive forankret på tværs af IT. Du vil have det primære ansvar for forankringen, samt de mange løbende risikovurderinger, godkendelser, kontroller og rapporteringer, der er en del af change-processen.

Finanstilsynet
BI-Udvikler til analyse af Danmarks samlet finansielle data

Finanstilsynet, København

Vil du være med til at udvikle og drive analytiske løsninger og arbejde med data, der fungerer som beslutningsgrundlag for en vigtig dansk institution? Så søger Finanstilsynet en BI-udvikler til dataenheden.

Du vil komme til at arbejde med både store og små datamængder fra finansielle markedspladser og virksomheder. Komplekse finansielle data fra den finansielle sektor i Danmark som vores kompetente brugere anvender til deres analyser udarbejdet i R, SAS, Excel og Power BI.

Norlys
Vice President for Enterprise Architecture and Data

Norlys, Silkeborg

Norlys is looking for a key leader to strengthen our journey becoming truly data-driven.

As our new Vice President you have a solid experience in architecture and data, and you can bring Norlys to the next level making data driven decisions in all business areas across Norlys.

Our new VP will be responsible for setting the direction for the future of Norlys within the enterprise architecture and data area and be the leader in making Norlys truly data-driven.

Norlys
Salling Group Senior infrastructure Citrix Engineer

Salling Group, Brabrand

Are you looking for new exciting challenges and would you like to partake in the further development of our Citrix environment in Salling Group, then you might be just the person we are looking for!

Your approach to the task at hand is structured with a keen eye on details and quality. You have a good sense of urgency and you know the importance of driving the process onwards, delegating and maintaining a secure production environment and you are fully capable of making important decisions to secure momentum.

Active Search
Procesorienteret System Controller

Active Search søger for Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S i Glostrup

Kunne du tænke dig at arbejde med dedikerede kollegaer i et spændende og travlt miljø, hvor omgangstonen er afslappet? Og er du interesseret i at arbejde for en virksomhed, hvor flere udviklingsopgaver venter på dig?

– Lyder det som noget for dig, så kan Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S måske være din nye arbejdsplads.

Primære arbejdsopgaver: 

  • Løbende udvikling og effektivisering af forretningsgange og processer - herunder RPA 
  • Spille en central rolle i.fm. implementering af nyt ERP system Business Central 
  • Implementering og vedligeholdelse af andre systemer i pipeline (tidsregistrering, løn og planlægningssystemer)
Active Search

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV