762 job matcher din søgning 762 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

2100 Tid Samme Dag Sygeplejerske eller anden sundhedsfaglig søges til almen lægepraksis, 32-37 timer ugentligt, med opstart snarest.

2100 Tid Samme Dag, København Ø

Skal du være med på Københavns bedste hold? Kom og vær med til at opbygge og udvikle en nytænkende lægeklinik på Østerbro!

Vi vokser i størrelse og patientantal og har brug for at udvide vores team med en fastansat sygeplejerske/anden sundhedsfaglig person.

Vi søger en dygtig medarbejder, der selvstændigt kan varetage konsultationer og efter oplæring bl.a. skal stå for hypertensions-, KOL- og DM-kontroller.

Solrød Kommune Vi søger ny kollega til visitationen i Solrød Kommune

Solrød Kommune

Visitator med erfaring inden for sagsbehandling af personlig pleje og praktisk hjælp søges til fast stilling i Visitation og Koordination i Solrød Kommune.

Du kommer til at indgå i en enhed af erfarne og engagerede visitatorer. Vi er en afdeling med i alt 13 visitatorer, to administrative sagsbehandlere og en leder. Visitationen er opdelt i to teams, et team pleje og et team hjælpemidler.

Som visitator er du selvtilrettelæggende og med jobbet hører en stor grad af ansvar og selvstændighed. Det team som du skal indgå i, er team pleje.

Gem
Esbjerg Kommune
I Tandplejen i Esbjerg Kommune søger vi en tandlæge pr. 14. august 2023 eller snarest muligt - gerne fuldtid - genopslag

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at blive en del af et stærkt hold på 85 dygtige og engagerede medarbejdere, så har vi stillingen til dig.

Medarbejderne er fordelt på seks storklinikker, hvor vi arbejder i velfungerende teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

I Tandplejen har vi cirka 25.000 patienter, og vores vigtigste fokus er forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn som ældre i omsorgstandplejen.

Vi kan tilbyde dig:

 • at du bliver en del af en spændende arbejdsplads i en kommunal tandpleje, hvor vi er fuldt digitaliseret med patientjournal (Solteq tand) og røntgen (Visiquick)
 • gode muligheder for faglig og personlig udvikling, da alle fagområder varetages i tandplejen
Lægerne I Sunds I/S
Vi søger en konsultationssygeplejerske til ansættelse snarest og senest pr. 1.06.23.

Lægerne I Sunds I/S

Vores praksis er vokset og for fortsat at kunne tilbyde vores høje standard, har vi behov for endnu en dygtig sygeplejerske i vores team. Erfaring fra praksis foretrækkes, men er ikke et krav. Stillingen er på 30-35 timer pr. uge. Arbejdstiden ligger i tidsrummet kl. 8-16 mandag til fredag. Fredag slutter dagen ofte tidligt, da vi er med i en fredagsvagtring, hvor vi skiftes til at passe patienterne til kl. 16.

Vores lægehus består i dag af to faste læger, en vikarlæge, to sekretærer og to konsultationssygeplejersker. Derudover har vi løbende tilknyttet uddannelseslæger i klinikken. Vi er en landpraksis med 4950 tilknyttede patienter, som er en god blanding af børnefamilier og gamle.

alles Lægehus A/S
Konsultationssygeplejerske til alles Lægehus i Holstebro

alles Lægehus A/S

Ønsker du en hverdag der er uforudsigelig? En hverdag med gode muligheder for at lære nyt og udvikle dig som sygeplejerske.

Dine opgaver er bl.a. telefonvisitation, tidsbestilling, rådgivning i telefonen og ved personligt fremmøde.

Der vil være en høj grad af selvstændighed i de daglige opgaver, og du vil også indgå i et fagligt miljø, samt have kontinuerlig sparring med dine kolleger i lægehuset.

alles Lægehus A/S
Struer Kommune
Overtandlæge til Center for Tandregulering Nordvestjylland

Struer Kommune

Er du vores nye leder? Vil du stå i spidsen for den positive udvikling af Center for Tandregulering? Og kan du se dig selv i en moderne klinik med panorama-udsigt til Limfjorden?

Vores nuværende leder har valgt at gå på pension til 1. september. Derfor får du nu mulighed for at søge en unik og spændende lederstilling som overtandlage på Center for Tandregulering Nordjylland (CTN). Stillingen er fleksibel, både i forhold til timetal og arbejdsindhold.

Som overtandlæge for CTN kommer du til at stå i spidsen for en moderne tandreguleringsklinik, hvor humøret, arbejdsmiljøet og de faglige ambitioner er høje – og hvor vi arbejder innovativt og udviklingsorienteret.

Gem
Grønlands Selvstyre
Genopslag. Behandler til Allorfik Avannaa i Ilulissat

Grønlands Selvstyre

Allorfik Avannaa tilbyder borgere i Avannaata Kommunia behandling mod alkohol-, hash- samt spilafhængighed, og der kan derfor forekomme rejser i bygderne, forebyggende opgaver og at være med ved forebyggelse i byen i samarbejde med kommunen på projekter. På centret er der p.t. fem behandlere, og en af behandlerne fungerer som gruppeleder.

Som behandler skal du bl.a.:

 • Motivere til behandling med Motivational Interviewing
 • Behandle og vejlede borgere med problemer med alkohol, hash og spil
 • Efterbehandle og undervise pårørende

Du vil få stor indflydelse på organiseringen af dit arbejde i samarbejde med Videncenter om Afhængighed, som også tilbyder supervision til dig.

Grønlands Selvstyre
Esbjerg Kommune
Ambitiøs og fagligt engageret sygeplejerske søges til Sygeplejen i Bramming

Esbjerg Kommune

Brænder du ligesom os for at skabe de gode borgerforløb, og nyder du samtidig at navigere i en omskiftelig hverdag – så er du den, vi leder efter.

Din typiske hverdag vil bestå af selvstændig planlægning af dine egne arbejdsopgaver, teamsamarbejde med dine nærmeste kollegaer, selvstændige besøg hos borgere i eget hjem, dialog og faglig sparring med dine kollegaer fra Hjemmeplejen, dialog med praktiserende læger og sygehus, vejledning af sygeplejestuderende, deltagelse i udviklingsopgaver samt faglig dokumentation.

alles Lægehus A/S
Konsultationssygeplejerske

alles Lægehus A/S, Brovst

Ønsker du en hverdag der er uforudsigelig? En hverdag med gode muligheder for at lære nyt og udvikle dig som sygeplejerske?

Vi søger en sygeplejerske, der tager del i den faglige udvikling, hvor der bl.a. er stor fokus på opgavefordeling og kompetenceudvikling. Der vil være en høj grad af selvstændighed i de daglige opgaver, men du vil også indgå i et fagligt samarbejde, samt have kontinuerlig sparring med dine kolleger i lægehuset.

alles Lægehus A/S
Ikast-Brande Kommune
Ønsker du nye udfordringer og omgivelser med lavt sygefravær, og hvor personcentreret omsorg er udgangspunktet både i forhold til borgere, pårørende og kollegaer?

Ikast-Brande Kommune

Solbakken søger sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent til begivenhedsbestemt barselsvikariat med mulighed for fastansættelse.

Stillingen er på 32-37 timer/uge alt efter ønske.

”På Solbakken skaber vi et hjem med trivsel og høj faglighed samt fællesskaber på tværs”, SOSU-hjælper Gitte.

Solbakken er et pleje- og aktivitetscenter med 30 lejligheder fordelt på 3 gange.

Rådhuslægerne-Hårby Klinikpersonale til lægepraksis søges, 32 timer

Rådhuslægerne-Hårby

Vi søger klinikpersonale/SSA/sekretær, som skal varetage både opgaver i sekretariatet med visitation, administrative opgaver, it, m.m. og kliniske opgaver som blodprøver, ekg, forundersøgelser til årskontroller bl.a. Det er ikke et krav, at du kan det i forvejen, men du skal have lysten til at lære det.

Opgaverne er fordelt ca. 50/50, men kan variere efter behov i klinikken. Du skal være indstillet på at være en blæksprutte, der har lyst til det hele og ikke er bange for nye opgaver.

Vi er en klinik med to indehavere , en uddannelseslæge, to faste vikarer, to sygeplejersker, en SSA, og en praksismanager/sekretær, som søger en positiv, smilende og kompetent kollega. Vi er én af to lægeklinikker i et større sundhedshus.

Ikast-Brande Kommune
Vi vil nærværende ledelse og mindre ledelsesspænd! Derfor søger vi nu fire ledere til Sundhed og Ældre

Ikast-Brande Kommune

Vil du være med til at lede og udvikle ældreplejen i Ikast-Brande Kommune og vil du bidrage til et stærkt fagligt læringsmiljø, hvor der er fokus på kompetenceudvikling og uddannelse for alle faggrupper? Har du som menneske et naturligt talent for at skabe gode relationer, og kan du indgå i et konstruktivt samarbejde og dialog med både medarbejdere, kolleger, samarbejdspartnere og ikke mindst vores borgere og pårørende?

Vi udvider netop nu vores ledelsesteams med henblik på at skabe gode rammer for nærværende ledelse og har derfor nu fire lederstillinger!

alles Lægehus A/S
Konsultationssygeplejerske til alles Lægehus i Gelsted

alles Lægehus A/S

Ønsker du en hverdag der er uforudsigelig? En hverdag med gode muligheder for at lære nyt og udvikle dig som sygeplejerske, så er jobbet som konsultationssygeplejerske lige noget for dig.

Dine opgaver er bl.a.:

 • Telefonvisitation, tidsbestilling, rådgivning i telefon og ved personligt fremmøde.
 • Svar på diverse prøver, e-mail besvarelser, receptfornyelser.
alles Lægehus A/S
Stevns Kommune Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling (genopslag)

Stevns Kommune, St. Heddinge

Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge fra den 1. maj 2023 eller tidligst herefter. Ansættelsen har en varighed på 1 år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdstimerne er fordelt på ugen fra mandag til torsdag.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Lyngby-Taarbæk Kommune
Myndighedschef

Lyngby-Taarbæk Kommune

 • Motiveres af at gøre en forskel, når lederskab og faglighed mødes
 • Ser muligheder frem for begrænsninger, også selvom andre er ved at melde pas
 • Er en dygtig leder, der kan skabe følgeskab og resultater sammen med områdets to team-/faglige ledere og de 27 kompetente medarbejdere i afdelingen
 • kan færdes hjemmevant i lovgivning og den kommunale myndighedspraksis på sundheds- og omsorgsområdet samt – med overblik og gennem dialog – kan bidrage til fortsat udvikling i et tværgående helhedsperspektiv.
Dragør Kommune
Dragør Kommune søger visitator til myndighedsteamet

Dragør Kommune

Myndighedsteamet i Center for Sundhed, Pleje og Rehabilitering søger dig til at understøtte myndighedsindsatsen for borgere med nedsat funktionsevne i Dragør

Vi tilbyder en attraktiv stilling, hvor du bliver en del af en ambitiøs og dygtigt team. Nøgleordene er selvtilrettelæggelse af opgaver, fleksibilitet og samarbejde i såvel kollegarelationer og borgerrelationer. Vi støtter hinanden i det daglige og lader os inspirere af hinanden på tværs af fagligheder, roller og titler. Det skaber arbejdsglæde, og det skaber kvalitet.

Dragør Kommune
Dragør Kommune
Dragør kommunale Tandpleje søger en dygtig klinikchef

Dragør Kommune

Vil du stå i spidsen for en lille børne- og ungetandpleje, som har alle funktioner samlet på én klinik?

Dragør kommunes klinikchef har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi en ny klinikchef, som kan fortsætte arbejdet med at drifte og udvikle tandplejen sammen med et engageret og serviceminded team.

Klinikchefstillingen er en kombination af tandlægefagligt arbejde, ledelse og administration og som klinikchef har du mulighed for at sætte dit præg på fremtidens tandpleje.

Dragør Kommune
SYGEPLEJERSKE

Lægerne Nørredige I/S, Ringkøbing

Da en af vores medarbejdere har valgt at søge nye udfordringer, søger vi en sygeplejerske til klinikken. Praksiserfaring og eller intern medicinsk erfaring foretrækkes, men er ikke et krav.

Er du alsidig og fagligt kompetent, men særligt er du frisk på at tilegne dig ny viden og lære nye opgaver, er det måske dig vi mangler.

Dine arbejdsopgaver vil primært være selvstændige konsultationer herunder kontrol af kroniske sygdomme, særligt diabetes, samt diverse laboratoriefunktioner, sårbehandlinger og akutfunktion.

Gem
Tårnby Kommune Sygeplejerske søges til selvstyrende team

Tårnby Kommune

I Tårnby Kommunes Hjemmesygepleje mangler vi en sygeplejerske til projektet med de selvstyrende teams. Vil du arbejde med borgernær sygepleje i samarbejde med dine kollegaer og andre faggrupper? Vil du arbejde i teams med sygeplejefaglig sparring og med kontinuitet i borgerforløb? Vil du arbejde i fortrinsvist dagvagt 32-37 timer pr. uge med en weekendvagt hver 4. uge?

Opgaver som hjemmesygeplejerske i teamet

 • Levere sundhedslovsydelser i borgerens hjem ud fra borgenes behov og ønsker.
 • Kunne vurdere borgers behov og ressourcer, der kan variere fra dag til dag.
 • Planlægge sundhedsfremmende og forebyggende aktiviteter både tværfagligt i teamet, men også i samarbejde med borger og/eller pårørende.
Adeas Hospitaler
Er du vores nye sygeplejerske i sengeafdelingen?

Adeas Hospitaler, København

Har du lyst til at blive en del af et engageret tværfagligt team, der dagligt arbejder tæt sammen for at skabe de bedste forløb for vores patienter.

Lige nu mangler vi en dygtig nat sygeplejerske, da vi udvider med 2 operationsstuer.

Vi tilbyder en arbejdsplads i rivende udvikling samt mulighed for at blive en del af et stærkt fagligt team, hvor vi hjælper hinanden og løfter i flok.

Adeas Hospitaler

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV