94 job matcher din søgning 94 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Born
Et job med et formål som sæddonor

Born, Aarhus, København og Aalborg

Få et fleksibelt arbejde, og gør en forskel for andre verden over.

Som sæddonor hjælper du barnløse, hvis største ønske er at starte en familie.

Hvad du tjener i jobbet, er helt op til dig. Du bliver nemlig kompenseret efter, hvor ofte du kommer og donorer.

For at blive sæddonor hos os skal være mellem 18-45 år, have en tilpas god sædkvalitet og være sund og rask. Alt andet har ingen betydning for os.

Som sæddonor hos Born

 • kommer du hurtigt i gang. Med Borns fast track er du i gang med at donere og tjene penge inden for en måned.
 • har vi fokus på din sundhed. Vi sponsorerer dit fitnessmedlemskab, og du kommer igennem et fuldt sundhedstjek.

Hvis du tænker, at det her lige er noget for dig, så...

Born
Stevns Kommune Tandlæge til en tidsbegrænset stilling

Stevns Kommune, Store Heddinge

Stevns Kommunale tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge. Ansættelsen har en varighed på et år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Hillerød Kommune Tandlæge 35 timer til Hillerød Kommunale Tandpleje

Hillerød Kommune

Hillerød Kommunale Tandpleje søger en faglig stærk tandlæge til en fast stilling på 35 timer om ugen pr. 1. juni 2023.

Stillingen er i Basistandplejen, hvor du vil få rutinerede og gode kollegaer, hvilket giver rig mulighed for faglig sparring og samarbejde.

Du vil blive en del af vores team – tandlæger, specialtandlæger (orto), tandplejere og klinikassistenter og vi er alle samlet i vores nybyggede og moderne Tandplejehus, som ligger på Carlsbergvej 13B – tæt på Hillerød station.

Vi kan tilbyde dig

 • et fagligt stærkt miljø
 • et spændende og udfordrende job i et inspirerende arbejdsfællesskab
 • dygtige og engagerede kollegaer
Mercuri Urval
Ledende overtandlæge til kæbekirurgisk afdeling på Rigshospitalet

Mercuri Urval søger for Rigshospitalet

Banker dit hjerte for ledelse og vil du være en del af et internationalt anerkendt fællesskab, hvor behandling, forskning og uddannelse er i verdensklasse, så er du vores næste kollega.

Vi leverer topprofessionelt arbejde inden for tand-, mund- og kæbekirurgi til patienter fra hele landet. Det er en afdeling i positiv udvikling både strategisk, innovativt og i størrelse, hvor du som en del af afsnitsledelsen får mulighed for at give dit bidrag til et højt specialiseret område.

Du bliver en del af et fagligt dygtigt team på 90 medarbejdere, hvor der er fokus på tværfaglighed, sparring og hvor vi hver dag arbejder for bedre og mere innovativ pleje.

Mercuri Urval
Stevns Kommune Stevns Kommunale tandpleje søger klinikassistent til barselsvikariat

Stevns Kommune, Store Heddinge

Klinikassistent søges til et barselsvikariat på 35 timer pr. uge fra den 1. maj 2023. Vikariatet har en varighed på 1 år med mulighed for fastansættelse.

Så hvis du er en kvalitetsbevidst, omsorgsfuld og initiativrig klinikassistent med mod på faglige udfordringer, glæder vi os til at høre fra dig.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Menzies Aviation (Denmark) A/S
Brofører

Menzies Aviation (Denmark) A/S, Kastrup

Vi søger nye medarbejdere til vores broteam. Er det noget for dig?

Se video om Menzies Aviation (Denmark) A/S som arbejdsplads

Vi søger vi kandidater, som kan starte hurtigst muligt. Der vil være tale om en 118 timers tidsbegrænset deltidsstilling, hvor længden af kontrakten kan variere efter vores behov. Man vil have fri hver tredje weekend.

  Hvad går jobbet ud på?

 • Køre Jetwayen (broen) på ankommende fly
 • Være Wing-observer, hvor du er ansvarlig for at overvåge passagerenes færden ved flyet.
Menzies Aviation (Denmark) A/S
European Sperm Bank
Et vellønnet, meningsfyldt og fleksibelt ekstra job

European Sperm Bank, Aarhus, Lyngby, Aalborg, København K og København N

Tjen op til 6.000 kr. om måneden plus bonus

Du bliver en af hverdagens helte, der giver den ultimative gave til andre – muligheden for at få et ønskebarn.Du tjener op til 500 kr. per godkendt donation. I alt bliver det op til 6.000 kr. om måneden plus muligheden for en bonus.

European Sperm Bank

Hvad får man ud af at være sæddonor i European Sperm Bank?

 • Et fleksibelt job. Du bestemmer selv, hvor og hvornår du vil donere, og du behøver ikke at booke tid.
 • Et gratis sundhedstjek og en sædanalyse.
 • Et gratis sæddepot til din sæd, når du har været donor i et år. Så er du sikret, hvis du i fremtiden skulle blive syg.

Hvem er du?
Du er en rask mand mellem 18 og 45 år. Din uddannelse, dit udseende, din etnicitet og din religion har ingen betydning for os.

European Sperm Bank
Godt Smil Tandlægerne Klinikassistent til Skanderborg!

Godt Smil Tandlægerne

Vi søger lige nu en dygtig klinikassistent, der har lyst til at blive en del af et skønt team, hvor faglig sparring går hånd i hånd med et godt kollegialt samvær.

Du bliver en del af et nyt team på en topmoderne klinik med god patienttilgang, men hvor vi også kan følge med i dagligdagen og give vores patienter en god oplevelse.

Derudover tilbyder vi:

 • En vigtig rolle på klinikken i forhold til at hjælpe din tandlæge til at udføre den optimale behandling.
 • Gode og ordnede forhold på en klinik, hvor vi har fokus på den gode patientoplevelse.
 • Medindflydelse på dagligdagen på en klinik i vækst.
ONLY
Fitting Model - ONLY CARMAKOMA

ONLY, Brande

Har du en stærk passion for mode og trends, og ønsker du at være en del af en kreativ fashionvirksomhed i et internationalt miljø? Så er det dig vi skal have ombord!

Som vores nye husmodel bliver du en del af et dynamisk team med et kreativt og uformelt miljø, hvor du vil få et godt indblik i hverdagen i en international fashionvirksomhed. Du vil fungere som fitting/husmodel, hvor dine primære arbejdsopgaver bliver at opmåle, afprøve og kommentere vores tøj.

VERO MODA
Fitting Assistant

VERO MODA, Aarhus

Du bliver en del af VERO MODAs konstruktionsteam bestående af 15 kollegaer, hvoraf ni er pattern designere/konstruktører. Vi arbejder med produktgrupperne strik, jersey, væv, overtøj, lingeri, jeans, tailoring & pants. Der er højt til loftet og en fri og kollegial omgangstone.

Din primære opgave er at afprøve og give feedback på de forskellige styles i kollektionerne med henblik på at måle op og tilpasse dem, så de har den helt rigtige pasform.

Gem
Hushjælp/Oldfrue

Privathjem

Til privat hjem I Brejning søges en hushjælp/oldfrue, der fleksibelt i det daglige kan assistere os med praktiske opgaver i hjemmet.

Vi er en familie med to mindre børn på hhv. 1 og 3 år.

Stillingen, som er en fuldtidsstilling vil tage udgangspunkt i det praktiske arbejde der er i og omkring os som familie.

Tandlægerne Grangårdscentret I/S Tandplejer søges til tandklinik

Tandlægerne Grangårdscentret I/S, Støvring

Vi søger en tandplejer til en fast stilling pr. 01.05.2023 eller evt. senere (efter aftale). Vi forventer at du er en selvstændig, fleksibel, engageret, kvalitetsbevidst og serviceminded tandplejer. En med et godt humør, som har lyst til at blive en del af et velfungerende team.

Du vil arbejde selvstændigt og få tildelt dine egne patienter. En af klinikkens tandlæger er efteruddannet i parodontose og du vil få et tæt samarbejde med ham omkring behandlingsforløbene af dine PA-patienter.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med en afslappet atmosfære. Vi har patienterne i fokus og vi prioriterer et højt fagligt niveau.

Det Kongelige Teater Koordinerende pianotekniker

Det Kongelige Teater, København

Som pianotekniker på Det Kongelige Teater er din fornemste opgave at samarbejde med vores pianister og den øvrige administration samt interne og eksterne samarbejdspartnere om det fælles mål; at skabe store oplevelser for publikum i kunstens og musikkens tjeneste.

Dine opgaver spænder vidt, men handler som udgangspunkt om at holde vores tangentinstrumenter i den bedst mulige stand og stemning indenfor rammerne af vores budget. Dette indebærer derfor også en løbende vurdering i samarbejde med din kollega om prioritering af opgaverne.

Langt de fleste opgaver vil der være tid og mulighed for at løse i arbejdstiden, men der vil være opgaver, som eksempelvis større reparationer, der skal sendes ud af huset.

ONLY
House Model - ONLY BRAND HOUSE

ONLY, Brande

Har du en stærk passion for mode og trends, og ønsker du at være en del af en kreativ fashionvirksomhed i et internationalt miljø?

Som vores nye husmodel bliver du en del af et dynamisk team med et kreativt og uformelt miljø, hvor du vil få et godt indblik i hverdagen i en international fashionvirksomhed.

Din rolle som husmodel vil primært bestå af opmåling, afprøvning og kommentering af vores kollektioner i samarbejde med vores designere, konstruktører og indkøbere i teamet.

Ballerup Kommune Tandlæge til tandplejen

Ballerup Kommune

Tandplejen i Ballerup Kommune søger en tandlæge med bred erfaring til en fast stilling på 35 timer om ugen fra 1. maj 2023.

Dine vigtigste opgaver

 • At du favner bredt i tandlægefaget og har mod på alle patientgrupper
 • At du har lyst til at udvikle dig og meget gerne inden for kirurgi

Dine kompetencer

 • At du er fleksibel og god til at samarbejde
 • At du har høj faglighed og høj ansvarlighed
 • At du kan arbejde selvstændigt og er god til at prioritere egne opgaver
Fredensborg Kommune
Tandplejen søger klinikassistenter

Fredensborg Kommune, Kokkedal og Humlebæk

Tandplejen i Fredensborg kommune omstrukturerer og opnormerer, da Tandplejen er udvidet til også at omfatte unge mellem 18-21 år. Derfor søger vi tre klinikassistenter pr. 1.5.2023 til vores teams i Kokkedal og Humlebæk. Vi søger klinikassistenter, der brænder for at arbejde med børn og unge i et meningsfyldt job med sundhedsfremme og forebyggelse som vision.

Vi arbejder i teams med en høj grad af selvstændighed og med stor indflydelse på egen hverdag, og vi arbejder med høj faglig kvalitet og i et samarbejde med alle faggrupper. Vi lægger vægt på et godt psykisk arbejdsmiljø.

TANDLÆGESELSKABET TANDLAND ApS Klinikassistent

TANDLÆGESELSKABET TANDLAND ApS, Aabybro

Fuld tid | Region Nordjylland | Privat praksis

Stillingen: At arbejde hos os betyder spændende opgaver og udfordringer samt mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Vi lægger stor vægt på videreuddannelse og vil løbende give dig mulighed for at dygtiggøre dig.

Vi garanterer en god sparring med dygtige kolleger i et spændende og alsidigt arbejdsmiljø, hvor du vil få stor indflydelse på din arbejdsdag.

I det daglige skal du assistere vores tandlæger eller passe receptionen. Har du allerede erfaring i receptionsarbejde, er det fint. Hvis ikke, så vil vi sørge for, at du bliver uddannet til at kunne klare det.

SuperEvent ApS Game-Master og eventmedarbejder på deltid/studiejob

SuperEvent ApS, Rødovre og København

Vi søger dygtige, udadvendte og servicemindede medarbejdere til et spændende og alsidigt deltidsarbejde, hvor du vil være med til at give vores gæster en fantastisk oplevelse.

Som Game-master skal du introducere konceptet og spillet for vores gæster. Under spillet observerer du holdet via skærme og giver løbende ledetråde og sørger for, at gæsterne hele tiden er i ”flow”. Analyse og aflæsning af spillet er afgørende for gæsterne oplevelse.

Som event instruktør introduceres vores forskellige FunEvents, og disse afvikler vi med indlevelse, smil og grin sammen med gæsterne.

Du får et spændende og anderledes job i et ungt og energisk miljø i eventbranchen.

Godt Smil Tandlægerne Receptionist/klinik koordinator med overskud og godt overblik

Godt Smil Tandlægerne, Aarhus

Er du den der kan holde overblikket over de administrative opgaver, imens du støtter dine entusiastiske kolleger? Kan du holde mange bolde i luften og samtidig møde vores patienter med et smil? Så er dette job måske noget for dig.

Som receptionist i Godt Smil Aarhus vil du primært sidde i receptionen, samt have en meget vigtig rolle i form af den daglige koordinering på klinikken.

Stillingen er 37 timer om ugen med opstart hurtigst muligt.

Du motiveres af at være den, der holder overblikket og får detaljerne til at falde på plads i en travl klinik med passionerede kollegaer, som alle brænder for at give patienterne en god oplevelse.

Silkeborg Kommune Klinikassistent til Tandplejen

Silkeborg Kommune

Silkeborgs Kommunale Tandpleje søger en klinikassistent til en fast fuldtidsstilling på 37 timer med tiltrædelse 1. maj 2023 eller snarest derefter.

Silkeborg Kommunale Tandpleje er en tandpleje med meget flotte sundhedsresultater og vækst i børnetallet. Tandplejen arbejder behovsorienteret og med fokus på non operativ cariesbehandling og den forebyggende og sundhedsfremmende indsats. Vi lægger vægt på et højt fagligt niveau og der er mulighed for efteruddannelse.

Som ansat i Silkeborg Kommunale Tandpleje får du lov til at arbejde på flere klinikker, dette er med til at give faglig udvikling, da der kan være forskel på specialer og borgere på de enkelte klinikker.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV