447 job matcher din søgning 447 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Esbjerg Kommune
I Tandplejen i Esbjerg Kommune søger vi en tandlæge pr. 14. august 2023 eller snarest muligt - gerne fuldtid - genopslag

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at blive en del af et stærkt hold på 85 dygtige og engagerede medarbejdere, så har vi stillingen til dig.

Medarbejderne er fordelt på seks storklinikker, hvor vi arbejder i velfungerende teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

I Tandplejen har vi cirka 25.000 patienter, og vores vigtigste fokus er forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn som ældre i omsorgstandplejen.

Vi kan tilbyde dig:

 • at du bliver en del af en spændende arbejdsplads i en kommunal tandpleje, hvor vi er fuldt digitaliseret med patientjournal (Solteq tand) og røntgen (Visiquick)
 • gode muligheder for faglig og personlig udvikling, da alle fagområder varetages i tandplejen
Struer Kommune
Overtandlæge til Center for Tandregulering Nordvestjylland

Struer Kommune

Er du vores nye leder? Vil du stå i spidsen for den positive udvikling af Center for Tandregulering? Og kan du se dig selv i en moderne klinik med panorama-udsigt til Limfjorden?

Vores nuværende leder har valgt at gå på pension til 1. september. Derfor får du nu mulighed for at søge en unik og spændende lederstilling som overtandlage på Center for Tandregulering Nordjylland (CTN). Stillingen er fleksibel, både i forhold til timetal og arbejdsindhold.

Som overtandlæge for CTN kommer du til at stå i spidsen for en moderne tandreguleringsklinik, hvor humøret, arbejdsmiljøet og de faglige ambitioner er høje – og hvor vi arbejder innovativt og udviklingsorienteret.

Stevns Kommune Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling (genopslag)

Stevns Kommune, St. Heddinge

Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge fra den 1. maj 2023 eller tidligst herefter. Ansættelsen har en varighed på 1 år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdstimerne er fordelt på ugen fra mandag til torsdag.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Dragør Kommune
Dragør kommunale Tandpleje søger en dygtig klinikchef

Dragør Kommune

Vil du stå i spidsen for en lille børne- og ungetandpleje, som har alle funktioner samlet på én klinik?

Dragør kommunes klinikchef har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi en ny klinikchef, som kan fortsætte arbejdet med at drifte og udvikle tandplejen sammen med et engageret og serviceminded team.

Klinikchefstillingen er en kombination af tandlægefagligt arbejde, ledelse og administration og som klinikchef har du mulighed for at sætte dit præg på fremtidens tandpleje.

Dragør Kommune
Forsvarets Efterretningstjeneste
Teamleder til Områdecenter Rusland

Forsvarets Efterretningstjeneste, København

Forsvarets Efterretningstjeneste(FE) søger en teamleder, der har et solidt kendskab til militære forhold, herunder viden om landmilitær doktrin og landmilitære operationer. Kan du lede et stærkt hold og levere analyse af landmilitære forhold, præsentere vurderinger og yde rådgivning om aktuelle og fremtidige trusler, så har FE en ledig stilling som teamleder i Områdecenter Rusland.

Arbejdsopgaverne har fokus på Rusland i en sikkerhedspolitisk og militær kontekst. Du vil i funktionen komme i tæt kontakt med flere af FE’s centrale modtagere af efterretningsprodukter, der omfatter beslutningstagere og sagsbehandlere i Udenrigsministeriet, Forsvarsministeriet og Forsvarskommandoen.

National enhed for Særlig Kriminalitet Operative analytikere

National enhed for Særlig Kriminalitet, Aarhus/Randers

Vil du være med til at styrke dansk politis særlige efterforskningskompetencer i kampen mod den mest komplekse og alvorlige organiserede kriminalitet?

Så har du nu mulighed for et særligt job, hvor du er med til at sikre, at vigtig viden og efterretninger fra efterforskninger af kompleks og organiseret kriminalitet kan benyttes så effektivt så muligt og af hele dansk politi.

Hvis du synes, at det lyder som en spændende og vigtig opgave, og du både kan arbejde analytisk, selvstændigt og finde nye veje, så læs videre her.

Gem
Forsvarets Efterretningstjeneste
It-specialister søges til den nationale it-sikkerhedsmyndighed (til beskyttelse af Danmarks hemmelige informationer)

Forsvarets Efterretningstjeneste, København

Brænder du for cyber– og informationssikkerhed, og er du dedikeret, pragmatisk og holistisk tænkende?

Vores sektion skal vokse, og vi har derfor åbnet op for flere spændende stillinger, hvor du vil indgå i et stærkt fagligt miljø ved den nationale it-sikkerhedsmyndighed.

Dine arbejdsområder hos os vil omfatte: akkrediterings– og tilsynsopgaver samt rådgivning om cyber– og informationssikkerhed. Som deltager i forskellige nationale og internationale faglige fora og netværk i bl.a. EU– og NATO-regi kan du forvente rejseaktivitet i stillingen.

Godt Smil Tandlægerne Tandplejer til vores team i Sønderborg

Godt Smil Tandlægerne

Vi mangler så meget en god tandplejerkollega.

Du får en arbejdsdag fyldt med faglig sparring, søde kolleger og gode rare patienter? Vil du gerne en arbejdsplads, hvor vi er fleksible og lytter til dine behov? Har du lyst til at være en del af et team, hvor vi også lægger vægt på at have det godt sammen?

Som tandplejer får du dit eget klinikrum, et ServiceCenter og en reception, der bl.a støtter dig med at fylde din bog op. Du vil også få mødestabile og imødekommende kollegaer, der alle værner om og bidrager til et godt og sundt arbejdsmiljø.

Forsvarets Efterretningstjeneste
Vil du analysere Kinas indflydelse i verden og betydningen for Danmark?

Forsvarets Efterretningstjeneste, Dragør

Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) søger Kina-analytikere og kinesiske sprogkyndige med interesse for international politik

Behersker du kinesisk på højt niveau? Har du gode analytiske evner til at kunne finde de helt rigtige og relevante efterretninger, som FE har behov for? Har du en solid it-forståelse og evnerne til let at sætte dig ind i nye it-systemer? Ønsker du at arbejde indgående med at analysere Kinas internationale rolle, voksende indflydelse og betydning heraf for Danmark?

Hvis du kan svare ja til et eller flere af disse spørgsmål, har vi et antal ledige stillinger.

Gem
Forsvarsministeriet
Sagsbehandler til cyberområdet

Forsvarsministeriet

Brænder du for at arbejde med cyber i et sikkerheds- og forsvarspolitisk perspektiv? Har du øje for nutidens og fremtidens trusler i cyberspace? Ønsker du at bidrage til at skabe et robust værn mod cybertruslen gennem arbejde i danske såvel som internationale fora? Så er det dig, vi leder efter!

Som den nye spiller på holdet får du et afvekslende job, hvor opgaverne spænder bredt – fra operative forhold over lovgivning og policyudvikling til ministerbetjening.

Du får dine egne ansvarsområder og vil indgå i et team med erfarne og kompetente kolleger. Du kommer til at arbejde i et ambitiøst og dynamisk miljø, hvor opgaverne er meget varierende og til tider uforudsigelige i tid og omfang.

Forsvarsministeriet
Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen
Leder af Materielhoveddepotet ved Forsvarets Supply Chain Division, Skrydstrup

Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen

Har du flair for at lede et professionelt og engageret team, og er du erfaren inden for forandringsledelse?

Du skal lede og styre materielhoveddepotets samlede drift, herunder personel, administration, materiel m.m., med i alt 55-60 medarbejdere.

Du kan forvente en stilling, hvor det er vigtigt, at du

 • Selvstændigt kan varetage depotets administrative og planlægningsmæssige funktioner
 • Kontinuerligt optimerer driften

Derudover bliver du en del af en stor forandringsrejse, som Materielhoveddepotet skal igennem frem mod 2025. Derfor kræves det, at du er forandringsvillig, at du er velbefaren inden for forandringsledelse, samt at du kan og vil udfordre ordet ”plejer”.

Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen
Gem
Forsvaret
Militær tolk ukrainsk august 2023

Forsvaret, København

Vil du bruge dine sproglige kompetencer til at gøre en forskel? Og samtidig få styrket dine sproglige kompetencer? Som ukrainsk-talende civil-militær tolk kan du bidrage til løsningen af Forsvarets Ukraine-relaterede opgaver i ind- og udland.

Stillingen er en uddannelsesstilling og ansættelsen er tidsbegrænset til uddannelsesperioden (ca. 4 måneder). Under uddannelsen vil du gennemgå den civil-militære tolkeuddannelse i ukrainsk, som består af 5 ugers grundlæggende militæruddannelse (på Sjælland) og 10 ugers militær tolkeuddannelse ved Forsvarets Sprogskole (FSS) i København.

Efter endt uddannelse vil du blive tilbudt en tilknytningsaftale, således at du kommer til at indgå i Forsvarets reserve af civil-militære tolke.

Forsvaret
Godt Smil Tandlægerne Fantastisk klinikassistent til Godt Smil Frederikshavn søges

Godt Smil Tandlægerne

Har du fokus på patienterne og nyder du et tæt samarbejde med gode tandlæger? Ønsker du dig en moderne arbejdsplads med gode kollegaer? En klinik hvor stor faglighed og arbejdsmiljø er i højsæde, og der er en uformel tilgang til hinanden?

Stillingen er fra 1./5 (vi venter gerne på den rigtige) og der er tale om en fast stilling. Der er mulighed for alt imellem 30 og 37 timer (dette kan ændres for den rigtige).

Vi tilbyder dig

 • Fantastiske forhold på en spændende klinik hvor vi har fokus på den gode patientoplevelse
 • Medindflydelse på dagligdagen og med stor udvikling igennem selvstændige opgaver
 • Dygtige kollegaer der hjælper hinanden og har det sjovt sammen i hverdagen
Langeland Kommune Vil du være Langeland Kommunes nye tandlæge/klinikchef?

Langeland Kommune, Rudkøbing

Er du tandlæge og på udkig efter en arbejdsplads med høj grad af selvstændighed og mulighed for at præge din hverdag og kommende generationers tandsundhed? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger som udgangspunkt en fuldtidstandlæge/klinikchef på 35 timer/uge, men imødekommer også ønsker om deltidsansættelse.

Hos os bliver du en del af en lille og professionel tandpleje i Langeland Kommune. Tandplejen servicerer ca. 2100 børn og unge.

Her er ingen dage ens, og du vil møde børn og unge fra et bredt udsnit af befolkningen. Det betyder også, at du vil opleve patienter med meget forskellige forudsætninger og behandlingsbehov. Her er mulighed for at få en hverdag med nuancerede og udfordrende arbejdsopgaver indenfor alle odontologiens arbejdsfelter.

Forsvarets Efterretningstjeneste
Teamleder til Områdecenter Rusland

Forsvarets Efterretningstjeneste, Dragør

FE søger en teamleder, der har et solidt kendskab til sømilitære forhold, herunder viden om doktrin og gennemførelse af maritime operationer. Kan du lede et stærkt hold og levere analyse af sømilitære forhold, præsentere vurderinger og yde rådgivning om aktuelle og fremtidige trusler, så har FE en ledig stilling som teamleder i Områdecenter Rusland.

Arbejdsopgaverne har fokus på Rusland i en sikkerhedspolitisk og militær kontekst. Du vil i funktionen komme i tæt kontakt med flere af FE’s centrale modtagere af efterretningsprodukter, der omfatter beslutningstagere og sagsbehandlere i Udenrigsministeriet, Forsvarsministeriet og Forsvarskommandoen.

Vallensbæk Kommune Vallensbæk kommunale Tandpleje søger to klinikassistenter på fuld tid – kunne det være dig?

Vallensbæk Kommune

Tandplejen søger to fagligt dygtige, engagerede klinikassistenter, som brænder for at sikre børn, unge og ældre sunde tænder hele livet. Stillingerne ønskes besat pr. 1. juni 2023.

Tandplejen - som er en del af Center for Sundhed, Kultur og Fritid - behandler 4100 børn i alderen 0-21år, 50 omsorgspatienter og 60 specialtandplejepatienter. Der er etableret en centralklinik og en decentral undersøgelsesklinik. Alle klinikker er nyrenoverede med digital røntgen, OP, online booking m.m. Der udføres behandling i fuld narkose ca. en gang om måneden. Vi modtager også henvisninger fra andre kommuner til tandbehandling i fuld narkose.

Forsvarets Efterretningstjeneste
FE søger en operativ analytiker, der brænder for at sikre Danmark mod terror

Forsvarets Efterretningstjeneste, København

Som operativ analytiker i Forsvarets Efterretningstjenestes (FE) Center for Kontraterror bliver du en del af et dynamisk miljø af dygtige kolleger med vigtige og spændende opgaver. Du kommer til at samarbejde med kolleger med meget forskellige baggrunde og fagprofiler, og er du typen, der ser muligheder snarere end begrænsninger, kommer du til at befinde dig godt.

Du har et stort engagement og idérigdom, du tager initiativ, og du formår at arbejde kreativt og målrettet på at løse opgaverne. Udtalt nysgerrighed, vedholdenhed, gennemslagskraft og sans for detaljen er afgørende for, at du får succes som operativ analytiker i FE’s Center for Kontraterror.

Gem
Forsvarets Efterretningstjeneste
Kulturbærende personaleadministrator til danmarkshistoriens største højsikkerhedsbyggeri

Forsvarets Efterretningstjeneste, København

Har du mod på at være en del af sikkerhedsorganisationen med ansvar for tilblivelsen af FE’s nye domicil? Er du god til at holde mange bolde i luften, udøve autoritet og finde løsninger?

Du vil være ansvarlig for at vagtsætte puljen af medarbejdere i sikkerhedsorganisationen og administration af dem. Derudover vil du være ansvarlig for organisationens interne materiellager. Du vil skulle koordinere med både civile og militære medarbejdere, koordinere med byggepladsledelsen og være et bindeled mellem de forskellige aktører på byggepladsen. Du vil ligeledes være med til at forme og bevare en god arbejdskultur med fokus på trivsel og faste rammer i en omskiftelig hverdag.

Forsvarets Efterretningstjeneste
Kompetent kontorassistent til danmarkshistoriens største højsikkerhedsbyggeri

Forsvarets Efterretningstjeneste, København

Har du mod på at være en del af sikkerhedsorganisationen med ansvar for tilblivelsen af FE’s nye domicil? Kan du arbejde selvstændigt i en hurtigt arbejdende organisation og samtidig være kvalitetsbevidst og serviceminded?

Stillingen som kontorassistent stiller store krav til selvstændighed, fremsynethed og service-mindset. På daglig basis vil du referere direkte til sikkerhedsledelsen. Du er medvirkende til, at personaleadministrationen forløber problemfrit, hvilket har stor betydning for sikkerhedsorganisationen.

Du bliver en vigtig spiller i en dynamisk organisation præget af højt tempo og politisk bevågenhed, som stiller høje krav til professionalisme.

Hørsholm Kommune Klinikassistent søges til Hørsholm kommunale Tandpleje

Hørsholm Kommune, Rungsted Kyst

Vi søger en klinikassistent til vores caries-afdeling med interesse for omsorgstandplejen.

Du får mulighed for:

 • At arbejde i en velorganiseret, kvalitetsbevidst og udviklingsorienteret tandpleje, med ca. 5.500 børn og unge og ca. 150 omsorgspatienter.
 • At arbejde i en centraliseret tandpleje, hvor klinikkerne er veludstyrede og med elektronisk journal (TMTand) og digital røntgen (Digora).
 • Tæt dialog og samarbejde omkring ortodonti, da vi har egen specialtandlæge.
 • Samarbejde med dygtige, erfarne og fagligt engagerede kolleger.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV