555 job matcher din søgning 555 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Esbjerg Kommune
I Tandplejen i Esbjerg Kommune søger vi en tandlæge pr. 14. august 2023 eller snarest muligt - gerne fuldtid - genopslag

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at blive en del af et stærkt hold på 85 dygtige og engagerede medarbejdere, så har vi stillingen til dig.

Medarbejderne er fordelt på seks storklinikker, hvor vi arbejder i velfungerende teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

I Tandplejen har vi cirka 25.000 patienter, og vores vigtigste fokus er forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn som ældre i omsorgstandplejen.

Vi kan tilbyde dig:

 • at du bliver en del af en spændende arbejdsplads i en kommunal tandpleje, hvor vi er fuldt digitaliseret med patientjournal (Solteq tand) og røntgen (Visiquick)
 • gode muligheder for faglig og personlig udvikling, da alle fagområder varetages i tandplejen
Børns Vilkår
Teamleder på BørneTelefonen

Børns Vilkår, Valby

Børns Vilkår søger en Teamleder til en nyoprettet stilling i Valby, hvor du skal have ansvaret for frivillighedsområdet og samtidig have ansvar for en del af driften på BørneTelefonen.

Som Teamleder på BørneTelefonen skal du brænde for at skabe gode rammer for drift, udvikling og trivsel af såvel medarbejdere som frivillige.

Sammen med kollegaer sikrer vi en kompetent og kvalificeret rådgivning til børnene på BørneTelefonen, til unge via HØRT samt forældrene på ForældreTelefonen. Vi arbejder med alt fra frivillig ledelse, kursusplanlægning og afholdelse, kvalitetsmodeller og produktion af materiale til frivillige rådgivere samt til børn og unge.

Børns Vilkår
Danske Regioner Seniorkonsulent, der omsætter politiske visioner til konkrete forbedringer i sundhedsvæsenet

Danske Regioner, København

Er du klar på nye udfordringer, hvor du gør brug af din erfaring inden for digitalisering, life science og sundhedsinnovation? Vil du bruge dine kompetencer til at sikre, at de arbejdskraftsbesparende teknologier skaber reel effekt i sundhedsvæsenet, så der frigives tid til omsorg, behandling og pleje? Brænder du for tværoffentligt samarbejde og interessevaretagelse - og har du en god fornemmelse for, hvad der rører sig på den sundhedspolitiske og digitale dagsorden? Så kom og bliv vores nye seniorkonsulent i Danske Regioners Center for Sundhedsinnovation.

Du kommer til at:

 • bruge din analytiske tilgang til at udarbejde beslutningsoplæg til politikere, koncerndirektører og styregrupper
 • eksekvere ud fra et politisk mandat, når du deltager som repræsentant for Danske Regioner i forskellige beslutningsfora
Struer Kommune
Overtandlæge til Center for Tandregulering Nordvestjylland

Struer Kommune

Er du vores nye leder? Vil du stå i spidsen for den positive udvikling af Center for Tandregulering? Og kan du se dig selv i en moderne klinik med panorama-udsigt til Limfjorden?

Vores nuværende leder har valgt at gå på pension til 1. september. Derfor får du nu mulighed for at søge en unik og spændende lederstilling som overtandlage på Center for Tandregulering Nordjylland (CTN). Stillingen er fleksibel, både i forhold til timetal og arbejdsindhold.

Som overtandlæge for CTN kommer du til at stå i spidsen for en moderne tandreguleringsklinik, hvor humøret, arbejdsmiljøet og de faglige ambitioner er høje – og hvor vi arbejder innovativt og udviklingsorienteret.

Grønlands Selvstyre
Barselsvikar: AC-fuldmægtig/specialkonsulent til Miljøstyrelsen for Råstofområdet i Grønland

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Søges: Engageret og dygtig medarbejder med interesse for råstoffer, naturbeskyttelse og miljøforvaltning.

Der er tale om et 9 måneders barselsvikariat for en AC-fuldmægtig til besættelse snarest muligt.

Miljøstyrelsens opgave er at sikre, at udviklingen af mineprojekter i Grønland sker med mindst mulig negativ effekt på miljø og natur. Miljøstyrelsen bidrager med faglig viden om miljøforhold til støtte for politiske afgørelser i henhold til råstofloven.

Vi tilbyder en alsidig og udfordrende stilling med gode muligheder for udvikling af dine faglige og personlige kompetencer.

Grønlands Selvstyre
Aarhus Universitet Funktionschef for Ph.d.-administration

Aarhus Universitet

Vil du stå i spidsen for, at Ph.d.-administrationen fortsat leverer sikker drift på højt niveau og udvikler ph.d.-området? Trives du i en tempofyldt hverdag med mange interessenter, og motiveres du af personaleledelse og at sætte dine relationelle kompetencer i spil?

Som funktionschef har du det overordnede ansvar for at udvikle en tæt relation til fakulteterne og med afsæt i deres individuelle strategier på ph.d.-området omsætte dem til praksis i den daglige drift af administrationen.

Stevns Kommune Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling (genopslag)

Stevns Kommune, St. Heddinge

Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge fra den 1. maj 2023 eller tidligst herefter. Ansættelsen har en varighed på 1 år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdstimerne er fordelt på ugen fra mandag til torsdag.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Københavns Lærerforening Kommunikationskonsulent med interesse for fagforeningsarbejde og politisk kommunikation

Københavns Lærerforening, Frederiksberg

Har du erfaring med sociale medier, hjemmeside og evt. video/lyd? Kan du fortælle gode historier og vigtige budskaber på fejlfrit dansk? Har du et godt blik for strategi, er helhedsorienteret i din tankegang og har interesse for fagforeningsarbejde, politisk kommunikation og folkeskolen?

Så er det dig, vi søger.

Som kommunikationskonsulent skal du kommunikere om foreningens arbejde, sikre at hjemmeside og sociale medier er opdaterede og bistå med at formidle væsentlige budskaber, der er med til at sikre gode løn- og arbejdsvilkår for foreningens medlemmer.

Dragør Kommune
Dragør kommunale Tandpleje søger en dygtig klinikchef

Dragør Kommune

Vil du stå i spidsen for en lille børne- og ungetandpleje, som har alle funktioner samlet på én klinik?

Dragør kommunes klinikchef har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi en ny klinikchef, som kan fortsætte arbejdet med at drifte og udvikle tandplejen sammen med et engageret og serviceminded team.

Klinikchefstillingen er en kombination af tandlægefagligt arbejde, ledelse og administration og som klinikchef har du mulighed for at sætte dit præg på fremtidens tandpleje.

Dragør Kommune
KL
Vær med i udviklingen af det kommunale arbejdsmarked og forhandlinger

KL, København

Synes du, at forhandling er spændende? Har du lyst til at komme helt ind i maskinrummet på den danske model og de kommunale overenskomstforhandlinger ved OK24? Vil du dagligt udfordres med spørgsmål om udviklingen af det kommunale arbejdsmarked? Vi søger lige nu to nye kolleger til KL' s Arbejdsgiverpolitiske Center (APC).

Du får mulighed for at være en central del af KL's forhandlerkorps. Stillingerne er placeret på ældre- og sundhedsområdet og på vores tekniske område.

Arbejdsopgaverne består bl.a. i:

 • Deltage i overenskomstforhandlinger med de faglige organisationer
 • Løbende forhandlingsopgaver med de faglige organisationer
KL
Nævnenes Hus Nævnenes Hus i Viborg søger ny kollega til Ledelsessekretariatet

Nævnenes Hus, Viborg

Er du en dygtig, ambitiøs og engageret samfundsvidenskabelig kandidat, der brænder for at arbejde med minister- og ledelsesbetjening, kommunikations- og udviklingsopgaver?

Dine opgaver vil primært vedrøre:

 • Politiske initiativer mv., henvendelser til erhvervsministeren fra Folketinget, interesseorganisationer m.fl. vedrørende Nævnenes Hus
 • Udarbejdelse af beslutningsoplæg, analyser mv. til brug for styrelsens ledelse
 • Ekstern og intern kommunikation, herunder udarbejde indhold til vores kommunikationsplatforme
 • Pressehenvendelser
Fødevarestyrelsen Vil du være med til at skabe danmarkshistorie? Så se nærmere her: Fødevarestyrelsen søger kollegaer til vores Partsteam

Fødevarestyrelsen, Glostrup

Vil du være en del af Udbetalingsenheden, der udbetaler erstatning og kompensation til minkerhvervet samt til besætninger aflivet som følge af andre husdyrsygdomme?

Vi søger en kollega til at blive en del af teamet, der udarbejder partsindlæg og deltager i besigtigelser af virksomheder.

Du vil stå over for avlere, advokater, rådgivere og taksationskommissioner, der består af dommere og fageksperter. Og du vil få mulighed for at omsætte dit kendskab til offentlig forvaltning og sagsbehandling til praksis.

Vi kan love, at du får en stor oplevelse, og at arbejdet med minkerstatninger er både lærerigt og fascinerende.

Forsyningstilsynet
Skarpe akademikere til arbejdet med udviklingen af fremtidens energimarkeder

Forsyningstilsynet, Frederiksværk

Energimarkederne er blevet det helt store samtaleemne hjemme ved middagsbordet – men hvordan er det nu egentlig, at det hænger sammen? Og gør det? Og hvad kan vi gøre ved det? Hvis vi skal gøre noget ved det.

Kom og bliv en del af Danmarks stærke og uafhængige tilsynsmyndighed – Forsyningstilsynet, hvor vi er med til at præge den grønne omstilling samt videreudvikle og overvåge energimarkederne i Norden og EU.

Se video om Forsyningstilsynet som arbejdsplads

Du får ansvar, faglig sparring, gode udviklingsmuligheder og en alsidig hverdag. Du starter med at blive tilmeldt vores onboarding-program, hvor din egen faglighed suppleres med indgående kendskab til hele energiområdet.

Forsyningstilsynet
Region Sjælland Chefkonsulent til Sundhedsøkonomi

Region Sjælland, Sorø

Opgaverne er højt prioriterede styringsopgaver i relation til den mellemregionale afregning for sygehusbehandling og analytiske opgaver vedrørende sundhedsvæsenet i Region Sjælland. Region Sjælland

Enheden for Sundhedsøkonomi er en del af det tværgående center Koncern Økonomi og arbejdspladsen er i Regionshuset, Sorø, men Sundhedsøkonomi giver gode muligheder for hjemmearbejde.

Sundhedsøkonomi arbejder blandt andet med:

 • Understøttelse af udviklingen af sundhedsvæsenet med diverse analyser og økonomiske forhold ved opgaveflytninger mellem sygehuse
 • Udvikling af styringsmodeller for sundhedsvæsenet
 • At skabe ensartet og sikkert budgetoverblik og forbrugsestimater
Skatteministeriet
Skatteministeriet søger kontorchef til forretnings- og styringskontor i Koncernstyring

Skatteministeriet, København

Du får en central rolle i at følge op på, om Skattestyrelsen og Motorstyrelsen indfrier deres målsætninger, gennemfører forudsatte tiltag samt leverer deres ydelser effektivt og i tilstrækkelig kvalitet.

Kontoret Forretning og Styring 1 er Skatteministeriets styringskontor for Skattestyrelsen og Motorstyrelsen. Kontoret har et meget bredt fokus på den forretnings- og it-mæssige udvikling på styrelsernes områder. Der er et særskilt fokus på moms, udbytteskatteområdet, deleøkonomi, aktie- og værdipapirområdet, opkrævning og motor.

Skatteministeriet
Skatteministeriet
Vil du kick-starte din karriere eller bringe din erfaring i spil som generalist i Skatteministeriet?

Skatteministeriet, København

Brænder du for ledelsesbetjening og kan du lide at sikre gode beslutningsprocesser? Vil du arbejde med it-porteføljestyring og -prioritering i statens største it-organisation?

Vi søger flere medarbejdere, og dine konkrete opgaver vil derfor blive fastlagt ud fra dine kompetencer og interesser, men dine opgaver kunne fx være at:

 • bidrage til understøttelse af Skatteministeriets koncerns porteføljeboard, som prioriterer porteføljen og følger porteføljens tilstand
 • sikre, at ledelsesrapportering om it-porteføljen er opdateret og transparent, herunder rapportering til ministeren.
Skatteministeriet
Miljøministeriets departement
Generalister med lyst til at arbejde politisk med at løse biodiversitetskrisen

Miljøministeriets departement, København

I kontoret for Vild Natur og Biodiversitet arbejder vi både politisk og forvaltningsmæssigt med at løse biodiversitetskrisen. Som generalist hos os vil du blive en del af et team, som arbejder med natur- og biodiversitet enten til lands, til havs eller internationalt.

Dine typiske arbejdsopgaver vil være betjening af ministeren, fx med forberedelse af beslutningsoplæg for politiske beslutninger og regeringssager, længerevarende strategisk arbejde, besvarelse af spørgsmål fra Folketinget samt bidrage til internationalt arbejde - fx i EU, FN og de regionale havkonventioner.

Miljøministeriets departement
Miljøministeriets departement
Faglig kollega til havmiljøområdet i kontoret for Vild Natur og Biodiversitet

Miljøministeriets departement, København

Har du lyst til at arbejde nationalt og internationalt med politikudvikling og forvaltning inden for havmiljøområdet?

Du bliver en del af ét af to marine teams, der bl.a. arbejder med marin biodiversitet, beskyttede områder, forurening af havmiljøet samt større projekter, som eksempelvis Danmarks næste havstrategi.

Dine typiske arbejdsopgaver vil være betjening af ministeren, forberedelse af beslutningsoplæg for politiske beslutninger, længerevarende strategisk arbejde, fx med den kommende tilstandsvurdering af havmiljøet, besvarelse af spørgsmål fra Folketinget samt deltage i internationalt arbejde – fx i EU, de regionale havkonventioner og FN’s Søfartsorganisation.

Miljøministeriets departement
Gældsstyrelsen Business Intelligence Specialister

Gældsstyrelsen, Frederiksberg

Vi søger skarpe BI-specialister/forretningsanalytikere, da vi er i gang med at optimere vores datadrevet tilgang til forretningsudvikling og oprydningen i den fejlramte gæld i inddrivelsen.

Som BI-specialist i porteføljestyringskontoret vil du få en helt central rolle i at levere databaserede forretningsanalyser og businesscases. Du kommer også til at være en vigtig del af udviklingen af nye forretningsudviklingsprojekter, og bliver dermed en del af en stab af engagerede kolleger, der arbejder med at genoprette den offentlige gældsinddrivelsesopgave.

Gældsstyrelsen
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen Ønsker du at skærpe din generalistprofil med porteføljestyrings- og strategikompetencer?

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vil du være med til at lave porteføljestyring og arbejde med strategi i en af Danmarks største it-organisationer? Brænder du for at understøtte topledelsen med at sætte retning, og kan du skrive skarpe beslutningsoplæg?

Vi har lige nu en ledig stillinger i det team, der arbejder med strategi, men dine arbejdsopgaver vil spænde bredt og gå på tværs af kontorets områder. Det er derfor vigtigt, at du trives i en tværgående og koordinerende rolle, hvor du har tæt kontakt til mange kollegaer i vores styrelse, og hvor vi leverer produkter i en høj kadence og har et stærkt fokus på at sikre gode processer.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV