412 job matcher din søgning 412 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DLG Praktikant til DLG-koncernens kommunikationsteam

DLG, Fredericia

Vi leder efter en kommunikationspraktikant, der kan være med til at udfolde den og mange andre historier for både omverden, kunder, ejere og medarbejdere.

I dit praktikforløb i Group Communications kommer du med ind i det strategiske maskinrum i en af Danmarks største virksomheder. Det er her, vi sætter retningen for kommunikationen både internt og eksternt.

Demant
Legal intern Demant A/S (BA.jur./Cand.jur./HA.(jur.)/Cand.merc(jur.)

Demant, Smørum

Would you like to work with legal and compliance in a large international corporation? Demant is offering a unique opportunity for personal and professional development in a dynamic and ambitious work environment, characterized by a global outlook and a dedicated focus on compliance.

As a Legal Intern you will undertake challenging and varying tasks in support of our deliveries to reach strategic goals and the day-to-day operations of the global Demant organization, and you will work with colleagues across all business units and all affiliates.

Demant
Stevns Kommune Tandlæge til en tidsbegrænset stilling

Stevns Kommune, Store Heddinge

Stevns Kommunale tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge. Ansættelsen har en varighed på et år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Hillerød Kommune Tandlæge 35 timer til Hillerød Kommunale Tandpleje

Hillerød Kommune

Hillerød Kommunale Tandpleje søger en faglig stærk tandlæge til en fast stilling på 35 timer om ugen pr. 1. juni 2023.

Stillingen er i Basistandplejen, hvor du vil få rutinerede og gode kollegaer, hvilket giver rig mulighed for faglig sparring og samarbejde.

Du vil blive en del af vores team – tandlæger, specialtandlæger (orto), tandplejere og klinikassistenter og vi er alle samlet i vores nybyggede og moderne Tandplejehus, som ligger på Carlsbergvej 13B – tæt på Hillerød station.

Vi kan tilbyde dig

  • et fagligt stærkt miljø
  • et spændende og udfordrende job i et inspirerende arbejdsfællesskab
  • dygtige og engagerede kollegaer
EPOS
Intern, Audio Engineering

EPOS, Ballerup

You will become part of our Audio Engineering team working within the field of acoustics and sound quality. In detail, you will: Be part of ensuring consistent premium acoustic lab facilities, help create standardized measurement setups, and ensure standard acoustical measurements.

Se video om EPOS som arbejdspladsAs an intern you can look forward to working in a dynamic and international environment, where achieving premium quality is a main target. In this position, you will go beyond theory and get hands-on experience within our audio development labs. The internship is a full-time job (37 hours per week) over a period of approximately 5-6 months.

EPOS
Siemens A/S
Praktikplads DI/SI Denmark

Siemens A/S, Ballerup, Vejle, or Aarhus

Praktikforløb eller projekt sammen med Siemens Digital Industries or Siemens Smart Infrastructure?

Se video om Siemens A/S som arbejdspladsØnsker du et praktikforløb til dit studieprojekt eller et semesterprojekt sammen med Siemens Digital Industries eller Siemens Smart Infrastrucutre, hvor du har mulighed for at omsætte teori til praksis og kunne udvikle dine kompetencer?

Forløbet vil typisk vare 3-6 måneder og være tilknyttet en af vores lokationer i Ballerup, Aarhus eller Vejle.

Siemens A/S
Norlys
Kvalitativ praktikant til efterårssemestret 2023 i Customer Insights i København

Norlys

Vi er på udgik efter en kvalitativ praktikant til efterårssemestret, som kan være med til at understøtte kundeundersøgelser i Danmarks største integrerede energi- og telekoncern – er det dig?

Som en del af praktikforløbet hos Norlys får du en fast mentor/vejleder på kontoret i København på Langebrogade, som du vil følge tæt under hele forløbet. Mentoren er med til at sikre din faglige udvikling og trivsel, og at dine opgaver gennem forløbet vil variere, så du hele tiden lærer noget nyt.

Resten af teamet sidder i Aarhus, så du skal forvente ture indimellem hertil, hvor vi vil have fælles afdelingsmøder eller sociale arrangementer.

Norlys
Salling Group Praktikant til indkøb hos Kitchen, Salling Group

Salling Group, Brabrand

Søger du en praktikplads til dit næste semester? Så søger Salling Group nu talentfulde praktikanter til bl.a. Indkøb og Marketing.

Som praktikant får du chancen for at komme med ind bag kulisserne, hvor du er med os i krydsfeltet mellem kunder, varehuse og leverandører. Du bliver en del af et stærkt team, der arbejder i et højt tempo i en dynamisk hverdag - alle dage er forskellige, og hver dag byder på nye udfordringer.

Gem
Uddannelses- og Forskningsministeriet
Er du vores nye praktikant til Danish EU Research Liaison Office (DANRO) i Bruxelles?

Uddannelses- og Forskningsministeriet

Har du lyst til at afprøve dine akademiske færdigheder i praksis og samtidig skabe et solidt fundament for en fremtidig karriere? Uddannelses- og Forskningsministeriets kontor i Bruxelles tilbyder en praktikantstilling til efteråret med start 1. september 2023.

Se video om Uddannelses- og Forskningsministeriet som arbejdsplads

Som praktikant ved DANRO får du mulighed for at komme med bag EU-processerne og få et indgående kendskab til beslutningsprocesserne indenfor forskning og innovationspolitikken i EU regi.

Du vil være med til at løfte en bred vifte af forskelligartede opgaver relateret til bl.a. forskningspolitikken, formidling og afvikling af forskellige arrangementer.

Kredsløb
Ingeniørpraktikant til fremtidens grønne energiforsyning

Kredsløb, Brabrand

Søger du en spændende og udfordrende praktikplads, hvor du får lov til at prøve dig selv af som projekterende ingeniør eller specialist inden for hydrauliske beregninger? Er du nysgerrig, engageret og har gåpåmod i forhold til nye udfordringer? Så er du måske vores nye ingeniørpraktikant.  

Som praktikant i Tilslutning og Byggemodning kommer du til at beskæftige dig med både projekt- og byggeledelse på store og små byggemodningsprojekter, f.eks. forsyning af 60 nye rækkehuse i et nyt område. Du kommer ligeledes til at få et indblik i etablering af fjernvarmestik til private, herunder kundebesøg og planlægning af arbejdet. 

Kredsløb
Kvadrat
Design Development Intern Sahco

Kvadrat, Copenhagen

We are looking for a Design Development Intern to join the Sahco Design team in Copenhagen for a minimum of 3 months starting as soon as possible.

In this position you will be an important person for the Sahco brand and work proactively to assist in developing curtain and upholstery textiles for the upcoming collection. As your daily work will include a variety of assignments you will need to accommodate varying departments at the office and coordinate multiple projects and tasks.

Kvadrat
Banedanmark
Ingeniørpraktikant til Banedanmarks anlægsdivision

Banedanmark, København eller Fredericia

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Vi udfører milliardstore jernbaneprojekter, der til sammen er med til at forme fremtidens bæredygtige jernbane. Det gør Banedanmark til en af Danmarks største bygherrer.

Vi søger en praktikant til vores Anlægsdivision, i Spor og bro projekter, hvor projektledelse og projektstyringen hvor dele Banedanmarks anlægsprojekter varetages. Der er en udstrakt vidensdelingskultur, ligesom vi arbejder sammen med Banedanmarks øvrige afdelinger på tværs, således man har mulighed for at fordybe sig både i det tekniske og praktiske. Det gør, at du vil kunne få det maksimale ud af din praktikperiode.

Banedanmark
VisitDenmark
PR and Press Intern for VisitDenmark, UK

VisitDenmark, London

Would you like to work with PR and media relations on key international media market UK? Are you able sell Denmark as a destination to the British media? And would you like to work from London starting August 1st, 2023?

Se video om VisitDenmark som arbejdsplads

As our PR and Press Intern, you will be part of a small but dedicated team, who focus on branding Denmark as a tourist destination in the UK.

Our core activities are marketing Denmark, UK market research and maintaining relations with tourism partners in Denmark and the UK as well as the British media. We are all passionate about Denmark's brand which we hope you will share.

VisitDenmark
Falck Danmark A/S
People Potential & Learning søger en praktikant - Efterårssemesteret 2023

Falck Danmark A/S, Aarhus

Kribler det også i dine fingre for at få lov til at få praktisk ’jord’ under universitets-neglene, brænder du for at arbejde med uddannelse, læring, og at udvikle og omsætte evalueringsresultater – så er vi det rette match for dig!

I People Potential & Learning har vi fokus på at udvikle og sikre Falck som en lærende, sund og attraktiv arbejdsplads! Vi vil være først med det sidste, arbejder med at tiltrække, udvikle og fastholde de rette profiler til Sales & Customer Service.

Du vil primært blive koblet op på Falck Academy, som både er vores digitale samt fysiske lærings- og uddannelsesunivers, hvorigennem vi kompetenceudvikler vores ledere og medarbejdere. Der vil være opgaver ind i at sikre denne læring og udvikle, facilitere og opsætte evalueringsdesign, så vi kan måle effekten af vores uddannelsesaktiviteter.

Falck Danmark A/S
ALK
Laborantpraktikant

ALK, Hørsholm

Har du lyst til at arbejde i en virksomhed, der producerer medicin mod allergi? Og kunne du tænke dig at blive praktikant i en forskningsafdeling? Så er du måske vores nye laborantpraktikant.

De analyser, vi primært arbejder med i Biotechnology Research, er:

  • SDS-PAGE og Immunoblot
  • BCA til protein målinger
  • HPLC metoder til karakterisering og kvantificering af proteiner i proteinblandinger
ALK
Mercuri Urval
Ledende overtandlæge til kæbekirurgisk afdeling på Rigshospitalet

Mercuri Urval søger for Rigshospitalet

Banker dit hjerte for ledelse og vil du være en del af et internationalt anerkendt fællesskab, hvor behandling, forskning og uddannelse er i verdensklasse, så er du vores næste kollega.

Vi leverer topprofessionelt arbejde inden for tand-, mund- og kæbekirurgi til patienter fra hele landet. Det er en afdeling i positiv udvikling både strategisk, innovativt og i størrelse, hvor du som en del af afsnitsledelsen får mulighed for at give dit bidrag til et højt specialiseret område.

Du bliver en del af et fagligt dygtigt team på 90 medarbejdere, hvor der er fokus på tværfaglighed, sparring og hvor vi hver dag arbejder for bedre og mere innovativ pleje.

Mercuri Urval
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
København - Bliv outsourcingpraktikant med mulighed for efterfølgende toårigt traineeforløb

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Hvis du har tænkt på at blive regnskabs- eller outsourcingkonsulent, så har du fra januar 2024 mulighed for at prøve det af i praksis som outsourcingpraktikant hos Beierholm.

Du får tre måneder i nogle spændende og lærerige rammer, hvor vi tror på dig og dine evner, og hvor vi sørger for, at du får et værdifuldt forspring i din karriere som økonomisk konsulent – i en virksomhed, der er kåret som Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år. Er vi det rette match, vil der være mulighed for at fortsætte som outsourcingtrainee. 

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Gem
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
København – Bliv revisorpraktikant med mulighed for efterfølgende toårigt traineeforløb

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Hvis du har tænkt på at blive revisor, så har du fra januar 2024 chancen for at prøve det af i praksis som praktikant hos Beierholm.

Du får tre måneder i nogle spændende og lærerige rammer, hvor vi tror på dig og dine evner, og hvor vi sørger for, at du får et værdifuldt forspring i din karriere som revisor – i en virksomhed der er kåret som Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år. Er vi det rette match, vil der være mulighed for at fortsætte som revisortrainee. 

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Stevns Kommune Stevns Kommunale tandpleje søger klinikassistent til barselsvikariat

Stevns Kommune, Store Heddinge

Klinikassistent søges til et barselsvikariat på 35 timer pr. uge fra den 1. maj 2023. Vikariatet har en varighed på 1 år med mulighed for fastansættelse.

Så hvis du er en kvalitetsbevidst, omsorgsfuld og initiativrig klinikassistent med mod på faglige udfordringer, glæder vi os til at høre fra dig.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Verdo
Få et praktikantophold med mening

Verdo, Randers

Se video om Verdo som arbejdsplads

Hos Verdo vil vi gerne være en drivende kraft i den grønne omstilling. Det kræver masser af samarbejde og udvikling, og så kræver det ikke mindst masser af god kommunikation, som kan understøtte de grønne mål og arbejdet med at realisere dem.

Til at tage del i det arbejde søger vi en kommunikations- praktikant, der brænder for den grønne dagsorden og som drømmer om at bruge det som afsæt for faglig udvikling.

Opgaverne vil variere mellem web, SoMe, intern, nyhedsbreve og ikke mindst presse. Desuden er der mulighed for at arbejde med visuel kommunikation og deltage i kampagner. Som en del af arbejdet kommer du til at indgå i dialog med kollegaer fra andre afdelinger i koncernen og vil på den måde komme til at opleve Verdo folde sig ud som den store, komplekse organisation, den er.

Verdo

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV