654 job matcher din søgning 654 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Esbjerg Kommune
I Tandplejen i Esbjerg Kommune søger vi en tandlæge pr. 14. august 2023 eller snarest muligt - gerne fuldtid - genopslag

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at blive en del af et stærkt hold på 85 dygtige og engagerede medarbejdere, så har vi stillingen til dig.

Medarbejderne er fordelt på seks storklinikker, hvor vi arbejder i velfungerende teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

I Tandplejen har vi cirka 25.000 patienter, og vores vigtigste fokus er forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn som ældre i omsorgstandplejen.

Vi kan tilbyde dig:

 • at du bliver en del af en spændende arbejdsplads i en kommunal tandpleje, hvor vi er fuldt digitaliseret med patientjournal (Solteq tand) og røntgen (Visiquick)
 • gode muligheder for faglig og personlig udvikling, da alle fagområder varetages i tandplejen
Struer Kommune
Overtandlæge til Center for Tandregulering Nordvestjylland

Struer Kommune

Er du vores nye leder? Vil du stå i spidsen for den positive udvikling af Center for Tandregulering? Og kan du se dig selv i en moderne klinik med panorama-udsigt til Limfjorden?

Vores nuværende leder har valgt at gå på pension til 1. september. Derfor får du nu mulighed for at søge en unik og spændende lederstilling som overtandlage på Center for Tandregulering Nordjylland (CTN). Stillingen er fleksibel, både i forhold til timetal og arbejdsindhold.

Som overtandlæge for CTN kommer du til at stå i spidsen for en moderne tandreguleringsklinik, hvor humøret, arbejdsmiljøet og de faglige ambitioner er høje – og hvor vi arbejder innovativt og udviklingsorienteret.

VKCONSULTING
Driftsleder

VKCONSULTING søger for Olav Rasmussen Maskinfabrik A/S i Ullerslev

Har du en produktionsteknisk baggrund og kunne du tænke dig en unik mulighed for at blive en del af en virksomhed med en moderne maskinpark inden for automatdrejning og gevindrulning?

Vi søger en proaktiv driftsleder med teknisk baggrund, der har lyst til at indgå i en spændende produktion med speciale indenfor spåntagning, CNC-drejning, CNC-fræsning samt manuel bearbejdning. Du bliver en del af et kompetent team og får i samarbejde med ledelsen ansvar for drift og ledelse af 15 medarbejdere. Du blive bindeled mellem planlægning og produktion og skal sikre at driften, kapacitets- og produktionsplanen bliver realiseret. Herunder ligger også opgaver som overholdelse og opfølgning på levering, kvalitetskrav (ISO9001) og omkostninger.

VKCONSULTING
Welcon A/S
Production Manager til produktion af off-shore flydefundamenter

Welcon A/S, Give

Er du en hands on-leder, der går forrest og viser vejen? Er du også håndværkeren, der sammen med kollegaerne har kreativiteten til at finde de gode løsninger? Og ikke mindst, kan du få tingene til at ske?

Se video om Welcon A/S som arbejdsplads

Welcon A/S søger en Production Manager, der kan påtage sig ansvaret for et produktionsteam på 20-30 medarbejdere. I afdelingen er der smede, svejsere og specialarbejdere af forskellige nationaliteter, og der arbejdes på alle tidspunkter af døgnet seks dage om ugen.

Stillingen er med reference til Head of Production, og arbejdstiden vil være på nathold. Du vil indgå i produktionsledelsen, som sammen har ansvaret for produktionen af flydefundamenter.

Welcon A/S
Stevns Kommune Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling (genopslag)

Stevns Kommune, St. Heddinge

Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge fra den 1. maj 2023 eller tidligst herefter. Ansættelsen har en varighed på 1 år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdstimerne er fordelt på ugen fra mandag til torsdag.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

MAN Energy Solutions
Marking specialist for Technical Assistance

MAN Energy Solutions, Copenhagen

Se video om MAN Energy Solutions som arbejdsplads

Do you want to be forerunner of the green transition, with an impact on 3% of global CO² emissions?

As our new marking specialist, you will be responsible for maintaining close contact with manufacturers who mark the TRUST serial number. It will be your responsibility to ensure that all documentation and drawings are up to date and contain the TRUST serial number.

To be successful in this position, it is advantageous that you have a mechanical engineering degree, preferably with a background in relevant practical education.

MAN Energy Solutions
Dragør Kommune
Dragør kommunale Tandpleje søger en dygtig klinikchef

Dragør Kommune

Vil du stå i spidsen for en lille børne- og ungetandpleje, som har alle funktioner samlet på én klinik?

Dragør kommunes klinikchef har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi en ny klinikchef, som kan fortsætte arbejdet med at drifte og udvikle tandplejen sammen med et engageret og serviceminded team.

Klinikchefstillingen er en kombination af tandlægefagligt arbejde, ledelse og administration og som klinikchef har du mulighed for at sætte dit præg på fremtidens tandpleje.

Dragør Kommune
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Curia Teknisk projektleder (NPI) - elektronikproduktion

Curia søger for Necas A/S i Støvring

Vil du bidrage til udviklingen hos en højteknologisk virksomhed, der bevæger sig i et spændende nicheområde?

Du bliver en afgørende faktor i den professionelle ledelse af projekter, hvor kundernes nye produkter skal introduceres i produktion hos Necas.

Du bliver del af en uformel arbejdskultur, hvor en humoristisk tone præger kollegaskabet.

Nordic Wing
Produktionschef til teknologivirksomhed i kraftig vækst

Nordic Wing, Værløse

Vi er inde i en rivende udvikling og har brug for en produktionschef, der kan lede arbejdet med at transformere vores produktion fra prototypekonstruktion til volumenproduktion.

Vores produktion består af kompositarbejde, elektronikproduktion og montage. Processerne er drevet af et højt niveau af håndværksmæssig kunnen, og vores produkter er top of the line.

Opgaven er derfor at tage de nuværende processer frem til storskala-produktion, uden at tabe effektivitet og uden at tabe leverancer.

Nordic Wing
Fujifilm Diosynth Biotechnologies Manufacturing Project Lead

Fujifilm Diosynth Biotechnologies, Hillerød

We are looking for a Manufacturing Project Lead to join the Drug Substance Manufacturing (DSM) Project & Support team.

In the role as Manufacturing Project Lead you are responsible for executing various OPEX tasks in different departments, assuming the business process owner role for product labels, leading changes of materials needed to be substituted in production and changes related to deviations.

Ørsted
Technical Project Manager

Ørsted, Skærbæk, Gentofte

You’ll be part of our Development & Operation Technical Project Managers teamØrsted. where you, together with your colleagues, will use your project leadership skills and technical competences to translate the technical inputs from various engineering functions into business decisions.

As a team, we’re diversified, multinational, and versatile. This is our core strength as it helps us to learn from each other and develop constantly.

Ørsted
Gem
DI-Teknik
Instrument ingeniør/-tekniker søges

DI-Teknik, Fredericia

Med base på kontoret i Fredericia søger DI-Teknik en medarbejder, som skal være en del af vores automationsgruppe samt være en samarbejdspartner med kunder i Fredericia/Trekantområdet inden for procesinstrumentering

Dine daglige arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

 • Design og projektering af instrumentinstallationer i forbindelse med projekter og anlægsændringer.
 • Udarbejdelse af specifikationer for instrumenter.
 • Kvalitetssikring af instrumentdesign udført af rådgivere eller eksterne konsulenter.
DI-Teknik
CO-RO A/S
Teamleder Production

CO-RO A/S, Frederikssund

Har du en procesteknisk baggrund, flair for personaleledelse og lyst til at udvikle dig i en fødevarevirksomhed, som har fokus på kvalitet og produktivitet?

Til en af Danmarks store fødevarevirksomheder – med hovedkontor, ledelse og produktion i Danmark – søger vi netop nu en dygtig personaleleder til vores ledige stilling som Production Teamleder.

CO-RO A/S
SORTH & CO Product Development Coordinator

SORTH & CO søger for Nissens Automotive A/S i Horsens

Du vil blive ansvarlig for Nissens Automotives produktudvikling inden for AC- og EE-produktkategorierne og indgå i et tæt samarbejde med den øvrige organisation og virksomhedens leverandører. Samtidig vil du være med til at sikre, at Nissens Automotives produktspecifikationer og specifikke kundekrav overholdes.

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver involverer, at du:

 • Bidrage til opfyldelse af Product Developments målsætninger for produktudvikling
 • Sikre udvikling af produkter i henhold til Nissens Automotives produktspecifikationer og designstandarder i samarbejde med virksomhedens globale leverandører
RIVAL A/S Er du produktionsingeniør – og står forretningsudvikling og kvalitetsansvar med grønt fokus højt på din hitliste?

RIVAL A/S, Skanderborg

Så kan det være netop dig, vi søger!

Vi søger en ambitiøs produktionsingeniør eller lign. til at drive optimeringstiltag, herunder at videreudvikle en stærk og valid Business Intelligence platform (Power BI) og at overtage det overordnede kvalitetsansvar (kvalitetschef).

RIVAL A/S er en professionel og dynamisk virksomhed, som udvikler, producerer og sælger maskinbearbejdede metalemner til betydende internationale kunder. Vi arbejder med kritiske og kostbare emner til noget helt vildt vigtigt i et automatiseret miljø med både serieproduktion og enkeltstyksproduktion.

RIVAL A/S Vil du være med til at projektstyre kritiske og kostbare leverancer til internationale kunder?

RIVAL A/S, Skanderborg

Så kan det være netop dig, vi er på udkig efter! Vi søger en projektleder til RIVAL i Skanderborg. Østjyllands smukkest beliggende industrivirksomhed.

Som projektleder hos RIVAL stiller vi store krav til dine individuelle færdigheder. Det er en nødvendighed, når vi producerer komplekse emner med høje dokumentations- og kvalitetskrav.

Dine primære opgaver hos os vil være:

 • Projektledelse
 • Proaktiv kunde-/leverandør- og produktionsopfølgning
 • Kostkalkulation, regne og udfærdige tilbud
ALK
Senior Project Engineers, SME for Utilities and WFI

ALK, Hørsholm

Site Project Management is a newly established department in ALK placed in the Product Supply organisation.

As a Senior Engineer you will join the Engineering Project team which are responsible for scoping, planning and execution of engineering projects, support/implementation of larger CAPEX projects and running improvement initiatives.

ALK
Unique Human Capital
Project Manager

Unique Human Capital recruiting on behalf of SSI Schäfer A/S in Aalborg

Can you lead the execution of global logistic solution projects?

As Project Manager at SSI Schäfer, you will be responsible for the execution of projects within logistic solutions. You will be involved in the initial quotation phase up to the handover and project close. You will ensure a high and uniform quality of the projects and that tasks are coordinated and carried out in line with SSI Schäfer’s standard practices and procedures to meet customer expectations.

With direct report to Department Manager of Logistic Solution Projects, your responsibility includes managing complex stakeholder relationships externally and internally, as well as reporting and continuously communicating on the project’s development.

Gem
Pay-Back specialist rekruttering ApS Værkfører

Pay-Back specialist rekruttering ApS søger for kunde i Vejen-området

For kunde, en veldrevet ordreproducerende virksomhed, søger vi en kompetent, engageret og motiverende værkfører.

I rollen som værkfører bliver du ansvarlig for en produktion med ca. 45-50 medarbejdere. Du refererer til produktionschefen og bliver en nøgleperson for fabrikkens udvikling og performance, KPI-styring, målnedbrydning, eksekvering og optimering.

Dine vigtigste opgaver er at have det overordnede overblik og sikre en optimal drift i produktionen. Når det går stærkt, er du i stand til at planlægge, lede og motivere medarbejderne, så der bliver leveret den rette kvalitet til tiden.

Indrykket:
Resolux ApS Business Project & Process Manager with Direct Reports

Resolux ApS, Ørbæk

Do you want to take the Lead on our Business Projects and ensure Global Alignment on Business Processes?

You will be responsible of managing diverse cross functional business improvement projects and optimize internal processes in our daily business including:

 • Identify, specify, and manage cross functional business improvement projects including digitalization projects / ERP upgrade implementation.
 • Analyze and optimize existing internal processes. Ensure effective and correct workflow.
 • Leadership of the Technical Project Managers, two people in direct report and support global project managers when running large projects.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV