391 job matcher din søgning 391 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Mobilhouse A/S Ambitiøs Byggeleder

Mobilhouse A/S

Vil du hjælpe os med at få styr på opstilling af vores moderne og bæredygtige modulløsninger? Få en rolle, hvor du kan sætte din tekniske faglighed i spil, samtidig med at du prøver kræfter med modulbranchen.

Som byggeleder vil du få ansvaret for at vores moduler bliver opstillet eller nedtaget. Det vil være dit ansvar at koordinere vores egne folk men også vores eksterne samarbejdspartnere.

Hver sag er unik og derfor vil arbejdsdagene aldrig være ens. Når vi har rigtigt travlt bruger vi mange eksterne montører og det er derfor vigtigt at du evner at samarbejde med mange forskellige typer.

Kredsløb
Teamleder til Mekanik på kraftvarmeværk

Kredsløb, Aarhus

Har du erfaring med at lede et hold dygtige teknikere og er klar på at løse opgaver sammen med holdet? Har du erfaringer fra vedligehold af et produktionsanlæg med høj teknisk kompleksitet, hvor effektivitet og oppetid er nøgleord?

Din opgave er at lede og udvikle teamet og bidrage til forebyggende vedligehold af værkerne med stort fokus på planlægning og input til budgetter. Du har ansvar for at føre strategien ud i livet, sparre med afdelingen om faglige områder og sikre en stærk opbygning af kompetencer i afdelingen. Du trives med at gå forrest og løse opgaver med ”værktøjet i hånden”.

Kredsløb
Gem
Hansen Toft A/S Udviklingschef - Innovation/udvikling af unikke solcellebatterier

Hansen Toft A/S søger for XOLTA A/S i Skovlunde

Har du lyst til at være med på en spændende bæredygtig vækstrejse, hvor du som erfaren forandringsleder bliver en af nøglepersonerne i XOLTAs kommende vækstrejse?

XOLTA er netop blevet en selvstændig virksomhed, hvorfor du her får en enestående chance for at få indflydelse, gøre en forskel og være med fra start i helt nye og moderne faciliteter i Skovlunde.

Du skal drive innovationen og sørge for, at XOLTA er ”top-in-class” udviklingsmæssigt — herunder sikre en god balance i produktporteføljen mellem kundernes behov og de teknologiske muligheder i industrien.

Hansen Toft A/S
Danfoss A/S
Engineering Director (ID: 31852)

Danfoss A/S, Kolding

Are you the new “magician” who can shine a light on important topics and then ensure engagement, progress, and implementation in relation to technical project management solutions within Product Engineering?

If you thrive in a complex organisation and enjoy not having a predetermined list of actions to successfully run our stand program of heat exchangers and tailor-made units, then please apply!

We encourage you to have the best possible work-life balance meaning that we are open to flexibility when the business activities allow it, between Danfoss Campus Kolding and from home.

Danfoss A/S
Domea.dk Driftsleder - stærk i administration og personaleledelse

Domea.dk, Hjørring

Kan du lide at lede andre til at skabe resultater, er du god til at skabe trivsel omkring dig, og har du let ved at skabe tillidsfulde relationer til alle typer mennesker?

I det daglige er din vigtigste rolle at sørge for, at dit team trives, samtidig med at vi sammen får løst opgaverne til tiden og med den høje kvalitet, vi lægger for dagen.

Syddjurs Kommune Fremtidens leder af Ejendomme

Syddjurs Kommune, Ebeltoft

Vores mangeårige leder af Ejendommes kompetencer skal sættes i spil på nye måder internt, og vi søger derfor en leder af fremtidens Ejendomme.

Som afdelingsleder er du med til at skabe resultater for kommunens borgerne i overensstemmelse med Syddjurs Kommunes vision og mål.

Du vil få den overordnede ledelse af 12 engagerede medarbejdere på Rådhuset, disse er fordelt på 3 teams et drift- & vedligeholdelsesteam, et administrativt team og et teknisk servicemedarbejderteam, der ledes af en funktionsleder og består af ca. 40 tekniske servicemedarbejdere fordelt i 5 distrikter på kommunens institutioner.

Vi tilbyder en spændende, udfordrende og afvekslende stilling med tværfaglige og selvstændige arbejdsopgaver og med mulighed for udvikling.

Unique Human Capital Head of Department for Mechanical

Unique Human Capital søger for Rambøll i København

Har du stærke lederevner og solid teknisk viden inden for energisystemer, og vil du spille en central rolle i den grønne omstilling?

Som Head of Department for Mechanical hos Rambøll bliver du en del af et stærkt teknisk team, der bidrager til energiomstillingen, da den mekaniske disciplin bidrager til udvikling af grønne energianlæg.

Med direkte reference til Global Head of Discipline, Mechanical & Plant Design bliver du en del af et ledelsesteam og får et teknisk og økonomisk ansvar. Du bliver samtidig direkte ansvarlig for et team bestående af 28 ingeniører og 2 team leads. Ydermere, kommer du til at supportere afdelingens supportfunktioner i Polen, Indien og UK.

Danpo A/S
Formand til Aftenhold

Danpo A/S, Give

På vores fabrik i Farre søger vi 2 formænd, chefens højre hånd, til vores produktion. Arbejdstiderne vil variere, og vil være placeret i tidsrummet 16-05, mandag til fredag.

Afdelingen består af mellem 18-28 produktionsmedarbejdere, som skal ledes i den rigtige retning, så vi sammen formår at skabe det bedste resultat.

Danpo A/S
Radiometer Medical ApS Global QA CAPA Specialist

Radiometer Medical ApS, Brønshøj

With reference to the Senior Manager, Complaint Handling and CAPA you will join a team of highly skilled and engaged colleagues.

We cooperate, facilitate, train, and communicate to seek solutions by being close to our partners.

In this role, you will have the opportunity to manage the CAPA process by supporting CAPA owners and review and approve CAPAs.

Chr. Hansen A/S Teamleder med interesse for udvikling af arbejdsgange

Chr. Hansen A/S, Roskilde

Trives du i en rolle hvor du får mulighed for at præge den ledelsesmæssige retning, og hvor du får mulighed for at optimere vores arbejdsgange og processer sammen med dit team? Synes du, at det lyder spændende at bidrage til implementering af robotter, digitalisering og teknologisk udvikling?

Dine nærmeste sparringspartnere bliver din afdelingsleder og teamlederkollega, der tilsammen udgør afdelingens lederteam. Sammen sikrer i det bedst tænkelige samarbejde i afdelingen med henblik på at realisere afdelingens opstillede mål, som ét hold.

Chr. Hansen A/S
LyderJohnsen A/S Kvalitets- og udviklingschef til Novadan

LyderJohnsen A/S søger for kunde i Kolding

Spillende træner der brænder for udvikling, kvalitet og miljø

Med reference til den danske Business Unit Manager i Kolding får du det overordnede ansvar for virksomhedens udviklingsafdeling, laboratoriet samt kvalitets- og dokumentationsområde. Dine primære opgaver bliver at lede og motivere de kompetente medarbejdere i funktionerne.

For den rigtige kandidat er der tale om en spændende lederstilling med gode udviklingsmuligheder i en international virksomhed, der gør meget for at udvikle og fastholde sine talentfulde medarbejdere. Du vil få både faglige og personlige udfordringer, og du vil arbejde tæt sammen med dygtige og engagerede kollegaer i ind- og udland.

DANISH CROWN A/S
Arbejdsleder i Ringsted

DANISH CROWN A/S

Brænder du for at ledelse? Trives du i en synlig og aktiv rolle i produktionen med frihed under ansvar? Vil du skabe resultater gennem medarbejderne? Så er du måske vores nye arbejdsleder til slagteriet i Ringsted.

Dit primære ansvar er at sikre den daglige motivation blandt medarbejderne, korrekt bemanding samt den løbende opfølgning, optimering og kvalitetssikring af produktionen.

DANISH CROWN A/S
Stevns Kommune Tandlæge til en tidsbegrænset stilling

Stevns Kommune, Store Heddinge

Stevns Kommunale tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge. Ansættelsen har en varighed på et år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Gem
ROI Consulting A/S Afdelingsleder for E&I i Pharmadivisionen

ROI Consulting A/S søger for Artelia i Vipperød eller Søborg

Har du interesse for ledelse og er en elektrisk fagnørd indeni?

I ledergruppen arbejder I tæt sammen. For os er det vigtigt, at I kender hinanden godt og ved, hvad der sker i hinandens afdelinger, så I bedre kan støtte hinanden.

Det handler om at have det sjovt sammen, men vi værdsætter også de stærke personlige relationer, da vi ved, at de bidrager til videndeling og godt samarbejde.

Stevanato Group A/S
Team Manager – Software Automation

Stevanato Group A/S, Silkeborg

Er du en inspirerende leder, som formår at lede og motivere et team af dedikerede Software Designere? Kan du sikre, at vi leverer rette kvalitet til rette tid, og inden for de økonomiske rammer?

Du vil få det daglige ledelsesansvar for 20 dygtige og engagerede Softwaredesignere i virksomhedens Software Automation Team for vores Assembly/Pack produkt, der sammen med resten af organisationen designer og leverer State-of-the-art inspektions-, montage- og pakkemaskiner til verdens medicinalvirksomheder.

Stevanato Group A/S
Eltronic A/S
Manager Electrical Engineering (EL-HW)

Eltronic A/S, Hedensted

Er du personen, som kan lede en gruppe af dygtige fagfolk, og har du visioner, der kan udvikle vores EL-Hardware afdeling? Så har vi jobbet til dig!

Som Manager for Electrical Engineering kommer du til at stå i spidsen for et professionelt team, der udvikler og fremstiller elektriske løsninger i udviklingsprojekter til nogle af Danmarks største industrivirksomheder.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

Se video om Eltronic A/S som arbejdsplads
 • Lede teamet af Electrical Engineers og sikre løbende udvikling af den enkelte medarbejder og teamet som helhed
 • Vedligeholde og udvikle de kompetencer og den kapacitet, der kræves for at eksekvere projektporteføljen og imødekomme kundernes tekniske behov
 • Have det overordnede ansvar for afdelingens faglige leverancer, strategi samt tekniske udvikling
Eltronic A/S
ROP-AS
Erfaren Formand/Entrepriseleder søges til entreprenør på Midtsjælland

ROP-AS

ROP A/S tilbyder en spændende stilling som Formand/Entrepriseleder i en ambitiøs og dynamisk virksomhed, som kan træde ind i igangværende og nye sager på Sjælland.

Er du den rette kandidat, er dette stillingen, hvor du får mulighed for at bidrage med din erfaring og kompetencer inden for jord- og anlægsbranchen, hvor du kan være med til at præge din egen hverdag, og hvor du sammen med dygtige og kompetente kollegaer eksekverer og videreudvikler virksomheden.

Formanden/Entrepriselederen skal agere som repræsentant for virksomheden samt sikre korrekt udførelse af diverse bygge-, anlæg- og kloakprojekter for virksomheden. Formanden/Entrepriselederen refererer til den tilknyttede projektleder eller driftsdirektør.

ROP-AS
Werner Sobek København Structural Engineer and Co-Director (m/f/x)

Werner Sobek København

What we offer

 • An interesting, leading role in an interdisciplinary team
 • Cooperative professional relationships and a good working atmosphere
 • Flexible hours and a competitive salary
 • A permanent contract with long-term future prospects

Your responsibilities

 • Applying your engineering skills to help execute ambitious construction projects around the world
 • Further establishing the office of WSCP in Copenhagen
 • Producing the calculations and conceptual designs for loadbearing and special structures
Hillerød Kommune Tandlæge 35 timer til Hillerød Kommunale Tandpleje

Hillerød Kommune

Hillerød Kommunale Tandpleje søger en faglig stærk tandlæge til en fast stilling på 35 timer om ugen pr. 1. juni 2023.

Stillingen er i Basistandplejen, hvor du vil få rutinerede og gode kollegaer, hvilket giver rig mulighed for faglig sparring og samarbejde.

Du vil blive en del af vores team – tandlæger, specialtandlæger (orto), tandplejere og klinikassistenter og vi er alle samlet i vores nybyggede og moderne Tandplejehus, som ligger på Carlsbergvej 13B – tæt på Hillerød station.

Vi kan tilbyde dig

 • et fagligt stærkt miljø
 • et spændende og udfordrende job i et inspirerende arbejdsfællesskab
 • dygtige og engagerede kollegaer
Københavns Kommune Chef for kvalitetssikring til Københavns Kommunes bygherreorganisation

Københavns Kommune

Byggeri København er en af Danmarks største bygherreorganisationer og varetager bygherrerollen for alle de spændende byggerier, som kommunen igangsætter på velfærdsområderne. Vil du være med til at sætte barren højt for fremtidens byggeri?

Vi tilbyder, at du – sammen med vores fire byggekontorchefer – kan stå i spidsen for et ekstremt vigtigt fagområde i Byggeri København (ByK). Det drejer sig om kvalitetssikring af vores mange byggeprojekter ifm. driftsoverdragelse, bæredygtighed, tekniske bygherrestandarder og IKT.

Vi skal som Danmarks største kommune gå forrest i arbejdet med bæredygtigt byggeri og bæredygtige bygninger.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV