95 job matcher din søgning 95 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Min Bolighandel ApS
Indehavere søges til mæglerkæde i vækst

Min Bolighandel ApS

Vil du være selvstændig i en landsdækkende, ung og dynamisk ejendomsmæglerkæde i stærk vækst?

Måske har du allerede din egen forretning eller er netop nu klar til at tage springet? Din baggrund er uddannet ejendomsmægler (medmindre du søger partnerskab med en eksisterende Min Bolighandel Mægler), men du kan sagtens have haft et par år væk og prøvet kræfter med bolighandel og boligrådgivning i eksempelvis realkreditinstitut eller bank.

Vigtigst af alt er, at du brænder for boligsalg og for at gøre en forskel – at du er villig til at gå det ekstra, som kræves for at få succes med både salg og kundetilfredshed.

Min Bolighandel ApS
Stevns Kommune Tandlæge til en tidsbegrænset stilling

Stevns Kommune, Store Heddinge

Stevns Kommunale tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge. Ansættelsen har en varighed på et år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Gem
Værdicheck ApS Iværksætter med drømmen om egen forretning – få ultimativ frihed til at planlægge og styre dit eget salg med flere kendte produkter

Værdicheck ApS

Vil du samarbejde med detailbutikkerne om at få flere kunder ind i de lokale butikker?

Du får det bedste fra 2 verdener: Udvikl din egen forretning og din region – optimal frihed til at planlægge dit salg og ordnede forhold med gode kolleger, som du kan sparre med.

 • Dit første produkt: Værdicheck:
  Værdicheckhæftet er et unikt koncept i Danmark. Vi samler tilbud fra ca. 40 butikker fra alle brancher i den samme by.
 • Dit andet produkt: Din lokale Pakkekalender
  Pakkekalenderen er et gratis produkt. Derfor er det let at sælge, og vil typisk skabe en rigtig god synergi i samsalg med en Værdicheck.

Dit område tæller typisk 3-5 byer tæt på din bopæl, hvor du opbygger og udvikler samarbejdet med lokale erhvervsdrivende, så de kommer med i værdicheckhæftet og pakkekalenderen.

Hillerød Kommune Tandlæge 35 timer til Hillerød Kommunale Tandpleje

Hillerød Kommune

Hillerød Kommunale Tandpleje søger en faglig stærk tandlæge til en fast stilling på 35 timer om ugen pr. 1. juni 2023.

Stillingen er i Basistandplejen, hvor du vil få rutinerede og gode kollegaer, hvilket giver rig mulighed for faglig sparring og samarbejde.

Du vil blive en del af vores team – tandlæger, specialtandlæger (orto), tandplejere og klinikassistenter og vi er alle samlet i vores nybyggede og moderne Tandplejehus, som ligger på Carlsbergvej 13B – tæt på Hillerød station.

Vi kan tilbyde dig

 • et fagligt stærkt miljø
 • et spændende og udfordrende job i et inspirerende arbejdsfællesskab
 • dygtige og engagerede kollegaer
ontops ApS Forpagter

ontops ApS søger for OK Plus A/S i Frederikshavn

ER DU VORES NYE OK+ FORPAGTER I ELLING?

Drømmer du om at være herre i egen butik, drives du af spændende udfordringer, samt en hverdag og indtjening som du i høj grad selv er med til at præge, så er det dig vi leder efter!

Som forpagter bliver du en del af en spændende virksomhed med et bagland, der altid står klar til at hjælpe dig. Du kan derfor bruge din tid på at drive din forretning samt pleje dine kunder. Du er købmand til fingerspidserne og har kunderne i fokus, men har samtidig flair for convenience og et godt kendskab til måltidsløsninger. Du drives af at sætte nye ting i gang, samt at få din butik til at vokse gennem tiltag og ideer, som kun du selv sætter grænserne for.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Sørge for at din butik, forplads samt vaskehal altid fremstår salgsklar og indbydende.
 • Eksekvere koncepter og kampagner, herunder sikre kædens profil udadtil.
 • Bemandingsplanlægning og personaleledelse.
Mercuri Urval
Ledende overtandlæge til kæbekirurgisk afdeling på Rigshospitalet

Mercuri Urval søger for Rigshospitalet

Banker dit hjerte for ledelse og vil du være en del af et internationalt anerkendt fællesskab, hvor behandling, forskning og uddannelse er i verdensklasse, så er du vores næste kollega.

Vi leverer topprofessionelt arbejde inden for tand-, mund- og kæbekirurgi til patienter fra hele landet. Det er en afdeling i positiv udvikling både strategisk, innovativt og i størrelse, hvor du som en del af afsnitsledelsen får mulighed for at give dit bidrag til et højt specialiseret område.

Du bliver en del af et fagligt dygtigt team på 90 medarbejdere, hvor der er fokus på tværfaglighed, sparring og hvor vi hver dag arbejder for bedre og mere innovativ pleje.

Mercuri Urval
Stevns Kommune Stevns Kommunale tandpleje søger klinikassistent til barselsvikariat

Stevns Kommune, Store Heddinge

Klinikassistent søges til et barselsvikariat på 35 timer pr. uge fra den 1. maj 2023. Vikariatet har en varighed på 1 år med mulighed for fastansættelse.

Så hvis du er en kvalitetsbevidst, omsorgsfuld og initiativrig klinikassistent med mod på faglige udfordringer, glæder vi os til at høre fra dig.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

IMC Business Consulting A/S
Salgschef

IMC Business Consulting A/S søger for Chocoma ApS i Rødovre

Teknisk Forretningsudvikler

Chocoma ApS søger en Teknisk Forretningsudvikler. Du vil få ansvar indenfor salg og markedsføring i kontakten til virksomhedens forhandlere og kunder, samt rollen som primær videns- og produkt-supporter for enten produkternes elektriske eller mekaniske fagområde.

Virksomheden tilbyder

 • En ledende stilling i en mindre uformel virksomhed med stort vækstpotentiale.
 • Spændende og alsidige arbejdsopgaver indenfor såvel, kunder og markedsføring samt produktionsplanlægning og produktudvikling.
 • Attraktivt medejerskab samt god løn.
Godt Smil Tandlægerne Klinikassistent til Skanderborg!

Godt Smil Tandlægerne

Vi søger lige nu en dygtig klinikassistent, der har lyst til at blive en del af et skønt team, hvor faglig sparring går hånd i hånd med et godt kollegialt samvær.

Du bliver en del af et nyt team på en topmoderne klinik med god patienttilgang, men hvor vi også kan følge med i dagligdagen og give vores patienter en god oplevelse.

Derudover tilbyder vi:

 • En vigtig rolle på klinikken i forhold til at hjælpe din tandlæge til at udføre den optimale behandling.
 • Gode og ordnede forhold på en klinik, hvor vi har fokus på den gode patientoplevelse.
 • Medindflydelse på dagligdagen på en klinik i vækst.
Min Købmand
Min Købmand i Hem søger ny købmand

Min Købmand

Med Dagrofa og borgerne i ryggen kan du blive byens nye købmand og gøre en forskel for både dig selv og andre. Det behøver hverken være svært eller dyrt at starte op.

Din ejerandel bliver 100 % og med Dagrofas forskellige muligheder for finansiering, kan du udleve din iværksætterdrøm uden at få alt for ondt i pengepungen. Som Min Købmand kommer du til at have ansvaret for alt fra markedsføring til butiksdrift til rekruttering af medarbejdere. Du får mulighed for at udnytte Dagrofas styrke til konkurrencedygtige indkøb, slagkraftig markedsføring og moderne butiksdrift, men det er din butik, og du bestemmer, hvordan du vil drive den.

Min Købmand
Tandlægerne Grangårdscentret I/S Tandplejer søges til tandklinik

Tandlægerne Grangårdscentret I/S, Støvring

Vi søger en tandplejer til en fast stilling pr. 01.05.2023 eller evt. senere (efter aftale). Vi forventer at du er en selvstændig, fleksibel, engageret, kvalitetsbevidst og serviceminded tandplejer. En med et godt humør, som har lyst til at blive en del af et velfungerende team.

Du vil arbejde selvstændigt og få tildelt dine egne patienter. En af klinikkens tandlæger er efteruddannet i parodontose og du vil få et tæt samarbejde med ham omkring behandlingsforløbene af dine PA-patienter.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med en afslappet atmosfære. Vi har patienterne i fokus og vi prioriterer et højt fagligt niveau.

Gem
JobTeam
Vil du starte på en ny rejse - Bliv partner ved JobTeam

JobTeam

Du starter din egen rekrutteringsafdeling op, og får eget salgsdistrikt, hvor vi i samarbejde laver salgs – og afsætningsplaner så du er sikret den bedste start.

Hvis du er den rette person, kan du skabe en afdeling med egne medarbejdere og en god indtjening. Med hårdt arbejde kan du tjene op til 100.000 kr. pr. måned. Indenfor jern- og metalbranchen tjener vore partnere endda mere.

Din primære opgave vil være at opbygge en kundeporteføljen. Derfor er det vigtigste, at du brænder for at etablere kontakt til nye kunder og finde deres næste medarbejder.

Gem
Dansk Outlet Er du vores nye butiksbestyrer eller franchisetager i Rønne?

Dansk Outlet

Drømmer du om at drive din egen butik med en stærk organisation i ryggen? Er du en passioneret købmand (m/k), som brænder for at arbejde med mode og beklædning? Og er både kundeservice, salg og ledelse dine absolutte spidskompetencer? Så kunne du meget vel være vores nye butiksbestyrer/franchisetager i Dansk Outlet Rønne.

Dansk Outlet er en fremadstormende tøjkæde med rødder i Midtjylland, men med butikker over hele landet. Vi opererer med et stærkt koncept, hvor vores butikker har en stor grad af egenbestemmelse, og hovedkontoret i Ikast er en aktiv medspiller, som supporterer med både uddannelse, marketingaktiviteter, indkøb og bogholderi.

Louis Nielsen A/S
Optisk Partner til Rønne

Louis Nielsen A/S

Til vores butik i Rønne på Bornholm søger vi en dynamisk, ambitiøs og fagligt velfunderet Optisk Partner.

Se video om Louis Nielsen A/S som arbejdsplads

Går du med en drøm om at blive selvstændig i en organisation med stærke værdier, hvor du samtidig har tryghed, støtte og driftssupport i ryggen fra første dag du træder ind i partnerskabet?

Som optisk partner i Louis Nielsen får du muligheden for, i partnerskab med den eksisterende optiske partner, at arbejde fokuseret på at drive din butik, sikre et højt fagligt niveau, lede dine medarbejdere og servicere kunderne på bedst mulig vis.

Louis Nielsen A/S
Gem
Premier Is, Mejerigaarden A/S Forpagter søges til Cafe No1 i Fjellerup

Premier Is, Mejerigaarden A/S, Glesborg

Premier Is søger en ny forpagter til overtagelse af Cafe No1 beliggende i Fjellerup på Djursland. Cafeen er fantastisk beliggende tæt på strand og med ny flot minigolfbane med en særdeles god omsætning.

Vi søger en engageret, motiveret, professionel og serviceminded forpagter der elsker is og god service. Vi søger en kandidat med gode ”købmandsgener” der samtidig er i stand til at give Cafeens kunder en god oplevelse. Udover is sælges der tillige et sortiment af fødevarer i form af sandwich, lette anretninger, kaffe/te/kakao samt kage.

I Premier Is vil du få en særdeles professionel sparrings- og samarbejdspartner, som vil investere tid og ressourcer i at udvikle Cafe No1 i relation til branding, indretning og produkter – ganske som det forventes du selv vil gøre.

Gem
Premier Is, Mejerigaarden A/S Forpagter til ”SLOTSISEN” ikonisk ishus i Kolding bag Slotssøen

Premier Is, Mejerigaarden A/S

Premier Is har stor succes med at levere gode is-oplevelser og søger forpagter til ikonisk velbeliggende ishus tæt på Koldinghus og Slotssøen.

Der er en stærk kundestrøm, som øges af bl.a. gratis koncerter ved Slotssøen hele sommeren, turister til og fra Koldinghus samt en konstant kundetrafik i midtbyen. Her bliver du en del af et veldrevet koncept med et super kompetent bagland, der alle elsker is og en god forretning.

Du bliver ambassadør for Premier Is, og ser det som en stor fordel at samarbejde om events og salgsfremmende aktiviteter. Du har lysten og evnen til at drive en sæsonforretning, som er åben marts til oktober med mulighed for forlængelse

Ballerup Kommune Tandlæge til tandplejen

Ballerup Kommune

Tandplejen i Ballerup Kommune søger en tandlæge med bred erfaring til en fast stilling på 35 timer om ugen fra 1. maj 2023.

Dine vigtigste opgaver

 • At du favner bredt i tandlægefaget og har mod på alle patientgrupper
 • At du har lyst til at udvikle dig og meget gerne inden for kirurgi

Dine kompetencer

 • At du er fleksibel og god til at samarbejde
 • At du har høj faglighed og høj ansvarlighed
 • At du kan arbejde selvstændigt og er god til at prioritere egne opgaver
Fredensborg Kommune
Tandplejen søger klinikassistenter

Fredensborg Kommune, Kokkedal og Humlebæk

Tandplejen i Fredensborg kommune omstrukturerer og opnormerer, da Tandplejen er udvidet til også at omfatte unge mellem 18-21 år. Derfor søger vi tre klinikassistenter pr. 1.5.2023 til vores teams i Kokkedal og Humlebæk. Vi søger klinikassistenter, der brænder for at arbejde med børn og unge i et meningsfyldt job med sundhedsfremme og forebyggelse som vision.

Vi arbejder i teams med en høj grad af selvstændighed og med stor indflydelse på egen hverdag, og vi arbejder med høj faglig kvalitet og i et samarbejde med alle faggrupper. Vi lægger vægt på et godt psykisk arbejdsmiljø.

TANDLÆGESELSKABET TANDLAND ApS Klinikassistent

TANDLÆGESELSKABET TANDLAND ApS, Aabybro

Fuld tid | Region Nordjylland | Privat praksis

Stillingen: At arbejde hos os betyder spændende opgaver og udfordringer samt mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Vi lægger stor vægt på videreuddannelse og vil løbende give dig mulighed for at dygtiggøre dig.

Vi garanterer en god sparring med dygtige kolleger i et spændende og alsidigt arbejdsmiljø, hvor du vil få stor indflydelse på din arbejdsdag.

I det daglige skal du assistere vores tandlæger eller passe receptionen. Har du allerede erfaring i receptionsarbejde, er det fint. Hvis ikke, så vil vi sørge for, at du bliver uddannet til at kunne klare det.

Godt Smil Tandlægerne Receptionist/klinik koordinator med overskud og godt overblik

Godt Smil Tandlægerne, Aarhus

Er du den der kan holde overblikket over de administrative opgaver, imens du støtter dine entusiastiske kolleger? Kan du holde mange bolde i luften og samtidig møde vores patienter med et smil? Så er dette job måske noget for dig.

Som receptionist i Godt Smil Aarhus vil du primært sidde i receptionen, samt have en meget vigtig rolle i form af den daglige koordinering på klinikken.

Stillingen er 37 timer om ugen med opstart hurtigst muligt.

Du motiveres af at være den, der holder overblikket og får detaljerne til at falde på plads i en travl klinik med passionerede kollegaer, som alle brænder for at give patienterne en god oplevelse.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV