353 job matcher din søgning 353 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Esbjerg Kommune
I Tandplejen i Esbjerg Kommune søger vi en tandlæge pr. 14. august 2023 eller snarest muligt - gerne fuldtid - genopslag

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at blive en del af et stærkt hold på 85 dygtige og engagerede medarbejdere, så har vi stillingen til dig.

Medarbejderne er fordelt på seks storklinikker, hvor vi arbejder i velfungerende teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

I Tandplejen har vi cirka 25.000 patienter, og vores vigtigste fokus er forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn som ældre i omsorgstandplejen.

Vi kan tilbyde dig:

 • at du bliver en del af en spændende arbejdsplads i en kommunal tandpleje, hvor vi er fuldt digitaliseret med patientjournal (Solteq tand) og røntgen (Visiquick)
 • gode muligheder for faglig og personlig udvikling, da alle fagområder varetages i tandplejen
Struer Kommune
Overtandlæge til Center for Tandregulering Nordvestjylland

Struer Kommune

Er du vores nye leder? Vil du stå i spidsen for den positive udvikling af Center for Tandregulering? Og kan du se dig selv i en moderne klinik med panorama-udsigt til Limfjorden?

Vores nuværende leder har valgt at gå på pension til 1. september. Derfor får du nu mulighed for at søge en unik og spændende lederstilling som overtandlage på Center for Tandregulering Nordjylland (CTN). Stillingen er fleksibel, både i forhold til timetal og arbejdsindhold.

Som overtandlæge for CTN kommer du til at stå i spidsen for en moderne tandreguleringsklinik, hvor humøret, arbejdsmiljøet og de faglige ambitioner er høje – og hvor vi arbejder innovativt og udviklingsorienteret.

Solrød Kommune Resultatskabende personalejurister til Personaleafdelingen

Solrød Kommune

Er du en fagligt stærk jurist, der nyder at være ledernes vigtigste samarbejdspartner i personalejuridiske problemstillinger, og er du god til at skabe løsninger? Så kan du meget vel være vores nye kollega. 

Vi søger 2 personalejurister til Personaleafdelingen i Solrød Kommune.

Personaleafdelingen har til opgave at understøtte kommunens ledere med vejledning, bistand og retningslinjer på lønmæssige, personalepolitiske, overenskomstmæssige og juridiske områder.

Som personalejurist er dine vigtigste opgaver, at:

 • Rådgive og sparre med organisationens ledere om personalejura, personalepolitik mv.
 • Fortolke regler, aftaler og overenskomster
 • Håndtere personalesager, herunder forhandle med de faglige organisationer
Stevns Kommune Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling (genopslag)

Stevns Kommune, St. Heddinge

Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge fra den 1. maj 2023 eller tidligst herefter. Ansættelsen har en varighed på 1 år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdstimerne er fordelt på ugen fra mandag til torsdag.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Aspire Mobility Group Immigration Specialist til spændende og international virksomhed i vækst

Aspire Mobility Group, Rødovre

Aspire Mobility Group A/S servicerer de største internationale virksomheder i Danmark med bl.a. ind- og udstationering af internationale medarbejdere og deres familier.

Som Immigration Specialist bliver du en integreret del af vores relocation-afdeling. Du vil sidde i vores immigrationsteam, hvor dit fokus vil være inden for det opholdsretslige område.

Du vil rådgive om en lang række aspekter af immigration, ligesom du vil skulle søge om opholds- og arbejdstilladelser ud fra den mest optimale immigrationsproces inden for en given tidshorisont.

Dragør Kommune
Dragør kommunale Tandpleje søger en dygtig klinikchef

Dragør Kommune

Vil du stå i spidsen for en lille børne- og ungetandpleje, som har alle funktioner samlet på én klinik?

Dragør kommunes klinikchef har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi en ny klinikchef, som kan fortsætte arbejdet med at drifte og udvikle tandplejen sammen med et engageret og serviceminded team.

Klinikchefstillingen er en kombination af tandlægefagligt arbejde, ledelse og administration og som klinikchef har du mulighed for at sætte dit præg på fremtidens tandpleje.

Dragør Kommune
Deloitte Resource Manager i Deloitte Consulting

Deloitte, København

Vil du være Resource Manager i Deloitte Consulting?

Resource Management teamet er et kerneelement i Deloittes daglige drift og har ansvaret for at allokere og matche konsulenter med kundeprojekter, samt skabe gennemsigtighed og overblik over hele staffing processen. Du vil altså være del af en af de vigtigste funktioner i en stor international virksomhed, i spændende udvikling.

Som Resource Manager i Deloitte Consulting, vil du have ansvar for dine egne offerings (teams) hvor du sammen med ledelsen vil drive staffing processen, fra en request kommer ind, til en konsulent er staffed på opgaven.

SwipBox
HR Manager specialising in recruitment

SwipBox, Sønderborg

Are you driven by a varied workday with a wide range of tasks? Do you want to be a part of creating the fundamental HR strategies at SwipBox?

Se video om SwipBox som arbejdsplads

You will be working with all aspects of HR – from employment law to creating motivational activities. However, recruitment will be your primary focus. We currently have 62 employees in Denmark, where you will be responsible for the HR Department.

As a HR manager, you will naturally be involved at some level in all departments. It is therefore important that you are an outgoing person and comfortable collaborating closely with your colleagues across departments.

SwipBox
Gem
HIGH:FIVE Fonden Seniorkonsulent med Sydøstjylland som sin hjemmebane

HIGH:FIVE Fonden

Trives du med at have en stor berøringsflade og en omskiftelig hverdag? Kan du begå dig i private virksomheder, såvel som hos offentlige myndigheder? Kan du stille krav til udsatte unge og hjælpe dem med at nå deres mål?

Så er du måske High:fives nye seniorkonsulent på fuld tid med opstart 1/6-2023.

High:five hjælper landets virksomheder med at ansætte unge med en kriminel fortid i ordinære job eller uddannelsesforløb. Vi arbejder uafhængigt og professionelt med kvalitet som omdrejningspunkt. Vi stiller krav til os selv og til omverdenen – det skaber succes.

Banedanmark
Personalekonsulenter til fremtidens grønne jernbane

Banedanmark, København

Har du lyst til at være med på vores spændende rejse, i en organisation som er i rivende udvikling og hvor efterspørgslen af vores HR-leverancer er stigende? Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Du får mulighed for at specialisere dig inden for HR personaleområdet, hvor du sammen med dine kollegaer, arbejder målrettet for at levere de bedste HR-ydelser til vores forretning.

Banedanmark
Unique Human Capital Research/Office Assistant

Unique Human Capital, Aarhus

Er du smilende, fleksibel og imødekommende, og kan du få hverdagens 100 praktiske gøremål til at se legende lette ud og samtidig være en uundværlig nøglespiller på holdet?

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med konsulentbranchen, hvor dagligdagen er præget af engagement, ansvarlighed og et højt aktivitetsniveau? Så er du måske vores nye kollega i Aarhus, hvor vi kan tilbyde et virkelig spændende og udfordrende job. Du vil få stor indsigt i dansk erhvervsliv, og du vil få en meget stejl læringskurve fra dag ét!

Som Research/Office Assistant kommer du til at arbejde tæt sammen med alle i virksomheden for at sikre vores kunder den allerbedste løsning, når de skal rekruttere eller ændre i deres organisation. Du får ligeledes ansvaret for at give vores kunder og kandidater den bedste 5-stjernede oplevelse, når de besøger os i huset.

Kulturministeriet, Departementet HR-partner med skarp proces- og organisationsforståelse

Kulturministeriet, Departementet, København

Brænder du for at omsætte strategiske mål til konkrete initiativer? Har du erfaring med ledelses- og organisationsudvikling og en solid HR-værktøjskasse, du kan sætte i spil for at skabe værdi for organisationen? Trives du i en dynamisk hverdag med både dag-til-dag opgaver og større projekter?

Du vil hos os hurtigt opleve at få selvstændigt ansvar for sager, og du vil blive en del af et arbejdsmiljø, hvor der er fokus på faglig sparring, feedback, vidensdeling og at bakke hinanden op for at nå de bedste resultater.

Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s
Nordic Operations Specialist, P&C

Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s, Ballerup

Can you set the direction for our Nordic People & Culture operations? Are you experienced in handling everything from daily operational and administrative tasks to driving annual deliverables within People & Culture?

We expect you to support the People & Culture team and our leaders with the following tasks. As we are building a professional, efficient, and engaging workplace the tasks are not limited to:

 • Driving and optimizing our payroll process in Denmark, including submitting data to Visma
 • Being the contact for external providers e.g., payroll, HR system and pension
 • Handling day-to-day queries from employees and leaders both locally, at a Nordic level and at a European level
Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s
Krifa Job- og medlemskonsulent

Krifa, København

Brænder du for enestående medlemsservice, og er du stærk i at drive en løsningsorienteret og motiverende dialog? Så er du måske den nye job- og medlemskonsulent, vi glæder os til at få med på holdet.

Dit primære arbejdsområde vil være individuelle, lovpligtige samtaler, hvor du giver råd, vejleder og motiverer vores medlemmer i deres jobsøgning, samt vejledning pr. telefon.

Vi tilbyder et spændende job i en arbejdslivsbevægelse, hvor du er med til at gøre en forskel i menneskers arbejdsliv.

Danfoss A/S
Senior Total Rewards Professional (m/f/d) (ID: 32551)

Danfoss A/S

Danfoss is looking for a Senior Total Rewards Professional, which is part of the Corporate Human Resources, Compensation & Benefits and Global Mobility area.

You will be responsible for effective process and project management with a global scope, including rewards strategy implementation, data gathering, auditing and analytics, global process administration, and general support in executing the Danfoss Total Rewards programs, initiatives and strategic objectives across the organization.

Danfoss A/S
Globus Wine A/S HR Coordinator

Globus Wine A/S, Køge

Vil du have ansvaret for personaleadministration i Nordens største vintapperi?

Globus Wine er det bæredygtige valg indenfor vin. Vi tapper og distribuerer en bred vifte af egne brands og private labels til primært detailkæderne og til Norden. Du vil få stor indflydelse på din egen funktion og på niveauet af den tryghed, struktur og support, vi i HR skal give vores kolleger.

Vi tilbyder nye lokaler på vores vintapperi fra 2018 tæt på motorvej og Køge Nord st. Vores kultur er fyldt med passion. Vi er ambitiøse, og sammen innoverer vi branchen. En af vores værdier er venskab. Det ser man i vores opgaveløsning, men også via vores aktive personaleforening – og man kan også mødes på vores vinbar og interne vinskole.

Aarhus Universitet HR-supporter søges til Aarhus BSS

Aarhus Universitet

Vil du være med til at sikre en professionel og proaktiv HR-service for alle fakultetets ledere, medarbejdere og ph.d.-studerende? Og kan du bidrage til at udvikle og levere sammenhængende og sikker drift?

Som medarbejder i HR-afdelingen på Aarhus BSS er du med til at understøtte fakultetets ledere og fakultetets ph.d.-skole i en bred vifte af personaleadministrative og ph.d.-studieadministrative opgaver.

Dine opgaver vil f.eks. være:

 • Sagsbehandling og rådgivning i forbindelse med ferie, fravær, barsel, sygdom, orlov mv.
 • Håndtering af rekrutteringsprocesser ved ansættelse af videnskabelige og administrative medarbejdere samt ved indskrivning og ansættelse af ph.d.-studerende.
 • Administration og rådgivning i forbindelse med lønbehandling, løndata og lønfastsættelse.
Hansen Toft A/S HR Manager - til ikonisk dansk fødevareproducent af forårsruller

Hansen Toft A/S søger for Daloon A/S i Nyborg

Du får en bred HR-rolle med ansvar for samtlige forhold, der forbindes med området, herunder ansættelsesprocesser, overenskomstmæssige vilkår/lokalaftaler, lønproces, udvikling af ledere og medarbejdere, trivsel og sygefravær etc. Du vil desuden få muligheden for at bringe HR op på et højere niveau og beskæftige dig med udvikling af HR-processer, der sikrer ensrettet håndtering af personaleforhold på tværs af organisationen.

Som del af GoodLife Foods vil HR Manager for Daloon i Nyborg få muligheden for sparring med de øvrige HR Managers på tværs af de forskellige selskaber. HR har indtil nu ligget lokalt. Der er taget et strategisk valg i GoodLife Foods om, at HR skal tages til næste niveau og i den forbindelse ansættes en Group CHRO, som bliver din direkte reference.

Hansen Toft A/S
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Arbejdsmiljørådgiver til Forsvarets Cyberdivision

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, Hvidovre

Vil du sætte dit mærke på en organisation i rivende udvikling? Er du et supertalent til at samarbejde? Hviler du i din faglighed, så du kan rådgive os troværdigt?

Så er det lige dig vi søger!

Cyberdivisionen er en nyoprettet enhed. Vi har stort fokus på at sikre et godt fysisk såvel som psykisk arbejdsmiljø i vores hastigt voksende organisation. Derfor er dette arbejdsområde placeret helt centralt i vores koordinationsafdeling, som servicerer vores direktion, og hvor døren til afdelingschefen såvel som direktøren altid er åben.

Du får derfor mulighed for at tage en masse ansvar og bruge en bred palet af dine faglige kompetencer.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Gribskov Kommune
Leder af Virksomhedsservice i Center for Job og Unge i Gribskov

Gribskov Kommune, Helsinge

Center for Job og Unge skal have en leder til Virksomhedsservice, som har lyst til at tænke med nytænkningen af beskæftigelsesindsatsen.

Beskæftigelsesindsatsen i Danmark er under omlægning, og det sætter virksomhedsservice endnu mere i centrum i arbejdet med ledige borgere. Vi er godt i gang med at tænke nye tanker, og du har nu mulighed for at sætte dig i spidsen for udviklingen af fremtidens Virksomhedsservice i Center for Job og Unge i samarbejde med de øvrige afdelingsledere og medarbejdere.

Lederen af Virksomhedsservice refererer direkte til Centerchefen og har ansvaret for driften, den daglige ledelse og personaleledelsen af Virksomhedsservice. Det er en forventning, at du både kan skabe et fagligt rum, hvor medarbejdere kan få plads til at bruge deres faglighed, og at du kan sætte retning og følge op på beslutninger.

Gribskov Kommune

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV