305 job matcher din søgning 305 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Stevns Kommune Tandlæge til en tidsbegrænset stilling

Stevns Kommune, Store Heddinge

Stevns Kommunale tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge. Ansættelsen har en varighed på et år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Hillerød Kommune Tandlæge 35 timer til Hillerød Kommunale Tandpleje

Hillerød Kommune

Hillerød Kommunale Tandpleje søger en faglig stærk tandlæge til en fast stilling på 35 timer om ugen pr. 1. juni 2023.

Stillingen er i Basistandplejen, hvor du vil få rutinerede og gode kollegaer, hvilket giver rig mulighed for faglig sparring og samarbejde.

Du vil blive en del af vores team – tandlæger, specialtandlæger (orto), tandplejere og klinikassistenter og vi er alle samlet i vores nybyggede og moderne Tandplejehus, som ligger på Carlsbergvej 13B – tæt på Hillerød station.

Vi kan tilbyde dig

 • et fagligt stærkt miljø
 • et spændende og udfordrende job i et inspirerende arbejdsfællesskab
 • dygtige og engagerede kollegaer
Mercuri Urval
Ledende overtandlæge til kæbekirurgisk afdeling på Rigshospitalet

Mercuri Urval søger for Rigshospitalet

Banker dit hjerte for ledelse og vil du være en del af et internationalt anerkendt fællesskab, hvor behandling, forskning og uddannelse er i verdensklasse, så er du vores næste kollega.

Vi leverer topprofessionelt arbejde inden for tand-, mund- og kæbekirurgi til patienter fra hele landet. Det er en afdeling i positiv udvikling både strategisk, innovativt og i størrelse, hvor du som en del af afsnitsledelsen får mulighed for at give dit bidrag til et højt specialiseret område.

Du bliver en del af et fagligt dygtigt team på 90 medarbejdere, hvor der er fokus på tværfaglighed, sparring og hvor vi hver dag arbejder for bedre og mere innovativ pleje.

Mercuri Urval
Stevns Kommune Stevns Kommunale tandpleje søger klinikassistent til barselsvikariat

Stevns Kommune, Store Heddinge

Klinikassistent søges til et barselsvikariat på 35 timer pr. uge fra den 1. maj 2023. Vikariatet har en varighed på 1 år med mulighed for fastansættelse.

Så hvis du er en kvalitetsbevidst, omsorgsfuld og initiativrig klinikassistent med mod på faglige udfordringer, glæder vi os til at høre fra dig.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Fonden Gro Frivillige medarbejdere

Fonden Gro, Næstved

Vi er en non-profit organisation i Næstved, der driver §109 Kvindekrisecenter og rådgivning til voldsudsatte kvinder og børn.

Vi søger frivillige til aktiviteter med kvinder og børn og opgaver inde og ude.

Hvad vi bl.a. bruger frivillige til?

 • Frivillige der har lyst til at deltage i aktiviteter med kvinder og børn som fx børnepasning, madlavning, ture ud af huset, gode samtaler og hyggelige stunder.
 • Frivillige som har særlige kompetencer såsom at strikke/hækle, er kreativ, kan fitness, dans, yoga eller mindfulness, kan synge, eller kan undervise.

Som frivillig hos os, har du indflydelse på, hvilke aktiviteter du ønsker at deltage i, eller om det er traditioner eller aktiviteter, du selv skaber indenfor de rammer, som er mulige på krisecentret.

Godt Smil Tandlægerne Klinikassistent til Skanderborg!

Godt Smil Tandlægerne

Vi søger lige nu en dygtig klinikassistent, der har lyst til at blive en del af et skønt team, hvor faglig sparring går hånd i hånd med et godt kollegialt samvær.

Du bliver en del af et nyt team på en topmoderne klinik med god patienttilgang, men hvor vi også kan følge med i dagligdagen og give vores patienter en god oplevelse.

Derudover tilbyder vi:

 • En vigtig rolle på klinikken i forhold til at hjælpe din tandlæge til at udføre den optimale behandling.
 • Gode og ordnede forhold på en klinik, hvor vi har fokus på den gode patientoplevelse.
 • Medindflydelse på dagligdagen på en klinik i vækst.
KFUMs Idrætsforbund Bestyrelsesmedlem til internationalt idrætsorgan

KFUMs Idrætsforbund, Give

European Sports YMCA (ESY) er bestyrelse for KFUMs europæiske idrætssamarbejde. ESY har de senere år udviklet sine aktiviteter og driver nu en kontinuerlig indsats med at give vores unge medlemmer international erfaring, uddannelse og netværk. Bestyrelsen i ESY står foran et generationsskifte, og vi søger fra dansk side en kandidat, der samtidig har lysten og modet til at gå efter posten som formand/forkvinde i ESY.

Forbundsbestyrelsen i KFUMs Idrætsforbund udpeger dig som politisk kontaktperson for vores internationale aktiviteter med titlen ”international koordinator”, og samtidig er du automatisk udpeget medlem af ESY.

Tandlægerne Grangårdscentret I/S Tandplejer søges til tandklinik

Tandlægerne Grangårdscentret I/S, Støvring

Vi søger en tandplejer til en fast stilling pr. 01.05.2023 eller evt. senere (efter aftale). Vi forventer at du er en selvstændig, fleksibel, engageret, kvalitetsbevidst og serviceminded tandplejer. En med et godt humør, som har lyst til at blive en del af et velfungerende team.

Du vil arbejde selvstændigt og få tildelt dine egne patienter. En af klinikkens tandlæger er efteruddannet i parodontose og du vil få et tæt samarbejde med ham omkring behandlingsforløbene af dine PA-patienter.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med en afslappet atmosfære. Vi har patienterne i fokus og vi prioriterer et højt fagligt niveau.

Ballerup Kommune Tandlæge til tandplejen

Ballerup Kommune

Tandplejen i Ballerup Kommune søger en tandlæge med bred erfaring til en fast stilling på 35 timer om ugen fra 1. maj 2023.

Dine vigtigste opgaver

 • At du favner bredt i tandlægefaget og har mod på alle patientgrupper
 • At du har lyst til at udvikle dig og meget gerne inden for kirurgi

Dine kompetencer

 • At du er fleksibel og god til at samarbejde
 • At du har høj faglighed og høj ansvarlighed
 • At du kan arbejde selvstændigt og er god til at prioritere egne opgaver
Fredensborg Kommune
Tandplejen søger klinikassistenter

Fredensborg Kommune, Kokkedal og Humlebæk

Tandplejen i Fredensborg kommune omstrukturerer og opnormerer, da Tandplejen er udvidet til også at omfatte unge mellem 18-21 år. Derfor søger vi tre klinikassistenter pr. 1.5.2023 til vores teams i Kokkedal og Humlebæk. Vi søger klinikassistenter, der brænder for at arbejde med børn og unge i et meningsfyldt job med sundhedsfremme og forebyggelse som vision.

Vi arbejder i teams med en høj grad af selvstændighed og med stor indflydelse på egen hverdag, og vi arbejder med høj faglig kvalitet og i et samarbejde med alle faggrupper. Vi lægger vægt på et godt psykisk arbejdsmiljø.

TANDLÆGESELSKABET TANDLAND ApS Klinikassistent

TANDLÆGESELSKABET TANDLAND ApS, Aabybro

Fuld tid | Region Nordjylland | Privat praksis

Stillingen: At arbejde hos os betyder spændende opgaver og udfordringer samt mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Vi lægger stor vægt på videreuddannelse og vil løbende give dig mulighed for at dygtiggøre dig.

Vi garanterer en god sparring med dygtige kolleger i et spændende og alsidigt arbejdsmiljø, hvor du vil få stor indflydelse på din arbejdsdag.

I det daglige skal du assistere vores tandlæger eller passe receptionen. Har du allerede erfaring i receptionsarbejde, er det fint. Hvis ikke, så vil vi sørge for, at du bliver uddannet til at kunne klare det.

Godt Smil Tandlægerne Receptionist/klinik koordinator med overskud og godt overblik

Godt Smil Tandlægerne, Aarhus

Er du den der kan holde overblikket over de administrative opgaver, imens du støtter dine entusiastiske kolleger? Kan du holde mange bolde i luften og samtidig møde vores patienter med et smil? Så er dette job måske noget for dig.

Som receptionist i Godt Smil Aarhus vil du primært sidde i receptionen, samt have en meget vigtig rolle i form af den daglige koordinering på klinikken.

Stillingen er 37 timer om ugen med opstart hurtigst muligt.

Du motiveres af at være den, der holder overblikket og får detaljerne til at falde på plads i en travl klinik med passionerede kollegaer, som alle brænder for at give patienterne en god oplevelse.

Silkeborg Kommune Klinikassistent til Tandplejen

Silkeborg Kommune

Silkeborgs Kommunale Tandpleje søger en klinikassistent til en fast fuldtidsstilling på 37 timer med tiltrædelse 1. maj 2023 eller snarest derefter.

Silkeborg Kommunale Tandpleje er en tandpleje med meget flotte sundhedsresultater og vækst i børnetallet. Tandplejen arbejder behovsorienteret og med fokus på non operativ cariesbehandling og den forebyggende og sundhedsfremmende indsats. Vi lægger vægt på et højt fagligt niveau og der er mulighed for efteruddannelse.

Som ansat i Silkeborg Kommunale Tandpleje får du lov til at arbejde på flere klinikker, dette er med til at give faglig udvikling, da der kan være forskel på specialer og borgere på de enkelte klinikker.

Esbjerg Kommune
I Tandplejen i Esbjerg Kommune søger vi en tandlæge pr 1. maj 2023 eller snarest muligt - gerne fuldtid

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at blive en del af et stærkt hold på 85 dygtige og engagerede medarbejdere, så har vi stillingen til dig.

I Tandplejen har vi cirka 25.000 patienter, og vores vigtigste fokus er forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn som ældre i omsorgstandplejen.

Vi kan tilbyde dig:

 • at du bliver en del af en spændende arbejdsplads i en kommunal tandpleje, hvor vi er fuldt digitaliseret med patientjournal (Solteq tand) og røntgen (Visiquick)
 • gode muligheder for faglig og personlig udvikling, da alle fagområder varetages i tandplejen
Vi søger en ny kollega - er det dig?
Vi søger en tandplejer eller klinikassistent til kæbekirurgisk afdeling per 1.maj 2023 eller efter aftale.
Region Nordjylland, Aalborg
Jobcenter
Indrykket:
We are looking for volunteers for activities in the Dementia Association Fyn
Do you want to be part of our committed volunteer team as currently are 28 active volunteers?
Alzheimerforeningen, Odense C
frivilligjob.dk
Indrykket:
Gem
Praktik i Köpenhamnsområdet i Project Management (Internship)
Vi söker en praktikant med känsla för project management som brinner för att leda projekt.
B Group - Consulting and talent development, Roskilde
The Hub
Indrykket:
Gem
Praktik i Köpenhamnsområdet inom Content & Sociala Medier (Internship)
Vi söker en praktikant med känsla för sociala medier som brinner för att skapa kreativt content.
B Group - Consulting and talent development, Roskilde
The Hub
Indrykket:
Gem
Praktikant med flair for grafiskdesign
Har du et øje for detaljen og nyder du at nørde rundt i Canva, Photoshop og/eller Adobe pakken?
B Group - Consulting and talent development, Roskilde
The Hub
Indrykket:
Gem
Praktikant til SoMe & Content
Sprudler du af kreativitet og er typen der altid følger ting til døren?
B Group - Consulting and talent development, Roskilde
The Hub
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV