145 job matcher din søgning 145 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Rigspolitiet Sektionsledere til Politiområdet i Rigspolitiet

Rigspolitiet, Glostrup

Politiområdet har ansvaret for den overordnede styring og udvikling af de politifaglige opgaver i politiet. Vil du som leder for engagerede medarbejdere understøtte politikredsene og betjene det politiske niveau, og vil du samtidig bidrage til den omstilling, som Politiområdet er i gang med? Så kan det være dig, vi leder efter som en af vores nye sektionsledere.

Din vigtigste rolle er at agere personaleleder for dine medarbejdere, hvor du er ansvarlig for, at opgaverne i sektionen løses effektivt og professionelt under hensyntagen til teamets ressourcer og kompetencer.

Du sikrer den overordnede prioritering af opgaverne og overlader den daglige visitering og kvalitetssikring til de fagligt kompetente medarbejdere i teamet, men altid klar til at støtte op med faglig sparring efter behov.

Gem
APCOA PARKING Danmark A/S
Parkeringsvagt søges til Herning

APCOA PARKING Danmark A/S

Har du lyst til at være en del af vores voksende virksomhed, hvor vi går op i ordentlighed og respekt for vores arbejde?

Som parkeringsservicemedarbejder hos APCOA PARKING bliver du vores ansigt udadtil i gadebilledet, og din primære opgave bliver at udøve parkeringskontrol på de parkeringsarealer, vi administrerer i den pågældende by.

Du vil som ny medarbejder gennemgå vores interne uddannelsesforløb, og du vil blive tilknyttet en "mentor", der vil hjælpe dig godt i gang med at finde tryghed i opgaveløsningen og omgangen med de bilister, der benytter parkeringsarealerne.

APCOA PARKING Danmark A/S
Stevns Kommune Tandlæge til en tidsbegrænset stilling

Stevns Kommune, Store Heddinge

Stevns Kommunale tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge. Ansættelsen har en varighed på et år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Hillerød Kommune Tandlæge 35 timer til Hillerød Kommunale Tandpleje

Hillerød Kommune

Hillerød Kommunale Tandpleje søger en faglig stærk tandlæge til en fast stilling på 35 timer om ugen pr. 1. juni 2023.

Stillingen er i Basistandplejen, hvor du vil få rutinerede og gode kollegaer, hvilket giver rig mulighed for faglig sparring og samarbejde.

Du vil blive en del af vores team – tandlæger, specialtandlæger (orto), tandplejere og klinikassistenter og vi er alle samlet i vores nybyggede og moderne Tandplejehus, som ligger på Carlsbergvej 13B – tæt på Hillerød station.

Vi kan tilbyde dig

 • et fagligt stærkt miljø
 • et spændende og udfordrende job i et inspirerende arbejdsfællesskab
 • dygtige og engagerede kollegaer
Magasin
Servicevagt

Magasin, Aarhus

Hej, jeg hedder Louise og jeg er HR Business Partner i Magasin. Lige nu søger vi en ny kollega, der har mod på at være med til at sikre, at vores mange besøgende kunder får en fantastisk oplevelse, når de handler hos os.

Som medarbejder i vores Security team spiller du en vigtig rolle i den daglige drift af Magasin. Som Servicevagt har du muligheden for at sikre, at både vores medarbejdere og vores kunder kan føle sig trygge og sikre i deres hverdag hos os.

Som Servicevagt i Magasin bliver du en del af et engageret team, hvor vi altid hjælper hinanden, når der er behov. Din arbejdstid er 37 timer om ugen og vagterne er fordelt omkring forretningens åbningstid - mellem kl. 9.30:00 og 21:30.

Magasin
Danske Bank Compliance Officer

Danske Bank, Høje Taastrup

Do you seek to grow and expand your career as an investigator within financial services? Are you looking for an experienced and accomplished team that will help you to develop your skills as you manage a demanding and varied workload? If so, then please read on, as Danske Bank may be looking for you.

In this position, you will be dealing with a wide landscape of investigative activities, including complex conduct and financial crime investigations, and engaging with colleagues from many different teams across the lines of business and functions.

Gem
Nordic Sugar A/S Portner

Nordic Sugar A/S, Nakskov

Til vores fabrik i Nakskov søger vi en operatør i vejerboden kombineret med opgaven som portner.

Er du teamplayer, årvågen og er du parat til nye udfordringer? Så er du muligvis vores nye kollega.

Forskellige tider til forskellige jobkombinationer – jobbet er 2-delt efter følgende model:

Perioden; medio september til medio januar vil jobbet bl.a. bestå i:

 • At være operatør i vores Vejerbod med bl.a. vejning af roer, hjælpestoffer og affaldsprodukter
 • Kontrol af lagre på fabrikken og tilhørende bygninger

Perioden; medio januar til medio september vil jobbet bestå i:

 • Portner på fabrikken og tilhørende arealer
 • Arbejdstiden vil være at dække tidsrummet kl. 15.00-07.00 i hverdage og i weekender/helligdage 07.00-19.00/19.00-07.00
Beredskab Øst I/S
Brandtekniker

Beredskab Øst I/S, Søborg

Vi søger en kollega, som skal forstærke bindeleddet mellem det brandtekniske og det operative område. Du skal sikre solid faglig og kompetent brandteknisk sagsbehandling af fremtidens moderne byggeri, gennemføre brandsyn samt koble viden fra myndighedsarbejdet til den operative indsatsplanlægning.

Det er ikke en forudsætning, at du er uddannet i beredskabet, så vi håber, at du også som nyuddannet bygningskonstruktør eller bygningsingeniør vil søge stillingen, da vi vil give dig den nødvendige beredskabsfaglige indsigt og uddannelse, hvorfor ansættelse af to kollegaer er en mulighed.

Beredskab Øst I/S
En til to viceberedskabsinspektører

Beredskab Øst I/S, Søborg

Vi bestræber os på at være et af Danmarks førende beredskaber, hvor hverdagen er alsidig, og hvor værdierne samarbejde, innovation, kompetencer, kvalitet og ansvar kendetegner dagligdagen og medarbejderne. Vil du være en del af os, så grib chancen nu!

En af vores kollegaer har søgt nye udfordringer, og vi søger derfor en til to viceberedskabsinspektører, som skal fungere som holdleder/brandmester i det operative virke, men som også skal være med til at understøtte fortsat udvikling ved eksempelvis fokus på kompetenceudvikling og undervisning af brandfolk og holdledere eller kerneopgaverne inden for det brandforebyggende område med brandsyn.

Mercuri Urval
Ledende overtandlæge til kæbekirurgisk afdeling på Rigshospitalet

Mercuri Urval søger for Rigshospitalet

Banker dit hjerte for ledelse og vil du være en del af et internationalt anerkendt fællesskab, hvor behandling, forskning og uddannelse er i verdensklasse, så er du vores næste kollega.

Vi leverer topprofessionelt arbejde inden for tand-, mund- og kæbekirurgi til patienter fra hele landet. Det er en afdeling i positiv udvikling både strategisk, innovativt og i størrelse, hvor du som en del af afsnitsledelsen får mulighed for at give dit bidrag til et højt specialiseret område.

Du bliver en del af et fagligt dygtigt team på 90 medarbejdere, hvor der er fokus på tværfaglighed, sparring og hvor vi hver dag arbejder for bedre og mere innovativ pleje.

Mercuri Urval
Stevns Kommune Stevns Kommunale tandpleje søger klinikassistent til barselsvikariat

Stevns Kommune, Store Heddinge

Klinikassistent søges til et barselsvikariat på 35 timer pr. uge fra den 1. maj 2023. Vikariatet har en varighed på 1 år med mulighed for fastansættelse.

Så hvis du er en kvalitetsbevidst, omsorgsfuld og initiativrig klinikassistent med mod på faglige udfordringer, glæder vi os til at høre fra dig.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Verisure
Serviceminded medarbejder til Verisures Kontrolcentral

Verisure, Glostrup

På kontrolcentralen sikrer vi vores kunder døgnet og året rundt – når alarmen går, er det os, der iværksætter de nødvendige procedurer: heriblandt kontakt til kunden og afsendelse af vagt, politi eller brandvæsen, hvis dette er nødvendigt.

Som alarmoperatør har man ansvaret for at vurdere hver enkelt alarm, der går og handler ud fra de gældende procedurer.

Kontrolcentralen er bemandet 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Vi søger både fuldtidsansatte og deltidsansatte. Som fuldtidsansat indgår man i en fastlagt vagtplan, som omfatter arbejdstider i både dagtimerne og aftentimerne fordelt på hverdage, weekender og helligdage.

Verisure
Aktieselskabet Rødovre Centrum
Servicevagt

Aktieselskabet Rødovre Centrum

Rødovre Centrum søger en dygtig og engageret medarbejder til sit vagtkorps med tiltrædelse snarest. Vagtkorpset, som udgør et centralt element i virksomhedens sikkerhed og daglig drift, er bemandet døgnet rundt alle årets dage, og du skal derfor være indstillet på at arbejde skiftevis dag, aften og nat.

Stillingen:

 • Skabe tryghed og sikkerhed i centret igennem synlighed og præventivt arbejde
 • Servicere kunder og forretninger igennem en række sikkerheds- og serviceopgaver samt styring af ABA-anlæg
 • Tilbageholdelse af tyve samt kontakt til politi og redning i nødstilfælde
Aktieselskabet Rødovre Centrum
Frederiksberg Kommune Beredskabskoordinator

Frederiksberg Kommune

Trives du i en vekselvirkning mellem drift og udvikling? Og har du samtidig lyst til at arbejde med brand og beredskab i Frederiksberg Kommune - så er du måske vores nye kollega.

Som beredskabskoordinator vil du få en bred berøringsflade med ledelse, brugere og eksterne samarbejdspartnere. Det er din opgave at hjælpe afdelingerne med at sikre, at der bliver fulgt op - så vi som samlet beredskabsorganisation kommer i mål med opgaverne og optimerer arbejdsgangene undervejs. Du vil også skulle have en rådgivende funktion på fagområdet på tværs af organisationen.

Vi er en fleksibel arbejdsplads, der lægger vægt på balancen mellem arbejdsliv og familieliv - med flekstid og mulighed for hjemmearbejde efter aftale.

OTIS A/S
Nattevagter til alarmrum

OTIS A/S, Herlev

Du vil være på vagt i vores alarmrum tilknyttet vores kundeservicecenter, hvor du koordinerer alarmopkald i samarbejde med de montører, som er på vagt.

Opgaverne:

Se video om OTIS A/S som arbejdsplads
 • Modtagelse/ekspedition af alarmer, som aktiveres i vores elevatorer
 • Modtagelse og videregivelse af udkald til montørerne på vagt
 • Overvågning af tekniske alarmer
OTIS A/S
Nordvestjyllands Brandvæsen Brandmester/Viceberedskabsinspektør

Nordvestjyllands Brandvæsen, Struer

Nu har du muligheden for at blive en del af Nordvestjyllands Brandvæsens velfungerende team, da en af vore ansatte har søgt nye udfordringer.

Vi har i Nordvestjyllands Brandvæsen forrygende travlt med kurser og undervisning i hele vores område. Vi søger derfor en instruktør, primært til undervisning eksternt og internt inden for områderne førstehjælp og brand. Du skal være med til at styrke og udvikle vores uddannelser og fastholde vores høje kvalitetsniveau.

Vi tilbyder en spændende og alsidig arbejdsplads med gode og engagerede kollegaer, hvor vi i fællesskab udvikler og skaber et godt arbejdsmiljø med højt fagligt niveau samtidig med smil og godt humør i hverdagen.

Energinet
Beredskabskoordinator med overblik

Energinet, Fredericia

Vil du være en del af noget større og spille en rolle i Danmarks omstilling til 100 % grøn energi?

Energinet

Vil du bidrage til at den grønne omstilling sker på en sikker og forsvarlig måde i hele energisektoren?

Som vores nye risiko- og beredskabskonsulent bidrager du til at definere, hvordan el -og gasberedskabet løftes på den bedst mulige måde.

Energinet
Gem
City Parkeringsservice A/S Parkeringsvagt søges

City Parkeringsservice A/S

Vi søger parkeringsvagter til både fuldtidsstillinger samt afløsere flere steder i landet, så er du til frisk luft i al slags vejr og har lyst til at være vores ansigt udadtil i gadebilledet, så er det dig vi søger.

Som parkeringsvagt skal du være serviceminded og behjælpelig overfor de parkerende, når der er brug for hjælp. Ikke to arbejdsdage vil være ens og selv om du skal køre alene på vagten vil du være del af et team med gode kollegaer, som hjælper hinanden i hverdagen.

Det er en fordel hvis du har erfaring som parkeringsvagt, men ikke et krav, da vi sørger for at du får en solid oplæring.

Frederiksberg Idræts-Union Livredder/teknisk servicemedarbejder til dameafdelingen

Frederiksberg Idræts-Union

Kan du bevare overblikket i en ofte travl hverdag og samtidig tilsikre vores brugere en høj sikkerhed, service og hygiejne? Så er din nye arbejdsplads Frederiksberg Idrætspark/Damsøbadet.

Sammen med dine kolleger sørger du for vores faciliteter står klar til vores brugere med fokus på høj kvalitet i opgaveudførslen. Den daglige drift består bl.a. af rengøring, livreddervagter, service af brugerne samt vedligeholdelse af faciliteterne.

Du tilbydes en spændende og alsidig stilling på et levende idrætsanlæg med en bred berøringsflade til idrætsudøvere, brugere og borgere på Frederiksberg. Søde kollegaer i en stilling der giver gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Gem
Granhøjen
Tryghedsmedarbejder - Skab sikkerhed i hverdagen for kolleger og beboere

Granhøjen

Vil du bidrage til at skabe et trygt og sikkert miljø for både kolleger og beboere i tilspidsede og akut opståede situationer? Vil du være med til at gøre en forskel for beboere med psykiske lidelser? Og har du baggrund som vagt eller lignende? Så grib chancen nu, for Granhøjen søger tryghedsmedarbejdere til vores tilbud i Center Midtsjælland.

Se video om Granhøjen som arbejdsplads

Som tryghedsmedarbejder starter du dagen med at møde ind på et af vores fire botilbud, hvor du indgår i hverdagen og varetager forskellige praktiske opgaver, gerne i fællesskab med både kolleger og beboere. Du skal kunne træde til, når der opstår en tilspidset situation, også på et af de andre, omkringliggende botilbud, ligesom du skal være parat til opholde dig fast på et tilbud i en periode, hvis en beboer er særligt udfordret. Arbejdet som tryghedsmedarbejder er derfor i høj grad båret af en succesfuld opbygning af relationer til både kolleger og beboere.

Granhøjen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV